ακούω, βλέπω, συλλογίζομαι #20 (Ιούνιος - Ιούλιος 2015)

Την στήλη αυτή, την εμπνεύστηκε η Ελευθερία από το beauty blog  Diary Of A Beauty Addict.


Με λίγα λόγια…
Αναλυτικά ο τίτλος:
*ακούω: μουσική δηλαδή ένα τραγούδι που μου άρεσε πολύ τον μήνα που μας πέρασε και το άκουσα ουκ ολίγες φορές. 
*βλέπω: μια φωτογραφία  με κάτι που μου άρεσε με οποιοδήποτε θέμα, τοπίο, αντικείμενο κτλ. ή ακόμα που φωτογράφισα εγώ η ίδια.
*συλλογίζομαι: αποσπάσματα βιβλίων ή κάποιο γνωμικό που μου άρεσε ή μερικές γραμμές από κάποιο βιβλίο που το βρήκα ενδιαφέρων, καθώς και δικές μου “Προσωπικές Φιλοσοφίες”. 


 ακούω:



Ακούω -ακόμα- Παντελήήήή Παντελίδης (η καψούρα μου, το ομολογώ!) και το νέο του album, το Α' & το Β' μέρος "Πανσέληνος και Κάτι: Εισ-Πνοή & Εκ-Πνοή". Όλα μα όλα του τα τραγούδια (σε μουσική - στίχους δικοί του) είναι ε-ξαι-ρε-τι-κά με μια μικρή αδυναμία στα "Αν είσαι εκεί", "Πάρα πολύ", "Τίποτα"...  

Έχω πει την άποψή μου για τον Παντελή, παρά τις διάφορες κακίες που λέγονται και τις βρίσκω χωρίς βάση. Γουστάρω με χίλια τον Παντελή, διότι ξεκίνησε μόνος του, είναι ένας αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, που δεν έχει κάνει σπουδές πάνω στην μουσική αλλά συνθέτει μόνος του τα τραγούδια (μουσική & στίχοι) και έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα και επίσης έχει μια εξαιρετική φωνή και είναι και low profile.  Γουστάρω λοιπόν όλους τους αυτοδίδακτους, (τους δίνω ένα + παραπάνω) που κατάφεραν να κάνουν επιτυχία στον τομέα τους ...και άσε τους απ' έξω να ρίχνουν τη χολή τους, αφού αυτό είναι και το πιο εύκολο να κάνεις...



 ⌛βλέπω:

Μπορεί τους τελευταίους δυο μήνες με τις πολιτικές εξελίξεις να έπεσε η ψυχολογία μας στο πάτωμα που λένε και να μην πολύ καταλάβαμε το Καλοκαίρι και τους μήνες που πέρασαν, Εγώ κρατάω τους απογευματινούς μου περιπάτους στο βουνό και στα αγαπημένα μου "σοκάκια" αλλά και την πρόσφατη ανάβασή μου (τρελή επιθυμία) στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στη Γλυφάδα. (Περισσότερα σας είπα ήδη ΕΔΩ!) 

Γιατί τελικά βρε παιδιά, τι θέλει ο άνθρωπος για να είναι χαρούμενος; Να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν! Ακόμα κι αν αυτό είναι μια βόλτα στη θάλασσα ή στο πάρκο μόνος/η ή με παρέα. Τόσο απλά!




✐συλλογίζομαι:

Αν Εγώ είμαι "τρελή" γιατί ακόμα μπορώ και χαμογελάω, τότε Εσύ είσαι "μίζερη” που σου φαίνεται παράξενο. Ώχου και δεν μπορώ τόση δήθεν ...ποιότητα και κριτική του κ#λου! Σόρρυ κι όλας μανδάμ! Λέω και Φιλοσοφώ, Εγώ, τώρα! ‪#‎Παρατηρώ_Φιλοσοφώ_Συλλέγω‬
 (Τετάρτη 22/07/2015)










_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
©Copyright 2010-2015 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

8 σχόλια :

  1. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να μιζεριάζουμε, να χαμογελάμε πρέπει και να αισιοδοξούμε, αλλιώς κλάφτα !! Θα πάω κι εγώ κάποια στιγμή στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Γλυφάδα, μιας και δεν έτυχε ποτέ να επισκεφτώ το συγκεκριμένο.
    Τι όμορφη θέα είναι αυτή;
    Λάτρεψα το background σου, άκρως καλοκαιρινό!!!!!
    Καλημέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία κορίτσι γλυκό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, αν μιζεριάζουμε τα πράγματα θα είναι θετικά; ΟΧΙ! Αρνητικά και κάθε φορά όλο και χειρότερα. Οπότε, τι κάνουμε; χαμογελάμε και αισιοδοξούμε για τα καλύτερα που θα έρθουν, επειδή σκεφτόμαστε θετικά.
      Σου εύχομαι να ανέβεις στο εκκλησάκι! Θα με θυμηθείς... γιατί ένιωσα τόσο όμορφα!
      Το background νομίζω μου ταιριάζει, από όλες τις απόψεις!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι από μένα, που παρά το ότι είμαι άρρωστη... δεν αφήνω την κακή διάθεση να υπερισχύει. :)

      Διαγραφή
  2. καλημέρα όλη μέρα άκου ότι θές ..... για αυτό υπάρχουν τόσα είδη μουσικής και στο φινάλε ότι σου φτιάχνει την διάθεση είτε λέγεται Παντελής είτε Μότορχεαντ .....βλέπεις ωραία θέα !! όπως όλοι οι προφήτες εκεί ψηλά βέβαια γιατι και ο Προφήτης Ηλίας στο Πανόραμα Γαλατσίου αλλά και στο Χαιδάρι ειναι φοβεροι ...και συλλογίσου ελεύθερα ....χαχαχα καλημέρααααααα φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Νικόλα μου, μα έτσι είναι!
      Είναι αυτό που όταν ακούω rock ή τζαζ μουσική μου λένε κάτι σχόλια με ένα ύφος... μην πω. Και τους λέω: "Μα ακούω τα πάντα, ό,τι αγγίζει τα μέσα μου! Τι δεν καταλαβαίνετε; Η μουσική για μένα είναι μία και την υπερ-λατρεύω..."
      Στο Προφήτη Χαϊδαρίου θέλω πολύ από πέρσυ να πάω και είναι δίπλα μου και δεν το έχω κάνει ακόμη.
      Πάντα συλλογιέμαι ελεύθερα...!!!
      Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου Φίλε μου! Να έχεις μια όμορφη μέρα!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes