📽Movie on dvd Κριτική! – ❤Love in the end. - ❤


Που λέτε, χθες Δευτέρα  βράδυ (ημέρα των γενεθλίων μου) γυρίζοντας σπίτι, έκανα μια στάση στο video-club. Μου ήρθε η επιθυμία να ενοικιάσω καμία ταινία να δω αργά το βράδυ. Και είχα τόσο μα τόσο καιρό να το κάνω και η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε τρελά. Μου έλειψε να είμαι μόνη μου, να φτιάξω ποπ-κορν, να βάλω στο dvd player ταινία, να την αράξω στο κρεβάτι μου, χουχουλιασμένη στο πάπλωμα μου και να κάτσω χαλαρά να απολαύσω αυτή την ήρεμη στιγμή.

Οι επιλογές στα ράφια ήταν πολλές! Βλέπετε έχουν κυκλοφορήσει σε dvd όλες οι καινούργιες ταινίες και… ανυπομονώ να τις δω όλες μα όλες. Θα τις δω με τον καιρό και ειδικά τώρα που έρχονται και οι γιορτές… εκεί να δεις τι έχει το πρόγραμμα! Ήμουν λοιπόν, ανάμεσα σε ένα θρίλερ/ταινία τρόμου και σε μια περιπέτεια αλλά τελικά με “κέρδισε” μια ελληνική ταινία και μάλιστα “ρομαντική”. Η ταινία αυτή είναι το “Love in the end. (Ξέρετε σε παραγωγή (σοκολάτα) Lacta; Θυμάστε πόσο είχε διαφημιστεί η όλη Καμπάνια και ύστερα η ταινία;! Που βγήκε στους Κινηματογράφους τον περασμένο Φλεβάρη, την ημέρα των ερωτευμένων;)


Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, προτιμώ τις περιπέτειες/θρίλερ/ταινίες τρόμου/κωμωδίες/δράματα και λιγότερο τις ρομαντικές. Αυτό βέβαια είναι λίγο αντίθεση από αυτό που είμαι, δηλαδή (και)ρομαντικό κορίτσι”. Δεν ξέρω, αλλά δύσκολα επιλέγω -είτε στο  cinema είτε στο dvd- να δω κάποια ρομαντική ταινία και ακόμα πιο δύσκολα αν είναι ελληνική. Θα πρέπει να μου κάνει “τρελό κλικ”.   


Τέλος πάντων, την είδα στο ράφι και σαν να μου έλεγε: “πάρε με να με δεις, πάρε με να με δεις!” (μη γελάτε, αλλά μέσα μου ‘εκείνη η φωνή’ αυτό μου έλεγε) κι έτσι την επέλεξα. Την έβαλα κάπου εκεί στην 01:00 η ώρα και πραγματικά απόλαυσα όχι μόνο την ταινία αλλά και όλη αυτή τη στιγμή. Αλλά ας πω τις εντυπώσεις μου από την ταινία!



*Λίγα λόγια για το story της ταινίας

3 ιστορίες - 3 ζευγάρια
Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος. Τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν στη μεγάλη οθόνη το happy end που ποτέ δεν είχαν. 


(Στο "Love in the end.", γυρισμένο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη, πρωταγωνιστούν τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Κεχαγιάς.)


[Περισσότερες πληροφορίες και υλικό για την ταινία ΕΔΩ www.loveintheend.gr]



*Το trailer της ταινίας



Ας γνωρίσουμε τα 3 ζευγάρια και τις ιστορίες τους

Γιώργος και Αλίκη (Αθήνα)
Ο Γιώργος είναι φίλος με την Αλίκη από το νηπιαγωγείο. Εδώ και δεκαοχτώ χρόνια, μαζί. Φίλοι. Μόνο που ο Γιώργος, εδώ κι ένα χρόνο, δεν αισθάνεται πια φίλος της. Δεν του φτάνει να είναι φίλοι. Αλλά δεν ξέρει πώς να της πει ό,τι αισθάνεται. Φοβάται πως η Αλίκη θα τρομάξει, όπως τρόμαξε κι εκείνος όταν κατάλαβε ότι την ερωτεύτηκε. Για αυτό αποφασίζει να της πει ένα ψέμα, δημιουργώντας ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook. Ένα ψέμα που ενώ περιμένει να τον οδηγήσει κοντά, θα τον φέρει ακόμα πιο μακριά της.

 
 

Στέλλα + Νίκος (Θεσσαλονίκη)
Ο Νίκος και η Στέλλα είναι μεταξύ τους άγνωστοι. Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας και εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος, γνωρίζονται. Όπως, όμως, οι περισσότεροι που συναντιούνται στα ταξίδια, ούτε ο Νίκος, ούτε η Στέλλα πιστεύουν ότι αυτό το βράδυ θα έχει συνέχεια. Καθώς, επίσης, κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στις μαγικές στιγμές ή στο ξαφνικό, μεγάλο έρωτα, είναι μάλλον περίεργο που αποφασίζουν να ξανασυναντηθούν. Όπως περίεργος είναι κι αυτός ο ενθουσιασμός που αισθάνονται στην προοπτική αυτής της συνάντησης. Η μοίρα, όμως, έχει άλλα σχέδια.




 Κατερίνα και Παύλος (Κωνσταντινούπολη)
Η Κατερίνα μόλις τελείωσε το σχολείο. Αλλά διστάζει να πάει εκδρομή με τους συμμαθητές της. Επιλέγει να πάει με τους γονείς και το μικρό αδελφό της μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Προτιμάει να μένει μόνη. Μέχρι που γνωρίζει τον Παύλο, έναν νεαρό ανθυποπλοίαρχο. Και αυτό που η Κατερίνα υπολόγιζε να είναι μια απλή επταήμερη εκδρομή, γίνεται η αρχή της πιο μεγάλης περιπέτειας που έχει ζήσει στη ζωή της.



*Η άποψή μου:
Ας ξεκινήσω από τις ιστορίες και να πω πως τις βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσες. Τρεις τελείως διαφορετικές μεταξύ τους ερωτικές ιστορίες (ή αν θέλετε αλλιώς ιστορίες αγάπης) που διαδραματίζονται σε τρεις+ διαφορετικές τοποθεσίες, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ρόδο και την Κωνσταντινούπολη. (Χορταίνει το μάτι σου όμορφες εικόνες από αυτές τις πόλεις!) και εναλλάσσονται νιώθοντας πως και τις τρεις ιστορίες τις ‘βιώνεις’ εκείνη τη στιγμή σχεδόν ταυτόχρονα και μάλιστα χωρίς να σε κουράζει. 


Αρκετά καλή και προσεγμένη σκηνοθεσία, πολύ ωραία Φωτογραφία και εξαιρετική μουσική επένδυση. Οι Πρωταγωνιστές, νέα όμορφα παιδιά-νέοι ηθοποιοί και νέο αίμα στην υποκριτική, πολύ συμπαθέστατες ‘φάτσες’ αλλά λίγο το “παίξιμό” τους ήθελε …δουλίτσα. Αλλά εντάξει, είπαμε νέοι ηθοποιοί που σημαίνει πως έχουνε μέλλον μπροστά τους. Οι παλιότεροι καταξιωμένοι ηθοποιοί (βλέπε Νίκος Γαλανός, Αλεξάνδρα Παντελάκη κ.α.) δίνουν έναν άλλον αέρα στην ταινία.
 

Με απλά λόγια, η ταινία σαν Παραγωγή ήταν εξαιρετική και φαίνεται πόση καλή δουλειά έγινε απ’ όλες τις μεριές. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι το αποτέλεσμα θα είναι τόσο καλλιτεχνικά καλό. Ναι, η ταινία είναι καθαρά Ρομάντζο με πολύ συναίσθημα και φυσικά με “happy ending” για όλα τα ζευγάρια. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εξαρχής γνωρίζουμε ότι η ταινία θα έχει ευτυχής κατάληξη, αφού όπως λέει και η αφίσα της ταινίας Όλες οι αγάπες αξίζουν ένα ευτυχισμένο τέλος!” Επομένως, δεν σας το αποκάλυψα εγώ το Φινάλε! 


Αν λοιπόν, σας αρέσουν οι Ρομαντικές ταινίες, οι ιστορίες αγάπης, τα ρομάντζα, η συγκίνηση, το “Happy end”… που  σου αφήνει μια ανάλαφρη-αισιόδοξη ματιά και ελπιδοφόρα μηνύματα του τύπου ότι -μπορεί- στην πραγματική Ζωή οι έρωτες να έχουν μια ευτυχισμένη κατάληξη (αν και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών βίωσαν το εντελώς αντίθετο) και  εσένα την/τον ίδια/ίδιο να πιστέψεις πως μπορείς να βρεις το θάρρος, τον τρόπο,  να τολμήσεις να κατακτήσεις τον έρωτα που νιώθεις για κάποιο πρόσωπο αλλά δεν ξέρεις πως να χειριστείς γενικώς την κατάσταση. (Εξάλλου, η ταινία τονίζει το “ρίσκο” που πρέπει να παίρνεις στη Ζωή για να κερδίσεις κάτι, το οτιδήποτε!) Ναι, λοιπόν, το Love in the end. είναι η ιδανική ταινία! 


Να σας εκμυστηρευτώ και να μοιραστώ μαζί σας, ποιο από τα τρία ζευγάρια προτιμώ/επιλέγω εγώ;

Την ιστορία της Στέλλα και του Νίκου… επειδή ξέρω από ‘αναζήτηση’ δυο άνθρωποι να καταφέρουν να ξανά βρεθούν κοντά (δεν έχει να κάνει περί έρωτα) αλλά χωρίς επιτυχία… δεν θα τους επέλεγα. Νομίζω πως σου μένει στο τέλος ένα “απωθημένο”. 
 
Την ιστορία του Γιώργου και της Αλίκης… παιδικοί φίλοι που ο ένας από τους δυο (ή στην πορεία και οι δυο) αισθάνεται κάτι περισσότερο από φιλικά συναισθήματα, δηλ. ερωτικά και υπάρχει αυτή η λεπτή κόκκινη διαχωριστική γραμμή ‘Φιλία ή Έρωτας’ που δεν πρέπει να περάσεις και ειδικά ο φόβος ότι αν τελικά δεν πάει καλά ερωτικά θα υπάρχει η συνέπεια να γκρεμιστεί και η Φιλία… δύσκολη κατάσταση και δεν ξέρω προσωπικά αν μπορούσα να τη διαχειριστώ εύκολα. Άσε που πολύ σπάνιο, μα πολύ σπάνιο (προσωπική μου άποψη) ένας -άντρας- και μια –γυναίκα- να έχουνε καθαρά μια Φιλική σχέση. 


Την ιστορία της Κατερίνας και του Παύλου που η κοπέλα ερωτεύεται ένα -ναυτικό- (φαντάζομαι πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις με Ναυτικούς) και τελικά επιλέγει να τον ακολουθήσει στα ‘ταξίδια’ του και να ζήσει την περιπέτεια …και όσο κρατήσει(!) …νομίζω μου ταιριάζει καλύτερα. Και τους επιλέγω επηρεασμένη από το “happy ending” της δικής τους ιστορία, έτσι; 


Εσείς; Την έχετε δει την συγκεκριμένη ταινία;
Θα θέλατε να τη δείτε;
Αλήθεια, ποιο από τα τρία ζευγάρια σας αρέσει ή επιλέγετε εσείς, σύμφωνα με την ιστορία τους;

Και κλείνω με το τραγούδι που ακούγεται στην ταινία και ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος, σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχοι Νίκου Μωραΐτη και έχει τον τίτλο (ποιον άλλον φυσικά;) Η αγάπη έρχεται στο τέλος. Απολαύστε το! (εγώ μετά το τέλος της ταινίας, παίζει να το άκουσα και 10 φορές!) 
 


Έρχεσαι μ' ένα γεια
φεύγεις με δυο φιλιά
πάντοτε βιαστικά
λέγοντας «δε θ' αργήσω»
Δίνουμε ραντεβού
μέσα μας και παντού
σίγουρα πιο μετά
θα σου τηλεφωνήσω
Όλο αναβολές
όλο ξεχνάω να ζήσω
μα τότε έρχεται


Η στιγμή
για περισσότερα
περισσότερα θαύματα
αναπάντεχα
εκεί που έλεγες
θα 'μαι πάντα χαμένος
η αγάπη έρχεται στο τέλος
Για περισσότερα
περισσότερα θαύματα
ανεξήγητα
εκεί που κρύφτηκες
σε καρφώνει το βέλος
η αγάπη έρχεται στο τέλος♫


Λόγια που δε μου λες
μάτια που δε μου κλαις
μένουν οι ενοχές
για εκείνα τα ταξίδια
«Έκλεισε» είπα εγώ
«έκλεισε» και εσύ
ταξίδεψε η ψυχή
κι εμείς εδώ στα ίδια
Όσα έχω ονειρευτεί
τόσα έχω ακυρώσει
μα πάντα έρχεται...



Διαβάστε όλα τα post της στήλης “Movie in Cinema Κριτική!”


***
 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!

*Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, ούτε Μουσικής, ούτε Βιβλίων… ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να μου αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που γράφει ο καθένας.

**Δεν βλέπω ταινίες για να  γράφω Κριτικές (δεν είναι αυτή η δουλειά μου) αλλά γράφω Κριτικές επειδή βλέπω ταινίες/διαβάζω βιβλία/ακούω μουσική!!!

***Το post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικό!





_______________________________________

*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.

Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *

*All rights reserved

16 σχόλια :

  1. Καλημέρα Μαρία μου,
    Αν και καθυστερημένα, σου εύχομαι χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου και κάθε σου όνειρο να πραγματοποιηθεί.
    Την ταινία την έχω δει. Μου άρεσε αρκετά απ' την άποψη ότι ήταν γρήγορη η πλοκή και δεν σε κούραζε σε σχέση με άλλες του είδους της.
    Άσε που όταν την έβλεπα είχα ανάγκη λίγο "happy end".
    Να περνάς όμορφα.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *ΚΑΛΗΜΕΡΑ Μαρίνα!
      Σ' ευχαριστώ γαι τις ευχές σου!
      Η πλοκή της ταινίας ήταν όντως γρήγορη και δεν κούραζε καθόλου!
      Ήταν αρκετά καλή για ρομαντική ταινία.
      (Τελικά όλοι έχουμε ανάγκη από ένα "happy end", έ;)
      Φιλιά πολλά Φίλη μου!

      Διαγραφή
  2. Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη ταινία όταν είχε βγει, αλλά όπως είπες λίγο το ότι είναι ελληνική και ρομαντική με έκαναν να την αποφύγω στο σινεμά! Όμως θα πάω και εγώ να την πάρω σε dvd και να χουχουλιάσω στο κρεβάτι σαν εσένα, γιατί από αυτά που λες φάνηκε να έχει όντως ενδιαφέρον!
    Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Rylie μου, για τους ίδιους λόγους την είχα αποφύγει κι εγώ!
      Αλλά με την κυκλοφορία των dvd, δύσκολα ...δεν υποκύπτω!
      Αν τη δεις, περιμένω τις εντυπώσεις σου, εδώ σ' αυτό το post, να μου πεις τι συναισθήματα σου άφησε!
      Φιλάκιααα!

      Διαγραφή
  3. καλημέρα Μαρία χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις
    με υγεία και πολύ αγάπη και ότι καλύτερο
    στη ζωή.
    την ταινία δεν την είδαμε...
    Το τραγούδι πολύ όμορφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και πάλι!
    Δεν την έχω δει την ταινία. Γενικά δεν πολυβλέπω ελληνικές.
    Κατά σύμτωση μόλις γύρισα από το σινεμά. Ούτε θυμάμαι από πότε είχα να πάω. Είδα το Gravity με τη Σάντρα Μπούλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Demi Mist, κι εγώ δεν πολύ βλέπω (κινηματογραφικές) ελληνικές ταινίες, αλλά αυτή την χάρηκα!
      Α! για πες μου τις εντυπώσεις σου από την ταινία "Gravity"! Είναι τόσο φοβερή, όσο λένε και γράφονται;

      Διαγραφή
    2. Σε εμένα δεν έκανε τόση εντύπωση. Περίμενα περισσότερο 3D. Σαν σενάριο μια συνηθισμένη περιπέτεια. Δεν είναι κακή ταινία, αλλά περίμενα παραπάνω. Του άντρα μου του άρεσε σκηνοθετικά.

      Διαγραφή
    3. *Demi Mist, συνηθισμένο το σενάριο, έ; Μάλιστα! Φαντάζομαι πως δενε ίναι "κουραστική"; Έτσι ή αλλιώς, θα περιμένω να τη δω όταν κυκλοφορήσει σε dvd! Σ' ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  5. Χμμμ μαλλον ειμαι στον κοσμο μου...δεν ηξερα καν οτι ειχε βγει τετοια ταινια!ειχα δει βεβαια το διαφημιστικο αλλα νομιζα οτι ηταν μονο αυτο!Θα την δω καποια στιγμη.Μ´αρεσει που κ που να βλεπω ρομαντζα με happy endings.Μου δημιουργει ενα αισθημα ευφοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μαρία μου, αλήθεια; Είχε τόσο πολύ πολύ-διαφημιστεί! Καλά είναι μωρέ και τα "Ρομάντζα" γι' αυτό που γράφεις εσύ... για το αίσθημα ευφορίας!
      Αν τύχει και τη δεις, θα περιμένω τις εντυπώσεις σου!

      Διαγραφή
  6. καλημερα χρονια σου πολλα!!!
    δεν ξερω αν θα την επελεγα να την δω ειναι η αληθεια νομιζω οτι μου βγαζει μια θλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Siren Girl, εντάξει, εμένα δεν μου έβγαλε "θλίψη" μιας και οι τρεις ιστορίες είχαν ωραίο τέλος! Αν δεν είχαν, ναι! τότε θα μου έβγαζε μια θλίψη!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα αγαπητό μου Μαράκι!
    Απόλαυσα πραγματικά το ποστ σου!

    Λοιπόν τη ταινία αυτή την είδα πριν αρκετό καιρό όταν πρωτοβγήκε στα ράβια των βιντεο κλαμπ.
    Για να ειμαι ειλικρινής δε μου άρεσε καθόλου! Ή μαλλον μου άρεσε το σκεπτικό το οτι θα παρακολουθήσουμε τις ιστορίες των 3 ζευγαριών αλλά οι ιστορίες που είδα εγώ δεν αντιπροσώπευαν αυτό που περίμενα.

    Για να είμαι δίκαιη η μόνη ιστορία που μου άρεσε ήταν της Στέλλας και του Νίκου αλλά δε ξέρω πόσο αντικειμενικά το λέω αυτό. Το λέω αυτό επειδή συμπαθω ιδιαιτερα την ηθοποιό και ίσως γι αυτό μου άρεσε αυτή η ιστορία μόνο.

    Τις άλλες ιστορίες (αυτή πχ με το facebook χιλιοπαιγμένη θα πω και η αλλη με τον ναυτικο δε μου αρεσε καθολου).

    Οσον αφορα τις ερμηνειες υπηρχε μια (δε θα πω πια) που δε μου αρεσε καθολου, μα καθολου ομως! Ενα κρυο πραγμα αντιλαμβανομουν και λυπαμαι γι αυτο.

    Το τραγουδι αρκετα καλο και η διαφημιση που πηρε η ταινια λογω της λακτα (που υπεραγαπω) αναμενομενη αλλα δε θεωρω πως αξιζε.

    Λυπαμαι που εκφραζω αρνητικα λογια για ταινια ελληνικης παραγωγης αλλα δε θα προτεινα ευκολα σε καποιον.

    Βεβαια γουστα ειναι αυτα και διαφερουν. Ετσι Μαρακι μου;

    Να εισαι καλα!
    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Κική μου, χαίρομαι πολύ που μου έγραψες την κριτική σου για την ταινία και μάλιστα πολύ ολοκληρωμένη κριτική!
      Κοίτα να δεις!
      Οι ιστορίες, εντάξει είναι ενδιαφέρουσες όπως γράφω αλλά όχι σπάνιες και μη χιλιοπαιγμένες.
      Νομίζω πως ξέρω ποια ακριβώς ηθοποιό λες ότι ήταν "κρύα" στην ερμηνεία. Γιατί, για μια από τις τρεις κοπέλες, μου έβγαλε ακριβως αυτό το "κρύο". Άρα, την ίδια λέμε! Η διαφήμιση ήταν τόσο όσο! Δηλαδή, ακριβώς στα μέτρα της, ανεμενόμενη και δεν περίμενα κάτι παραπάνω.

      Αλλά για τα ελληνικά 'δεδομένα' θεωρώ πως είναι μια αρκετά καλή παραγωγή.Γιατί, μεταξύ μας, έχουν βγει άλλες κι άλλες πολύ χειρότερες που δεν άξιζαν καν...
      Και φυσικά γούστα είναι αυτά! Κι εγώ στο cinema να πληρώσω -εύκολα- δεν θα την επέλεγα (λυπάμαι που το λέω αν και θα πρέπει να στηρίζουμε το οτιδήποτε ελληνικό προϊόν) γιατί είναι ρομάντζο κυρίως αυτός ο λόγος!
      Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλα για την κριτική σου! Χαίρομαι να διαβάζω κριτικές από τους φίλους που έχουν δει κάτι που έχω δει κι εγώ!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes