🌹Καλώς όρισες Μάη μου!🌹 & ✎All posts of the month #35 ➙ 6 αναρτήσεις για τον Απρίλιο 2017


   Καλωσορίσαμε και τον Μάϊο και πολύ το χαίρομαι! Νομίζω πως είναι ένας από τους πιο όμορφους μήνες. Όλα έξω μοιάζουν πιο όμορφα, γύρω όλα τα λουλούδια έχουν ανθίσει, φοράμε πλέον καλοκαιρινά ρούχα και είμαστε μια ανάσα πριν το Καλοκαίρι. Βέβαια, αν και χαίρομαι που επιτέλους φτάσαμε αισίως στον Μάϊο μήνα, από την άλλην κάπως μου κακοφαίνεται και με λυπεί που περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός και δεν θέλω... όχι αυτό τον καιρό. Όμως, τι να κάνουμε; Έτσι έχουν τα πράγματα! 

  Ο Απρίλιος ήταν σχετικά καλός μήνας, με λιγότερες στεναχώριες και άσχημες στιγμές αλλά είχες αρκετή βαρεμάρα και ολίγον τι από μοναξιά. Οι γιορτινές μέρες του Πάσχα δεν με ξετρελαίνουν. Ξέρω σίγουρα πως φταίει που εδώ και κάποια χρόνια αποφεύγω να πηγαίνω στην εκκλησία για την Ανάσταση. Δεν πάω που να με τραβάτε με το στανιό. Όπως επίσης αυτό το τζέρτζελο με τα αρνιά και το πανηγυράκι με την τάχα ενωμένη οικογένεια. Εντάξει, ως γνωστόν, το έχω δηλώσει κι όλας, είμαι το μαύρι πρόβατο της οικογενείας και αν είναι να βρεθούμε σε οικογενειακό τραπέζι, πάντα θα επιλέξω την ημέρα που ξέρω ότι θα τους ανεχτώ και θα με ανεχτούν για λίγες μόνο ώρες. Και αυτά που λεω ισχύουν καθαρά και μόνο για το δικό μου βίος, ok; Λυπάμαι που το λέω, γιατί ξέρω την σημασία της γιορτής αλλά την αλήθεια λέω, το Πάσχα ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Πάντα μου προκαλεί πιο έντονη κακή μοναξιά από οποιαδήποτε γιορτή ακάμα και αυτών των Χριστουγέννων, που είναι η αγαπημένη μου εορτή. Αλλά, ok θα έρθει εκείνη η μέρα που θα φτάσω στο σημείο να αγαπήσω όπως πρέπει το Πάσχα.   

  Κατά τ' άλλα, ο Απρίλιος είχε 2-3 όμορφες αναπάντεχες εκπλήξεις (από εκείνες που δεν τις προγραμματίζεις και δίνουν μεγάλη-τεράστια χαρά!) που επιβεβαιώθηκα αλλά και διαψεύθηκα για αρκετά πράγματα. Κρατάω όλες αυτές τις όμορφες στιγμές και αναμνήσεις και ...ήδη έχω πάει παρακάτω. Τώρα το τι θα φέρει ο Μάϊος, φυσικά και δεν ξέρει κανείς ή να ξέρουμε κάποια λίγα πράγμματα, για όσους παρατηρούμε τα σημάδια. Αν και τώρα που γράφω τούτη την ανάρτηση είμαστε ήδη στις 3 Μαϊου, και από την πρώτη μέρα του μήνα ή μάλλον να μιλήσω πιο σωστά από την τελευταία μέρα του προηγούμενου μήνα, ξέρω κάποια πράγματα που ευτυχώς ή και δυστυχώς θα φέρει ο Μάϊος, δηλώνω πως είμαι -όπως πάντα- έτοιμη να τα αντιμετωπίσω. Άλλωστε, μπορώ να κάνω κι αλλιώς;


ΚΑΛΟ μας/σας ΜΗΝΑ λοιπόν και ας χαρούμε τις Ανοιξιάτικες στιγμές αυτού του μήνα. Και αν δεν πάνε τα πράγματα χειρότερα ή και καλύτερα, σίγουρα θα πάνε απλά άσχημα ή απλά καλά. Και αυτό νομίζω πως κάτι είναι... Τι όχι;


  Τέλος, παρακάτω θα βρείτε το καθιερωμένο Free Desktop Wallpaper Calendar για τον μήνα Μάϊο, που το λουλούδι που απεικονίζεται στη φωτογραφία (όπως επίσης η πρώτη κεντρική φωτο της ανάρτησης) είναι από την λευκοκίτρινη τρανταφυλλιά μου που έχω στην βεράντα μο.



🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
_______________



Παρακάτω ακολουθούν όλες οι αναρτήσεις που έχουν δημοσιευτεί τον προηγούμενο μήνα. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε αυτόματα σε νέα καρτέλα.

 






My Free Desktop Wallpaper Calendar 2017 (Μάϊος 2017)
Κλικ στην εικόνα ή στον σύνδεσμο για λήψη!
https://drive.google.com/file/d/0B5pATBLxoDZlUUxvUktYRTFEa0E/view



Διαβάστε επίσης:
____________________

► Όλες οι αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month
►Αρχειοθήκη: ©Όλες οι αναρτήσεις του blog (λίστα)
►✍Όλες οι αναρτήσεις του Απριλίου 2011 (2), 2012 (4), 2013 (11), 2014 (11), 2015 (12), 2016 (10), 2017 (6)
❀Καλώς όρισες αγαπημένε μου Μάη!❀ (Πέμπτη 1/05/2014)
❀Καλώς όρισες Μάη μου❀ & ✎All posts of the month #14 - 12 αναρτήσεις (Απρίλιος 2015) (Παρασκευή 1/05/2015)
❀Καλώς όρισες Μάη μου!❀ & ✎All posts of the month #24 ➙ 10 αναρτήσεις (Απρίλιος 2016) (Τετάρτη 4/05/2016)
► Περισσότερα Free Wallpaper Calendar 2017





*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

6 σχόλια :

  1. Μαράκι μου όντως σου εύχομαι κάποια στιγμή να αγαπήσεις το Πάσχα όπως του πρέπει, γιατί περιλαμβάνει και ωραία μηνύματα σαν εορτή, αλλά και ωραίες στιγμές. Εύχομαι όμως να έχεις και έναν φανταστικό Μάϊο, γεμάτο τσαχπινιά και χαμόγελα.
    Πάντα να ομορφοπερνάς.
    Σε γλυκοφιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, τα ωραία μηνύματα της εορτής τα γνωρίζω και τα σέβομαι απλώς στέκομαι στις στιγμές της εορτής. Αλλά νομίζω πως θα το καταφέρω και αυτό, να αγαπήσω τοι Πάσχα! Τις καλύτερες ευχές μου για επίσης όμορφο Μάϊο και για σένα.
      Τα φιλιά μου!😘

      Διαγραφή
  2. Πω πω, έχω ακριβώς την ίδια άποψη και την ίδια προκατάληψη για το Πάσχα, και για κάθε οικογενειακή γιορτή παύλα συγκέντρωση..! Αυτήν την θέση είχα από μικρή, οπότε είχαν άλλον έναν λόγο να με βαφτίσουν το μαύρο πρόβατο. Και καταλαβαίνεις τι σημαίνει ένα μαύρο πρόβατο ειδικά το Πάσχα ε; Χαχα! Τα λουλούδια είναι σαν τα ζωάκια: παρηγοριά... Πολλά γλυκά φιλιά και καλό σ/κ! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, κι Εγώ έχω την ίδια θέση από μικρή και απόδειξη μου είναι τα ίδια τα βιώματα μου. Δεν αρέσει και δεν το καταλαβαίνουν πολλοί αλλά και δεν με ενδιαφέρει πια να με καταλάβουν. Προτιμώ να υπάρχει ηρεμία παρά φασαρία και διαμάχες στην οικογένεια. Πάντως, χαίρομαι που υπάρχει ένας ακόμη ανθρώπος που καταλαβαίνουν τη θέση που έχω και τα πιστεύω μου σε κάποια θέματα.
      Καλό Σ/Κ να έχουμε! Τα φιλιά μου!💛

      Διαγραφή
  3. Καλό μήνα Μαρία! Ξέρεις τι γίνεται?Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις αν γίνονται με καλή διάθεση απο ολες τις πλευρές πολλές φορές είναι ευκαιρία για να ερθουν πιο κοντά οι άνθρωποι! Σε άλλες περιπτώσεις αν υπάρχει εγωισμός είναι ευκαιρία για... τσακωμους! Επισης η περίοδος του Πάσχα για μένα προσωπικά είναι αγαπημένη, όχι τόσο οσο των χριστουγέννω, αλλά έχω βρει τρόπο να την περνάω μυσταγωγικά....Όσο μπορω! Το νόημα και η ουσια των ημερών ππάντως πολλές φορές δε συνάδει με τον τρόπο που τις γιορτάζουμε! Το θέμα είναι να πραττει ο καθένας αυτό που νιώθει! Και αν εσυ νιώθεις οπως περιέγραψες παραπάνω αυτό αρκεί! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη μου, έχω να σου πω πως πια οι οικογενειακές συγκεντρώσεις έχουν αποχτήσει άλλη αίσθηση, με μια καλή διάθεη οσο γίνεται από όλους. Αλλά και πάλι προσέχω για να έχω! Αχαχαχα!!! Το νόημα του Πάσχα το γνωρίζω απλώς δεν μου αρέσει όπως τον γιορτάζουμε. Αλλά τέλος πάντων, το χαίρομαι όσο μπορώ!
      Καλό μας μήνα, αν και καθυστερημένα τώρα που σου απαντάω στο σχόλιο σου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes