🌍Διαδίκτυο - Τεχνολογία #9: 9 ιδέες για δουλειά από το σπίτι

  Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να δουλέψουν από το σπίτι για διάφορους λόγους. Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι για να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά τους. Υπάρχουν αρκετά επαγγέλματα που μπορούν να γίνουν από το σπίτι και προσφέρουν ευελιξία στο ωράριο, έτσι ώστε να υπάρχει άνεση χρόνου μέσα στη μέρα.

🌍Διαδίκτυο - Τεχνολογία #9: 9 ιδέες για δουλειά από το σπίτι

1) Φροντίδα παιδιών στο σπίτι σας
   Αν αγαπάτε τα παιδιά και νιώθετε πως δεν σας κουράζουν καθόλου, τότε θα μπορούσατε να αναλάβετε τη φροντίδα παιδιών στο σπίτι σας. Έτσι, και θα βρίσκεστε στον χώρο σας και θα βγάζετε χρήματα. Αν ασχοληθείτε με τη φροντίδα παιδιών, θα πρέπει να διατηρείτε ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον στον χώρο σας, να σκεφτείτε δραστηριότητες για να απασχολείτε τα παιδιά με δημιουργικό τρόπο και φροντίζετε οι γονείς τους να γυρίζουν ήσυχοι στις δουλειές τους.

2) Αρθρογραφία
  Αν είστε καλοί στο γράψιμο, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε εταιρίες που πληρώνουν για τη συγγραφή κειμένων, διαφημιστικών ή δελτίων τύπου. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να γράφετε ενδιαφέροντα κείμενα που ενδεχομένως ωθούν τους αναγνώστες στην πραγματοποίηση αγορών. 


3) Ιδιαίτερα μαθήματα
  Η τεχνολογία πλέον έχει εξελιχθεί τόσο, που πολλά παιδιά επιθυμούν να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα μέσω του διαδικτύου. Θα χρειαστεί να έχετε έναν υπολογιστή, μια webcam, το πρόγραμμα Skype και ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ανάλογα με το επίπεδο των σπουδών σας μπορείτε να αναλάβετε ηλικίες παιδιών που νιώθετε πως έχετε τις απαιτιούμενες γνώσεις για να τα διδάξετε.


4) Εκπαιδευτής
  Αν έχετε κάποια ικανότητα σε ένα όργανο μουσικής ή αν έχετε πάρει το "δίπλωμά" σας στο pilates, τότε θα μπορούσατε να κάνετε αυτές τις γνώσεις σας να δουλέψουν για εσάς μέσω παράδοσης μαθημάτων από το σπίτι σας. Ξεκινήστε με φίλους ή παιδιά φίλων και στη συνέχεια δικτυωθείτε μέσω αυτών, ώστε να αποκτήσετε και άλλους μαθητές.


5) Blogging
  Μπορεί το διαδίκτυο να έχει αρχίσει να γεμίζει με blogs παντός περιεχομένου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Πετυχημένος blogger είναι αυτός που γράφει ξεχωριστά κείμενα, τα οποία ο κόσμος θέλει να διαβάσει. Αν κατέχετε ένα αντικείμενο καλά και νιώθετε πως έχετε πολλά να πείτε πάνω σε αυτό, τότε δημιουργήστε ένα blog. Εκεί θα μπορείτε να γράφετε όποτε έχετε χρόνο και, αν τα κείμενά σας διαβαστούν, θα μπορέσετε σιγά σιγά να βγάλετε χρήματα από τις διαφημίσεις.


6) Ghostwriting
  Το ghostwriting είναι μια δουλειά που δεν είναι εύκολο να βρεθεί, αλλά, αν τα καταφέρετε, θα κερδίσετε αρκετά χρήματα. Οι ghostwriters είναι συγγραφείς που προσλαμβάνονται από celebrities για να τους γράψουν άρθρα και βιβλία. όταν οι επώνυμοι δεν έχουν χρόνο να γράψουν βιβλία, αλλά έχουν πράγματα να μοιραστούν με τους φαν τους, τότε προσλαμβάνουν άτομα για να γράφουν εκ μέρους τους.


7) Συγγραφέας
  Μια ενδιαφέρουσα λύση είναι να γράψετε ένα βιβλίο. Αν νιώθετε πως έχετε μια καλή ιδέα για βιβλίο, ξεκινήστε να το γράφετε και στη συνέχεια απευθυνθείτε σε εκδοτικούς οίκους. Μπορείτε επίσης να μεταφράσετε το βιβλίο σας σε άλλες γλώσσες και να απευθυνθείτε και σε εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού ή ακόμα και να δημοσιεύσετε έναντι αμοιβής κάθε κεφάλαιο online. Ειδικά τα τελευταία χρόνια πολλοί συγγραφείς έχουν βρει πως δεν χρειάζονται πια την υποστήριξη των εκδόσεων και εκχωρούν τα βιβλία τους π.χ. στο Amazon με πολύ καλά αποτελέσματα. 


8) Πωλήσεις
  Βρείτε μια εταιρία που σας εκφράζει και μάθετε τα πάντα για το προϊόν που πρόκειται να προωθήσετε. Πείτε το σε όλους τους γνωστούς και φίλους και ξεκινήστε τα τηλέφωνα. Στην αρχή μπορεί να νιώθετε αμηχανία και δυσκολία να πείσετε τον πελάτη να αγοράσει το προϊόν σας, αλλά στην πορεία θα δείτε πόσο εύκολο θα γίνει. Οι πωλήσεις θα σας βοηθήσουν να γίνεται πιο κοινωνικοί, ετοιμόλογοι και δημιουργικοί. Και μην ξεχνάτε αυτό που ξέρουν όλοι οι άνθρωποι της αγοράς: αυτός που ξέρει να πουλά δεν μένει ποτέ από δουλειά.

 
9) eBay
  Αν φτιάχνετε πράγματα που οι φίλοι και οι γνωστοί σας θαυμάζουν, τότε γιατί να μην προσπαθήσετε να τα πουλήσετε. Για παράδειγμα, αν είστε καλοί στη δημιουργία κοσμημάτων, εκμεταλλευτείτε το προσόν σας πουλώντας τα κοσμήματά σας στο eBay ή στο Etsy (site σαν το ebay που επικεντρώνεται σε μοναδικές δημιουργίες). Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να φτιάξετε έναν λογαριασμό στο eBay και να φωτογραφίσετε τις δημιουργίες σας. Δημοσιεύστε τις στο διαδίκτυο με καλές τιμές και ίσως βγάλετε αρκετά χρήματα από αυτό το χόμπι σας. 




Πηγή/Αναδημοσίευση: Από την Δωρεάν Εβδομαδιαία Εφημερίδα Skywalker.gr, Αρ. φύλλου #151 / Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 που έπεσε στα χέρια μου και διάβασα το συγκεκριμένο θέμα.



 
Μαρία / Maria
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
___________________
 




✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
 


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2017*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)


9 σχόλια :

  1. Μαράκι μου όλες αυτές είναι πολύ ωραίες ιδέες, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτές με την παρούσα φορολογία στην Ελλάδα. Εκτός και αν κάνεις κάτι τόσο καλά που αποκτήσεις χορηγούς, από τις διαφημίσεις δεν νομίζω ότι σε σχέση με την φορολογία σου μένουν πολλά. Τουλάχιστον για το blogging και το youtube.
    Καλό είναι όμως όταν κάτι το αγαπάμε, και βρίσκουμε ευκαιρίες να τις εκμεταλλευόμαστε. Ποτέ δεν ξέρεις.
    Καλή σου μέρα γλυκό κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, τις ίδιες σκέψεις έκανα κι Εγώ τότε που διάβαζα την εφημερίδα και δε το συγκεκριμένο άρθρο. Στην Ελλάδα σχεδόν τίποτα πια δεν μπορείς να κάνεις και λόγω της φορολογίας και λόγω ότι καλές ευκαιρίες είνι λίγες και για πολλούς άλλους διαφορετικούς λόγους.
      Όλες αυτές τις δουλειές Εγώ προσωπικά τις λαμβάνω ως χόμπι και ώς για ένα μικρό μεροκάματο. Για κάτι περισσότερο και πιο σοβαρό... εδώ στην Ελλαδίτσα μας, δεν νομίζω, εκτός αν έχεις... πλάτες, βλέπε π.χ. χορηγούς.
      Αλλά όλες αυτές οι 9 ιδέες είναι καλές όταν θες να ασχοληθείς με κάτι. Από το τίποτα... νομίζω είναι κάτι.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κορίτσι μου!

      Διαγραφή
    2. Ναι σίγουρα, μην το συζητάς, απλά είναι κρίμα, γιατί εμείς στην χώρα μας δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες με το εξωτερικό. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αυτό να αλλάξει.
      Φιλάκια πολλά! 😘

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά ωραίες οι ιδέες, αλλά όπως λέει και το βαφτιστηρόνι,
    στην Ελλάδα όλα τού γάμου δύσκολα, δυστυχώς... Κοίτα να δεις,
    ωραίο το blogging, άλλωστε όσοι γράφουμε το κάνουμε από και με, μεράκι.
    Ε, αν μας πλήρωναν κιόλας, θα ήταν το τέλειο! Φιλιά πολλά και καλό σ/κ ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, εμένα αυτό που κάνω εδώ μέσα πολύ το γουστάρω γιατί το αγαπώ.
      Φυσικά κι αν με πλήρωναν, δεν θα με χαλούσε αλλά οκ.
      Φιλιά πολλά αγαπημένη!

      Διαγραφή
  3. Κοίτα, αν έχεις όρεξη, συνέπεια, χρόνο και γνώσεις μπορείς κάλλιστα να τα καταφέρεις από το σπίτι. Προσωπικά με έχει βοηθήσει, αλλά όχι στο επίσημο με το etsy, το οποίο απ όσο γνωρίζω παίρνει ποσοστά ε;
    Κατά τ'άλλα Μαριώ; Όλα καλά; ☺
    Πολλά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου Αριστέα μου. Μπορείς να τα καταφέρεις... Για το etsy ελάχιστα πράγματα γνωρίζω....
      Κατά τ' άλλα Αριστέα μου, καλά... τρέξιμο... αλλά από διάθεση πολύ πολύ καλά!
      Σε παρακολουθώ, σε διαβάζω...αν και έχω μείνει αρκετά πίσω στην blogόγειτονιά.
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραια θα ήταν να ήταν υλοποιήσιμα όλα αυτα που γραφουν Μαρία μου για όσους θελουν να προωθήσουν την εργασία τους ..σιγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα..! να περνας ομορφα ότι και να κάνεις. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδένια μου, ωραία θα ήταν αλλά εδώ στην Ελλάδα μας λίγο δύσκολο...αλλά όχι ακατόρθωτο.
      Κι εσύ να περνάς όμορφα!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes