Let’s talk about Relationships #4: 7+1 Ερωτήματα που δείχνουν ότι …απλώς δεν σε γουστάρει!

Δε γουστάρω

   Μετά από μια -σχεδόν- βαρετή ημέρα έρχεται το βράδυ που η ώρα της ησυχίας και της “μοναξιάς” (οι ώρες μου!) με προτρέπει να γράψω -ίσως ασυνάρτητα- διάφορα πράγματα. Από την μία, στην  τηλεόραση παρακολουθώ την ταινία “Απλώς δεν σε γουστάρει (He's Just Not That Into You)” που την έχω ξανά δει μια ακόμη φορά αλλά μισή επειδή, εντάξει είναι μια συμπαθητική ταινία… και απ’ την άλλην, είμαι μπροστά στον υπολογιστή και γράφω αυτή την ανάρτηση με αφορμή την ταινία. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτή η ανάρτηση αλλά ξέρω πάνω-κάτω τι έχω ανάγκη να γράψω!

Γι’ αυτό όσα ακολουθήσουν, είναι απλές –ασυνάρτητες- σκέψεις σε μορφή ερωτημάτων(;) και σας τονίζω(!) εκ των προτέρων πως ούτε εδική είμαι, ούτε ότι το παίζω Carrie Bradshaw a la Sex And The City (που ναι! λατρεύω τον χαρακτήρα της Carrie και σε κάποια σημεία …μοιάζουμε!) ούτε φυσικά Ειρήνη Χειρδάρη… και γενικά δεν το παίζω sex editor ή κάτι το συναφή! Απλώς, ως άνθρωπος, κορίτσι, κοπέλα, γυναίκα κλπ. θα καταθέσω/καταγράψω/μοιραστώ γυναικείες σκέψεις περί σχέσεων… από προσωπική πείρα, από κοριτσίστικες/γυναικείες συζητήσεις… Αν έχετε και καμία απάντηση στο κάθε ερώτημα, καλοδεχούμενη………..

  Λοιπόν, τώρα που εξηγήθηκα για να μην παρεξηγηθούμε! (χιουμοριστικά το λέω!) ας πάω στις 7+1 κυρίως, σκέψεις-ερωτήματα του…
Δεν σε γουστάρω

1) Αν ένας άντρας ‘γουστάρει’ πραγματικά μια κοπέλα και έχει το τηλέφωνό της, ή έχει το  e-mail της ή είναι φίλη του στο fb ή γνωρίζει που μένει, που δουλεύει, που συχνάζει… κλπ. (τι να κάνω; όλες τις περιπτώσεις βάζω) δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει τρόπο να την πλησιάσει και τουλάχιστον να της μιλήσει ή μήπως όχι;

2) Αν ένας άντρας ‘γουστάρει’ πραγματικά μια κοπέλα γιατί διστάζει-δειλιάζει να της πει αυτά που νιώθει; Τι φοβάται; Την απόρριψη; την λεγόμενη “χυλόπιτα”; την άρνηση; την “μονόπλευρη” κατάληξη; Τι;

3) Αν ένας άντρας ‘γουστάρει’ πραγματικά μια κοπέλα και τελικά τις το δείχνει με ματιές, με αγγίγματα, με ωραία λόγια, με ‘σημάδια’, με… με…. ή ακόμα μπορεί και να τις το έχει πει μέσα-έξω, γιατί εν τέλει δεν κάνει την κίνηση να της ζητήσει ραντεβού ή αν θες να το πεις διαφορετικά, απλά για ένα καφέ;

4) Αν ένας άντρας ‘γουστάρει’ πραγματικά μια κοπέλα γιατί την μία στιγμή της δείχνει ενδιαφέρον και την άλλη αδιαφορία; Γιατί την μία στιγμή είναι γνωστοί και την άλλη σαν δυο ξένοι; Γιατί την μία της τηλεφωνεί κι ύστερα εξαφανίζεται και της τηλεφωνεί μετά από εβδομάδες;

5) Αν ένας άντρας ‘γουστάρει’ πραγματικά μια κοπέλα γιατί της ζητάει το τηλέφωνο λέγοντας την ότι θα την πάρει για να πάνε για καφέ… αλλά δεν τις τηλεφωνεί ποτέ; Ποιος ο λόγος να πάρεις τον αριθμό τηλεφώνου (εκείνος από μόνος του το ζητάει) όταν ΔΕΝ έχεις σκοπό να της τηλεφωνήσεις ποτέ;

6) Αν ένας άντρας ‘γουστάρει’ πραγματικά μια κοπέλα και τις επιβεβαιώνει ότι θέλει πολύ να βγουν για να γνωριστούν καλύτερα… γιατί την έχει στην αναμονή, στο περίμενε… βρίσκοντας πάντα μια δικαιολογία; Δεν έχει χρόνο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων του; λόγο ότι δεν βρίσκει μια σωστή ημέρα και ώρα για να αφιερώσει/σπαταλήσει μια-δυο ώρες από τον πολύτιμο χρόνο του για να βγούνε για έναν καφέ; λόγω των συνθηκών και των συγκυριών;

7) Αν ένας άντρας ‘γουστάρει’ πραγματικά μια κοπέλα γιατί την πλησιάζει; γιατί τις δίνει ελπίδες; γιατί τις δίνει υποσχέσεις; γιατί  παίζει μαζί της… και τελικά τη διώχνει με την συμπεριφορά του;

+1) Αν ένας άντρας τελικά ΔΕΝ ‘γουστάρει’ πραγματικά μια κοπέλα, γιατί δεν είναι από την αρχή (άντε από τη μέση ή ακόμα και στο τέλος) ειλικρινείς μαζί της; Γιατί προσποιείται; Γιατί παίζει το γνωστό “φτηνό” παιχνίδι του “Μου αρέσεις!, Σε θέλω! Είσαι η μία-μοναδική…………” γιατί δεν της το λέει ξεκάθαρα, μάγκικα, με μπέσα… ότι “ναι! σε βλέπω φιλικά… δεν τραβάει μεταξύ μας………” και απλά την αφήνει να πιστεύει σε ένα, ωραίο κατ’ άλλα. παραμύθι που όμως στο τέλος θα πληγώσει μόνο την κοπέλα; Τι φοβάται; Μήπως την πληγώσει; Μήπως το πάρει άσχημα; Παιδιάστικες δικαιολογίες που δεν έχουν και καμία απολύτως βάση αλήθειας και ενδιαφέρον για την ίδια την κοπέλα.   

Το συμπέρασμα ποιο είναι;
Αν ΔΕΝ γουστάρεις κάτι ή κάποια/ον γενικώς (δεν είναι ο τύπος σου, είσαι ήδη σε σχέση, έχεις άλλα στάνταρ κλπ.) μην μπαίνεις στον κόπο να ασχοληθείς καν! Ούτε από περιέργεια, ούτε απλά να “σκοτώσω την ώρα μου”, ούτε καν από επιβεβαίωση. Κάποια στιγμή όλα γυρίζουν …μπούμερανγκ! Και μην κάνεις, αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν! Αυτό μην το ξεχνάμε ποτέ!


  ΠΡΟΣΕΞΕ! Όπως έχω ξανά γράψει… Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τα δυο φύλλα. Απλά εσείς τα αγόρια έχετε λίγο παραπάνω αυτού του είδους τη στάση/συμπεριφορά! Παραδεχτείτε το! Γιατί το να παραδέχεσαι το λάθος σου ή το ότι έχεις ελαττώματα, δεν είναι αδυναμία αλλά αληθινή (και αναγκαία) μαγκιά! 


Σημ.: Επειδή εγώ γράφω ότι μου κατεβαίνει απ’ το μυαλό, ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει και επιβάλλετε ο άλλος που με διαβάζει να συμφωνεί με όσα γράφω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, όπως το έχω κι εγώ! (αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων!)

Μαρία / Maria 
 
 
 

📍Διάβασε περισσότερα άρθρα στην📂Αρχειοθήκη: Let’s talk about Relationships (All Posts)





✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά...


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2013*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

4 σχόλια :

  1. Καλημέρα Μαρία μου και καλή εβδομάδα. Πάντα υπάρχει η περίπτωση της εξαίρεσης. Να συντρέχουν άλλα γεγονότα στη ζωή του. Φαντάσου πχ να έχει οικογενειακό ή επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα. Ή τεράστια έλλειψη χρόνου. Μπορεί να παίζουν πάντα απρόβλεπτοι παράγοντες. Είμαι πάντα της άποψης να μην βγάζω ποτέ βιαστικά συμπεράσματα και να περιμένω τις όποιες εξηγήσεις όποτε έρθουν και τότε κρίνω!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *airis, καλή εβδομάδα και σε σένα Αριστέα μου!
    Φυσικά και υπάρχει η περίπτωση της εξαίρεσης! Το πιστεύω αυτό!
    Και σίγουρα πάιζουν πάντα απρόβλεπτοι παράγοντες, όπως αυτούς που περιγράφεις... ειδικά στην εποχή μας!
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά πολλές φορές βγάζω βιαστικά συμπεράσματα (προσπαθώ να το διορθώσω ή να το αποβάλλω και αυτό το ελάττωμα)αλλά ευτυχώς δεν φτάνω σε άσχημο σημείο!
    Συμφωνώ απόλυτα λοιπόν σε αυτό που γράφεις σδτο τέλος: να περιμένεις τις όποιες εξηγήσεις (ή δικαιολογίες την αντίθετη περίπτωση)όποτε έρθουν (πάντα τελικά υπάρχει κατάλληλος χρόνος) και μετά "κρίνουμε"/αποφασίζουμε!
    Σ' ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, γλυκιά μου, αλλά ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ!!!
    ;-) ΧΑΧΑ!!! (Κρυάδες!!!)
    Φιλάκια πολλά!!!
    Να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *syros2js, αχαχαχαχα!
    Είσαι υπέροχη!
    Φιλιά πολλά!!!
    Κι εσύ αν περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes