⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 13-22 (Ιούνιος 2016) #2

⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 13-22 (Ιούνιος 2016) #2 


Δευτέρα 13/06/2016: Ποια είναι η τελευταία αγορά που έκανες; 

Πινέλα Μακιγιάζ 
  Η τελευταία αγορά που έκανα, και μάλιστα με δυσκολία γιατί κάτι παίζεται με τα capital control και τις αγορές στο εξωτερικό, είναι από το e-bay ένα σετ 10 πινέλων μακιγιάζ (φωτο), που είχα πάρει ξανά πριν από περίπου 3 χρόνια και δεν ήταν μόνο ότι τα βρήκα σε τέλεια τιμή αλλά ήταν τέλεια και σε ποιότητα. Τώρα περιμένω σε 3-4 εβδομάδες να μου έρθουν κι ανυπομονώ. Γιατί τώρα έμεινα μόνο με το ένα και νιώθω πως χωρίς αυτά δεν μπορώ να κάνω ένα καλό, όμορφο και φυσικό μακιγιαζ. Γιατί, άλλο αποτέλεσμα έχει το μακιγιάζ όταν χρησιμοποιείς πινέλα και αυτό το ξέρετε εσείς κορίτσια που ασχολείστε περισσότερο και πιο επαγγελματικά με το μαακιγιάζ.

Τρίτη 14/06/2016: Γιατί λατρεύεις να βγάζεις φωτογραφίες; 
  Ειλικρινά δεν ξέρω! Είναι η στιγμή, το αντικείμενο, ο θαυμασμός της εικόνας και της φωτογραφίας που αποτυπώνεται και το κρατάς ως ντοκουμέντο μέσα στον χρόνο; Ειλικρινά δεν ξέρω ακριβώς γιατί μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες. Ξέρω όμως πολύ καλά πως το κάνω με πολύ αγάπη και χαίρομαι σαν μικρό παιδί να ασχολούμαι με την φωτογραφία.⤵️
 
   📍Διαβάστε επίσης: 📸«Μαρία γιατί φωτογραφίζεις;»
 

Τετάρτη 15/06/2016: Πόσα push-ups μπορείς να κάνεις; 
  Αχαχαχα! Πες μου κοιλιακούς και βαράκια να σου κάνω πολλούς, πάρα πολλούς. Πες μου περπάτημα, τρέξιμο... εκεί κι αν κάνω θαύματα. Όμως, push-ups, η αλήθεια είναι όχι πολλά. Μέτρια πράγματα και δεν έχω και υπομονή για περισσότερα.

Πέμπτη 16/06/2016: Σε τι προσμένεις;
  Θα σας έλεγα σε τίποτα αλλά θα έλεγα ψέματα! Προσμένω τα πιο χαρούμενα και τα πιο τυχερά πράγματα να μου συμβούν, επιτέλους. Φτάνει τόση ατυχία στην ζωή μου σε όλους τους τομείς. Μα τι μοίρα είναι αυτή που έχω μέχρι σήμερα;! Φαντάσου και να γνώριζα την συνέχεια! Αστο! καλύτερα που δεν γνωρίζω (όπως άλλωστε κανείς μας) γιατί θα είχα πέσει πάλι σε -βαριά- κατάθλιψη. Προσμένω, από το να βρω μια καλή δουλειά, να έχω περισσότερα -δικά μου- χρήματα, να πάω διακοπές κάπου όμορφα, ήσυχα και γαλήνια μέχρι να με βρει ένας σύντροφος που να μην είναι υποκριτής και που να έχει αισθήματα στην ψυχή του. Πολλά μάλλον προσμένω και ζητάω, έ;

Παρασκευή 17/06/2016: Ποιο είναι το αγαπημένο σου πιάτο;
    Γεμιστά το έχω αναφέρει χιλιάδες φορές! Είναι το αγαπημένο μου φαγητό Χειμώνα-Καλοκαίρι. Άσε που τα φτιάχνω τέλεια, να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Χεχεχε!
 

Σάββατο 18/06/2016: Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως πάρα πολύ...
    Διαβάζοντας την ερώτηση αμέσως ως απάντηση μου ήρθε "νοιάξιμο". Νοιάξιμο προς τον εαυτό μας όσοι δίνουμε και την ψυχή μας έντιμα και χωρίς καμία βιτρίνα και νοιάξιμο στους συνανθρώπους μας όσοι κοιτάζουνε μόνο την πάρτη τους και πως να παίρνουν μόνο. Δεν πολύ νοιάζομαστε πια για τον κόσμο, για τους γύρω μας. Δυστυχώς κοιτάζουμε πως να εκμεταλλευτούμε... μιας και όλοι αυτό δεν κάνουν; Αυτό λέμε στον εαυτό μας και στους γύρω μας για να δικαιολογήσουμε την όποια απαράδεχτη συμπεριφορά μας. Πιστεύω πως οι άνθρωποι έχουν χάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχή τους αλλά όχι όλοι. Το ξέρω πως υπάρχουν εξαιρέσεις! Αν και στις 'εξαιρέσεις' τελικά είδα ότι κρύβουν και αυτοί την βιτρίνα τους και γέμισα με απογοήτευση. Όμως, αν και όταν τύχει και βρω την πραγματική 'εξαίρεση' θα του βγάλω το καπέλο ή ακόμα καλύτερα θα γονατίσω και θα τον παραδεχτώ. Ναι, παρά είμαι δίκαιος Άνθρωπος και πόσο μάλλον "ωραία τρελή" για να φτάσω να το κάνω και αυτό, χωρίς να κοιτάξω ότι έχω κι έναν εγωισμό και δεν πρέπει να δείχνω μια τέτοια συμπεριφορά ούτε για πλάκα, γιατί ο άλλος θα το μεταφράσει ως 'θύμα'. 

 
Κυριακή 19/06/2016: Μια ιδέα που φαντάζει ωραία αλλά δεν είναι. 
  Να πάω να τα κάνω όλα πουτ@ν@ σε όλους εκείνους που με πλήγωσαν, με κορόιδεψαν, με εκμεταλλεύτηκαν, με άδειασαν... σε όλους εκείνους που με περνάνε για θύμα και αλλωνίζουν δεξιά κι αριστερά και πόσο μάλλον πάνω στην δική μου ευτυχία ή δυστυχία. Όμως επειδή πιστεύω στην δικαιοσύνη της ζωής, στο "όλα εδώ πληρώνονται", στο ότι πρέπει όλοι να πληρώνουν για το κακό που έχουν κάνει σε κάποιον και ειδικά όσοι έχουν παίξει με τις ψυχές των ανθρώπων, Εγώ λοιπόν, δεν κάνω -σχεδόν- τίποτα, απλά αφήνω τον χρόνο να κάνει αυτό που πρέπει και αξίζει να γίνει. Ναι, όλο αυτό, Εγώ προσωπικά σαν Μαρία, το βρίσκω πολύ ωραία ιδέα. Κι αν ήμουν κακός άνθρωπος, χωρίς ψυχή και αισθήματα, που κοιτάζω μόνο την πάρτη μου... θα κατέστρεφα με άνεση (ειλικρινά για μένα είναι τόσο εύκολο) όλους αυτούς που με 'άδειασαν'. Αλλά δυστυχώς Είμαι πολύ Καλός Άνθρωπος για να φτάσω σε τέτοιο σημείο. Απλά, αποχωρώ με αξιοπρέπεια! Όμως αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνάω και συγχωρώ! Τα θυμάμαι πάντα και για πάντα όλα και περιμένω τον χρόνο να μου δείξει ότι είχα δίκιο -σχεδόν- σε όλα. Αργά ή γρήγορα δικαιώνομαι απόλυτα. Εξάλλου, το έχω δει το έργο και είμαι σίγουρη πως θα το ξαναδώ και τότε θα είμαι αυτή που δεν θα κλαίει πια αλλά μόνο θα γελάει μέχρι δακρύων ευχαρίστησης. 

Δευτέρα 20/06/2016: Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκες σήμερα;
   Σκέφτηκα εμένα και πως τα κατάφερα να αντέξω μια ακόμη μέρα. Σκέφτηκα -κάποιον- που δεν σκέφτεται εμένα. Σκέφτηκα όμως και την αυριανή μέρα τι με περιμένει. Από δουλειές στις τράπεζες μέχρι να δώσω την απόλυτη διαγραφή.
  

Τρίτη 21/06/2016: Ποιο είναι το τελευταίο βιβλίο που διάβασες;
  Το τελευταίο βιβλίο που διάβασα είναι το "Σεργιάνι στη ζωή" του Κώστα Ν. Βελούτσου. Κάντε κλικ ΕΔΩ για την Κριτική μου. Ετοιμάζω προσεχώς σχετική ανάρτηση με τις εντυπώσεις μου για αυτό το βιβλίο, και όχι μόνο γι' αυτό.  

Τετάρτη 22/06/2016: Τι είναι σημαντικό για σήμερα;
  Να βγάλω/περάσω/χαρώ την ημέρα όσο γίνεται πιο όμορφα, γελαστά, ήρεμα, με ουσία;  



Αυτές ήταν οι επόμενες 10 ερωτοαπαντήσεις μου για τον τρέχων μήνα Ιούνιο, για το project "Keep a 5 Year Journal: 366 days 2016". 


☞Διαβάστε επίσης:
_________________
►Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις του
"Keep a 5 Year Journal: 366 Days 2015".
Ιανουάριος 2016:1/01 έως 10/01, 11/01 έως 17/01, 18/01 έως 24/01 & 25/01/ έως 31/01
Φεβρουάριος 2016: 1/02 έως 10/02, 11/02 έως 16/02, 17/02 έως 22/02 & 23/02 έως 29/02
Μάρτιος 2016: 1/03 έως 6/03, 7/03 έως 13/03, 14/03/ έως 20/03, 21/03 έως 27/03 & 28/03 έως 31/03
Απρίλιος 2016: 1/04 έως 10/04, 11/04 έως 17/04, 18/04 έως 24/04 & 25/04 έως 30/04
Μάιος 2016: 1/05 έως 8/05, 9/05 έως 15/05, 16/05 έως 22/05 & 23/05 έως 31/05
Ιούνιος 2016:  1/06 έως 12/06




*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

10 σχόλια :

  1. Μαράκι γλυκό νομίζω πως όλοι περιμένουμε τα όμορφα και τα τυχερά. Μέσα μου πιστεύω πως όσοι υποστηρίζουν πως δεν προσδοκούν τίποτα φοβούνται πως θα πληγωθούν και γι αυτό το λένε.
    Αυτόν τον κάποιο που δεν μας σκέφτεται σε κάποια φάση της ημέρας όλες θα τον σκεφτούμε. Μια δόση μαζοχισμού την έχουμε ας το παραδεχτούμε χαχα
    Εγώ από γεμιστά μόνο ντοματούλες τρώω, αλλά πια που δεν μπορώ να φάω τυρί και δεν μπορώ ως εκ τούτου να φάω φετούλα μου κακοφαίνεται, κάτι λείπει χαχα
    Εύχομαι να καταφέρεις να περάσεις μια αρκετά χαμογελαστή μέρα.
    Σου στέλνω φιλάκι γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, ωωωω σε παρακαλώ Εγώ τον μαζοχισμό μου τον έχω παραδεχτεί εδώ και καιρό. Δεν έχω κρυφτεί ούτε και γι' αυτό! Χαχαχα!
      Εντάξει, να τρώω τα γεμιστά χωρίς φέτα, έχω συνηθίσει αλλά αν δεν έχει πατάτες, μην μου τα φέρεις μπροστά μου. ΘΕΛΩ οπωσδήποτε ΠΑΤΑΤΕΣΣΣΣΣΣ! Αχαχα!
      όμορφη μέρα να έχουμε!
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Μαρία μου! Μόνο μια ερώτηση βλέπω γιατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, όχι φαίνονται όλες οι ερωτήσεις! Κάνε μια ανανέωση σελίδας... ίσως είχε πρόβλημα πάλι ο blogger.

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς που δεν ξέρουμε τί μας περιμένει αύριο! Αν ξέραμε, θα φορούσαμε ζουρλομανδύα από σήμερα! χαχα!
    Νομίζω, Μαράκι μου, πως όχι μόνο δεν ζητάς πολλά, αλλά ζητάς ακόμα λιγότερα από όσα σου αξίζουν! Ελπίζω πάντως, όλα τα καλούδια να έρθουν σύντομα στη ζωή σου και μαζί και αυτά τα όμορφα πινέλα!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κοριτσάκι μου!
    (Το βιβλίο δεν το ξέρω, μα μου αρέσει το εξώφυλλο! Περιμένω την δική σου άποψη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζουρλομανδύα και ακόμα χειρότερα να λες Γιάννα μου!
      Αχ βρε Γιάννα μου, ζητάει τα βασικά, όπως πάντα. Αν είναι λιγότερα από όσα μου αξίζουν, κατά βάθος το ξέρω κι Εγώ αλλά και πάλι... λίγα ζητούσα πάντα και λίγα ζητάω.
      Το εξώφυλλο του βιβλίου κι εμένα μου αρέσει και ήταν και η πρώτη εντύπωση για να το επιλέξω. Σύντομα θα διαβάσεις την άποψη μου και γι' αυτό το βιβλίο και για ακόμα δυο.
      Σε φιλώ γλυκά και δροσερά παρά την υπερβολική ζέστη που έχει έξω!

      Διαγραφή
  4. Push ups έχω να κανω απο το σχολειο αν θυμαμαι καλα! αχχαχαχα
    Μου αρεσει ετσι όπως κλεινεις στην τελευταια ερωτηση!
    Καλή συνέχεια στη μέρα μας!
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα δεν το έχουμε με τα Push ups! Ε, τι να κάνουμε; Το έχουεμ με άλλα! Χεχεχε!
      Καλή συνέχεια Αριάδνη μου!
      Φιλιά κι από μένα!

      Διαγραφή
  5. Καλα push ups δεν το χω ουτε γω!!! Μίλα μου για περπάτημα! Χαχαχχα... πόσες φορές το χω σκεφτεί κ γω με όσους με πλήγωσαν αλλλα θα συμφωνήσω πως ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει, όλα εδώ πληρώνονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κι Εγώ μίλα μου για περπάτημα.... αφού περπατάω καθημερινά με τις ώρες!
      Ε, ναι! Θέλω να πιστεύω πως ο καθένας πάιρνει ό,τι του αξίζει! Όλα πληρώνονται, εδώ, εκεί, κάπου, κάποια στιγμή!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes