⌛Keep a 5 Year Journal: Days 21-27 (Δεκέμβριος 2015) #4

⌛Keep a 5 Year Journal: Days 21-27 (Δεκέμβριος 2015) #4


Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015: Κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων σήμερα.
  Είμαι ευγνώμων σήμερα αλλά και κάθε μέρα για τις μικρές στιγμές χαράς που ζω μέσα στην ...μη ευτυχία μου.  

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015: Κάτι που πρέπει να ξεκινήσω να κάνω.
  Όλα τα έγγραφα/χαρτιά/post-it και τα συναφή να μπουν σε μια σειρά και όχι να βρίσκονται σε μια άκρη του γραφείου μου σαν μια στοίβα ρούχα που περιμένουν να πάρουν την σειρά τους.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015: Η ημέρα μου με μια λέξη.
   Flashback...

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015: Η καλύτερη ευχή που μου έδωσαν σήμερα.
  "Καλύτερα να πορευτείς μόνη σου και ευτυχισμένη με όσα σου ταιριάζουν, παρά δυστυχισμένη κι αποτυχημένη χάνοντας τον εαυτό σου σε λάθος χέρια." Ω, ναι, το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα πια αυτό, λέω Εγώ τώρα! (από την Φίλη μου που μου έβγαλε -για μια ακόμη φορά- το καπέλο που στέκομαι όλο και πιο δυνατή, όταν στην συζήτηση που είχαμε, της είπα σοβαρά αστειευόμενη ότι "δυστυχώς απέτυχα πάλι!" "Όχι, μην το ξαναπείς αυτό για σένα! Πέτυχες στο να αποτύχεις, στο να χαραμίσεις πάλι τον χρόνο σου σε κάτι λάθος που δεν αξίζει ούτε καν την ματιά σου.")

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015: Μια Φωτογραφία.
Μαμά κι Εγώ by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
  Αφού φάγαμε και ήπιαμε το μεσημέρι οι -μισοί- μαζί, μετά η μάνα μου με τον άνθρωπο της το ρίξανε οι δυο τους στα χαρτιά και μάλιστα βάζοντας στοίχημα, αυτός που θα πάρει τις περισσότερες νίκες θα κερδίσει τα τσιγάρα του (αφού το ξανάρχισαν το κάπνισμα, τι άλλο θα έβαζαν;). Με απόλυτη άνεση κέρδισε η μάνα μου, γιατί σχεδόν πάντα με ευκολία κερδίζει και δεν ξέρω πως το κάνει. Τους κοιτούσα λοιπόν που χαιρόντουσαν σαν μικρά παιδιά και από την μία χαιρόμουν γι' αυτούς κι από την άλλη "λυπόμουν" εμένα. Εντάξει, ίσως να έφταιγε και η μικρή, διαχειρίσιμη θλίψη έως παράπονο που με πιάνει κάθε χρόνο 25 & 26 Δεκεμβρίου, αλλά δε το δείχνω! Μπορεί να λατρεύω αυτές τις γιορτές αλλά αυτές οι δυο ημέρες είναι κάπως "βαριές" για μένα. Κάθε χρόνο εύχομαι να ζήσω επιτέλους τα Χριστούγεννα που μου αξίζουν και έρχονται οι γιορτές και μου επιβεβαιώνουν για μια ακόμη χρονιά ότι είναι μια από τα ίδια, μοναχικά από ένα σημείο και μετά. Και ορκίστηκα για του χρόνου, τέτοιον καιρό κάτι σκληρό για μένα ...που όμως ελπίζω να έρθει η ζωή, το σύμπαν, η μοίρα, Εγώ η ίδια να με διαψεύσουν.     

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015: Μετά τα Χριστούγεννα.
  Σχεδόν ηρεμία αλλά Εγώ νιώθω κουρασμένη, νυστάζω αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ, η μικρή αλλά είπαμε διαχωρίσιμη θλίψη παραμένει αλλά ...είμαι power. Πήρα και αργά το βράδυ μια λιποθυμία που ήταν όλη δική μου, έτσι για να μην σπάσει το περσινό σερί ακριβώς τέτοιον ίδιο καιρό που τα είχα δει όλα. Πέρσι την έβγαλα καθαρή με ένα αριστερό μάτι τίγκα μελανιασμένο (από τον νιπτήρα που είχα μάλλον χτυπήσει, δεν θυμάμαι και πολλά, γιατί ήμουν μόνη μου!) λες και κάποιος μου έδωσε γροθιά και όλοι λέγανε ότι με ξυλοκόπησαν και φέτος την γλίτωσα φτηνά με έναν απλό πονοκέφαλο να με χτυπάει σαν σφυρί. Εντάξει, η επόμενη δεν ξέρω αν θα είναι "η τρίτη και φαρμακερή", ξέρω όμως ότι παραμένω σκληρό καρύδι. (για πόσο ακόμα, όμως, δεν ξέρω! χαχα!)   

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015: Κάτι που με χαλάρωσε σήμερα.
  Μετά από 2 μέρες κλεισμένη στο σπίτι (και πιστέψτε με, δεν παλεύεται για πολύ με το σόι, παρείσακτοι και μη.) πεθύμησα την Κυριακή (άντε μην σας πω και την Δευτέρα). Έτσι κανόνισα με μια Φίλη να βρεθούμε στο κέντρο της Αθήνας για καφεδάκι αλλά τελικά ...δεν έκατσε η συνάντηση. Έτσι την πέρασα την Κυριακή έξω ...μόνη, βολτούλα. Αλλά με χαλάρωσε επίσης κάποιο τηλέφωνο από ένα αγαπημένο πρόσωπο που μιλήσαμε επί πόσες ώρες και έτσι... καμιά θλίψη, καμιά μοναξιά, τίποτα αρνητικό, μόνο καλή ενέργεια. Αυτά μου αξίζουν ρε γαμώτο, αυτά...! 

  Την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη θα επιστρέψω με τις τελευταίες 4 ημέρες/ερωτήσεις για να ολοκληρώσω και τον Δεκέμβριο μήνα. Και φυσικά με την νέα χρονιά, κανονικά θα συνεχίσω το project για όλο το 2016.

*Η παρούσα ανάρτηση είναι μέρος της συμμετοχής μου στο project "Keep a 5 Year Journal: 365 days 2015-2016". Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ


 Διαβάστε επίσης:
______________________






*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2015 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

17 σχόλια :

  1. Φυσικά και σου αξίζουν τα καλύτερα Μαράκι μου. Το παν βέβαια είναι η υγεία σου, κι εύχομαι να είναι περαστικό κάθε τι που σε ταλαιπωρεί. Το ξέρω ότι λέω τυπικούρες, αλλά είναι/είμαστε πολλοί άνθρωποι με αυτήν τη μελαγχολία των γιορτών κι όχι μόνο, ωστόσο, η θετική σκέψη (συν το νεαρόν τής ηλικίας-σου) είναι οι δυο πιο ισχυροί σύμμαχοι. Σε φιλώ γλυκά και να προσέχεις τον εαυτό σου ❤ (ναι, το ξέρω, κι αυτό τυπικούρα, αλλά στο λέω επειδή το νιώθω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, με συγκινείς, να το ξέρεις! Και είναι ωραίο πράγμα, να λέμε πράγματα που μπορεί αν μοιάζουν οι γνωστές ¨"τυπικούρες¨αλλά αν αισθανόμαστε κάτι, να μην το πούμε;
      Περαστικό είναι, όλα δεν είναι; (θέλω να πιστεύω!) Δεν με βοηθούν και οι καταστάσεις η αλήθεια είναι αυτή και κάπως πέφτω αλλά εντάξει... ξανά σηκώνομαι! Δεν με φοβάμαι...πια!
      Τα φιλιά μου κι από μένα και σ' ευχαριστώ πολύ για την ...στήριξη με μια καλή κουβέντα!
      Με προσέχω, όσο μπορώ, με προσέχω! ❤

      Διαγραφή
  2. Αχ Μαράκι μου, πολύς κόσμος αισθάνεται έτσι μελαγχολικά αυτές τις ημέρες. Εσύ όμως είσαι δυνατή, γι' αυτό και δεν πρέπει να εύχεσαι σκληρά πράγματα για τον εαυτό σου (δεν ξέρω τι ευχήθηκες, αλλά μακάρι να διαψευσθείς).
    Να περνάς καλά και να συνεχίσεις να χαίρεσαι με τις μικρές στιγμές, γιατί στο τέλος αποδεικνύεται πως ήταν οι μεγάλες!! ☺
    Σε φιλώ γλυκά και σου στέλνω μια αγκαλιά!!! ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, ναι ξέρω δεν θα έπρεπε να εύχομαι σκληρά πράγματα για μένα, επειδή και αρκετές δυσκολίες βιώνω που δεν είναι στο χέρι μου, ούτε και δικές μου αλλά γίνονται αλλά και επειδή επιτέλους, αρκετά εμ έχω αυτομαστιγώσει, και άδικα μπορώ να πω! Έχεις δίκιο! Θα περάσει και αυτή η θλίψη, όλα περαστικά είναι... Να! σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. ίσως επειδή κοιμήθηκα έν αολόκληρο 8ώρο και ξύπνησα αρκετά ξεκούραστη. Είναι και αυτό, όταν τα ψυχολογικά/ψυχικά μου είναι η αιτία να κρασάρουν και τον οργανισμό μου/το σώμα μου!
      Χαίρομαι τις μικρές στιγμές γιατί το βλέπω πως είναι οι μεγάλες και οι πιο ωραίες.
      Σ' ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου για την στήριξη σου.... πάντα!!! ❤❤❤

      Διαγραφή
  3. Κάποτε μου συνέβαιναν πολλά άσχημα μαζεμένα και αναρωτιόμουν "μα γιατί ρε γαμώτο.. αφού αξίζω κάτι καλύτερο" και βρέθηκε κάποιος σε ένα σεμινάριο να με ταρακουνήσει λέγοντας πως "στην ζωή δεν παίρνουμε ότι μας αξίζει, αλλά αυτό που διεκδικούμε."
    Να φροντίζεις περισσότερο βρε Μαρία μου την υγεία σου, έχω την αίσθηση πως δεν προσέχεις καθόλου..Χρειάζεσαι κανονικό ύπνο και να τρως καλύτερα.. (όσα έχουν βιταμίνες και σίδηρο) Πίστεψε με ο σωστός ύπνος και η σωστή διατροφή βοηθούν πολύ και στα υπόλοιπα..
    Δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζεις διάφορα και επίσης έχεις ανθρώπους που σε νοιάζονται, αυτό να θυμάσαι. Μην απομακρύνεσαι.. {στείλε και κανένα μήνυμα-μπορεί να σου βγει σε καλό ;) }
    Ελπίζω αυτές οι σκληρές σκέψεις που έκανες να ήταν λόγω ψυχικής φόρτισης και να αρχίσεις να κάνεις μόνο όμορφες από εδώ και πέρα.
    Εγώ θα σου ευχηθώ την νέα χρονιά ό,τι άσχημο ζεις να μη το κουβαλάς πια βαρύ πάνω σου και να συνεχίζεις δυναμικά. Οι εμπειρίες δεν είναι ποτέ αποτυχίες και να πορευτείς όχι μόνη σου αλλά με ανθρώπους που σου ταιριάζουν! ( ˘ ³˘)❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, δεν ξέρω αν ισχύει 100% ότι στη ζωή πέρνουεμ αυτό που διεκδικούμε. Αν είναι έτσι, έχω διεκδικήσει αρκετά αλλά δεν πήρα ούτε τα μισά.... οπότε λέω Εγώ τώρα, μήπςω στη ζωή πέρνουμε αυτά που μας αξίζουν μετά από πολλά δεινά;
      Πρέπει να με φροντίζω πολύ περισσότερο από ότι με φροντίζω και να κοιμάμαι και περισσότερο και να μην στεναχωριέμαι και για τα προβλήματα των άλλων, που στην ουσία δεν θα έπρεπε καν να με αγγίζουν, από την άποψη ότι εμένα αυτοί δεν με σκέφτονται καθόλου.
      Έχω θέμα με το σίδιρο και πίεση, η αλήθεια είναι αυτή.... πρέπει να το κοιτάξω!
      Πρέπει επίσης να κοιτάξω να μην απομακρύνομαι και να τα περνάω μόνη, ολομόναχη,... εξάλλου είναι καλό να μιλάς, έτσι βοηθιούνται πολύ μαζί.... καιρός να αλλάξω πολλά... έχεις κι εσυ δίκιο Κατερίνα μου.....
      Ελπίζω κι Εγώ αυτές οι σκέψεις που έκανα να μην γίνουν πραγματικότητα, γιατί ήταν όντως σκληρές.
      Κρατάω την ευχή σου για να πιάσει το 2016....
      Σήμερα είμαι καλύτερα.... κοιμήθηκα και κανονικά και νιώθω πολύ καλύτερα....
      ❤❤

      Διαγραφή
    2. Μαρακι ο χρονος αλλαζει και ώρα να αλλάξεις κι εσύ την οπτική σου γωνία!
      Δεν ειναι απλό δεν ειναι ευκολο αλλα ειναι εφικτό. Παρατηρώ ότι αναλωνεσαι στα ίδια και στα ίδια, βασανίζεσαι ξανά και ξανά από τις ίδιες σκέψεις και δεν υπαρχει λόγος!!! Λες οτι τα αφήνεις πισω σου αλλα ουσιαστικα ταλαιπωρεις τον εαυτο σου με πραγματα που οπως η ιδια λες δεν αξίζουν, και για ανθρωπους που η ιδια λες οτι δεν σε νοιαζονται!
      Δεν εισαι το μόνο άτομο που νιώθει ή είναι μόνο του! Υπάρχουν κι αλλοι σε πολυ χειροτερη κατάσταση απο εσένα που εχουν κάνει μεγάλα πραγματα. Εισαι άνθρωπος με πείσμα με δυναμη και με ενέργεια που όπως σου ειπα βλέπω ότι τα αναλώνεις στα περασμένα. Το παρελθον μας δεν μπορουμε να το διαγράψουμε, οπως και να εχει παντα θα μας καθοριζει. μπορουμε όμως να αλλάξουμε σελίδα, ή μάλλον κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής!
      Προχωραμε με τις εμπειρίες μας και τα λαθη μας εφόδια και προσπαθουμε να μην κανουμε τα ίδια λάθη!
      Βαζουμε χ βαζουμε φίλτρα αλλα προσπαθουμε και να μην αφήνουμε απ'εξω εκεινους που μας νοιάζονται και μας αγαπανε!!!
      Η υγεία σου να γίνει προτεραιότητά σου, στο λέω εγώ που εχω φαει τη μιση μου ζωή στα νοσοκομεία. Κι ασε σε παρακαλω τις σκληρές σκέψεις κατα μερος
      είσαι μικρή, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και μια ισχυρη προσωπικότητα που θα σε βοηθησει να πραγματοποιησεις τα ονειρά σου!!!
      Γκε γκε??? :P :P :P

      Διαγραφή
    3. Υγ... φαντάζομαι οτι αντιλαμβάνεσαι οτι το ύφος μου ειναι καθαρα αγαππησιάρικο και οχι κράξιμο ετσι??????

      Διαγραφή
    4. Μαρία μου, χώτα μου/κράξε με... με αγάπη πάντα, το ξέρω βρε. (ευτυχώς άφησες και το Υ.Γ. και δεν το πήρα κατάκαρδα! Χαχαχα! Πλάκα κάνω!)
      Εντάξει, Φιλενάδα γκε κε! Επιασα κάθε σου λέξη και την παίρνω σοβαρά!
      Εντάξει, έχεις δίκιο, να πω πςω δεν έχεις; Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ που έχω και εσάς τις Φίλες μου και με ταρακουνάτε.... :p ♥♥♥♥♥♥♥♥

      Διαγραφή
  4. Αυτό με τα post it και τα πάσης φύσεως χαρτάκια θέλω να το κάνω κι εγώ... εδώ και πάρα πολλά χρόνια....!
    Ότι σου αξίζουν τα καλύτερα, δεν το συζητάμε. Το θέμα είναι πότε θα έρθουν μόνα, χωρίς παρεΐτσα, χωρίς τα δυσάρεστα. Αλλά κι αν αργήσουν, ΕΔΩ είμαστε, λέμε! Τα mail διανυκτερεύουν και πάντα πεινάνε για λίγη χαλαρή κουβεντούλα με θετική ενέργεια!
    Αχ! Το σόι... δεν παλεύεται το θέμα, το έχω εγκαταλείψει από καιρό!
    Μαράκι μου! Περαστικά! Και για του χρόνου τέτοια εποχή, πληηηηηζ, αντικατέστησε τον όρκο με την υπόσχεση να πίνουμε -τρελές από χαρά- καφεδάκι!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου, επειδή η έμπνευση έρχεται στα πολύ ξαφνικά, όλο σημειώσεις κρατάω.... οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται και πόσο μάλλον τι έχει μαζευτεί. Χαχαχα!
      Και ναι, να έρυουν επιτέλους τα καλύτερα χωρίς τόσες δυσκολίες.... δεν λέμε "καθόλου" αλλά όχι συνέχεια και στα πάντα... Κια ναι μωρέ, εδώ είμαστε.... και γι' αυτό κι Εγώ δεν κρύβομαι και τα λέω από δω μέσα, να τα βγάζω κι από μέσα μου μωρέ....
      Καλά το θέμα "σόι" το έχω εγκαταλείψει κι Εγώ αλλά όσο δεν ασχολούμαι Εγώ άλλο τόσο ασχολούνται αυτοί με μένα.
      Εύχομαι και ελπίζω του χρόνου (να είμαι/είμαστε καλά να πίνουμε χαρά ευτυχίας και χαράς. Δεν έπρεπε να υποσχεθώ και να σκεφτώ τόσο σκληρά αλλά η μέρα βλέπεις και η ψυχολογία βλέπεις.... οπότε χάθηκα κάπου.... αλλά είμαι τώρα καλύτερα.
      Σ' ευχαριστώ πολύ πάντα για τα στηριχτικά σχόλια σου! ♥♥♥♥♥♥

      Διαγραφή
  5. Ήθελα να γραψω κάτι που το έγραψε η Κατερίνα πιο πανω! Μας δίνεται στη ζωή ό,τι διεκδικούμε! Υπομονη και υγεία και θα τα καταφερεις όλα όσα θες Μαρακι!
    Μην το βαζεις κάτω, τα καλα αργούν, αλλα ερχονται!
    Καλο μας ξημέρωμα!
    Φιλια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη μου, έχεις κιι εσύ τα δίκια σου!
      Φυσικά και δεν το βάζω κάτω, άσχετα αν έχω τις πάνω και κάτω στιγμές μου...
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις και όλα θ απάνε καλά κι αν δεν πάνε, θα τα φέρουμε εμείς, όσο και όπςω μπορούμε, έτσιδ εν είναι;
      Τα φιλιά μου! ♥

      Διαγραφή
  6. Μαράκι μου ανησύχησα με τις λιποθυμίες σου.... Φαντάζομαι θα το έχεις ψάξει μάτια μου ε;
    Όσο για τη θλίψη των Χριστουγέννων, να μην έχεις προσδοκίες για να μην απογοητεύεσαι.
    Όταν περιμένεις να τα ζήσεις και δεν τα ζεις όπως νομίζεις ότι θα ήταν ωραία πέφτεις στα πατώματα.
    Δεν έκανα κάτι, πέρασα τις γιορτές μου με λιγότερα άτομα απ' ότι εσύ (φαντάζομαι) αλλά ήμουν και είμαι μέσα στην τρελή χαρά ! :)))
    Χρόναι πολλά , με υγεία πάνω απ όλα και να έχεις μια όμορφη Πρωτοχρονιά!

    (μασάν ωρέ τα παλικάρια που έχουν σκληραγωγηθεί από τη ζωή;☺)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου, δεν το πολύ έχω ψάξει αυτό με τις λυποθυμίες αλλά είναι ότι έχω θέμα με το σίδηρο και χαμηλή πίεση, οπότε... καταλαβαίνεις! Θα το κοιτάξω όμως για τα καλά...
      Ναι, δεν πρέπει να έχω προσοδκίες για να μην με παίρνει από κάτω...
      Καλά κι Εγώ μες την τρελή χαρά είμαι απλά τις 2 μέρες των Χριστουγέννων δε μου πα΄νε μωρέ αυτές οι μέρες. Κατά άλλα, μια χαρά γελάω και ζω τις στιγμές!
      Χρόναι μας πολλά και ευτυχισμένος το 2016! Να είναι όμορφος, ειρηνικό, δημιουργικός και υπέροχος όσο γίνεται...
      Σε φιλώ γλυκά Αριστέα μου! ♥♥

      Υ.Γ. κρατάω την παρένθεση που όταν την διάβασα είπα φωναχτά: "Όχι ωρέ δεν μασάμε εμείς τα παλικάρια...!" χαχαχα με έκανες και γέλασα!

      Διαγραφή
  7. Μαράκι μου εύχομαι να προσέχεις τον εαυτό σου περισσότερο και η Νέα Χρονιά να σου φέρει μόνο χαρές και βαθιά ευτυχία!
    Η υγεία μας είναι πάνω απ όλα για αυτό θα σου ευχηθώ να κοιτάς πρώτα αυτό και έπειτα οτιδήποτε άλλο!
    Πολλά φιλιά και Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, οι ευχές σου να πιάσουν τόπο! Μακάρι...!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά να έχεις, όπως την επειθυμείς!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes