Tag: Sunshine Blogger Award!!

sunshine-blogger-award1_thumb
Το συγκεκριμένο βραβειάκι το πήρα (αλλά και μου το έδωσε) με πολύ χαρά από την Κατερίνα (http://positive-thinking-greece.blogspot.gr). Εγώ απλά ζήτησα την άδειά της να απαντήσω  κι εγώ σ’ αυτές τις ερωτήσεις γράφοντας το δικό μου post, μιας και μου αρέσουν τέτοιου είδους ερωτήσεις ή παιχνίδια ερωτήσεων που ζητούν απαντήσεις. Είναι σαν να κάνεις ψυχανάλυση, εσύ + ο εαυτός σου! Ξέρετε πόσα πολλά πράγματα και πόσες πτυχές του εαυτού σας μπορείτε να ανακαλύψετε;


Uudate Πέμπτη 6/09/2012: Το συγκεκριμένο βραβείο μου το πρόσφερε και η Demi μέσα από το  ξεχωριστό της blog http://www.beautyandthemist.com.



Το βραβειάκι αυτό συνοδεύεται από 10 συγκεκριμένες ερωτήσεις στις οποίες και απαντώ ευθύς αμέσως!
1. Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο σκοπός σας στη ζωή;
Ακόμα το ψάχνω; Παλιότερα πίστευα πως είμαι περιττή σ’ αυτό τον κόσμο, η πορεία της ζωής μου αλλά και η κάθε μέρα με κάνει να πιστεύω πως ο σκοπός μου στη Ζωή είναι να δώσω όσα μπορώ αλλά δυστυχώς θα πάρω πολύ λίγα.

2. Ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο;
Το δικό μου; Χαχα! Αυτό που εδώ και χρόνια λίγο-λίγο προσπαθεί να πάρει σάρκα και οστά! Σοβαρά; Νομίζω το πρώτο βιβλίο που διάβασα λεγόταν Η μουσική της καρδιάςκαι που εδώ και χρόνια έχει κλειστεί σε ένα συρτάρι του μυαλού μου και σε κάθε ανάγνωση νέου βιβλίου, αυτό έρχεται πάντα στο μυαλό μου! Μακάρι να μπορούσα να το ξαναβρώ και να το ξανά διαβάσω!
 
3. Ποιος ή τι σας εμπνέει περισσότερο στη ζωή;
Η ίδια η Ζωή αλλά στην σκοτεινή της πλευρά! Η μουσική που είναι παρούσα στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα! Το “Α”….!
 
4. Θα προτιμούσατε να σας δωρίσουν πολλά χρήματα ή χρόνο;
Στην παρούσα φάση που κάθε μέρα λέω “βαρέθηκα την φτώχια” θα έλεγα πως προτιμώ τα χρήματα ΑΛΛΑ  γνωρίζω πολύ καλά πως είναι να έχεις χάσει χρόνο (χρόνια) απ’ τη Ζωή σου, άρα θα επιλέξω χρόνο…

5. Ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας;
Ρωτήστε τους άλλους! Εγώ μόνο τα αρνητικά μου βλέπω ακόμα και όταν δεν πρέπει!

6. Αν είσαστε ένα όργανο του σώματος, ποιο και γιατί;
Η καρδιά! Όσο συνεχίζει να χτυπάει (γενικώς και ειδικώς) σημαίνει πως υπάρχει Ζωή!

7. Γιατί έχετε blog;
Απλά: “Ψάχνω μια καλή Θέα... εκείνη που θα με κάνει να ξεχνιέμαι...
Ψάχνω μια καλή ιδέα... εκείνη που θα μου δώσει την έμπνευση να δημιουργήσω...
Ψάχνω μια διέξοδο για να εκτονωθώ... Ψάχνω τον εαυτό μου... μέσα σε λέξεις και λόγια... που βγαίνουν κατευθείαν απ' τη ψυχή μου...
Γράφω όπως ακριβώς μιλάω... Γράφω όπως ακριβώς αισθάνομαι... όλα αυτά εκφράζουνε 100% εμένα... Γράφω όλα αυτά που δεν μπορώ να πω σε κανέναν!


8. Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας επίτευγμα;
Ίσως κανένα! Ίσως πάλι το ότι παρά τις τόσες πολλές  δυσκολίες, τον μοναχικό δρόμο… παραμένω δυνατή (σαν ατσάλι όπως λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου) μα κυρίως ο εαυτός μου!

9. Ποιος είναι ο ήρωας-πρότυπο σας και γιατί;
Ήρωας; Ο Superman; Σοβαρά τώρα! Θα μπορούσε να είναι η μητέρα μου για το λόγο ότι είναι δυναμική, μόνο γι’ αυτό τον λόγο! Θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος που προσφέρει στον συνάνθρωπό του. Ακόμα θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος μου ο εαυτός! Δεν ξέρω! Ό,τι καλό υπάρχει, θα μπορούσε να είναι πρότυπό μου!

10.Αν θα μπορούσατε να είσαστε οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε στον κόσμο, τι/ποιος θα ήταν και γιατί;
Ωραία! Θα μπορούσα να είμαι ο Superman ή ένα πουλί και να πετάω στον ουρανό ελεύθερη! Θα μπορούσα να είμαι η Superwoman που θα έκανα και θα είχα τα πάντα στα πόδια μου! Θα μπορούσα να είμαι μια οποιαδήποτε άλλη αλλά πάλι θα κατέληγα να είμαι εγώ η Μαρία, μόνο που θα έπαιρνα στα χέρια μου τη Ζωή εγώ και όχι οι άλλοι για να αποφασίζω εγώ για μένα και όχι οι άλλοι.


Αυτές ήταν οι 10 ερωτήσεις που απλά απάντησα αυθόρμητα δίχως να κάνω καμία σκέψη για το τι απάντηση πρέπει να δώσω σε κάθε ερώτηση.
Το βραβειάκι αυτό με τις ερωτήσεις μπορεί να το πάρει όποιος/α θέλει να κάνει μια ψυχανάλυση στον εαυτό του, άφοβα & δωρεάν! (χιουμοράκι κάνω!) 

 

__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

2 σχόλια :

  1. Μαρία μου μόλις τώρα ανακάλυψα το δεύτερο σου blog!!Πολύ ωραίες οι απαντήσεις!!Αν μου επιτρέπεις..μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου!!Σου μιλάω εκ πείρας που ήμουν ο πιο αυστηρός κριτής μου και πίστεψέ με,σε πάει πίσω αυτό και χάνεις στιγμές..
    Να σε ρωτήσω,δεν έχεις το gadget αναγνωστών εδώ;;Ήθελα να γίνω αναγνώστριά σου και δεν το βρήκα αλλά σε πρόσθεσα στη λίστα αγαπημένων ιστολογίων!! Στο Diary of Bliss θα λάβεις μέρος με το Συλλέγω Στιγμές;Καταγράφω τις συμμετοχές για να τις έχω κάτω από κάθε ανάρτηση! Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Katerina Verigka, χαίρομαι που ανακάλυψες το αγαπημένο μου blog!
    Το gadget το είχα βάλει αλλά το έβγαλα πριν λίγο καιρό επειδή δεν δουλεύει με τίποτα! Ίσως να φταίει το Template που έχω! Μάλλον θα το αλλάξω! Στο "Diary of Bliss" ναι θα λάβω μέρος με το "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" και θα χαρώ να συμμετάσχω κι εγώ!
    Και όσο για το αυστηρή... μαθαίνω να μην είμαι! Είμαι σε καλό δρόμο πάντως...! Πολλά φιλιά και από εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes