❀Καλώς όρισες Σεπτέμβρη μου❀ & ✎All posts of the month #17 - 9 αναρτήσεις (Αύγουστος 2015)


"Καλοκαιράκι μου, έφυγες κι εσύ... όπως φεύγουν όλοι!" Νανανανα...!!! (σιγοτραγουδάω!)
Πότε ήρθε το Καλοκαίρι, πότε μας άφησε.... δεν το κατάλαβα! Αυτό που κατάλαβα όμως σίγουρα  είναι ότι ήταν το πιο περίεργο Καλοκαίρι της ζωής μου, της ζωής όλων μας. Ναι, για τις πολιτικές εξελίξεις λέω γενικώς αλλά και για τα παράξενα της ζωής που μου έφερε ως "έκπληξη", ειδικώς.

Μπορεί να μην πήγα (για ένα ακόμη Καλοκαίρι) διακοπές (να δείτε όταν θα πάω κανονικά διακοπές θα είναι χωρίς επιστροφή. Θα με ψάχνετε όλοι αλλά πεισματικά δεν θα θέλω να γυρίσω. "Αφήστε με! Βρήκα επιτέλους την Υγεία μου!" θα λέω (σε κάποιους!)... μπορεί να έκανα μόνο 3 μπάνια από πέρσι που έκανα 1 (yes! έσπασα το ρεκόρ!)... μπορεί να ήμουν σχεδόν "ταπί και ψύχραιμη"... μπορεί να περίμενα το ..."μεγάλο θαύμα" (έγιναν όμως μικρά!)... μπορεί να βίωσα πάλι ...αναμονές... να με είχαν στο "περίμενε"... να με απογοήτευσαν λιγουλάκι κάποιοι άνθρωποι... να μπήκα σε ένα παιχνίδι που να ξέρω και να μην ξέρω τους κανόνες, τα "πρέπει" και τι "δεν πρέπει"... να έχω φτάσει αρκετές φορές στο "τέλος" και στο "φεύγω"... να "κλείδωσε" και να "ξεκλείδωσε" η καρδιά μου... να λύγισα "συναισθηματικά" και "ψυχολογικά"................ αλλά...!

 Αλλά, από όλα τα περίεργα... τις αναποδιές... τις αναμονές... τις απογοητεύσεις... και γενικά τις θλιβερές, μίζερες στιγμές... Εγώ βρήκα περισσότερο το χιούμορ μου και την δύναμη να τα βλέπω λίγο πιο θετικά τα πράγματα, δηλαδή με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Και που τα έβλεπα για πολλά χρόνια αρνητικά και μίζερα τελείως, αλλά τελείως όμως, τι κατάλαβα; Οπότε το πήρα αλλιώς, το είδα αλλιώς το θέμα και λέω "ό,τι είναι να κατεβάσει, ας κατεβάσει! Κουτσά στραβά Μαρία θα τα καταφέρεις, θα τα καταφέρουμε όλοι όσοι παλεύουμε την κάθε κατάσταση και το κάθε θέμα!" 

  Προσθέστε ότι όλο το Καλοκαίρι, οι Φίλοι μου, οι Φίλες μου (αλλά και ο ίδιος μου ο εαυτός!) δεν με άφησαν και πολύ μόνη. Περάσαμε μαζί ωραίες στιγμές γέλιου, συζητήσεων, φαγητού, περπατήματος και γενικά όπως και όσο μπορούσαμε απολαύσαμε τις στιγμές που γεννήθηκαν τη δεδομένη στιγμή. Και αυτό μόνο "ευλογία" είναι! Άλλοι, δεν μπορούν καν να δουν την μια ωραία στιγμή που τους δίνει η ζωή. Δεν παραπονιέμαι! Όχι πια δεν παραπονιέμαι σχεδόν για τίποτα! Δεν θα έπρεπε! Εντάξει, για περισσότερα  λεφτά που μου λείπουνε, για τον φτερωτό Θεό που έχει την τάση να γελάει μαζί μου και για κάνα δυο-τρια ακόμα σημαντικά-ασήμαντα παραπονιέμαι αλλά ok... κάποια στιγμή ξενερώνεις από όλα και ξενερώνεις και με σένα την ίδια και μάλλον παύεις και να ασχολείσαι.

 Στο καλό, Καλοκαιράκι μου, σ' ευχαριστώ για όσα μου έδωσες και να ξανά έρθεις του χρόνου ακόμα πιο τσουβαλάτος από Καλοκαιρινές στιγμές. Σεπτέμβρη μου, καλώς όρισες! Δεν ξέρω τι έχεις φέρεις μαζί σου, αλλά ξέρω κάνα δυο, άντε τρία το πολύ που δεν τα γνωρίζεις ούτε εσύ. Εγώ απλώς πες ότι ...θα τα προβλέψω ή να πω καλύτερα τα έχω ήδη προβλέψει; Άσχημα-καλά; Και τα δυο παίζουν πάντα, σε όλα και παντού σε αυτή τη ζωή!

Κ_α_λ_ό   Μ_ή_ν_α   να έχουμε!



Κάθε αρχές του μήνα ανεβαίνει σχετική ανάρτηση (ενημερωτικό post)  με όλες τις αναρτήσεις που έχω δημοσιεύσει τον προηγούμενο μήνα. 



Οι 9 αναρτήσεις του Αυγούστου 2015:


❀Καλώς όρισες Αύγουστε μου❀ & ✎All posts of the month #16 - 12 + 10 αναρτήσεις (Ιούνιος & Ιούλιος 2015) (Σάββατο 1/08/2015)
Let’s talk about Relationships #7 - Αόρατες ερωτικές σχέσεις... («Όποιος ενδιαφέρεται, το δείχνει!») (Δευτέρα 3/08/2015)
My Instant-Photo-Moments #10 – Μάιος 2015 (Τρίτη 4/08/2015)
True Stories: Μικρές καθημερινές ιστορίες #4 – Ποτέ μην ξεχνάς να Χαμο-γελάς ☺ (Δευτέρα 10/08/2015)
Μαρία λένε την Παναγιά, Μαρία λένε και ...εμένα! (Σάββατο 15/08/2015)
✎ My Favorite Quotes #7 – "Άφησέ τα όλα και πάμε..." - ΜΑΡΙΑ Π. (Πέμπτη 20/08/2015)
Let’s talk about Relationships #8 - Τι εννοείς; "Θέλεις λίγο χρόνο να σκεφτείς!" (Σάββατο 22/08/2015)
ακούω, βλέπω, συλλογίζομαι #21 (Αύγουστος 2015) (Τετάρτη 26/08/2015)
Αφιέρωμα #9: Δυο ψυχές, μια αγάπη, ένα «ευχαριστώ»… (Σάββατο 29/08/2015)


___________________________



Διαβάστε επίσης:


_______________

► Όλες οι αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month
► ❀Όλες οι αναρτήσεις του Αυγούστου 2011, 2012, 2013, 2014





_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.

Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

©Copyright 2010-2015 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. Πειράζει που γενικώς προτιμώ το φθινόπωρο απο το καλοκαιρι???? ας μου ορμηξουν οοοολοι :P
    Μαρία μου οπως είδες το έγραψα κι εγώ στο blog μου. Ναι μεν εχω περασει και πιο δυσκολα καλοκαιρια αλλα αυτό ηταν πραγματικά απο τα χειρότερα , ψυχολογικά. Ας ελπισουμε κι ας ευχηθουμε οτι το Φθινοπωρο θα ειναι πιο γλυκο μαζί μας!!! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πειράζει που κι εμένα είναι το Φθινόπωρο η αγαπημένη εποχή και το προτιμώ αλλά πεισμώνω να μην πω ακόμα "Καλό Φθινόπωρο" διότι έξω είναι ακόμα Καλοκαίρι; Πόσο περισσότερο "παράλογοι" θα γίνουμε εμείς οι άνθρωποι; Ας βρέξει, ας κάνει κρύο και τοτε με μεγάλη μου χαρά θα το πω!
      Μακάρι αυτό το Φθινόπωρο να είναι "γλυκό" μαζί μας, γιατί δεν θα αντέξω-ουμε άλλα "τραγικά" σκαμπανεβάσματα. Στο τέλος θα ξενερώσουμε τόσο, που θα συνηθίσουμε και θα σφυρίζουμε αδιάφορα ακόμα κι όταν δεν θα πρέπει.... καταλαβαίνεις, μήπςω το χάσουμε το μυαλό.... (τι λέω πάλι θεέ μου!)
      Άντε "ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ" ξανά μπας και μας πάει καλά!
      Σε φιλώ κοριτσάρα μου!

      Διαγραφή
  2. Έκανες ένα μπάνιο περισσότερο! Κι ας την έχω πιο κοντά τη θάλασσα!
    Μαρία μου δεν με εξέπληξε κάτι... η γνωστή αισιόδοξη ματιά σου και πολύ καλά κάνεις και τα βλέπεις έτσι! Κι εγώ μαζί σου!
    Φιλάκια πολλά και καλό μήνα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι; Έχει χάρη που δεν την έχω κοντά μου τη θάλασσα, ειδάλλως θα σου έλεγα Εγώ... Χεχεχε!
      Α, χαίρομαι Αριστέα μου που δεν σε εξέπληξα διότι σημαίνει πως με ξέρεις πια... Πάμε παρείτσα για μια "αισιόδοξη ματιά" ρε άνθρωπε!
      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ αγαπημένη μου! ♥

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes