♫Music Obsessions #18 – Όταν αγαπάς... Όταν δεν σε αγαπούν!



12 μέρες πριν, στη διαδρομή προς Χαλκίδα, στο ραδιόφωνο άρχισε να παίζει το καινούργιο τραγούδι του συμπαθέστατου και ταλαντούχου Stan, “Όταν αγαπάς(είναι από τα πιο ώριμα & διαφορετικά τραγούδια που έχει τραγουδήσει). Πρώτη φορά το άκουσα εκείνη την ημέρα… μαζί με “Εκείνον”. Από την εισαγωγή της μουσικής, με συνεπήρε… μέχρι να τελειώσει, απλά το λάτρεψα. Οι στίχοι (τους έγραψε ο ίδιος ο Stan) με άγγιξαν τόσο πολύ συναισθηματικά… Το άκουγα και ταυτόχρονα μέσα μου έκανα κάποιες σκέψεις για το αν “Εκείνος” με “αγαπάει”… με τον τρόπο του… έστω λίγο…μερικές σταγόνες. Λίγες ώρες αργότερα τα δυσάρεστα αποκαλυπτήρια απλά απέδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος, σταγόνα αγάπης προς εμένα. Και πως να υπάρχει έστω μια σταγόνα; Αγαπώ, για μένα σημαίνει: “Αισθάνομαι, νοιάζομαι για τον άλλον… όλα τα συναισθήματα σου τα μοιράζεις απλόχερα γιατί απλά έτσι νιώθεις. Γιατί μπορείς και αγαπάς όταν νιώθεις συναισθήματα. Αν δεν νιώθεις, δεν μπορείς και να αγαπήσεις. Τόσο απλά!”


Δεν ήταν μόνο τα δυσάρεστα αποκαλυπτήρια του εξ' αρχής -σχεδόν- καλά στημένου-καλόσχεδιασμένου παιχνιδιού … ήταν η εξ ολοκλήρου συμπεριφορά. Πριν-Μετά-την επόμενη μέρα. Η απόλυτη Αδιαφορία & Σιωπή! Όλα λάθος, όλα ύποπτα, όλα στραβά από την αρχή της ημέρας… μέχρι το βράδυ. Το ήξερα, το διαισθανόμουν… (δε φταίω εγώ που ώρες-ώρες η εξυπνάδα μου και το ‘μπόλικο’ μυαλό που διαθέτω χτυπάνε “Κόκκινο”) 

Τα τελευταία καλά του λόγια για μένα: θα προσπαθησω να σε μαθω καλυτερα”, “αξιζεις παρα πολλα αυτη ειναι η αληθεια”……..τα εννοούσε-δεν τα εννοούσε… “Εκείνος” μόνο ξέρει! Σίγουρα πάντως, “Εκείνος” δεν προσπάθησε να με μάθει καλύτερα… και ακόμα πιο σίγουρα ΕΓΩ ξέρω ότι αξιζω όχι μόνο παρα πολλα αλλά τα πάντα και όλα τα καλά και αυτη ειναι η αληθεια! Δεν κρίνω τους ανθρώπους! Κρίνω την συμπεριφορά και τις πράξεις τους, αν προσπαθούν ή δεν προσπαθούν, αν εγκαταλείπουν ή δεν εγκαταλείπουν με τη πρώτη μικρή ή μεγάλη δυσκολία. ΕΓΩ έχω την/τις απάντηση/εις κρίνοντας την συμπεριφορά, τις πράξεις, τον χρόνο που πέρασε με αδιαφορία και σιωπή. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Γιατί, Όταν αγαπάς δεν υπάρχει γραμμή να χωρίζει τι πρέπει τι θέλεις τι μη/Όταν αγαπάς -όλα είναι δυνατά- μα εσύ δεν μ’ αγαπάς”, που λέει και το εν λόγω τραγούδι.


Ένα ακόμη τραγούδι, αυτό το τραγούδι, την κατάλληλη στιγμή να με εκφράζει και που έγινε ήδη τραγούδι της ζωής μου. Κάθε φορά που το (θα) ακούω με πάει σε εκείνη την (πιο) χαρούμενη αλλά και (πιο) δυστυχισμένη μέρα πριν το οριστικό-άνανδρο-αδιάφορο-σιωπηλό Αντίο. Δε θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ αυτή την ημέρα! Μια Σκορπίνα όσο και να παλεύει να ξεχάσει, το έχει στη φύση της να θυμάται τα πάντα και τους πάντες, ακόμα και την κάθε λεπτομέρεια. Η δυνατή μνήμη μας δεν ξεχνά ποτέ το καλό ή το κακό που μας κάνουνε. Και το αναταποδίδουμε, χωρίς καν να βάλουμε το χεράκι μας! Δεν είναι ο θυμός, η οργή, η πίκρα… τόσο, όσο το άδικο που πρέπει κάποια στιγμή να νικηθεί από το δίκιο. Έτσι πρέπει… Γιατί τα πράγματα είναι απλά! 1 +1 κάνουν 2! Έτσι μου έλεγε συχνά, "Εκείνος, ο Μίλτος"! Εγώ ως Καλή (η Καλύτερη) μαθήτρια, το μάθημά μου το έμαθα καλά!

Τετάρτη 24/9/2014



  ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ I ♥ MUSIC ♪ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃
Στίχοι: Stan
Μουσική: Revo, Joe Minor, SnapYourFingaz





_____________________________ 
Project #2: ♫Music Obsessions#1 - Το είναι μου!
♫Music Obsessions#2 - Καινούργια μέρα!
♫Music Obsessions#3 – Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είμαι εγώ!
♫Music Obsessions#4 – Δίδυμη μοναξιά!
♫Music Obsessions#5 – Θα μπορούσε… για πάντα!
♫Music Obsessions#6 – Εδώ μαζί μου!
♫Music Obsessions#7 – Η Ταχύτητα της ζωής!
♫Music Obsessions#8 – Στο τέλος (μας) νικάει η Αγάπη!
♫Music Obsessions#9 – Κάτι τέτοιες νύχτες…
♫Music Obsessions#10 – Μεγαλύτερε ψεύτη του κόσμου…
►  ♫Music Obsessions#11 – Μπορείς ποτέ πραγματικά να αγαπήσεις μια γυναίκα;
►  ♫Music Obsessions#12 – Πες μου πως εγώ θα έπρεπε να ζήσω χωρίς εσένα!



________________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserved

6 σχόλια :

  1. Γειά σου Μαρία μου! Με συγκινεί ο τρόπος που γράφεις και που ερμηνεύεις καταστάσεις και συναισθήματα.
    Σε νιώθω τόσο συνειδητοποιημένη και συγκροτημένη ακόμα και στην περίοδο του πόνου σου ή της μεγάλης χαράς σου!
    Για το τραγούδι και τον Stan: Είναι ωραίο τραγουδάκι και όντως ωριμότερο από τον συγκεκριμένο τραγουδοποιό!
    Καλή εβδομάδα γλυκιά σκορπίνα μου
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νική μου, από πάντα ήμουν και συνειδητοποιημένη και συγκροτημένη και ώριμη (οι δύσκολες καταστάσεις με μεγάλωσα απότομα και πιο γρήγορα) και σε όλες τις καταστάσεις.
      Να είσαι καλά Αγαπημένη μου Φίλη!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Συμπαθητικο άκουσμα
    Καλό υπόλοιπο Κυριακης!
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes