⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 23-29 (Φεβρουάριος 2016) #4

⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 23-29 (Φεβρουάριος 2016) #4


Τρίτη 23/02/2016: Με τι γέλασα σήμερα;
  Με το αστείρευτο χιούμορ ενός πολύ αγαπημένου μου προσώπου. Γέλια μέχρι δακρύων! Τέτοια δάκρυα που να προέρχονται από το γέλιο, ευχή μου να ρίχνει ο καθένας μας! Ν(Χ) 

Τετάρτη 24/02/2016: Τι θα έκανε την σημερινή μέρα τέλεια;
  Τέλεια μέρα είναι όταν από την στιγμή που θα ξυπνήσεις μέχρι την ώρα που θα πέσεις να κοιμηθείς, έχεις αισθανθεί χαρά ή και χαρές, έχεις χαμο-γελάσει με την ψυχή σου, έχεις χαρεί 2-3 και περισσότερες (γιατί όχι;) στιγμές από την δύσκολη καθημερινότητα και κυρίως έχεις πέσει να κοιμηθείς ανάλαφρος με καθαρή συνείδηση και γεμάτος έως ικανοποιημένος που η μέρα δεν πέρασε έτσι απλά χωρίς να σε ακουμπήσει. Για μένα, κάπως έτσι είναι μια τέλεια μέρα! 

Πέμπτη 25/02/2-16: Σήμερα άκουσα...
  "...δηλαδή ρε Μαρία θα σε χάσω; Και τι θα κάνω Εγώ χωρίς εσένα;" λόγια με παράπονο δια στόματος Φίλης Έφη! "Έλα μωρέ σιγά που θα με χάσεις! Αφού ξέρεις πάντα επιστρέφω σαν τον δολοφόνο στον τόπο του εγκλήματος!"

Παρασκευή 26/02/2016: Κάτι που κάνω κάθε μέρα χωρίς αλλαγή.

  Το πρωί που ξυπνάω κάνω το σταυρό μου και ευχαριστώ τους "Πάντες" ...για μια ακόμη μέρα, το μεσημέρι πριν ξεκινήσω το φάω και το βράδυ όταν πέφτω να κοιμηθώ.

Σάββατο 27/02/2016: Ένα λάθος που έκανα αυτόν τον μήνα.

  Χάλασα την ψυχολογία μου (για 1-2 μέρες, παραπάνω δεν με αφήνω) από τις αμφιβολίες -μου- που κατά καιρούς έχω. Είναι που χωρίς να το θέλεις, οι συγκρίσεις στις συμπεριφορές των ανθρώπων... είναι αναπόφευκτες.

Κυριακή 28/02/2016: Μια φωτογραφία που τράβηξα σήμερα.


Καφέ με Φίλους / Cafe with friends

  Μεσημέρι, γύρω στις τρεις και κάτι. Μετά το τραπέζι που μου έκανε η Φίλη μου στο σπίτι της, ήθελε διακαώς να πιούμε/να με κεράσει καφεδάκι, μιας και έξω ο ήλιος έλαμπε. Πήγαμε λοιπόν σε ένα από τα στέκια μας και πήγε και παρήγγειλε δυο freddo cappuccino αλλά αυτή την φορά με φυτική κρέμα και όχι με αφρόγαλα. Μου είπε: "Δεν ξέρω αν ήθελες αλλά Εγώ στον παρήγγειλα έτσι, όπως τον δικό μου! Δοκίμασε και θα ξετρελαθείς!" Ήταν η πρώτη ή μάλλον η δεύτερη φορά που έπινα με κρέμα αλλά όχι στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ε, ήταν τέλεια! Ξέρω πως έχει περισσότερες θερμίδες και δεν ξέρω κι Εγώ τι άλλο, αλλά όλα κι όλα, ειδικά τον καφέ μου, θέλω να τον απολαμβάνω στο έπακρον. Εντάξει, όχι πως είμαι ιδιαίτερα εθισμένη στον καφέ, πίνω τουλάχιστον έναν καφέ την ημέρα, ειδικά αν είμαι έξω. Και ειδικά όταν είμαι έξω, θέλω τον καφέ μου να τον απολαμβάνω έτσι ακριβώς όπως τον θέλω. Όταν δεν 'πετυχαίνει', ομολογώ πως χαλιέμαι αρκετά.  

Δευτέρα 29/02/2016:  Ανασκόπηση του μήνα!

  Την ανασκόπηση του Φεβρουαρίου (όπως κάνω κάθε μήνα, αρχές του νέου) την έκανα ήδη ΕΔΩ.


Αυτές ήταν οι τελeυταίες ερωτοαπαντήσεις μου για τον περασμένο μήνα Φεβρουάριο, για το project "Keep a 5 Year Journal: 366 days 2016".

Διαβάστε ΕΔΩ τις ερωτήσεις του Μαρτίου.
►Διαβάστε ΕΔΩ τις ερωτήσεις του Μαρτίου.





Διαβάστε επίσης:
_________________

Διαβάστε τις προγούμενες αναρτήσεις του "Keep a 5 Year Journal: 366 Days" όλου του μήνα Φεβρουαρίου 2016:

  1/02 έως 10/02, 11 έως 16 & 17/02 έως 22/02






*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. *Έχω την εντύπωση πως αν πιω κάτι παγωμένο πριν τα μέσα Ιουλίου, δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ! Ας μείνω στα ζεστά ροφήματα ακόμη εγώ κι εσύ συνέχισε να απολαμβάνεις τον Φρέντο σου! ;-)
    Η περιγραφή της τέλειας ημέρας σε συνδυασμό με το ότι κάνεις τον σταυρό σου κάθε πρωί είναι αυτά που με κάνουν να σε λατρεύω όσο δεν πάει! Δυστυχώς είναι σπάνιο να βλέπεις άτομα που νιώθουν ευγνωμοσύνη στις μέρες μας για το οτιδήποτε...
    Προσπερνάμε τις 1-2 μέρες που χαλαστήκαμε και κρατάμε τα γέλιο μέχρι δακρύων, ναι?!
    ;-)
    Μια μεγάλη αγκαλιά κούκλα μου και τις πιο γλυκές ευχές μου για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Γιάννα μου, δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι για τίποτα, ακόμα και γι' αυτά που έχουμε κι ας μην μας κάνουν όλα "ευτυχισμένους". Ευγνωμονώ για τα πάντα καθημερινά. Γιατί σήμερα τα έχεις, αύριο; Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε!
      Εννοείται και κρατάμε τα γέλια μέχρι δακρύων! Ναιιιιι, τα κρατάμε!
      Φιλί και αγκαλιά κι από μένα για ένα όμορφο Σ/Κ αγαπημένη!

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ κάνω τον σταυρό μου κάθε βράδυ.. Κι εγώ (όπως λέει κι η Γιάννα) δεν πίνω παγωμένα (γενικώς) πριν από τον αυγουστιάτικο καύσωνα! Χαχα :) Φιλιά και καλημέρες και καλό σ/κ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα, δεν μπορώ να περιμένω να φτάσει ο Αύγουστος! Είμαι ανυπόμονω κορίτσι, πάντα! ΑΧαχα!
      Τα Φιλιά μου Πέτρα μου! Ένα όμορφο Σ/Κ να έχεις!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes