♫Music Obsessions#12 – Πες μου πως εγώ θα έπρεπε να ζήσω χωρίς εσένα!

♫Music Obsessions#12 – Πες μου πως εγώ θα έπρεπε να ζήσω χωρίς εσένα!
 


 Όταν είναι να σηκωθώ πρωί για τη δουλειά, εκεί στις 5 ή ώρα, το πρώτο πράγμα που κάνω με το που σηκώνομαι απ’ το κρεβάτι είναι να ανοίξω το ράδιο. Τον τελευταίο μήνα ακούω πολύ τον easy 97.2 soft music. Πρόσφατα ανακάλυψα αυτόν τον ραδιοφωνικό σταθμό επιλέγοντάς τον εντελώς τυχαία ως “μουσικό χαλί” στο Internet Caffee που δουλεύω. Από τότε έχω πάθει ένα μικρό κόλλημα με αυτό τον σταθμό. Γιατί; Γιατί παίζει κυρίως παλιά ξένα και αγαπημένα τραγούδια. Τραγούδια που λατρεύω εδώ και πολλά χρόνια και που πολλά από αυτά τα είχα ξεχάσει!

 Που λέτε ένα πρωί στις 5και κάτι η ώρα όπως άκουγα μουσική σε αυτό τον σταθμό, με το που ξεκινάει η εισαγωγή του επόμενου τραγουδιού, έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Γιατί; Γιατί άρχισε να παίζει ένα τραγούδι, για την ακρίβεια μια αντρική μπαλάντα που λατρεύω εδώ και χρόνια και που δυστυχώς την είχα ξεχάσει. (Μα πως είναι δυνατόν!;)

 Το τραγούδι είναι το “How Am I Supposed To Live Without You(1989) του Michael Bolton. Αυτού του καλλιτέχνη που έχει πει τις πιο όμορφες και πιο γνωστές  αντρικές μπαλάντες, όπως: “When a man loves a woman”, “Said I Loved You...But I Lied”, “I promise you”, κ.α. Και ξέρετε, έχω λίγη περισσότερη αδυναμία στις αντρικές μπαλάντες από ότι στις γυναικείες.

 Kάθισα και άκουσα το τραγούδι και ειλικρινά σας λέω συγκινήθηκα. Ένιωσα σαν να γύρισα πίσω στο χρόνο, εκεί στο 1997 που άρχισα να ακούω πάρα μα πάρα πολύ ξένη μουσική, να έχω ανακαλύψει όλα τα τραγούδια του ‘70 και κυρίως του ‘80 -που αγαπώ ιδιαίτερα αλλά μισώ αφάνταστα την στιλιστική τάση εκείνης της εποχής- και να ακούω όλα τα ξένα -pop κυρίως- τραγούδια της δεκαετίας του ‘90’ς. Τότε άκουσα για πρώτη φορά το   How Am I Supposed To Live Without You του Michael Bolton και το λάτρεψα. Ε, όσο να ‘ναι, όταν το ξανά άκουσα μετά από τόόόόσα χρόνια, μόνο που δεν τσίριξα από την χαρά μου. Εντάξει, ένα τραγούδι μπορεί πραγματικά να σε κάνει να νιώσεις χαρούμενη, τουλάχιστον εμένα μπορεί να με κάνει. Είπαμε: “Η Μουσική είναι ο μεγαλύτερος και απόλυτος έρωτας της ζωής μου!”

 Περιττό να σας πω, πως με το που τελείωσε το τραγούδι, άνοιξα τον υπολογιστή μου, μπήκα στο ΥouTube, το κατέβασα και αμέσως το πρόσθεσα στο Mp3 μου για να έχω να το ακούω συνέχεια όπου και να είμαι. Πόσο τρελή με την μουσική και με συγκεκριμένα τραγούδια παίζει να είμαι;! Πάρα πολύ! Χαχα!

 Απολαύστε λοιπόν αυτή την υπέροχη μπαλάντα με την υπέροχη βραχνή (ον λίγο σπαρακτική στο ρεφραίν) φωνή του Michael Bolton. Μια μπαλάντα που μέσα από τους απλούς αλλά τόσο αληθινούς στίχους του σε κάνει να θυμηθείς ότι κάποτε αυτά τα λόγια μπορεί να τα είπες και πιο πολύ να τα έζησες κι εσύ. 

“Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone”

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ I ♥ MUSIC ♪ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃





Project #2: ♫Music Obsessions#1 - Το είναι μου!

♫Music Obsessions#2 - Καινούργια μέρα!

♫Music Obsessions#3 – Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είμαι εγώ!

♫Music Obsessions#4 – Δίδυμη μοναξιά!

♫Music Obsessions#5 – Θα μπορούσε… για πάντα!

♫Music Obsessions#6 – Εδώ μαζί μου!

♫Music Obsessions#7 – Η Ταχύτητα της ζωής!

♫Music Obsessions#8 – Στο τέλος (μας) νικάει η Αγάπη!

♫Music Obsessions#9 – Κάτι τέτοιες νύχτες…

Music Obsessions#10 – Μεγαλύτερε ψεύτη του κόσμου…

►  ♫Music Obsessions#11 – Μπορείς ποτέ πραγματικά να αγαπήσεις μια γυναίκα;






_______________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserved

19 σχόλια :

  1. Και μένα μου αρέσουν που και που αυτου του είδους η ξενη μουσική!
    Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα! Εντάξει, έχει πολύ πλάκα η σύμπτωση, αφού κι εγώ με τον ίδιο σταθμό έχω φάει κόλλημα! Τον ακούω με τις ώρες και ναι, είναι πολύ ευχάριστος, διαπιστώνει βέβαια κανείς (αφού τον παρακολουθεί) πως βάζει κι εκείνος τα ίδια τραγούδια ξανά και ξανά, αλλά γενικώς είναι ευχάριστος και ταξιδιάρικος σταθμός. Φιλιά πολλά και καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Κι εσύ με τον ίδιο σταθμό; Είναι ευχάριστος και ειδικά όταν βάζει κάποια συγκεκριμένα τραγούδια συνέχεια (είναι λίγο βαρετο και στα μείον αυτό αλλά...) τότε του δίνω και καταλαβαίνει. Πάντως είναι ταξιδιάρικος σταθμός!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

      Διαγραφή
  3. ΧΑΧΑ! Έπεσες στην περίπτωση! Ειδικά το "Ηοw Am I Supposed To Live Without You", είναι από το κομμάτια που σχεδόν έχω "βαρεθεί" να ακούω σε εκδηλώσεις! (Σε εισαγωγικά, έτσι?!) Είναι από τα πιο δημοφιλή κομμάτια για χορό ζευγαριού σε γάμους, οπότε... καταλαβαίνεις!!!
    Πολλά, μελωδικά φιλάκια, κορίτσι μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουπς! Πάλι κάτω με γράφει ως "άγνωστη"... Δεν ξέρω πώς θα εμφανιστώ στο σχόλιο που σου άφησα...
    Η Γιάννα είμαι! (syros2js)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου, κανονικά φαίνεσαι!
      Όσο για το τραγούδι, εντάξει σε καταλαβαίνω τι τραβάτε κι εσείς με τα τραγούδια να παίζονται ξανά και ξανά...οπότε καταλαβαίνω!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση να εχεις!
    Να περασεις ομορφα ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αντρικές μπαλάντες και μένα μου αρέσουν πιο πολύ ίσως γιατί η αντρική φωνή ΄΄ακούγεται΄΄ πιο γλυκιά στην ψυχή μας .
    Η ανακαίνιση μου αρέσει πολύ , νομίζω ότι ταιριάζει στην προσωπικότητά σου .
    Μαρία μου να έχεις καλό υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας και να περάσεις Ολόλαμπρο και Καλό Πάσχα
    Σε φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Νικόλ μου, σ' ευχαριστώ για τιις ευχές σου! Πολύτιμες και συγκινητικές όπως πάντα!
      Καλό πάσχα να έχεις!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  7. Μαρακι..Το συγκεκριμενο τραγουδι εκτος του οτι το εχω στην κατηγορια αγαπημενα στο youtube, το εχω και σε cd με αγαπημενες ξένες παλαντες.
    Αρα περιττό να σου πω πως το αγαπω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μαράκι μου, χαίρομαι που είναι και υπερ-αγαπημένο σου, οπότε καταλαβαίνεις λίγο περισσότερο την τρέλα μου και την αγάπη μου για το συγκεκριμένο τραγούδι!
      :)

      Διαγραφή
  8. Εγώ είμαι απ' αυτούς που είχα το προνόμιο να το ακούσω απ' τους πρώτους πρώτους, στον τοίχο σου. Είναι απ' τα πολύ πολύ όμορφα τραγούδια. Ο Easy είναι και στις δικές μου ραδιοφωνικές προτιμήσεις, όπως κι ο Δίεση κι ο Kiss. :)

    Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να έχεις, Μαράκι μου. Με υγεία -πάνω απ' όλα-, φως και προσωπικές αναστάσεις. Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Λυσίππη μου, πάντα είσαι από τους πρώτους!!!
      Τον Kiss, παλιότερα τον άκουγα φανατικά αλλά στην πορεία κάπου με χάλασε! Τον ακούω στη δουλειά, όταν πάω το πρωί, πριν ξεκινήσει η δική μου βάρδια....
      Κλαή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και σε σένα με Υγεία και περισσότερη φώτιση!

      Διαγραφή
  9. Μαρία! Υπέροχος ο Μπόλτον! Φωνάρα! Της εφηβείας μου! Που χάθηκε αλήθεια?Σε φιλώ καλή μου Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μάκη μου, υπέροχος καλλιτέχνης με μια υπέροχη φωνή!
      Δεν χάθηκε! Κάνει συναυλίες και περιττό να σου πω ότι είναι πιο ωραίος από ότι ήταν τότε και με την πλούσια κόμη του! χαχα!
      Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και σε σένα!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes