Christmas Award 2013! Χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις-απαντήσεις!





ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κόσμε!
Έξω έχει ένα κρύο κι ένα αεράκι που το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις μέσα στο “ζεστό(που λέει ο λόγος, γιατί το δικό μου σπίτι μόνο ‘ζεστό’ δεν το λες! Να είναι καλά το ωραίο μου παπλωματάκι!) σπιτάκι σου και να …χαλαρώσεις. Άσε που έχω και καλή διάθεση! Σε καλό να μου βγει! 


Λοιπόν, τι σας έχω; Σας έχω ένα Christmas Award (νομίζω είναι το πρώτο μου Χριστουγεννιάτικο βραβείο που λαμβάνω) που είχα τη τιμή να λάβω από την αγαπημένη μου Lysippe από το blog On the Up and Up. Λυσίππη μου, η “Στιγμούλα” σ’ ευχαριστεί και πάλι!Ο Γελαστούλης χαμογελάει πλατιά 


Να αναφέρω πως το βραβείο αυτό (με τις ερωτήσεις που το συνοδεύουν βεβαίως-βεβαίως) το εμπνεύστηκε η Βάσω από το blog Οι μικρές μου στιγμές. (πατήστε πάνω στο link του blog της για να δείτε την εν λόγω ανάρτηση). Μπράβο Βάσω μου γι’ αυτό το υπέροχο βραβείο και πολύ περισσότερο για τις “Χριστουγεννιάτικες” ερωτήσεις που το συνοδεύουν. 


Οι κανόνες είναι οι εξής:
Θα πρέπει να ευχαριστήσεις αυτόν που σου έδωσε το βραβείο.
Απάντησε στις παρακάτω 4 ερωτήσεις. 
     1) Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση!
     2) Αγαπημένο ξένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι!
     3) Αγαπημένο ελληνικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι!
     4) Το δώρο που θα ήθελα για τα φετινά Χριστούγεννα!
Κάνε μια ευχή για το 2014.
Δώσε το βραβείο σε 6 blog που παρακολουθείς.


☆☆☆

Οι ερωτήσεις και φυσικά οι απαντήσεις μου ακολουθούν παρακάτω!
 


1) Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση!
Η φετινή; Αυτή που θα ήθελα να ζήσω τα φετινά Χριστούγεννα και να γίνει μια δυνατή ανάμνηση; Μετράει; Όχι, έ; Ε, τότε, να γυρίσω πολλά χρόνια πριν, εκεί γύρω στο έτος 1997, 16 χρονών πρέπει να ήμουν, εποχή “Πατέρα(ανάθεμα την ώρα, λέω πάντα, αλλά εντάξει!) με μια άλλη οικογένεια, ένα μικρό αλλά ζεστό και γεμάτο θαλπωρή σπίτι, στολισμένο πολύ όμορφα, με ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο που από κάτω είχε ένα σωρό δώρα και ένα από αυτά ήταν και το δικό μου. Το πρώτο μου Χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβα ποτέ και το πήρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (σαν να μου το έφερε ο Άγιος Βασίλης ένιωσα) και ήταν, αν θυμάμαι καλά, παπούτσια κι ένα κασκόλ. Θυμάμαι που λίγες ώρες μετά άλλαξε ο χρόνος, ανοίξαμε σαμπάνια, εγώ έσπασα ένα ρόδι και μετά καθίσαμε και φάγαμε γύρω από ένα γεμάτο τραπέζι με ένα σωρό καλούδια. Αισθάνθηκα πως είμαι ανάμεσα σε μια οικογένεια ενωμένη και “ευτυχισμένη” και όλα αυτά χάρης στην γυναίκα (την Τάνια) που βρέθηκε στο δρόμο μου (μας).  Θυμάμαι την τεράστια αγκαλιά που έλαβα από την γυναίκα αυτή που μου έδωσε όσα ποτέ δεν είχα, μέχρι τότε. Άσχετα που η Ζωή (ή οι καταστάσεις), μας τα έφερε αλλιώς…!!!    


Αυτή είναι -ίσως- η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση που έχω. Όλες οι υπόλοιπες μέχρι και σήμερα… απλά είναι αναμνήσεις χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ή τουλάχιστον ξεχωριστό περιεχόμενο. Περιμένω ακόμα με μια -φωτεινή ελπίδα- να ζήσω τα πιο όμορφα και όχι μοναχικά Χριστούγεννα! Και νομίζω πως θα έρθουν… μια μέρα… κάποια μέρα… κάποια χρονιά! Αρκεί να μην είναι αργά!  



2) Αγαπημένο ξένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι!
Φυσικά πρώτο και με διαφορά το "Last Christmas" από τους Wham. Αν δεν το ακούσω, δεν αισθάνομαι πως έχουμε μπει στις γιορτές των Χριστουγέννων. Είναι αυτονόητο για εμένα αυτό το κλασικό τραγούδι να ακούγεται μέσα στις γιορτές.

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away.
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special



Επίσης, θα προσθέσω και το "All I Want For Christmas Is You" από την Mariah Carey. Είναι τραγούδι-αφιέρωση… από μόνο του για τα Χριστούγεννα!

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
Make my wish come true
All I want for Christmas is you
You baby





3) Αγαπημένο ελληνικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι!
Δεν θα μπορούσα να μην επιλέξω και το δικό μας ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, που το ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή και φυσικά είναι το "Χριστούγεννα". Α! όλα κι όλα! Είναι πολύ όμορφο και ξεσηκωτικό τραγούδι! 

Δεν θα προσθέσω τα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γιατί θα το κάνω σε κάποια ξεχωριστή ανάρτηση… σύντομα!

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι
Μα είσαι πάλι
Μακριά μου
Αχ και να σε είχα εδώ μωρό μου
Στο πλευρό μου
Αγκαλιά μου

Xριστούγεννα, Χριστούγεννα
Ευτυχισμένα
Δεν γίνονται καρδούλα μου
Χωρίς εσένα



Επίσης θα ήθελα να προσθέσω και ένα παλιό αλλά καλό και επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι-διασκευή του “Last Christmas” που είχαν κάνει οι αγαπημένοι One με τίτλο "Οι Καμπάνες Χτυπούν". Είναι ένα τόσο όμορφο και χαρούμενο τραγούδι με υπέροχο ρυθμό που δεν γίνεται να μην κουνηθείς λιγάκι και να μην το σιγό-τραγουδήσεις!
Πέφτει το χιόνι απαλά
οι καμπάνες κτυπούν Χριστούγεννα
πέρσι για πρώτη φορά
σου χάρισα την καρδιά μου


4) Το δώρο που θα ήθελα για τα φετινά Χριστούγεννα!
Λοιπόν, τι δώρο θα ήθελα για τα φετινά Χριστούγεννα; Για να σκεφτώ! Ένα Mp3 γιατί μου χάλασε και δεν μπορώ να ακούω μουσική όταν είμαι έξω; (και ως γνωστόν, εγώ τη μουσική την κουβαλώ παντού μαζί μου! Αυτή κι εγώ είμαστε τόσο δεμένες και full ερωτευμένες η μία με την άλλην, που καταλαβαίνετε!) Σοβαρά τώρα! Τα υλικά αγαθά μπορώ να τα προσφέρω και μόνη μου στον εαυτό μου, ακόμα κι αν δυσκολεύομαι, λόγω οικονομικών! Ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα για τα δώρα. Εξάλλου, μετράω την σκέψη-κίνηση και όχι τόσο το δώρο! (που καλά είναι και αυτά αλλά μπροστά στην σκέψη-κίνηση, τα δώρα δεν πιάνουν μία.) Το δώρο που πραγματικά θα ήθελα φέτος και το εύχομαι και προσεύχομαι γι’ αυτό, είναι Ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες Στιγμές -Ευτυχίας- (ας είναι και ώρες ή μια μέρα) με αγαπημένο/α πρόσωπο/α. Στιγμές που για διάφορους λόγους ποτέ δεν ήρθαν ή που στο τσακ πλησίασαν να έρθουν και να της ζήσω, αλλά δεν…. Ναι! Αυτό θέλω! Τίποτα άλλο! Ζητάω πολλά ή κάτι το ακατόρθωτο; Δεν νομίζω, λέω εγώ τώρα!



Κάνε μια ευχή για το 2014.
Πρώτα απ’ όλα θα ευχηθώ για όλο τον κόσμο, την κοινωνία ολόκληρη εννοώ, γιατί δεν είμαστε μόνοι μας, Μυαλό - Ανθρωπιά - Ειρήνη! Αν δεν υπάρχουν αυτά, δεν υπάρχει τίποτα σταθερό και ασφαλείς… για τον καθένα μας. Ό,τι συμβαίνει γύρω μας, μπορεί να συμβεί και σε μας τους ίδιους. Αυτό να μην το ξεχνάμε!


Τώρα σε προσωπικό επίπεδο θα ευχηθώ τα τρία γνωστά που εύχομαι πάντα:  Υγεία - Τύχη - Δύναμη! Πρώτα απ’ όλα αν έχω την υγεία μου, όλα τα υπόλοιπα με υπομονή και προσπάθεια μπορώ να τα αποχτήσω. Σαν την Υγεία, δεν υπάρχει! Δεν το καταλαβαίνουμε αλλά αυτή μετράει περισσότερο από οτιδήποτε! Ακόμη,  Δύναμη να μου δίνει ο Θεός να ξεπερνάω -όσο λιγότερο επώδυνα γίνεται- τις δύσκολες καταστάσεις. Αυτές που περιμένω και κυρίως αυτές που δεν περιμένω!    



Αυτές ήταν οι απαντήσεις μου σ’ αυτές τις 4 ερωτήσεις. Με τη σειρά μου, με όλη μου την καρδιά προσφέρω αυτό το βραβείο στα εξής 6 αγαπημένα blogs:
1) Στην Rylie από το My Thoughts Notebook.
2) Στην Ελευθερία από το Eleftheria's Diary.
3) Στην Μαρία Έλενα από το Γλυκιά Ζωή....
4) Στην Pink Angel από το Pink Angel.
5) Στην Eva από το Jajala Majala.



Και να μην ξεχνάτε:
"Να χαμογελάτε & να είσαστε ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σας!"




_______________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserve

40 σχόλια :

  1. Μαρία μου οι ευχές σου απαραίτητες!!
    Εύχομαι από εδώ και πέρα να δημιουργήσεις ξεχωριστές στιγμές για αναμνήσεις που θα θυμάσαι πάντα με χαμόγελο και ζεστασιά.. Η επόμενη χρονιά να σου φέρειό,τι σου στέρησαν οι προηγούμενες κι εσύ να το ενισχύσεις με το να διεκδικείς..

    (δεν ξέρω αν βγάζεις νόημα έτσι όπως τα έγραψα, είμαι με χάπι για την ψύξη και άρχισε να με ναρκώνει λίγο.. χιχι)

    Πολλά φιλιά μαχήτριά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Αχ βρε Κατερίνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.
      Να ξέρεις, πως πλέον διεκδικώ....
      Όσο για αυτά που μου γράφεις στην παρένθεση αν βγάζω νόημα, εντάξει γέλσα. Διάβασα δυο φορές το σχόλιό σου και έπιασα το νόημα.
      Χαχα!
      Καλό βράδυ! :)

      Διαγραφή
  2. Μαράκι, εύχομαι τα φετινά σου Χριστούγεννα να είναι τα ωραιότερα και πιο γεμάτα και ευτυχισμένα της ζωής σου και από εδώ και πέρα να έχεις μόνο όμορφες αναμνήσεις!
    Πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την πάσα, θα τιμηθεί!

    Ταυτιζόμαστε μουσικά, αγαπημένα όσα έβαλες! Με συγκίνησε το δώρο που ζήτησες..

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Φίλε μου, σ' ευχαριστώ πολύ!
      Θα περιμένω να δω και τη δική σου ανάρτηση!
      Καλό βράδυ! :)

      Διαγραφή
  4. ωραίο βραβείο..ωραίες απαντήσεις και τα τραγούδια
    να χαρείς το βραβείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητήρια για το βραβείο σου!Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαράκι μου πόσο μου έφτιαξες το κέφι με τα τραγουδάκια!!! :D
    Σου εύχομαι Μαράκι μου τα πιο όμορφα Χριστούγεννα να είναι τα φετινά και να'ναι γεμάτα υγεία, αγάπη και πολλές-πολλές συγκινητικές και χαρούμενες στιγμές!
    Χάρηκα τόόόοοοσο πολύ που μου έδωσες πάσα για το βραβείο, μου έφτιαξες τη διάθεση, κάτι που'χα ανάγκη! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
    Φιλάκια πολλά Μαράκι μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Κουκλίτσα μου, ήθελα οπωσδήποτε να το προσφέρω σε σένα, γιατί ήξερα πως θα σου φτιάξω τη διάθεση.
      Μην με ευχαριστείς λοιπόν! Χαρά μου και με όλη μου την καρδιά!
      Θα περιμένω να δω και τη δική σου ανάρτηση!
      Φιλιά πολλά! :)

      Διαγραφή
  7. Mαρία μου, τι ωραία που τα είπες! Και μ' έβαλες και μένα στο εορταστικό κλίμα, τί τιμή και χαρά μου έδωσες, δε λέγεται! Θα έρθει σύντομα ολόκληρη ανάρτηση αφιερωμένη στο βραβείο σου, αφού πρώτη φορά παίρνω κι εγώ κάτι Χριστουγεννιάτικο, πρέπει να το βροντοφωνάξω!
    Σ' ευχαριστώ καλή μου!
    Φιλιά πολλά και μακάρι η τύχη να τα φέρει στη ζωή σου όπως τα ονειρεύεσαι και τα σχεδιάζεις! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Εύα μου, μεγάλη μου χαρά να δίνω χαρά στους γύρω μου και δε στους 'Φίλους'! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Μακάρι!
      Να έχεις μια όμορφη μέρα! ღ

      Διαγραφή
  8. Μαρία μου,
    Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!
    Πολύ ωραίες οι μουσικές επιλογές σου, νομίζω πως χωρίς το "last Christmas" και το "home alone" δεν ξέρουμε αν ήρθαν τα Χριστούγεννα χαχαχα
    Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να σου φέρουν ότι επιθυμείς πραγματικά και να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές που θα γίνουν υπέροχες αναμνήσεις για το αύριο.
    Να έχεις μια παραμυθένια ημέρα. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μαρίνα μου, θα συμφωνήσω μαζί σου!
      Σ' ευχαριστώ και για τις ευχές σου!
      Να έχεις κι εσύ μια όμορφη μέρα! Φιλιά! ღ

      Διαγραφή
  9. Μαράκι μου, αν τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα τη ζήσεις στο μέλλον!
    Πολύ όμορφες, γλυκές και ζεστές οι απαντήσεις σου!
    Συγχαρητήρια για το βραβείο, κοριτσάκι μου!!
    Σου αφήνω μια πελώώώώρια ΖΕΣΤΗ αγκαλιά και πολλά ΓΛΥΚΑ φιλάκια!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Γιάννα μου, κι εγώ είμαι σίγουρη ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα ζήσω όμορφες και δυνατές αναμνήσεις στο μέλλον!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Φιλιά πολλά! ღ

      Διαγραφή
  10. Αχ τι γλυκό βραβείο! Ευχαριστώ πολύ!
    Μου αρέσουν πολύ και οι απαντήσεις σου!
    Τα mp3 μας συγχρονίστηκαν! Κι εμένα μου χάλασε και πήρα ένα φθηνό που ενώ δε το περίμενα είναι τέλειο!
    Εύχομαι όλες οι ευχές σου να πραγματοποιηθούν και να σου δωρίσουν και ένα mp3 για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική παντού!
    Φιλάκια πολλάααα <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Rylie τα mp3 μας συγχρονήστηκαν έ;
      Το δικό μου χάλασε έτσι στα ξαφνικά.... το άτιμο! Καλά θα πάρω καινούργιο σύντομα!
      Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Μακάρι!
      Θα περιμένω να διαβάσω και τη δική σου ανάρτηση!
      Φιλιά και από εμένα! ღ

      Διαγραφή
  11. Μακάρι να βγουν όλες οι ευχές σου αληθινές!Καλές γιορτές να έχεις!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ό,τι στερήθηκες στα χρονια που πέρασαν πολλαπλάσια να τα πάρεις Μαρία μου στο μέλλον!
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ριστέα μου, σ' ευχαριστώ για την ευχή σου! Είναι ξεχωριστή και τόσο δυνατή! Μακάρι!!! Τα φιλιά μου και Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  13. Εύχομαι τα Χριστούγεννα αυτά να είναι που θα σου μείνουν αξέχασα Μαράκι μου!!
    Όσο για τα υπόλοιπα....ΟΝΕ???ωωω δεν θα πω τίποτα άλλο,απλά οτι μικρή είχα κόλλημα!χαχα
    αχ τι μου θύμισες!!!
    πολλά πολλά γλυκά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Νικολέτα μου, μακάρι! Νομίζω πως με τους ONE είχαμε κόλλημα όλες μας! Είχαν πει πολύ καλά τραγούδια, όμως, έ;
      Είδες τι σας θύμησα;
      Φιλιά και από εμένα!

      Διαγραφή
  14. καλημερα Μαρακι μου!
    απολαυστικοτατη αναρτηση!
    πανεμορφο βρφαβειο!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν, αφού βλέπω πως σου άρεσε το "Στιγμούλα" (μα δεν είναι πολύ γούτσου;), τότε το κλειδώνουμε. *σφυράκι*

    Με συγκίνησες.... Εύχομαι να έρθουν πολλές κι όμορφες "στιγμούλες", να σ' ακουμπήσουν, να τυλιχτούν γύρω σου και να σου δώσουν τόση ζεστασιά, όση δεν έχεις λάβει ποτέ σου.

    Οι μουσικές σου επιλογές απολύτως του γούστου μου -πω πω κι είχα ξεχάσει αυτό των ONE.

    *Θα ήθελα πολύ να σου πάρω -σαν χριστουγεννιάτικο δώρο- το mp3, αλλά πλέω σε πελάγη απόλυτης αφραγκίας. :(

    Φιλιά πολλά, Μαράκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Λυσίππη μου, το "Στιγμούλα" μου άρεσε γιατί δεν το είχα καν φανταστεί ποτέ...
      Αχ, μακάρι να έρθουν γιατί δεν μπορώ άλλο.........
      ONE κι εσύ; Είδες; πως σας πάει πίσω στο παρελθόν... μουσικά;
      *Άχου! Με συγκίνησες! Και μόνο που το είπες (γράφεις) είναι σαν να μου το έχεις πάρει! Η σκέψη πρώτα απ' όλα μετράει! "Πελάγη απόλυτης αφραγκίας;" Me too my Dear!
      Φιλιά πολλά-πολλά! !!! ♥

      Διαγραφή
  16. Πόσο όμορφο βραβειάκι! <3
    Σου εύχομαι καλές γιορτές Μαράκι μου :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσα "δώρα" δεν σου έφεραν οι προηγούμενες χρονιές να σου τα φέρει ο καινούριος χρόνος: αγάπη, υγεία, χαμόγελα, πολλή μαγεία στις μικρές και μεγάλες στιγμές σου, όμορφες διαδρομές με χρώματα και μυρωδιές, ονειρεμένα μονοπάτια, όμορφους ανθρώπους (στην ψυχή) πλάι σου και γύρω σου, γλυκές εμπειρίες και προκλήσεις και όσα άλλα εσύ επιθυμείς! Καλές γιορτές και...τα καλύτερα είναι μπροστά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *ONIROKOSMOS, α! σ' ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες μεγαλειώδες ευχές! Τις χρειάζομαι! Και ναι! Πιστεύω πως "τα καλύτερα είναι μπροστά μου!"
      Πολλά ευχαριστώ! Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου! ღ

      Διαγραφή
  18. Ποσο ομορφο βραβειο, δυστηχως δεν καταφερα να το λαβω αφου εκλεισα το blog μου!
    Και ο λογος ηταν οτι μεσα απο εκεινο το blog θυμομουν οτι με στεναχωρουσε και ετσι προτιμησα να κρατησω το μονο beauty blog μεσα απο εκει βλεπετε την Ελευθερια που μονο χαρα και αγαπη εχει να δωσει!
    Σε ευχαριστω παρα πολυ που για ακομη μια φορα με σκεφτηκες!
    Ευχομαι Καλα Χριστουγεννα και ο Νεος Χρονος να σου φερει μονο ομορφες στιγμες!
    Φιλακια πολλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Ελευθερία μου, να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ότι μέσα από εκείνο το blog δεν έδινες χαρά παρά στενοχώρια. Ίσως εσύ έτσι να το αισθανόσουν... αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα! Εξάλλου, σε παρακουλουθούμε και σε ακολουθούμε στο beauty blog σου που κάνεις εξαιρετική δουλειά, επομένως θα πάιρνουμε από εκεί την χαρά και την αγάπη.
      Καλές γιορτές και σε σένα και σου εύχομαι όμορφες στιγμές μόνο....
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  19. Συγνωμη για την λαθος διατυπωση μου, εννοουσα οτι μεσα απο εκεινο το blog εδινα θλιψη και στεναχωρια, μια μιζερια που δεν μου ταιριαζει. Μεσα απο το beauty blog μου δινω χαρα και αγαπη και το καθετι το γραφω με πολυ ενθουσιασμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Ναι, Ελευθερία μου κατάλαβα! Συνέχιζε να δίνεις χαρά και αγάπη ... και εδώ είμαστε εμείς ... μαζί σου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes