ακούω, βλέπω, συλλογίζομαι #29 (Απρίλιος 2016)

Την στήλη αυτή, την εμπνεύστηκε η Ελευθερία από το beauty blog Diary Of A Beauty Addict.
 
 
Με λίγα λόγια… αναλυτικά ο τίτλος:
♫ακούω: μουσική δηλαδή ένα τραγούδι που μου άρεσε πολύ τον μήνα που μας πέρασε και το άκουσα ουκ ολίγες φορές.
☺βλέπω: μια φωτογραφία  με κάτι που είδα και  μου άρεσε με οποιοδήποτε θέμα, τοπίο, αντικείμενο κτλ. ή ακόμα που φωτογράφισα Εγώ η ίδια.
συλλογίζομαι: αποσπάσματα βιβλίων ή κάποιο γνωμικό που μου άρεσε ή μερικές γραμμές από κάποιο βιβλίο που το βρήκα ενδιαφέρων, καθώς και δικές μου “Προσωπικές Φιλοσοφίες”.
 


ακούω:
Φανή Δρακοπούλου - Τι εννοείς
  Το συγκεκριμένο τραγούδι εκτός ότι το αγαπώ πάρα πολύ, αγαπώ τα πάντα σε αυτό, αγαπώ πολύ την μουσική του, έχω φυσικά και αδυναμία στη Φανούλα, είναι ένα τραγούδι που μέσα από τους απλοϊκούς του στίχους λέει ξεκάθαρες αλήθειες. Αλήθειες που τις έχω 'αναλύσει' στην στήλη "Let’s talk about Relationships" στην ανάρτηση με τον τίτλο "Τι εννοείς; "Θέλεις λίγο χρόνο να σκεφτείς!". Αυτές τις αλήθειες λοιπόν, μέσα από αυτό το τραγούδι, που το άκουσα και συνεχίζω και αυτό τον μήνα να το ακούω συνέχεια ξανά και ξανά και ξανά, προσπαθώ να θυμάμαι για να μην με πάρει από κάτω. Και για να σας προλάβω! Όχι δεν άκουσα (ξανά) αυτή την φράση, όχι τουλάχιστον με τον λόγο. Αλλά το ακούω και χαμογελάω και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Αυτό!
 

βλέπω:
Ανάμεσα στα πολλά αποφθέγματα(;!) που έχω γράψει, είναι και αυτό που είχε μπει στο Ροζ ημερολόγιο της Avon το 2010 ή 2011, δε θυμάμαι ακριβώς. Το έχω 'κολλήσει' στον τοίχο δίπλα στο γραφείο μου και το διαβάζω κάθε μέρα για να θυμηθώ τα λόγια μου να τα κάνω πράξη, για να μην με πάρει από κάτω (ξανά!) ειδικά αυτό τον καιρό που περνάω μια μικρή αλλά περαστική στεναχώρια.  


συλλογίζομαι:

Κάθε απουσία αγαπημένου προσώπου από τη ζωή μας, ακόμα κι αν είναι λίγο ή πολύ δικαιολογημένη, πονάει και πολύ μάλιστα και πόσο μάλλον όταν έχει γίνει στην σιωπή. Όμως η αλήθεια είναι ότι από κάποιο σημείο και μετά, με τον χρόνο συνηθίζεται. Σταματάς να περιμένεις και να την σκέφτεσαι! Εύχεσαι απλά "το πρόσωπο" να είναι καλά όπου και με όποιον και να είναι, κι ας σε πλήγωσε με την συμπεριφορά του! -Προσωπικές Φιλοσοφίες-




Διαβάστε επίσης:
__________________

► Όλες οι προηγούμενες αναρτήσεις της στήλης ➙ ακούω, βλέπω, συλλογίζομαι
ακούω, βλέπω, συλλογίζομαι #6 (Απρίλιος 2014)
ακούω, βλέπω, συλλογίζομαι #18 (Απρίλιος 2015)



*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

8 σχόλια :

  1. Καλημέρα Μαρία μου.
    Θέλω να σου πω οτι η Φανή Δρακοπούλου μου αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω πως ανήκει σε εκείνες τις λαικές τραγουδίστριες που έχουν να δώσουν πολλά στον χώρο.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκε τον δρόμο της γιατί στην αρχή δεν θεωρώ οτι της πρόσεχαν πολύ τα τραγούδια. Αυτό το στυλ της πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, το έχω δηλώσιε ουκ ολίγες φορές ότι λατρεύω την φανούλα. Και χαίρομαι που όλο και πάει μπροστά στον χώρο με σταθερά βήματα. Και ναι, αυτό το στυλ της πάει!
      Χαίρομαι για αυτά που έγραψες για εκείνην!
      Σε φιλώ! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  2. Μου άρεσε πολύ το απόφθεγμα! Κι είναι ωραίο κόλπο αυτό που το κολλάς για να το βλέπεις, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε χαχα :) Φιλιά πολλά και καλό απόγευμα Μαράκι ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι τέτοια με χαρτάκια στον τοίχο, στο γραφείο μου... τα κάνω! Χαχαχα! Για να μην ξεχνιέμαι μωρέ! Χεχεχε! Να είσαι καλά Πέτρα μου! ❤❤

      Διαγραφή
  3. Καλημερα, θα περασουν όλα συντομα! Οι απουσίες πονανε πολύ και το εχω νιωσει για τα καλά!
    Φιλι γλυκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη μου, όλη μου η ζωή μια απουσία υπήρξε και συνεχίζει αλλά ευτυχώς σε μικρότερο βαθμό πλέον.
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  4. Μαράκι μου γλυκό εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και η στεναχώρια σου να περάσει γρήγορα. Στο μεταξύ αν χρειαστείς κάποιον να μιλήσεις, το ξέρεις πως είμαστε εδώ για σένα.
    Υπέροχο το απόφθεγμα σου και τόσο σοφό. Και καλά έκανες και το έχεις κολλήσει για να το θυμάσαι στις δύσκολες στιγμές και να παίρνεις δύναμη από τα λόγια σου.
    Όσο για τον συλλογισμό σου, επειδή σκεφτόμουν κι εγώ κάτι ανάλογο αυτές τις ημέρες, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
    Σου στέλνω μεγάλο φιλάκι για μια όμορφη συνέχεια στην ημέρα σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, πέρασε η στεναχώρια! Μάλλον της είχα δώσει περισσότερη σημασία από όσο της άξιζε! Το ξέρω αν χρειαστώ πως είσαστε εδώ και σε προσωπικό μήνυμα... Ευχαριστώ βρε Μαρινάκι και μόνο που μου το λες... μου φτάνει!
      Πάντα παίρνω δύναμη πρώτα από μένα κι έτσι πρέπει.
      Τα φιλιά μου! ❤

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes