Let’s talk about Relationships #8 - Τι εννοείς; "Θέλεις λίγο χρόνο να σκεφτείς!"


  Πείτε μου ότι δεν έχετε ακούσει, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας και δε σε κάποια -ερωτική- σας σχέση, την εξής ατάκα: "Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ!"

  Από την μία, αυτή η φράση είναι κατανοητή κι από την άλλην είναι τρομακτική. Για την ακρίβεια (για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους) όταν την ακούσεις για πρώτη φορά είναι τρομακτική, μόλις όμως πέσουν οι "εξηγήσεις/δικαιολογίες" -ίσως- και κατανοήσεις γιατί σου το λέει ο άλλος ή άλλη.

    Ας γυρίσω όμως, πρώτα, πίσω περίπου ένα χρόνο πριν.
 Απογευματάκι Σαββάτου με τον τότε...άνθρωπό μου, για καφεδάκι, ηρεμία, μοίρασμα σκέψεων για το τώρα, το μέλλον, αγκαλιές, λογάκια... και ξαφνικά μια παγωμάρα στην ατμόσφαιρα. Σκέφτεσαι: "Λίγο η κούραση, λίγο η ζέστη, λίγο ...από κάτι!" αν είσαι μάλιστα κι ένας άνθρωπος με απεριόριστη (πολύ κακό αυτό!!!) κατανόηση ή και υπομονή, προσπαθείς να ξεστάνεις την ατμόσφαιρα. Και ξαφνικά (πάλι ξαφνικά!) ακούς από τον άνθρωπο που "υποτίθεται" έχεις σχέση: "Καλύτερα να μην τα πούμε αύριο. Από Δευτέρα ίσως και βλέπουμε! Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ, να σκεφτείς κι εσύ! Να δούμε αν θα λείψει ο ένας στον άλλον!"

  Η πρώτη αντίδραση μου; Σαν να έγινε σεισμός 7 ρίχτερ!; Η καρδιά μου λες και εκείνη την ώρα ράγισε και σε λίγη ώρα δεν θα αντέξει και θα σπάσει... και εγώ να προσπαθώ να το "παίξω" ψύχραιμη. Καταλαβαίνετε! Πρώτη φορά ήταν! Η πρώτη κουβέντα που ξεστόμισα; "Από Δευτέρα και βλέπουμε; Μάλιστα! Αυτό το "βλέπουμε" μου κάνει σαν "χωρισμός", γιατί όλη αυτή η φράση "Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ!"σε μεγάλο ποσοστό σημαίνει καθαρά "χωρισμό"...

 -"Μην λες χαζομάρες πάλι! Δεν μιλάω για χωρισμό! Απλά, να δώσουμε και στους δυο χρόνο να μείνει ο καθένας μόνος του και να αφήσουμε τα πράγματα όπως έρθουν......." να λέει "Εκείνος".
     
  Όμως η παγωμένη του (σαν παγάκι) στάση, συμπεριφορά και εκφράσεις, λέγανε "άλλα". Εξάλλου, ήταν μικρό το χρονικό διάστημα που ήμασταν μαζί και ο χρόνος που περνούσαμε καθημερινά μαζί. Βέβαια, υπήρχαν πολλά "άκυρα", παράλογα, στραβά... που από την πλευρά μου προσπαθούσα να τα καταλάβω (αν και τελικά ήταν κατά μου!) αλλά και πάλι το να ακούσω "Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ και να σκεφτείς κι εσύ!" δεν το περίμενα με τίποτα. Για να είμαι ειλικρινής από "Εκείνον" περίμενα (και γενικώς περιμένω πάντα) το "χωρίζουμε", μιας και αυτό το είχα ακούσει ουκ ολίγες φορές σε διαφορετικές παραλλαγές. Αλλά να σου, που άκουσα κι Εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου (πάντα υπάρχει για όλα τα πράγματα 'πρώτη φορά') την περιβόητη φράση/ατάκα: "Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ!" που διάβαζα παντού και είχα ακούσει και από φίλες και γνωστές.  Και ευτυχώς το βίωσα κι Εγώ και ξέρω πως να πορευτώ από 'δω και πέρα!

 Εγώ δεν είχα τίποτα να σκεφτώ! Διότι, πάντα έχω χρόνο να σκεφτώ, ακόμα κι αν δίπλα μου έχω τον "άνθρωπό μου". Δεν έχω ανάγκη για χρόνο να σκεφτώ τι θέλω από μένα, από τη ζωή μου, από την σχέση μου, διότι για να είμαι με έναν άνθρωπο, ξέρω πολύ καλά και γιατί είμαι μαζί του και ξέρω και ποια είμαι Εγώ. Οι λίγες ώρες, η μέρα ή και το βράδυ που θα είμαι μόνη, έχω χρόνο να σκεφτώ. Τώρα αν ο άλλος έχει ανάγκη για περισσότερο -μοναχικό- χρόνο για να σκεφτεί, το κατανοώ αλλά ως ένα σημείο. Εγώ κατανόησα λοιπόν -όσο μπορούσα- την επιθυμία του, την δέχτηκα και άφησα τις μέρες να κυλούν στην σιωπή και στην αναμονή. Ήρθε η Κυριακή, ήρθε η Δευτέρα, ήρθε η Τρίτη, ήρθε η Τετάρτη, ήρθε η Πέμπτη και ναι ομολογώ δεν κρατήθηκα άλλο και του έστειλα sms μήνυμα. Βρεθήκαμε και τα ξανά βρήκαμε.......... αλλά το γυαλί είχε πλέον ραγίσει και σύντομα θα έσπαγε τελείως. 

  Αλλά, μην δίνεται και τόση σοβαρή σημασία σε αυτήν την ιστορία, διότι ξέρετε (όσοι με διαβάζατε πέρσι τέτοιον καιρό) ότι αυτή η ιστορία βγήκε "κάλπικη", πιο κάλπικη κι από το ίδιο το €υρώ. Αλλά νιώθω ευλογημένη διότι μπορεί να "τα είδα όλα", να πληγώθηκα, να πόνεσα στο full και να μου πήρε σχεδόν ένα χρόνο για να τον ξεπεράσω και να τον και να με συγχωρήσω, εγώ όμως γνώρισα καλύτερα, αγάπησα και βρήκα τον καλύτερο εαυτό μου και ξέρω πια πως και πόσο να αντέχω σε μια επόμενη σχέση. Γιατί, όσο και να λέμε ότι "κλείδωσα την καρδιά μου", η ζωή, η μοίρα... έχει διαφορετική άποψη.      

  Απλώς αναφέρθηκα σε αυτή την ιστορία για να σας δώσω να καταλάβετε ότι δεν θα μιλήσω -και πάλι- έτσι απλά "τυχαία" ...για την φράση "Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ!"
 
 Ξέρετε, είναι αλλιώς όταν ακούς για κάποιες καταστάσεις κι αλλιώς όταν τις βιώνεις. Σημασία έχει και πως το λες!

  Ας πούμε! Αλλιώς είναι το "Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ! Να μείνω μόνος/η για να σκεφτώ που πάει αυτή η σχέση, αν τα αισθήματα μου για σένα είναι τόσο δυνατά, αν σε θέλω στη ζωή μου...και μπλα, μπλα, μπλα!"  κι αλλιώς είναι το: "Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ! Όλα είναι καλά! Απλώς θέλω να γεμίσω τις μπαταρίες μου, να ξεκουραστώ ...και μπλα, μπλα, μπλα!" 

  Βέβαια, όλα κρίνονται και στις λεπτομέρειες. Και οι δυο τρόποι μπορεί να σημαίνουν κάτι, πολλά ή ίσως και τίποτα. Αλλά, ειδικά ο πρώτος τρόπος κατά την ταπεινή μου άποψη δείχνει καθαρά 99,9% "χωρισμό". Και λέω "99,9%" διότι πιστεύω πλέον ότι υπάρχει μια μισή-μικρή ελπίδα σε όλα τα πράγματα και σε όλες τις καταστάσεις. 

  Όταν όμως, ο καλός σου ή καλή σου, φτάνει στο σημείο να σου ζητάει λίγο χρόνο από την σχέση σας (κι αν είναι και τους πρώτους μήνες, εκεί άστο να πάει, ξεκάθαρο το μήνυμα) κάτι δεν πάει καλά. Διότι, βρε παιδί μου, όταν ξέρεις ποιος είσαι, τι θες από τον εαυτό σου, από τη ζωή σου, από την σχέση που έχεις επιλέξει τη δεδομένη στιγμή να βρίσκεσαι... δεν χρειάζεται να ζητήσεις πολύ χρόνο και λοιπά. Ζητάς χρόνο να σκεφτείς; Γιατί πριν δεν σκεφτόσουν; Ζητάς χρόνο να μείνεις μόνος; Γιατί; 24ώρες το 24ώρο είσαι στάνταρ με τον άνθρωπό σου και έχετε κουραστεί να βλέπει ο ένας στον άλλον; Ζητάς χρόνος να σκεφτείς αν σου κάνει ή αν ταιριάζετε... και μπλα, μπλα, μπλα; Όταν "ζητάς χρόνο να σκεφτείς" σημαίνει σίγουρα ότι κάτι δεν πάει καλά, οπότε κάθεστε κάτω και λύνεται μαζί τα όποια προβλήματα, απορίες, παρεξηγήσεις και λοιπά μπερδεμένα συν- αισθήματα. "Μαζί" όμως! Το "ο καθένας μόνος του για λίγες μέρες και βλέπουμε" σημαίνει "χωρισμός" τελεία και παύλα. Βέβαια, επειδή δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτη, λέω πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Τι σας είπα πριν για την "μισή-μικρή ελπίδα"; Βγάζω απ' έξω τις εξαιρέσεις. Αλλά, για να είμαστε και ειλικρινείς, πρώτα με μας τους ίδιους κι ύστερα με τους υπόλοιπους, ξέρουμε πολύ καλά πως οι εξαιρέσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα της μιας παλάμης.   

 Πάντως, αν θέλουμε να το δούμε από την χιουμοριστική πλευρά, το "Θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ!" μπορείς να το πάρεις ως δοκιμασία. (όχι πως έχει μεγάλη διαφορά από τα συμπεράσματα που σας είπα παραπάνω, αλλά ας το αναλύσω και αυτό!)  Σαν τι δοκιμασία; Ας πούμε, δίνω ένα απλό παράδειγμα και επίκαιρο, της εποχής που διανύουμε. Είναι Καλοκαίρι ή ακόμα και τον Σεπτέμβρη, και ο καλός σου ή η καλή σου, αποφασίζει να πάει διακοπές μόνος ή μόνη, για την ακρίβεια, με τους Φίλους ή Φίλες αντίστοιχα και ξεχνάει να σου στείλει μηνύματα, να σου κάνει κανένα τηλέφωνο, να δηλώσει τέλος πάντων με κάποιον τρόπο ότι πίσω του έχει αφήσει την σχέση του και ότι δεν την έχει "γράψει στα παλιά του τα παπούτσια", τότε ή το μυαλό του έχει σταματήσει από την πολύ διασκέδαση και ανεμελιά και δεν έχει χρόνο να σκεφτεί ή έχει σκεφτεί τόσο πολύ που έχει πάρει και τις αποφάσεις του/της. Στην επιστροφή λοιπόν, θα ξέρουνε και οι δυο πλευρές, με απλά λόγια αν ο ένας έχει ανάγκη την παρουσία του άλλου. Υπάρχει η παρουσία και η απουσία! Περισσότερη ανάλυση δεν χρειάζεται. Όλα τα υπόλοιπα, που η επιθυμία του "μαζί" σιγά-σιγά γίνεται "για την πάρτη μου" είναι δικαιολογίες, κοροϊδία και δειλία μαζί!  

  Εδώ πόσοι και πόσες έχουνε πει αυτή τη φράση στον σύντροφό τους και στο τέλος στο γυρισμό τους βρέθηκαν ζευγαρωμένοι ή και παντρεμένοι με άλλους/-ες και ο/η σύντροφος που περίμενε στην αναμονή βρέθηκε να νιώθει προδομένος. Ελάτε, μην μου πείτε ότι δεν συμβαίνουν αυτά! Εγώ πάντως, ξέρω πολύ καλά τι λέω!

 Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική στις απόψεις μου και στα 'επιχειρήματά' μου, πάντως όπως πάντα μιλάω πρώτα απ' όλα βιωματικά κι ύστερα από τις εξομολογήσεις Φίλων και αγνώστων.    

  Γι' αυτό, όπως λέει και το παρακάτω τραγουδάκι "Τι εννοείς; 'Θέλεις χρόνο να σκεφτείς!' μου βάζεις δύσκολα και δεν ξέρω τι να κάνω...!" 99,9% χωρισμό εννοεί βρε! Συγγνώμη παίδες που σας το χαλάω! 





@υτές ήταν οι προσωπικές μου σκέψεις και μόνο!


 Σημ.: Επειδή εγώ γράφω ό,τι μου κατεβαίνει στο κεφάλι, ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει και επιβάλλετε ο άλλος που με διαβάζει να συμφωνεί με όσα γράφω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, όπως το έχω κι εγώ! (αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων!)




Φανή Δρακοπούλου - Τι εννοείς
Μουσική: Μιχάλης Τουρατζίδης
Στίχοι: Αργύρης Αράπης

Κάτι δεν πάει καλά με μας τους δυό
ψάχνω να βρω μια λύση απλά και δεν μπορώ
τόσες που έκανες θυσίες,
γιατί να ζω με τις αμφιβολίες...

Τι εννοείς.. θέλεις χρόνο να σκεφτείς
μου βάζεις δύσκολα και δεν ξέρω τι να κάνω..
Τι εννοείς.. θέλεις χρόνο να σκεφτείς
μέσα στις λέξεις σου και την ζωή μου χάνω..


Τις πιο μεγάλες στιγμές, μην προσπερνάς,
και την αγάπη μας στο χθες, παντού σκορπάς
τόσα που έκανα για 'σένα
γιατί να ζω, με όνειρα κλεμμένα..

Τι εννοείς.. θέλεις χρόνο να σκεφτείς..
μου βάζεις δύσκολα και δεν ξέρω τι να κάνω..
Τι εννοείς.. θέλεις χρόνο να σκεφτείς
μέσα στις λέξεις σου και την ζωή μου χάνω..







Διαβάστε επίσης:
______________
Όλες οι αναρτήσεις της στήλης "Let’s talk about Relationships" & "Ανθρώπινες σχέσεις"

Let’s talk about Relationships #6 - Σώματα κενά χωρίς αισθήματα;

Let’s talk about Relationships #7 - Αόρατες ερωτικές σχέσεις... («Όποιος ενδιαφέρεται, το δείχνει!»)






_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
©Copyright 2010-2015 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

17 σχόλια :

  1. Μεγάλο θέμα αυτό... Όπως και όλα τα άλλα που αναλύεις. Είμαι σύμφωνη με όσα γράφεις, αν και σε εμένα δεν το έχουν πει ποτέ, όταν το ακούω στους γύρω μου ξέρω ότι δεν έχει πολύ μέλλον το πράγμα...
    Από την άλλη, το έχω πει εγώ. Και μάλιστα στον Αλέξανδρο, στην πολύ αρχή της σχέσης μας. Ήταν όταν μου είπε ότι θα πάει στις Βρυξέλλες και να το προσπαθήσουμε εξ αποστάσεως, εγώ βέβαια δεν είχα εμπιστοσύνη γιατί δεν τον ήξερα παρά λιγους μήνες και νόμιζα ότι ήταν δικαιολογία για να χωρίσουμε σταδιακά και ανώδυνα. Ε, κι επειδή όλο αυτό με πλήγωνε και με ενοχλούσε, του είπα να πάρει ο καθένας μας το χρόνο του να σκεφτεί τι θέλει από τη ζωή του, έχοντας ήδη αποφασίσει μέσα μου ότι θα του πω το οριστικό τέλος πριν καν φύγει (τόσο πολύ ένιωθα πληγωμένη). Εεεε, όλο αυτό το "να σκεφτώ" κράτησε μέχρι το επόμενο πρωί :P κι αυτό γιατί ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του και ήθελα να δώσω μια ευκαιρία, παρά το φόβο ότι θα έσπαγα τα μούτρα μου...
    Τελικά αν ο άλλος σε θέλει, και να χρειάζεται χρόνο, στο τέλος θα γυρίσει τρέχοντας γιατί δε θα μπορεί μακριά σου... Αν κι αυτό συμβαίνει σε ελάχιστες περιπτώσεις.
    Φιλάκια πολλά Μαράκι μου!! Καλό ξημέρωμα!!!❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, είμαι σύμφωνη κι Εγώ με όσα έγραψες! Είτε εξ αποστάσεως είτε ας πούμε Αιγάλεω-Περιστέρι που λένε, αν ειπωθεί αυτή η ατάκα και τελικά δεν υπάρξει συνέχεια αλλά χωρισμό, τότε όλα ήταν τελειωμένα εξ' αρχής! Σημασία έχει να προσπαθήσεις κι αν βγει, βγήκε. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και "μαζί", αυτό είναι το κλειδί στις σχέσεις! Να θέλουν και οι δυο!
      Κι Εγώ δυστυχώς είμαι της προσπάθειας και να δώσω και μια και δυο... ευκαιρίες κι ας φάω τα μούτρα μου αλλά να! πόσο να αντέξεις, ξενερώνεις και δε θες και να είσαι και βάρος και να χάνεις και τον πολύτιμο χρόνο σου, μέχρι να ξυπνήσει ο άλλος!
      Γιατί, δυστυχώς, πολλές και πολλοί κοιμούνται και χάνουν το "καλό" που έχουν δίπλα τους και το αφήνουν να φύγει και μετά ξέρουν μόνο να ασκούν κριτική κοίτα πως κατάντησαν οι σχέσεις. Ποιός τις κατάντησε άραγε;
      Εύ και ο Αλέξανδρος είσαστε η "ελάχιστη περίπτωση" η "εξάιρεση" που λένε, και γι' αυτό σας θαυμάζω, σας χαίρομαι και θα έπρεπε πολλές και πολλοί να παραδειγματιστούν από σας!
      Σε φιλώ κορίτσι μου! Καλή Κυριακή να έχεις!
      ♡♡♡

      Διαγραφή
  2. Από τις κλασσικές άθλιες ατάκες κατά τη γνώμη μου, στην ίδια κατηγορία βάζω και κάτι του στυλ, θα δούμε, ίσως κάποια στιγμή βρεθούμε, όταν ζητάς από τον άλλο να βρεθείτε. Κάτι τέτοιοι/τέτοιες που τα λένε αυτά αντί να εξηγηθούν ντόμπρα για μένα είναι τελειωμένοι αναπτήρες που λέει και το τραγούδι, μόνο για φτύσιμο αξίζουν.

    Μπράβο για την ανάρτηση, καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "τελειωμένοι αναπτήρες" Αυτό!
      Να είσαι καλά! Κι εσύ να περνάς καλά!

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που συμφωνούμε! :)

      Να και το τραγούδι που έλεγα, αφιερωμένο εξαιρετικά!

      https://www.youtube.com/watch?v=3eRP2JQGeTc

      Καλή εβδομάδα από αύριο να έχεις!

      Διαγραφή
  3. Κοίτα Μαρία, η αλήθεια είναι πως αυτού του είδους οι ατάκες κρύβουν από πίδω τους συνήθως τον χωρισμό όπως λες! Περρισότερο δε, κρύβουν από πίσω τους έναν άνθρωπο που αδυνατεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό του και στην ζωή του. Έναν άνθρωπο ποιυ δείχνει αδυναμία χαρακτήρα, εγωισμό και μια χαλαρή διάθεση να αντιμετωπίσει μαι κατάσταση (στην προκειμένη περίπτωση μια σχέση), που επιτάσσει να κυριαρχεί το πάθος, η φλόγα, το έντοσο συναίσθημα! Γιατί πως να το κάνουμε οι σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων αν δεν έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά πο ανέφερα είναι νερόβραστη σούπα... Απ΄την άλλη το μοναδικό σημείο που με κάνει να τους κατανοώ, είναι πως ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν θέλουν να χάσουν ίσως τον άλλο τόσο εύκολα, αλλά δεν ξέρουν και πως να διαχειριστοούν την κατάσταση, οπότε γιαυτό το... "θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ". Αλλά ξέρεις κάτι άλλο? Ειδικά για εμάς τους άντρες. Τίμα λίγο τα παντελόνια σου ρε μεγάλε. Γίνε άντρας αν δεν είσαι εκείπου χρειάζεται και άσε τις ντεμί συμπεριφορές. Αλλά και σεις ρε παιδί μου αμέσως να το πάτε ένα βήμα παραπάνω! Ακούς εκεί αμέσως τον άνθρωπο τον έπιασες απο τα μούτρα και το πήγες στον χωρισμό. Μπορεί να είχε δουλειές παιδί μου. Κάποιο άλλο ραντεβού με άλλη, ψώνια, γυμναστήριο κλπκλπ... Πωπωπωπω ε΄ίστετελικά εσείς οι γυναίκες... Την καταστροφή φέρνετε! χαχαχα!

    Υ.Γ. Ανέλυσες καταπληκτικά το θέμα. Η απάντηση μου μεγάλη, αλλά έπρεπε να γράψω μερικά πράγματα. Η μοναδική μου αλήθεια είναι πως οι σχέσεις είναι μια ακροβατική κατάσταση! Ισορροπείς και μερικές φορές απλά... πέφτεις! Καλημέραααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον Φίλο μου τον Μάκη! (και έλεγα, δεν παίζει, ο Μάκης θα κάνει μια γρήγορη βόλτα γι' αυτό το θέμα! από 'δω! Χαχα!)
      Όπως πάντα τα λες έξω από τα δόντια και τα "χώνεις" και στα δυο Φύλλα!
      Προσυπογράφω κάθε σου λέξη! Μόνο να πω το εξής: Όταν γίνεται συνήθεια το "έχω δουλειές, άλλο ραντεβού με άλλη, ψώνια, γυμναστήριο κλπ, κλπ... και καταντάει συνήθεια εβδομάδων, μηνών, συγνώμη αλλά "μας δουλεύεις μωρέ;" Κι Εγώ χιουμοριστικά τα λέω αυτά. Το ότι φέρνουμε την καταστροφή, μωρέ την φέρνουμε αλλά μετά από πολλή κατανόηση, υπομονή, και στο τέλος έρχεται κάποια στιγμή και η ξενέρα. Χεχεχε!
      Έτσι είναι οι σχέσεις! "Ακροβατική κατάσταση". Πάει την έβαψα δηλαδή! Χαχαχαχα! Σου βγάζω το καπέλο βρε Μάκη μου, Σκορπιέ μου, διότι πάντα είσαι έστοχος και σαν άντρας έχεις να πεις αλήθειες και τσεκουράτα στα θέματα που αναλύω!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

      Διαγραφή
  4. Μαράκι μου, δυστυχώς δεν έχω άποψη επί του θέματος, επειδή ευτυχώς δεν μου το έχουν πει...
    Αλλά ξέρεις, είμαι και ξεροκέφαλη εγώ, οπότε αν κάποιος μου έλεγε πως ήθελε χρόνο, ακόμα και στ' αλήθεια να εννοούσε πως ήθελε χρόνο, θα τον έκανα να καταλάβει πως το θέμα από τη στιγμή που ξεστόμισε τη φράση αυτή, γι εμένα θα είχε ήδη τελειώσει!!!
    Υποθέτω πως έχεις δίκιο σε όσα γράφεις, μα και πάλι... μιλάω εκ του ασφαλούς...
    --Άσε που ήθελα να σχολιάσω και είδα αυτό που έγραψε η Αναστασία και έλιωσα!!! Αφού αν κάτι -χτύπα ξύλο!- είχε πάει στραβά με αυτούς τους 2, εγώ θα έκανα την προξενήτρα, -κάτι που σιχαίνομαι!- γιατί πιστεύω πως αυτά τα 2 μουτράκια πρέπει να είναι μαζί!
    (Μ' αρέσει που είπα πως δεν έχω πολλά να γράψω!)
    Ε, μου άρεσες και στις υπέρ-γελαστές φωτογραφίες σου σήμερα και μου έφτιαξες το κέφι!!!!
    ;-) χαχα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, ομορφιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου, όπως διάβασες, εμένα μου το είπανε =, Εγώ πάλι ποτέ δεν το είπα, δεν θα το πω αλλά ποτέ δεν λέω και ποτέ. Αλλά επειδή ξέρω πολύ καλά τι θέλω και κυρίςω τι δε θέλω στη ζωή μου, αυτή την γελοία φράση δεν θα την ξεστομήσω. Αντιθέτως, ως τίμιος άνθρωπος, θα πω στα ίσια ότι "χωρίζουμε". Αυτό λέγεται και μπέσα!
      Όσο για τα αγαπημένα μας παιδιά την Αναστασία και τον Αλέξανδρο, μα θα συμφωνήσω κι Εγώ μαζί σου. Πρέπει να είναι μαζί, γιατί ο ένας έχει βρει τον άλλον, "μαζί"! Πάντως, αν είναι κάνε σε μένα την προξενήτρα, μπας και επιτέλους βρεθεί κανένα καλό παλικάρι και για μένα το καλόπαιδο, καλοκόριτσο!
      Μια χαρά τα είπες! Πέρασα καλά με -αγαπημένους- Φίλους και γι' αυτό και οι γελαστές φωτο. (εμ, το αξίζω! Πόσο πια δάκρυα;!)
      Σε φιλώ αγαπημένη μου!

      Διαγραφή
    2. xaxa! Λες να πάρω την ευθύνη της... προξενήτρας?! Πολύ φοβάμαι πως θα με κυνηγάς μετά, γιατί όπως θα φαντάζεσαι, οι παρέες μου δεν είναι και πολύ... νορμάλ άτομα!!!
      Αλλά και από την άλλη, θα σε κάνω Συριανή! Θες - δε θες, εδώ θα μείνεις, κατάλαβες??!
      ;-)
      --Μαράκι, πέρα από την πλάκα, είμαι απόλυτα σίγουρη πως η ζωή σου επιφυλάσσει τα καλύτερα... Στα χρωστάει, κοριτσάρα μου! Θα δεις!--
      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

      Διαγραφή
    3. Εντάξει, βρε αγαπημένη μου και ποιος είναι νορμάλ στις μέρες μας;;;; Αχαχαχα!!!
      Αχ, άλλο που δεν θέλω να 'εξαφανιστώ' σε ένα ωραίο ελληνικό νησάκι, μπας και βρω την Υγεία μου! :p
      Τώρα σοβαρά; Μα το ξέρω πως η ζωή ή άτιμη (με την καλή έννοια 'άτιμη') μου επιφυλάσσει τα καλύτερα (πέρα από τα χειρότερα) γιατί ξέρει και η ίδια ότι μου το χρωστάει και με το παραπάνω. Της έχω ολίγον ...εμπιστοσύνη! Απλώς να μη αργήσει πολύ.... Χεχε!
      Φιλιά άπειρα κι από εμένα αγαπημένη μου!
      Καλή εβδομάδα να έχουμε!

      Διαγραφή
  5. Δε την έχω ακούσει ούτε μία φορά αλλά όμορφες οι απόψεις σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σου εύχομαι Μαρία Έλενα να μην ακούσεις ποτέ στη ζωή σου!
      Θα με θυμηθείς...
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ μαζί σου Μαρία μου. Αυτή η φράση σημαίνει μόνο χωρισμό και απλά είναι πολύ δειλός ο άλλος για να σε χωρίσει με αξιοπρέπεια τουλάχιστον.
    Χαίρομαι που τελικά αποδείχτηκε το δίκιο σου και γλίτωσες από παραπάνω πόνο.
    Σε φιλώ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Κατερίνα μου, αυτή η αξιοπρέπεια, πάει περίπατο... γιατί η δειλία είναι πιο ισχυρή, αν είναι δυνατόν!
      Εγώ να δεις πόσο χάιρομαι, κι ας βγάκα για μια ακόμη φορά ότι είχα δίκιο! Τα καλύτερα έρχονται! Το πιστεύω!
      Σε φιλώ κι Εγώ! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  7. Μαράκι μου??καρδούλα μου...είμαι πάλι πίσω...πέρασα πολλά,περνάω ακόμα με έριξε κάτω αλλά προσπαθώ να σηκωθώ..η σκέψη σας με έσπρωξε στο σπίτι στη γειτονίτσα μας την τόσο τρυφερή..μου έλειψες,μου λείψατε απίστευτα..δεν είχα δύναμη και διάθεση να ανοίξω τόσο καιρό υπολογιστή αλλά χθες δεν άντεξα στη σκέψη τι να γίνονται τα λατρεμένα μου φιλαράκια μου..συγχωρέστε μου την απουσία με τη μελαγχολία δεν μου έβγαινε..η ζεστή αγκαλιά σας όμως είναι ανεκτίμητη..εδώ έχεις γράψει τα εσώψυχά σου έχεις καταθέσει σκέψεις που προβληματίζουν όλες τις ευαίσθητες ψυχές όταν προβάλλει το τέρας του χωρισμού..με αξιοπρέπεια με φιλική βοη΄θεια και ψυχική δύναμη γίνονται πολλά..η φράση σημαίνει αποχαιρετισμό και δεν νομίζω να υπάρχει κουρτίνα που μπορεί να το κρύψει..ραγισμένα γυαλιά ίσωσ κομματάκια...δεν ξέρω...απόλυτη είμαι σε αυτό..εσύ έχεις πάντως αστεράκι που θα έχεις τα καλύτερα..σάγαπάω πολύ και σου στέλνω μεγάλη αγκαλίτσα καρδούλα μου!σέυχαριστω΄γι τις ευχούλες σου τόσο καιρό που είχα κατεβασμένα τα ρολά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ αγαπημένη μου, μόλις είδα στο e-mail μου σχόλιο σου, η καρδιά μου πέταξε απότ ην χαρά της.
      Χαίρομαι πιου επέστρεψες... γιατί η απουσία σου, πίστεψέ με ήταν αισθητή. Πάντα μου έλειπες και μου έλειπαν και τα ενθαρρυντικά λόγια/σχόλια σου. Ελπίζω τα πράγματα με την μαμά σου να είναι καλύτερα. Δεν σε φοβάμαι, όλα θα τα ξεπεράσεις με ψυχική δύναμη και αγάπη, γιατί αυτά τα δυο τα έχεις μέσα σου περίσσια...
      Σ' ευχαριστώ που επέστρεψες και που έκανες την βόλτα σου από το blogoσπιτάκι μου και άφησες την άποψή σου! Μετράει πολύ για μένα!
      Μην μου ξανά χαθείς ...πολύ! Έστω να ξέρω ότι είσαι καλά.... Σε φιλώ και να ξέρεις πως είσαι πάντα στην σκέψη μου! Σου στέλνω την ღ μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes