Στο καλό Ιανουάριε! Καλωσόρισες Φλεβάρη μου!






Πόσο μα πόσο χαίρομαι που ο Ιανουάριος έφυγε, μας αποχαιρέτησε για φέτος. Πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε την χαρά μου! Ένας πολύ δύσκολος, στενάχωρος, περίεργος  και ατελείωτος μήνας βρε παιδί! 

Ένας μήνας που τις τελευταίες ημέρες του με βάρυνε με πολύ -ίσως ανεξήγητο- άγχος! Άγχος για ένα τέλος που ήρθε και μια νέα αρχή που έγινε, (όπως είχα γράψει ΕΔΩ), για μια δουλειά που τελείωσε και μια νέα που σχεδόν ξεκίνησε, για τις αμφιβολίες μου αν θα τα καταφέρω (που πάντα μωρέ τα καταφέρνω!!!), για τους γύρω μου που “καίγονται” περισσότερο (γιατί αλήθεια;) και χωρίς στην ουσία αυτοί να “έχουν μπει στο χορό” σε σημείο να πιέζομαι και να τα βάζω με τον εαυτό μου, να θέλω να κλάψω αλλά κρατιέμαι, να θέλω να το βάλω στα πόδια και να αναρωτιέμαι συνεχώς: “Τώρα τι κάνω;Προσπαθώ-Παλεύω-Αντέχω! Α! και χαμογελώ, παριστάνοντας τον κλόουν-καραγκιόζη! Αυτά κάνω!  

Ήδη μπήκαμε στον Φεβρουάριο, ο ερωτικός μήνας όπως λένε πολλοί (λόγω της ξενόφερτης γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου! Δεν γιορτάζω ρε συ! Ή μάλλον γιορτάζω, τον χωρισμό εγώ! Αλλά δεν θα  πω τώρα περισσότερα!) και πραγματικά εύχομαι να είναι λιγότερο δύσκολος, στενάχωρος… και να εξαφανιστεί αυτό το υπερβολικό άγχος! Με πνίγει! Ώρες-ώρες δεν μπορώ να το ελέγξω, να το διαχειριστώ! Και τώρα, όλη μέρα αγχωμένη είμαι και βαριαναστενάζω και δεν υπάρχει λόγος, όχι αυτή την στιγμή που γράφω! Κι αν συνεχίσω έτσι, δε με βλέπω καλά! Κακό σε μένα κάνω! (εαυτούλη μου, τ’ ακούς;)

Αγαπημένε μου Φλεβάρη, μην με ζορίσεις  κι εσύ πάρα πολύ, όπως ο Φίλος σου ο Γενάρης! Όσο πατάει η γάτα, ναι; Κι εγώ σου υπόσχομαι, με το χέρι στην καρδιά, με την τιμιότητα που με διακρίνει (μην γελάς!) πως θα προσπαθήσω να δω τα πράγματα πολύ πιο θετικά και δεν θα με πάρει -η κακή ψυχολογία- από κάτω. Α! και θα χαμογελώ περισσότερο και θα χαίρομαι τις όμορφες στιγμές και δε θα τις αφήνω να περνάνε από δίπλα μου σαν να μην αξίζουν την προσοχή μου! Υπόσχεση! Δίκια πράγματα! Είμαστε σύμφωνοι; Βλέπεις; Μια χαμογελαστή φατσούλα από εμένα για σένα! Και δεν το κάνω για να σε καλοπιάσω! Έτσι πάντα χαμογελαστή είμαι, ακόμα κι αν δεν είμαι καλά! Είμαι ειλικρινής, δεν μπορείς να πεις! 

Και για να νιώσω ακόμα καλύτερα, να κι ένα τραγουδάκι, που όποτε το ακούω, μου φτιάχνει το κέφι! ♪ ♪ ♪


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!


 
________________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserve

14 σχόλια :

  1. Μαράκι μου να έχεις έναν υπέροχο μήνα!!! Μακρυά από το άγχος!!! Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!!! Να σκέφτεσαι θετικά και πέτα τις κακές σκέψεις πίσω σου!!! όλα θα είναι σούπερ!!! Και μεις εδώ αν χρειαστείς τη στήριξή μας σε κάτι!! :) φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Εύη μου, προσπαθώ αλήθεια! Αλλά να! πάλι έχουν πέσει πολλά και είναι και το θέμα της δουλειάς.... εσύ καταλαβαίνεις!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σου!
      Σε φιλώ! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

      Διαγραφή
    2. σε νιώθω βέβαια, αλλά θα δεις, θα γίνει. πίστεψέ το! :) big smile & kiss!

      Διαγραφή
    3. *Εύη μου,
      ♥ |̲̲̅̅T̲̲̅̅||̲̲̅̅h̲̲̅̅||̲̲̅̅a̲̲̅̅||̲̲̅̅n̲̲̅̅||̲̲̅̅k̲̲̅̅| |̲̲̅̅Y̲̲̅̅||̲̲̅̅o̲̲̅̅||̲̲̅̅u̲̲̅̅| ♥.

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα γλυκό μου Μαράκι..άντε μας έφυγε ο Γενάρης να δούμε ο Φλεβάρης αν μας χαμογελάσει..μην αφήσεις κανένα και τίποτα να σου στερήσει το χαμόγελό σου..ότι κι αν είναι αυτό,διώξτο,σουτάρισέτο!!κι εμείς εδώ είμαστε..συνοδοιπόροι..φιλάκια και αγκαλίτσα σου στέλνω..καλό βραδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Καίτη μου, καλό μήνα και σε σένα!
      Το χαμόγελο κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μου στερήσει απλά με πιάνει η θλίψη και... καταλαβαίνεις. Στο χέρι μου είναι όλα!
      Σ' ευχαριστώ πάντοτε για την στήριξή σου! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  3. Καλό μήνα Μαράκι!
    Σου εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι πολύ καλύτερος και πιο ήρεμος από τον Γενάρη :-)
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό μήνα χωρίς άγχος...τουλάχιστον δες τη θετική πλευρά, ειναι κουτσόφλεβαρος , μείον 2-3 μέρες αρα όλα καλά θα πάνε :)) > ασχετο αλλά μου ήρτε να σου γράψω αυτό
    σοβαρά τώρα, σου ευχομαι κάθε σου μέρα μόνο καλά να έχει και αν έχει άγχος να μην ειναι υπερβολικό να πηγαίνουν όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου καλό μήαν και σε σένα!
      Μωρέ ναι! βλέπω και τη θετική πλευρά αλλά δεν είναι πάντα εύκολο!
      Και ναι! με λιγότερο άγχος! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes