⏳Keep a 5 Year Journal 2015: Days 1-15 (Νοέμβριος 2015) #1

⏳Keep a 5 Year Journal 2015: Days 1-15 (Νοέμβριος 2015) #1


Κυριακή 1/11/2015: Κάποια απόφαση που πήρες για τον Νοέμβριο.
  Να ολοκληρώσω επιτέλους τις 3 ιστορίες που έχω ξεκινήσει να γράφω και τις έχω αφήσει στην μέση. (απαράδεχτο Μαρία!) 

Δευτέρα 2/11/2015: Μοιράσου μια συμβουλή.
  Κράτα τον -κακό- εγωισμό σου μόνο για όταν θα έρθει η ώρα που θα πρέπει οριστικά να φύγεις, "να την κάνεις", να τραπείς σε φυγή, να ελευθερωθείς... για να μην χάσεις την αξιοπρέπεια σου. 

 Τρίτη 3/11/2015: Τι απασχόλησε το μυαλό σου σήμερα; 
  Να πάω ή να μην πάω στα Αγγλικά κι ας με πεθαίνει η μέση μου; Τελικά δεν πήγα! Την έβγαλα στο κρεβάτι μπας και περάσουν οι πόνοι.


Τετάρτη 4/11/2015: Ποια είναι η καλύτερη συζήτηση που είχες σήμερα;
  Ειλικρινά δεν θυμάμαι καθόλου τι συζήτηση είχα αυτή την ημέρα. Σίγουρα με την μάνα μου που όταν γυρίζει το πρωί από τη δουλειά, της κάνω παρέα, μέχρι να φύγει για την επόμενη και λέμε διάφορα σοβαρά και μη. Α, σίγουρα και με τον εαυτό μου πάντα κάνω τις καλύτερες συζητήσεις! (όχι καλέ δεν έχω τρελαθεί, ακόμη! Χεχε!)
 

Πέμπτη 5/11/2015: Μια φωτογραφία που τράβηξες σήμερα και τι τίτλος θα της έβαζες.
  Εδώ στο παραμυθένιο "Fairytale" για καφεδάκι   με τα κορίτσια μου Κατερίνα από το blog "Positive Thinking Greece" και το Μαράκι από το blog "My Dreamland". (επιτέλους μας έκατσε η συνάντηση!)


Παρασκευή 6/11/2015: Αν έπρεπε σήμερα να σταματήσεις μια κακή συνήθεια, ποια θα ήταν αυτή;
  Να "σκοτώνω" τις ώρες μου σε χαζομάρες, σε πράγματα που δεν είναι της παρούσης να γίνουν, σε σκέψεις σκόρπιες...


Σάββατο 7/11/2015: 2 αντικείμενα που θα ευχόσουν να είχες σήμερα μαζί σου.
  Το καινούργιο κινητό που θέλω και ήρθε η ώρα να να αγοράσω (αλλά δεν έχω μαζέψει ακόμη όλα τα λεφτά), γιατί αυτό που έχω με εγκαταλείπει -και αυτό- σιγά-σιγά και τα γυαλιά οράσεως  μου που τα ξέχασα στο σπίτι και διάβαζα το βιβλίο  με δυσκολία.

Κυριακή 8/11/2015: Τι πέτυχες σήμερα για το οποίο είσαι περήφανος;
  Αυτή την ημέρα θα την θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου! Τι πέτυχα ώστε να νιώθω και περήφανη κιόλας; Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο έναν αγαπημένο Φίλο για Χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή και "έφαγα" κανονική πόρτα πριν καλά-καλά πω "Καλημέρα, Χρόνια πολλά για..." Γιατί και Κυριακή ήταν (οικογενειακή μέρα, μόνο!) και τον 'ενόχλησα' σε ώρα παιχνιδιού στο γήπεδο, γύρω στις 11 το πρωί. Αλλά νιώθω βλακώδης περήφανη γιατί ενώ ήμουν 99% βέβαιη ότι θα πάρω μια τέτοια συμπεριφορά (είναι να μην μάθεις τον άλλον, άπαξ και τον μάθεις, ξέρεις περίπου και πως θα αντιδράσει/συμπεριφερθεί....! Άσε που αυτή η άτιμη - που πάντα βγαίνει σωστή- διαίσθηση μου, μου έλεγε ότι αυτά θα συμβούν!) παρόλα αυτά ένιωσα την ανάγκη να πω από το τηλέφωνο κι όχι με ένα μήνυμα ή μέσα από το fb, τα χρόνια μου πολλά μέσα από την καρδιά μου. Δεν εκτιμήθηκε βέβαια αλλά νιώθω -το ξανά λέω- βλακώδης περήφανη που έκανα την κίνηση. (Δεν πειράζει! Εμπειρία ήταν κι αυτή!) Πρώτον, κατάλαβα πολλά και δεύτερον, είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Α, και τρίτον, "κομμένες" τέτοιες κινήσεις στο συγκεκριμένο άτομο! Τσάμπα κόπος! Θα του στέλνω τα "Χρόνια μου πολλά" μέσω κοινών Φίλων. Μάλλον έτσι θα εκτιμηθεί η κίνησή μου! Χαχαχα! Και όπως έγραψα στο προφίλ μου στο fb: "Μωρέ είμαστε κι εμείς που τα "Χρόνια Πολλά" τα λέμε με την 'Καρδιά' μας κι όχι 'τυπικά' κι ας "τρώμε πόρτα"! Μεγειά μας, με χαρά μας και μαγκιά μας... αντίθετα από 'κάποιους'! ‪#‎Καλή_Καρδιά‬ Λέω Εγώ τώρα!"     

Δευτέρα 9/11/2015: 1 (ή περισσότερα τραγούδια που άκουσες σήμερα).
  Άκουσα πολύ το "Κανείς δεν ξέρει" του Γιώργου Σαμπάνη που το λατρεύω όσο δεν πάει -για πολλούς λόγους και το "Hello" της Adele όμως όχι από την Adele αλλά από τον Conor Maynard σε μια δική του εκτέλεση. (Αριστέα, είχες δίκιο για τον πιτσιρικά...) 
 
 
Τρίτη 10/11/2015: Κάτι που σου έκανε πολύ εντύπωση (θετική/αρνητική) σήμερα. 
  Αυτό που θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση και μάλιστα πολύ αρνητική ήταν που είδα την μάνα μου να ξανά καπνίζει μετά από 6+ μήνες που το είχε κόψει. Άναβε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο! Της τα έχωσα κανονικά, γιατί η αιτία που το έκοψε ήταν ότι έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο και γλίτωσε και τώρα το ξανάρχισε με την χαζή δικαιολογία ότι από το να τρώει και να παίρνει κιλά (πρόσφατα διαγνώσθηκε ότι έχει θυρεοειδή) καλύτερα να καπνίζει. Ό,τι και όσα της είπα, από το ένα αυτί μπήκαν κι από το άλλο βγήκαν, ως συνήθως. Στο τέλος της είπα: "Καλά-καλά, δική σου είναι η ζωή, κάνε ό,τι νομίζεις όμως όταν θα σου συμβεί πάλι κάτι, να θυμάσαι ότι πάλι μόνο Εγώ θα ενδιαφερθώ να τρέξω κι εγώ θα ταλαιπωρούμε..."


Τετάρτη 11/11/2015: Κάτι που σε έκανε να χαμογελάσεις σήμερα.
  Αφού πρώτα έλαβα ένα τηλεφώνημα που μου γ@μ#σε την ψυχολογία (όπως έλεγε κάποτε αυτός ο Φίλος) και μου "κατέστρεψε" την ημέρα των γενεθλίων μου (να μια ακόμη μέρα εορταστική που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου), κάτι που μου έκανε να χαμογελάσω αυτή την ημέρα ήταν κάποια άλλα τηλεφωνήματα, μηνύματα με ευχές από καρδιάς που έλαβα για τα γενέθλιά μου. Δεν ήταν μόνο ευχές, ήταν και συζήτηση και συντροφιά για να περάσει η μέρα λίγο πιο ευχάριστα και όχι τόσο μοναχικά. Αλλά επίσης χαμο-γέλασα πολύ βλέποντας στο cinema την ταινία με τον παιδικό καρτούν σκύλο, τον Σνούπι. ΕΔΩ σας είχα μιλήσει για την ταινία.


Πέμπτη 12/11/2015: Τι απόφαση πήρες σήμερα που σε έκανε να χαρείς;
  Να χαρώ; Εντάξει, όχι ακριβώς να χαρώ αλλά σίγουρα η απόφαση που πήρα ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω εδώ και μήνες και μάλιστα να τη δώσω στον εαυτό μου ως "τελεσίδικη". Έπρεπε να τελειώσω μια μπερδεμένη κατάσταση που αποδείκτηκε τελικά μάλλον μια φούσκα και ψεύτικη... Εντάξει, όλα για κάποιον λόγο γίνονται!    


Παρασκευή 13/11/2015: Τι είναι ευτυχία;
  Έχω μιλήσει ΕΔΩ & ΕΔΩ για το τι είναι για μένα "ευτυχία". Κλίκαρε όμως κι ΕΔΩ για να δεις μερικά αποφθέγματα” περί Ευτυχίας. Προσωπικά, όμως, πιστεύω πως "ευτυχία είναι οι στιγμές"


Σάββατο 14/11/2015: Τι θα ήθελες να πεις στον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο εαυτό σου;
  Μπράβο βρε Μαρία που όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις. Κάθε μέρα βρίσκεις τη δύναμη και βλέπεις τα καλά της καθημερινότητας και συνεχίζεις να παλεύεις, ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά. Κάθε μέρα, αντέχεις, ονειρεύεσαι, χαμογελάς και περιμένεις -χωρίς όμως να μένεις στάσιμη- μπας οι προσπάθειες σου επιτέλους πιάσουν τόπο.

Κυριακή 15/11/2015: Ποια είναι η πιο σημαντική υποχρέωση που έχεις για σήμερα;
  Η πιο σημαντική υποχρέωση που είχα γι' αυτή την ημέρα ήταν να μαγειρέψω Εγώ, μιας και η μαμά είχε δουλειά. Και μαγείρεψα μακαρόνια με την απίθανη σάλτσα που φτιάχνω και αρέσει σε όλους.


 



  Αυτές ήταν οι πρώτες 15 ερωτήσεις με τις απαντήσεις μου για το project της Μάρθας, με τον τίτλο "Keep a 5 Year Journal: 365 days" στο οποίο αποφάσισα να συμμετάσχω. ΕΔΩ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την αρχή του δικού μου ταξιδιού πάνω σε αυτή την ιδέα.

  Την ερχόμενη Κυριακή 22/11/2015 θα ανέβει σχετική ανάρτηση με τις επόμενες 7 ερωτήσεις της εβδομάδας που διανύουμε.



Διαβάστε διάφορα Project
➙Τα δικά μου Top 5 Favorites






_____________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2015 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

24 σχόλια :

  1. Μαράκι μου άρεσες πολύ. Οι απαντήσεις σου ήταν τόσο εσύ, όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό αλλά. Νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ παρασυρόμαστε σε σκόρπιες σκέψεις και ανούσια πράγματα και κάποιες φορές πρέπει να το σταματάμε (ειδικά όταν έχουμε deadlines) αλλά δεν σταματάει με κουμπί το άτιμο.
    Αααααχ λατρεύω μακαρόνια με σαλτσούλα. Βλέπεις τώρα με την δυσανεξία έχουν περιοριστεί δραματικά οι επιλογές μου. Χαμούλης. Και έμαθα να εκτιμώ τα απλά και συνηθισμένα χαχα
    Α και μην αφήνεις κανέναν να συνουσιάζεται βιαίως με την ψυχολογία σου. Πολύ απλά δεν σου αξίζει κορίτσι γλυκό.
    Σε γλυκοφιλώ!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρά είμαι Εγώ αλλά δε βαριέσαι! Άλλωστε, όταν είσαι ο εαυτός σου, δε βαριέσαι ποτέ, έστι δεν είναι; Χεχεχε!
      Αχ αυτές οι άτιμες deadlines που ποτέ δεν ταιριάξαμε πολύ! Μακαρόνια με ωραία σάλτσα, απλό αλλά ωραίο φαγητό!
      Δεν αφήνω (για πολύ) κανέναν να παίζει εμ την ψυχολογία μου και πόσο μάλλον με τα συναισθηματά μου!
      Νια, ναι, δεν μου αξίζει! Ας τα κάνουν αυτά σε άλλες που ίσως δεν αξίζουν αλλά της έχουν δώσει κάποια αξία.... Άβυσσος η ψυχή ή μάλλον το μυαλό του άνθρώπου, τι να πεις;!
      Σ' ευχαριστώ Μαρινάκι μου! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω από πού να την πιάσω την ανάρτηση σου και να σχολιάσω!
    Καταρχήν να σου πώ ότι χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχεις! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις!
    Επίσης, χαμογέλασα σε πολλά σημεία. Άλλες φορές με το σκεπτικό "χμ κάπου το ξέρω αυτό" και άλλες "ααα τι καλά!"

    Αυτό όμως που πραγματικά λάτρεψα ήταν το τί θα πείς στον εαυτό σου σε έναν χρόνο! Τόσο αισιόδοξο, τόσο φωτεινό, τόσο χαρούμενο! Μου έδωσες πολύ τροφή για σκέψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου, όσοι με παρακολουθείτε "στενά" εδώ μέσα θα έχετε καταλάβει πως ό,τι έχω να πω ή όσα αισθάνομαι δεν μπορώ να τα γράψω μέσα σε μια πρόταση ή μια μικρή παράγραφο 3-4 σειρών. Του δίνω και καταλαβαίνει... και το απολαμβάνω γιατί έτσι δεν αφήνω εκκρεμότητες. Είμαι ξεκάθαρη, ειλικρινής και γράφω πρώτα και πάνω όλα με την καρδιά, οπότε καταλαβαίνεις.
      Χαίρομαι που χαμογέλασες, που έκανες 'συνειρμούς', που 'χάρηκες'.... Του χρόνου θα με διαβάζω και θα είμαι στα ακόμα καλύτερά μου! (καλά να είμαστε όλοι στην Υγεία μας!)
      Δόξα τω Θέο, μετά από πολλά χρόνια και τεράστια συνεχής μάχη με τον εαυτό μου κυρίως βλέπω τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο φως, πιο χαρούμενα, πιο δυναμικά τέλος πάντων.
      Τέλος, να ξέρεις πως ο σκοπός του "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" είναι να δίνει τροφή για σκέψη... και χαίρομαι που λίγο ή πολύ το καταφέρνω!
      Σε φιλώ Μάρθα μου και να έχεις μια όμορφη μέρα!

      Διαγραφή
  3. Κοριτσάκι μου, ελπίζω να είναι καλύτερα η μεσούλα σου... Πωπω, και μόνο που σκέφτομαι αυτόν τον πόνο, θέλω να κλάψω...
    Ελπίζω κ' εύχομαι "αυτή" να ήταν η τελευταία φορά που έφαγες πόρτα και ελπίζω η μανούλα σου να (ξανα)κόψει το κάπνισμα...
    Αχ, μακαρόνια με σαλτσούλα, ε? Τί ωραία!!! (Σαν να πείνασα λιγάκι και είναι και πολύύύύ νωρίς, ρε γ@mwτο! χαχα!)
    Λοιπόν: 1) να στρωθείς να τελειώσεις αυτές τις ιστορίες που έχεις αρχίσει,
    2) να μην χάνεις το χρόνο σου σε κάτι που δεν αξίζει και
    3) να κάνεις πιο συχνά αυτές τις εξόδους με τις άλλες 2 τις παλαβές! (Είναι καλά παιδιά, τα εγκρίνω!)
    ;-)
    Αγκαλίτσα και πολλά γλυκά ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα είμαι αν και όταν με πιάνει, είναι λες και κάποιος με βασανίζει! Η μάνα μου το τσιγάρο το συνεχίζει ακάθεκτη... δυστυχώς! Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό! Σήμερα, τώρα έχω στη φωτιά Φακές, μιας και με το σίδηρο έχω ένα θεματάκι!
      Ας φύγει η εκκρεμότητα της παρουσίασης και θα στρωθώ γιατί πρέπει να προχωράει και το βιβλίο....
      Δεν χάνω άλλο χρόνο πια σε οτιδήποτε που δεν αξίζει... όχι πια!
      Εξόδους με τις δυο "παλαβές" θα υπάρξουν κι άλλες και σύντομα! Είναι όντως καλά παιδιά, καρατσεκαρισμένο!
      Φιλί κι αγκαλιά κι από μένα Γιάννα μου!

      Διαγραφή
  4. Κι εγώ σαν την Μάρθα δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!!
    Καταρχάς είχες πόνους στην μέση και δεν είπες τίποτα, να σου φέρουμε γιατροσόφια;;
    Για το ότι ξανάρχισε το κάπνισμα.. το έχω βιώσει με δικούς μου ανθρώπους και θες πραγματικά να τους χαστουκίσεις.
    Γιατί πρέπει να είναι ή το ένα ή το άλλο; Υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις για να μη παίρνεις κιλά.. Αν ήταν έτσι εμείς οι μη καπνιστές θα είχαμε γίνει 200 κιλά.. αλλά προσέχουμε, περπατάμε, γυμναζόμαστε, απασχολούμαστε με άλλα πράγματα για να μη τρώμε. Όλα στο μυαλό είναι.. Οι περισσότεροι τρώνε πολύ ασυναίσθητα και λαίμαργα, όχι από πραγματική ανάγκη, είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα.
    Επίσης, τα έχω πάρει στο κρανίο. Ποιος μπορεί να χαλάσει τα γενέθλια κάπου με ένα τηλεφώνημα;; Τι σκατά έχει στο κεφάλι του;; Αν έχει μυαλό δηλαδή..!! Μία φορά στα 19 μου το είχε κάνει αυτό η πρώην κολλητή μου. (όπως καταλαβαίνεις έγινε πρώην για κάτι τέτοιες όμορφες συμπεριφορές, ξαναμιλήσαμε πρόσφατα μετά από πολλά χρόνια αλλά δεν μπορεί να γίνει όπως τότε.) Το θεωρώ απαράδεκτο όπως και να έχει! Να σου πω ότι κακώς χαλάστηκες; Δυστυχώς δεν είμαστε ρομπότ να πατάμε έναν διακόπτη και να κλείνουμε τα συναισθήματα οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απλά όπως σου είπα και τότε, η μέρα των γενεθλίων δεν μπορεί να είναι ιδανική, απρόοπτα παντώς τύπου θα συμβαίνουν οπότε μην έχουμε τρελές προσδοκίες και απογοητευόμαστε..
    Ντάξει και για τον άλλον φίλο σου τι να πω με συγχωρείς αλλά έχεις πέσει κι εσύ βρε παιδί μου σε περιπτωσάρες!!
    Καλά το καφεδάκι μας όχι απλά μας έκατσε αλλά κράτησε και πολλές ώρες χωρίς να το καταλάβουμε!!
    Συνέχισε τις δημιουργικές σου ιδέες στην πράξη και τότε θα δεις, θα προσελκύεις κυρίως τέτοια άτομα και καταστάσεις..!! Ματς μουτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Κατερίνα μου, αυό ακριβώς μου έρχεται "να τους χαστουκίσω" μπας και ξυπνήσουν αλλά μπα...!
      Και "γιατί πρέπει να είναι ή το ένα ή το άλλο;" αυτό της είπα κι Εγώ! Πολλά πράγματα στο μυαλό είναι...Κι όμως ένα τηλεφώνημα, μια κακή συμπεριφορά μπορεί κάποιος να σου χαλάσει όλη την ημέρα, όχι μόνο τα γενέθλιά σου. Βέβαια, μια τέτοια μέρα, μια τέτοια περίπτωση είναι που συνηδητοποιείς πολλά που δεν έβλεπες ή δεν ήθελες να δεις. Γιατί, πως να το κάνουμε; αν αυτοί που λένε ότι είναι Φίλοι σου, σε αγαπάνε ή έστω σε εκτιμάνε, δεν γίνεται να σου φερθούν έτσι... απάνθρωπα επίσης θα χαρακτηρίσω την συμπεριφορά τους όχι μόνο απαράδεχτη.
      Και ναι χαλάστηκα, πληγώθηκα για την ακρίβεια δεν το κρύβω, στεν;χωρέθηκα όσο δεν πάει, αλλά και θύμωσα. Όμως με έκανε ν απάρω και μια οριστική απόφαση ότι δεν αξίζει ο κόπος..... Και ναι! ο άλλος Φίλος μου... είμαι που είμαι κι ΕΓώ "περιτπωσάρα" πάω και πέφτω και σε άλλες περιπτωσάρες, αλλά κακές "περιπτωσάρες". Χεχεχε! Ας είναι, έχω μάθει και δεν αφήνω πια να μπαίνουν τόσο εύκολα στη ζωή μου!
      Δημιουργώ, φτιάχνω ή τουλάχιστον προσπαθώ να φτιάξω λίγο καλύτερο το μέλλον μου και ναι! το βλέπω πως με προσελκύουν άτομα και καταστάσεις που μου αξίζουν και μου ταιριάζουν!
      Τα φιλιά μου!!!!! ღ

      Διαγραφή
  5. Να ορίστε ξέχασα στο δικό μου σχόλιο να πώ κάτι ακόμα σημαντικό και ευτυχώς που το είπε η Κατερίνα!
    Στην επόμενη συνάντηση θέλω να έρθω να μπαστακωθώ κι εγώ! (Αθήνα είστε έτσι;; Δεν θα ξενιτευτώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα, Αθήνα είμαστε. Έλα και μπαστακώσου όσο θέλεις... εμείς άλλο που δεν σε θέλουμε στην παρέα μας! ☺ ღ

      Διαγραφή
  6. Πόσα διάβασα σήμερα για εσένα... Μαρία μου ελπίζω να είναι καλύτερα η μέση σου, να μην υποφέρεις άλλο. Είναι τραγικός αυτός ο πόνος γιατί σε ακινητοποιεί παραλύοντας το κορμί σου..
    Τώρα τι άλλο να σχολιάσω δεν ξέρω; Για το γνωστό σου, που πήρες να του ευχηθείς και αντέδρασε έτσι; Αχαρακτήριστος, απλά! Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτόν τον άνθρωπο!
    Για τον άλλο που πήρε και σου χάλασε τα γενέθλια; Απαράδεκτος κι αυτός..
    Εσύ να είσαι καλά κουκλάκι μου, και μην ανησυχείς γιατί οι άνθρωποι έτσι είναι. Και του χρόνου να έχεις την ευκαιρία να διαβάσεις ξανά αυτό το ποστ και ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!!
    Η μαμά σου ελπίζω να μην το συνεχίσει το κάπνισμα. Κάνει που κάνει κακό, αν έχει και βαρύ ιστορικό, θα πρέπει να το κόψει άμεσα!! (το έκοψα κι εγώ εδώ και μήνες και γυμνάζομαι τώρα για να έχω μία όσο το δυνατόν καλή κατάσταση φυσική..
    Σε φιλώ γλυκά γλυκά!! Να είσαι καλά! ♥ Καλό βράδυ!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλύτερα η μέση μου! Με πιάνει ξαφνικά που και που και είναι ένα από τα χειρότερα μου.
      Τώρα, μεταξύ μας(!) Γι' αυτούς τους δυο "γνωστούς-Φίλους" είναι το ίδιο πρόσωπο, οπόετ διπλά απαράδεχτος! Αυτό, τίποτα άλλο!
      Αυτό σκέφτηκα κι Εγώ και έγραψα ειδικά την ανάρτηση μου για το πςω τα πέρασα στα γενέθλιά μου. Να γυρίσω του χρόνου (καλά να είμαι!) να με διαβάσω και να γελάω και να χαμογελά!
      Η μαμά, δεν βάζει μυαλό, έτσι ήταν πάντα. Δεν θα μπορέσω στα 54+ να της βάλω Εγώ μυαλό!
      Καλά έκανες και έκοψες το τσιγάρο και γυμνάζεσαι και από ότι διάβασα προσέχεις και την διατροφή σου! Μπράβο σου! Μακάρι έτσι αν σκεφτόταν και η μάνα μου γιατί είναι και σε κάποια ηλικία, μικρή μεν αλλά κάποια ηλικία...
      Καλό βράδυ και σε σένα Αναστασία μου! Σε φιλώ γλυκά! ♥

      Διαγραφή
  7. Με τέτοιες αναρτήσεις σε γνωρίζω όλο και καλύτερα κάθε φορά Μαράκι!...
    Δεν θα σταθώ πουθενά αλλού (αυτή τη φορά) παρά μόνο στον πόνο της μέσης που ξέρω καλά πόσο δύσκολος είναι...
    Περαστικά κοριτσάκι μου!!!
    Αφήνω την αγάπη μου κι ένα γλυκό φιλί :-*
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, άσε αυτός ο πόνςο στην μέση (και δε στα καλά καθούμενα) είναι από τα χειρότερα μου! Ανυπόφορος!
      Την πήρα ήδη την αγάπη σου και το γλυκό φιλί!
      Την ΚΑΛΗΕΜΡΑ μου!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραίο πρότζετκ και οι απαντήσεις σου ήταν απολαυστικές και χορταστικες. Δε σε διαβάζω πολύ καιρό αλλά με τέτοιες αναρτήσεις νιώθω ότι σε μαθαίνω "γρήγορα", είναι μια ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα και πιο άμεσα νομίζω!Θα είμαι εδώ σίγουρα και την επόμενη Κυριακή για τη συνέχεια αν όχι νωρίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα το project είναι φοβερό και μπράβο στην Μάρθα που μας τσίγκλισε! Χεχε!
      Θα χάιρομαι να περνάς από 'δω να τα 'λεμε'!
      Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο να έχεις

      Διαγραφή
  9. Χαίρομαι που ανταμώσατε με τα κορίτσια και περάσατε καλά! Και πολύ ωραία η φωτό με τους καφέδες :)
    Λυπάμαι για τη μαμά, το κάπνισμα δεν είναι παίξε γέλασε, το κακό όμως είναι πως μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να σταματήσουμε το κακό, και μάλιστα με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα... Τα φιλιά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, τα τρελοκόριτσα μαζεύτηκαμε και θα ξανά μαζευτούμε!
      Είναι και πάλι απόφαση της μαμάς να σταματήσει και πάλι και αυτή τη φορά μια και καλή το τσιγάρο... Εγώ δνε μπορώ πια να κάνω κάτι! Τα φιλιά μου Πέτρα μου!

      Διαγραφή
  10. Γεια σου Μαρία που έχω αργήσει τόσο πολύ να έρθω στο σπιτικό σου (καθώς και το δικό μου το έχω αφήσει πεντάρφανο για αρκετόοο καιρό) Ήπιες καφεδάκι με τα κορίτσια;;; Τι καλά! Να βολτέρνετε κάνει καλό! Χρόνια σου πολλά μιας και είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και να καμαρώνεις πάντα τον εαυτό σου. (σχόλιο για τον αγενή φίλο, αφού δε μπορούσε να μιλήσει γιατί το σήκωσε το κινητό του; Συνήθως το αφήνουμε και καλούμε πίσω όταν μπορούμε ήρεμα κι ωραία..) Να είσαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την, καλώς την, καλώς την Ανδρομέδα στο blogοσπιτικό μου! Πόσο χαίρομαι για την επίσκεψή σου! Τόσο καιρό σε διαβάζω (άσχετα που νομίζω δεν σου έχω σχολιάσει. Είμαι και λίγο ντροπαλή όταν επισκέπτομαι ξένα σπίτια.) Χεχε! :p
      Με τα κορίτσια θα "βολτάρουμε" όπςω λέω Εγώ πιο συχνά. Είναι να μην κολλήσεις με κάποιον, άπαξ και κολλήσεις... ξέρεις! Έλα ντε για τον Φίλο μου, τον 'αγενή" (πολύ ευγενική σε βρίσκω!) έλα ντε! Τι το σηκώνεις βρε το κινητό σου άμα δεν μπορείς ή δεν θέλεις να μιλήσεις; Βέβαια, να καλέσει πίσω σε μένα; Νια, άν είμαι η λογίστρια ή ασφαλίστρια ...θα καλέσει τρέχοντας! Χαχαχα!
      Να είσαι καλά! Θα τα λέμε!

      Διαγραφή
  11. Να σου πω: για πόσο καιρό θα μου πετάς στη μούρη φωτό με τα καφεδάκια σας και εγώ θα ζηλεύω ε;
    Α πάει πολύ! Πόσο να αντέξω η καψερή;

    Μαρία μου μην μου δίνεις σημασία...σε απόλαυσα! Είναι που θέλω να σε γνωρίσω κι από κοντά☺
    Φιλάκια πολλά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, για να σας πω Κυρία μου, μέχρι να αποφασίσετε και να σας φέρει και η ζωή προς τα μέρη μας! Ή να έρθουμε εμείς σε σας; Το "βουνό" άραγε τι λέει; Χαχαχα! Θα με γνωρίσετε και θα σας γνωρίσετε από κοντά... σιγά μην σας ξεφύγω!
      Τα φιλιά μου, χαρούμενο παιδί! ♥

      Διαγραφή
  12. Χρόνια πολλά Μαράκι μου για τη γιορτή σου εχθές!!! Δεν είχε πάει καθόλου το μυαλό μου ότι ήταν των Εισοδίων, το θυμήθηκα πολύ αργά τη νύχτα.. Και θυμάμαι που είχες γράψει ότι στα εισόδια γιορτάζεις κανονικά! Πολύχρονη να είσαι, πάντα με χαρές, πάντα με χαμόγελα, ό,τι ποθείς σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί!! Να σε χαιρόμαστε!!!! ♥♥♥
    Συγγνώμη για την καθυστέρηση..
    Καλή Κυριακή να έχεις!!!! :* :* :* ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Ε, και μια μέρα μετά, δεν το λες και "καθυστερημένες" σιγά!
      Σ' ευχαριστώ που εμ θυμήθηκες και με σκέφτηκες!
      Καλή εβδομάδα να έχεις κούκλα μου! ♥♥♥♥

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes