✎All posts of the month! #6 - 8 posts (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014), ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ & ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Κάθε αρχές του μήνα θα ανεβαίνει σχετική ανάρτηση (ενημερωτικό post)  με όλες τις αναρτήσεις που έχω δημοσιεύσει τον αντίστοιχο μήνα.




Οι 8 αναρτήσεις του Αυγούστου 2014:


ακούω, βλέπω, συλλογίζομαι #10 (Αύγουστος 2014) (Κυριακή 31/8/2014)




Να σας πω και τα νέα μου!

ΣΧΟΛΗ

Όπως θα έχετε ήδη μάθει διαβάζοντας την ανάρτηση μου στο προφίλ μου στο fb, πέρασα στα Τ.Ε.Ι. Ναυπάκτου Μηχανικός Πληροφορικής. Νο.1 επιτυχία! Τώρα να σας πω ότι το πίστευα ή το περίμενα ότι θα τα καταφέρω να περάσω; Ε, όχι δεν το πίστευα! Το πίστευαν όλοι οι άλλοι, εκτός από εμένα την ίδια. Εγώ απλά έδωσα για να πω ότι προσπάθησα και τελικά πέρασα σε σχολή! Ως εδώ που έφτασα, πραγματικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη! Βέβαια, άλλοι στην Οικογένεια μου, δεν χάρηκαν αλλά εντάξει “Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια.” Τουλάχιστον χάρηκε πολύς κόσμος που με συμπαθεί και με αγαπάει… Τώρα ποια είναι τα επόμενα σχέδια μου; Τον τελευταίο 1+ μήνα έχουν αλλάξει τα πράγματα (σίγουρα προς το καλύτερο) και υπάρχουν ανοιχτές πόρτες για να ασχοληθώ με αυτά που πραγματικά θέλω να ασχοληθώ, που αγαπώ και με γεμίζουν 100%. Οπότε, δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο κάνοντας πράγματα που δεν θα με γεμίζουν και δεν θα με πηγαίνουν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά. Όχι πως τα τελευταία 6 χρόνια που επέστρεψα πίσω στις σχολικές αίθουσες και στα θρανία, ήταν χαμένος χρόνος. Προς Θεού, σε καμιά περίπτωση. Αλλά όπως και να το κάνουμε, ήρθε ο καιρός να αφοσιωθώ σε αυτά που με ευχαριστούν. 

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει! Την Υγειά μου να έχω και κουτσά-στραβά θα τα καταφέρω. Εδώ θα είμαι να μοιράζομαι μαζί σας όλες τις ωραίες μου στιγμές και τα νέα μου και τα άλλα μου… 

Εξάλλου, σιγά-σιγά, όταν κάποια πράγματα μπούνε σε μια σειρά, θα ξεκινήσω να γράφω περισσότερο. Εννοείται και εδώ στο αγαπημένο μου blog που κάπως το έχω “παραμελήσει”. Αλλά βλέπεται Καλοκαίρι, χαλαρές στιγμές, συντροφιά κ.α, με παρέσυραν να κάνω πολλά μεγάλα διαλλείματα από το blogging! 

Πάντως, θέλω να σας ευχαριστήσω για όλες τις από καρδιάς ευχές για “συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία, κλπ.” Να ξέρετε πως το εκτιμώ και χαίρομαι που έχω τόσο καλούς Φίλους μέσα από την blogόσφαιρα αλλά και στην πραγματική Ζωή. 

Είμαι λοιπόν πολύ χαρούμενη, είμαι καλά, νιώθω ήρεμη όταν με αφήνουν οι άλλοι και οι κάποιες καταστάσεις, σε καμιά περίπτωση δεν νιώθω αυτή την στιγμή ότι “βαδίζω” μόνη, νιώθω αποφασισμένη και σίγουρη για πολλά πράγματα……… και έτοιμη να αντιμετωπίσω τους επόμενους -δύσκολους- μήνες, ό,τι κι αν μου φέρουνε. Πάντα με χαμόγελο! Αυτό δεν μπορεί να το σβήσει τίποτα και κανένας! Χαμογελάω πολύ και δυνατά κάθε μέρα, γιατί πολύ απλά μου βγαίνει τόσο φυσικά. Α, δε φταίω εγώ!       



 anigif
Φωτο by ©www.syllegw-stigmes.gr (mariaparask29) – no filter
 
Και είναι γεγονός!
Πάει και το Καλοκαιράκι!
Όχι, όχι δεν θα πω αυτό το αστείο (γιατί ως αστείο μπορώ να το πάρω) που λένε πολλοί και πολλές “Καλό Χειμώνα!” (ούτε καν “Καλό Φθινόπωρο!”) Και μάλιστα το λένε και μια εβδομάδα πριν φύγει για τα καλά ο Αύγουστος!
Όχι δεν είμαι καθόλου υπερβολική! Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο!
Θα πω τα εξής:
Ok! ήταν ωραίο το Φετινό Καλοκαίρι!
(για την ακρίβεια ήταν το Καλύτερο, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό και κυρίως καθόλου μοναχικό Καλοκαίρι που έχω περάσει ποτέ στη Ζωή μου και δεν υπερβάλλω ούτε και σ’ αυτό που λέω.) 
Ok! μας πρόσφερε όμορφες στιγμές ανεμελιάς, ξεκούρασης, χαλάρωσης, βόλτες και πολλά άλλα και την ευχαριστούμε πολύ αυτή την εποχή!
Αλλά δυστυχώς τα ωραία κάποτε τελειώνουν ή τέλος πάντων, οι εποχές είναι -λέμε τώρα- τέσσερις (έτσι όπως έχει αλλάξει το κλίμα, δυο έχουν μείνει) οπότε η καθεμία μας επισκέπτεται για κάποιο συγκεκριμένο χρόνο, οπότε εμείς πρέπει να απολαύσουμε τις στιγμές που μας δίνουν απλόχερα, με μια αισιόδοξη ματιά και όχι με θλίψη και πάλι με μια μιζέρια.
Εξάλλου, ο κάθε μήνας, εμένα προσωπικά με κάνει να νιώθω πως φέρνει μια καινούργια αρχή.
Γι’ αυτό, ας πούμε…
 
Κ Α Λ Ο Μ Η Ν Α  & Καλή  Εβδομάδα να έχουμε!
(πως μ’ αρέσει αυτό το 2 σε 1!) 

Και όπως λέω πάντα:
"Να χαμογελάτε & να είσαστε ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σας!"




_______________________________________________





__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserved

14 σχόλια :

  1. Συγχαρητηρια!!!
    Ευχομαι ολα να πανε οπως ονειρευεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!
    Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο να έχουμε!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Μαρία μου! Και σε ανώτερα εύχομαι!

    Όντως είναι όμορφο που έχουμε βρεθεί κάποια άτομα εδώ, έστω διαδικτυακά :)

    Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια Μαρακι μου!
    Καλη αρχή !
    Καλό μας μήνα με υγεία και αγάπη!
    Καλό ξημερωμα, φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Αριάδνη μου!
      Καλό μήνα με Υγεία και Αγάπη, όπως έγραψες!
      Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

      Διαγραφή
  5. Το τελευταίο αστέρι του Αυγούστου, έπεσε και σου γέμισε τα μάτια με φως. Να το φυλάς καλά, να βλέπεις μέσα στις νύχτες της ζωής.
    Να είσαι πάντα χαρούμενη και με πάθος, αυτό αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Σάκη! Πάντα με τις ποιητικές σου εκφράσεις και λόγια!
      Έτσι! Να είσαι καλά!
      Φυσικά και πάντα με Πάθος!

      Διαγραφή
  6. Καλό μήνα κουκλίτσα μου όμορφη!
    Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, ήμουν σίγουρη ότι θα περνούσες γιατί άνθρωπος που κάνει τόσες θυσίες, βγάζει το νυχτερινό με τόσο αγώνα και αντιρρήσεις δεν μπορεί παρά να πετύχει.
    Είναι καιρός λοιπόν να αρχίζεις να πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου (και δεν εννοώ μόνο το γράψιμο) και να ατενίζεις τον κάθε μήνα που έρχεται σαν να 'ναι καλοκαίρι (γιατί ακόμα και αυτό μπορούμε να το έχουμε μόνιμα στην καρδιά μας: καλοκαίρι-αισιοδοξία-πίστη).
    Χαμογέλα λοιπόν όπως καλά το κάνεις γιατί σου πάει, γιατί μοιράζει αγάπη και χαρά και αισιοδοξία το χαμογελάκι σου.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου, πάντα με κάνεις να νιώθω όμορφα!
      Σ' ευχαριστώ για τα όμορφα από καρδιάς λόγια σου!
      Φυσικά και χαμογελάω.....
      Την Αγάπη μου και τα Φιλιά μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes