♫Music Obsessions #31 - Αδυναμία μου... (part1)


  Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας που εκτιμάμε, θαυμάζουμε, σεβόμαστε, αγαπάμε και τους έχουμε λίγη ή πολλή αδυναμία.
  Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας που είναι με τον τρόπο τους στην ζωή μας. Άλλοι κοντά, άλλοι δίπλα, άλλοι παραδίπλα, άλλοι μακριά, άλλοι πολύ μακριά.
  Οι άνθρωποι αυτοί που εκτιμάμε, νοιαζόμαστε, αγαπάμε και νομίζουμε, πιστεύουμε, θα θέλαμε ή όντως έχουν εξίσου συναισθήματα για μας, όπως εμείς γι' αυτούς δεν χάνονται εύκολα, δεν φεύγουν, δεν παύουν να υπάρχουν στη ζωή μας ακόμα κι αν εμείς οι ίδιοι ή ακόμα και οι ίδιες οι καταστάσεςι ή και η ίδια η μοίρα αποφασίσει να είμαστε χωριστά ή να βλεπόμαστε όποτε μας επιτρέπει ο χρόνος και η καθημερινότητα.
  Ακόμα κι αν αυτοί οι άνθρωποι για τον χι-ψι λόγο, πάψουν να είναι μέρος της ζωής μας, πάψουν να μοιράζονται ένα κομμάτι από τον εαυτό τους και λίγο από τον χρόνο τους, το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν πάντα και για πάντα μέσα στο μυαλό μας και στην καρδιά μας. 
  Δεν θα πάψουν ποτέ γιατί απλά τα δυνατά και πόσο μάλλον αληθινά συναισθήματα που ένιωσες - νιώθεις για κάποιον/κάποια δεν μπορούν να σβήσουν από την μια στιγμή στην άλλην, ακόμα κι αν έχει υπάρξει ένα "τέλος".
  Ακόμα κι αν τα συναισθήματα δεν είναι στην ίδια κλίμακα, ακόμα κι αν δεν είναι εξίσου τα ίδια, ακόμα κι αν ο ένας αγαπάει (ή πονάει) λίγο περισσότερο από τον άλλον (σημ.: μια από τις αλήθειες της ζωής και των σχέσεων είναι πως πάντα ο ένας θα αγαπάει/πονάει λίγο περισσότερο από τον άλλον) τα συναισθήματα πάντα θα υπάρχουν μέσα στην καρδιά, ακόμα κι αν είναι φανερά ή καλά κρυμμένα.
  Όλοι όσοι πέρασαν ή περνούν, ή κάνουν μια μικρή ή μεγάλη στάση από τη ζωή μας, όλοι τους κάτι μας δίνουν, κάτι μας αφήνουν στο τέλος. Και αυτό, ό,τι κι αν είναι από λύπη, πόνο, χαρά, μέχρι αγάπη και αδυναμία, όταν μείνει χαραγμένο μέσα μας βαθιά και στο πέρασμα του χρόνου νιώθουμε πως είμαστε τελικά τυχεροί και ευλογημένοι που υπάρχουν ή κάποτε υπήρξαν τέτοιοι άνθρωποι στη ζωή μας, να θυμόμαστε σε κάθε φάση της ζωής μας πως αυτό είναι που τελικά έχει σημασία.

   Χαίρομαι λοιπόν και συγκινούμε που στην ζωή μου, ανάμεσα στους πολλούς κακούς, περαστικούς, ανούσιους και ψεύτικους ανθρώπους, πέρασαν και πολλοί Άνθρωποι καλοί, καθόλου περαστικοί, με ουσία, αληθινοί και κυρίως που με εκτίμησαν, με σεβάστηκαν, με αγάπησαν. Και παρότι κάποιοι από αυτούς είναι λίγο έως και πολύ μακριά μου, ακόμα κι αν ο χρόνος της απουσίας είναι ανεξήγητα ή δικαιολογημένα πολύς, ξέρω (γιατί το έχω δει) πως πάντα θα με θυμούνται, πάντα θα δίνουν το παρόν τους, πάντα θα είναι ένα κομμάτι (κάποιοι ένα κομμάτι, άλλοι ένα κεφάλαιο κι άλλοι σταθμοί στη ζωή μου) από την ζωή μου, πάντα θα είναι γνωστοί ή ξένοι στην χειρότερη περίπτωση, πάντα δικοί μου άνθρωποι στην καλύτερη περίπτωση.

   Για όλους αυτούς τους ανθρώπους -που είτε βρίσκονται εντός ή εκτός στη ζωή μου κι Εγώ στη δική τους- που μέσα μου υπάρχει ένα δυνατό, αληθινό και ίσως αμοιβαίο συναίσθημα, μιλάω και αφιερωμένο το παρακάτω τραγούδι. Και κυρίως σε έναν άνθρωπο που έγινε άθελα μου, ας πούμε η αδυναμία μου μέσα από την συμπάθεια που εξελίξαμε διαφορετικά.Ν(Χ) Από την πλευρά μου, μια απεριόριστη εκτίμηση, λατρεία, αγάπη και ξεχωριστή αδυναμία που είναι και θα είναι ανεκτίμητα για μένα.     
Πάνος Ψάλτης - Αδυναμία μου
Στίχοι - Μουσική: Πάνος Ψάλτης



*Τον Πάνο Ψάλτη τον γνωρίσαμε το 2007 με την τρυφερή μπαλάντα "Άγγελε μου".


Ζωή χωρίς εσένα δεν υπάρχει
Τα πάντα θα ταν διαφορετικά
Αν θα τανε κενά τα δυο μου χέρια
Δεν θα βλεπα μαζί σου τα αστέρια
Δεν θα σε είχα τώρα αγκαλιά

Αδυναμία μου, είσαι η λατρεία μου
Είσαι ότι έψαχνα να βρω
Μέσα στον κόσμο αυτόν που ζω
Είσαι η σκέψη μου, η κάθε λέξη μου
Είσαι ο ήλιος στον δικό μου ουρανό
Αδυναμία μου, αδυναμία μου


Μαζί σου νιώθω κάτι που με κάνει
Να ανασαίνω σαν μικρό παιδί
Και όταν με φιλάς αν προσπαθήσω
Τους χτύπους της καρδιάς μου να μετρήσω
Κολλάω στην δική σου τη μορφή



Διαβάστε επίσης:
___________________

►Ακούστε και διαβάστε κι άλλες μουσικές επιλογές από την στήλη ♫Music Obsessions - Γιατί, κάθε συναίσθημα μπορεί να εκφραστεί, έτσι απλά, με τους στίχους ενός τραγουδιού!!!
►Περισσότερα άρθρα από την μουσική στήλη ♪Let's Talk About Music








*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

6 σχόλια :

  1. Όλα είναι Χημεία Μαρία μου...
    Και μακάρι να μην υπήρχαν καν οι τοξικοί
    που βλάπτουν την υγεία μας.. Είναι όμως ευτυχώς
    κι εκείνοι οι Άλλοι, που είναι Αδυναμίες.. :))
    Καλημερούδια γλυκό Μαράκι! Πόσο μου έλειψες! ❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέέέέτραααα μουυυυυ, καλώς όρισες!
      Έλα βρε, δεν φτάνει να σε διαβάζουμε, θέλουμε και να νιώθουμε την παρουσία σου.
      Και ΝΑΙ όλα είναι Χημεία, το ξέρω πια καλά!
      Υπάρχουν οι τοξικοί άνθρωποι για να εκτιμάμε τους υγιής!
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!
      Κι εμένα και σε μας, μας έλειψες βρε!
      ❤❤

      Διαγραφή
  2. Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις, όταν όμως γλυκαίνουν την καρδιά μας, θεραπεύουν τις πληγές της ψυχής μας και μας χαρίζουν απλόχερα χαμόγελα, λες άξιζε τον κόπο!
    Καλό υπόλοιπο Κυριακής, Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου, πολύ δύσκολες όντως! Αν και και προκαλούν και άσχημα αισθήματα.... στο τέλος πάντα λέμε "Τελικά όμως άξιζε τον κόπο".
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  3. Μαρία μου ευτυχώς που υπάρχουν εκείνοι οι ωραίοι άνθρωποι που ομορφαίνουν με την παρουσία τους την ζωή μας και συνοδεύουν όμορφα τις στιγμές μας, γιατί σαφέστατα υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν απλά την δική τους ευτυχία και μόνο και στον ελεύθερο χρόνο τους αρέσκονται να παίζουν με ανθρώπους ή απλά να καταστρέφουν τις στιγμές τους με σχόλια, πράξεις κτλ.
    Φιλάκι γλυκό για καληνύχτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου,τα είπες όλα! Συμφωνώ σε κάθε σου λέξη μα σε κάθε σου λέξη!
      Τους είδα και τους ένιωσα στο πετσί μου αυτούς τους "εκμεταλλευτές" ανθρώπους.
      Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes