Tag! Summer Award!




Χθες είχα την χαρά να παραλάβω από την Σταματία από το blog Μαμά και όχι μόνο!! (ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τη δική της  ανάρτηση) αυτό το βραβείο που συνοδεύεται από 8 ερωτήσεις. Ευχαριστώ πολύ Σταματία μου που επέλεξες κι εμένα να μου το προσφέρεις αλλά κυρίως να προσθέσω ένα ακόμη Tag στην συλλογή μου!

Οι κανόνες είναι οι εξής:
*Να ευχαριστήσω αυτόν που μου το έδωσε.
* Να απαντήσω στις 8 ερωτήσεις.
*Να παραδώσει το βραβείο σε 7 blog και να ενημερώσω για αυτό.


☆☆☆
 
 

1) Ποιο είναι το αγαπημένο σας περιοδικό;
Μπορεί παλιότερα, στις καλές εποχές, να αγόραζα πολλά περιοδικά αλλά πλέον, για να αγοράσω κάποιο περιοδικό θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα ωραίο δωράκι. Μόνο γι’ αυτό τον λόγο πλέον δίνω χρήματα για να αγοράσω ένα περιοδικό. Και συνήθως είναι το Περιοδικό Mirror που κυκλοφορεί και με ωραία χρήσιμα δωράκια και είναι σε pocket size που τόσο μου αρέσει  και ωραία θεματάκια έχει και κυκλοφορεί και σε καλή προσιτή τιμή! 

Περιοδικό Mirror



☆☆☆
 
2) Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τραγουδιστής;
Εντάξει, το έχω πει, το έχω γράψει πάμπολλες φορές… μα φυσικά ο Γιάννης Πλούταρχος!
Όσες αναρτήσεις έχω γράψει (και θα γράψω) για τον Γιάνναρο, φαίνεται και η λατρεία μου γι’ αυτόν!
Το λατρεύω και δεν δέχομαι και εύκολα κακή κριτική γι’ αυτόν, όχι τουλάχιστον  από κάποιους που δεν τον έχουν γνωρίσει από κοντά!

Γιάννης Πλούταρχος




☆☆☆

3) Αγαπημένη σας YouTube guru;
Είναι αρκετές κοπέλες……..

☆☆☆

4) Αγαπημένο μακιγιάζ;
Χρόόόόνια τώρα, Χειμώνα-Καλοκαίρι Smokey Eyes σε γήινες αποχρώσεις.

Smokey Eyes





☆☆☆

5) Αγαπημένος τόπος διαμονής;
Το έχω πει πολλές φορές και άλλες τόσες το έχω γράψει!Αγαπημένος τόπος στην Ελλάδα (εκτός από το σπίτι μου!) είναι το Ναύπλιο. Το λατρεύω τόσο μα τόσο πολύ που –ίσως- άνετα θα πήγαινα να ζούσα εκεί για πάντα! Αγαπημένο μέρος στο Εξωτερικό είναι η Ρώμη! Χαίρομαι που αυτούς τους δυο τόπους του έχω επισκεφτεί και μου έχουν κλέψει την καρδιά! Ελπίζω κάποια μέρα να τα επισκεφτώ ξανά!

Ναύπλιο





☆☆☆
 
6) Αγαπημένη ταινία;
Α, πολλές! Ποια από όλες να αναφέρω;! Σε κάποια ξεχωριστή ανάρτηση θα σας παρουσιάσω τις πιο αγαπημένες μου ταινίες και Ξένες και Ελληνικές! Λατρεύω τις ταινίες και νομίζω πως το έχετε καταλάβει από τις αναφορές μου, τις κριτικές μου και τις ξεχωριστές στήλες που γράφω εδώ στο blog μου για τον κινηματογράφο και τις ταινίες, όπως:



☆☆☆

7) Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχετε;
Α, δεν έχω πολλά! Δεν είμαι από τις κοπέλες/γυναίκες που έχω μανία με τα παπούτσια! Δεν τρελαίνομαι για παπούτσια αλλά για τσάντες, η αλήθεια είναι ότι έχω μια μικρή τρέλα και αγάπη!


☆☆☆


8) Αγαπημένο χρώμα;
Μπλε και Μαύρο! Λατρεύω αυτά τα δυο χρώματα! Το μπλε το αγαπώ σε όλες τις αποχρώσεις του και το μαύρο το λατρεύω για πολλούς λόγους, όπως για την γοητεία, το μυστήριο… που κρύβει! 

☆☆☆

Αυτές ήταν οι απαντήσεις μου στις ερωτήσεις! Επειδή, δεν ξέρω ποιες έχετε τη διάθεση να κάνετε τη δική σας ανάρτηση, θα δώσω το βραβείο με όλη μου την αγάπη σε όποια/όποιον διαβάσει την παρούσα ανάρτηση, αν το επιθυμεί φυσικά!!

Σημ.: Οι φωτογραφίες της παρούσας ανάρτησης είναι από το Google.  


 
__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

9 σχόλια :

  1. Γλυκιά μου Μαρία επανήλθα , διάβασα κάτι περισσότερο , όντως γράφεις όμορφα , κατανοητά και μου αρέσει πολύ . Είναι αυτό που γράφεις ότι ΄΄γράφω ότι οι άλλοι δεν τολμούν΄΄, θα μείνω μαζί σου , είσαι υπέροχη παρεούλα.
    Σου αφήνω ένα φιλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Μαράκι!
    (Υ.Γ. Η διεύθυνση του μπλογκ μου άλλαξε, πήγαινε να δεις την τελευταία μου ανάρτηση να ενημερωθείς... Φιλιά :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *nikol, καλώς την! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Δεν ξέρεις πόση μα πόση δύναμη μου δίνεις! Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

    *Μαρία Π. Σ' ευχαριστώ κούκλα μου! Διάβασα την σχετική ανάρτηση και αμέσως πρόσθεσα τη νέα σου διέυθυνση στα "Αγαπημένα μου blog" για να μην χάνω καμιά ανάρτησή σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι!!
    Είσαι η δεύτερη νικήτρια στον διαγωνισμό μου!! :)
    Κέρδισες τα χειροποίητα σκουλαρίκια από τις M&M handmade stories!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαρείς το βραβείο σου, ωραίες οι απαντήσεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *Claire D. T, χαίρομαι που το διαβάζω! Χιχιχ!!! :)

    *Katerina Verigka, μόλις το είδα Κατερινάκι μου! Σ' ευχαριστώ πολύ!

    *ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ, σ' ευχαριστώ πολύ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Μαρία μου! Συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου!Εύχομαι να πάρεις άλλα τόσα! Να σε ρωτήσω εσύ που ξέρεις τι είναι η youtube guru? Ακόμα να καταλάβω. . Καλή συνέχεια εύχομαι και καλό καλοκαίρι! Πολλά πολλά φιλούθκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *basiliki, γεια σου Βασιλική μου! Να σου απαντήσω στην ερώτηση σου, όσο πιο απλά γίνετε! Youtube Guru είναι όλες εκείνες οι κοπέλες που έχουν ένα κανάλι στο Youtube και κάνουν βίντεο με θέματα ομορφιάς, μακιγιάζ ή γενικά έχουν μεγάλο ταλέντο σε κάτι συγκεκριμένο και είναι πολύ δημοδιλείς στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Youtube! Αν και δεν θεωρώ κάποια (τουλάχιστον δικιά μας) που θα την χαρακτήριζα Youtube Guru. Αν κάνω κάποιο λάθος, ας με διορθώσει κάποια! Καλό Καλοκαίρι και σε σένα κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes