⌛Keep a 5 year journal 2017: Ημέρες 19-25 (Ιούνιος 2017) Part2

⌛Keep a 5 year journal 2017: Ημέρες 19-25 (Ιούνιος 2017) Part2


Δευτέρα 19/06/2017: Ένα τραγούδι που με συγκινεί…
  Αν και το έχω δηλώσει πολλές φορές, ας το ξανά πω μια ακόμη φορά απαντώντας στην ερώτηση. 
  Υπάρχουν αρκετά τραγούδια που με συγκινούν αλλά και με κάνουν πάντα μα πάντα να κλαίω. (Μήπως να κάνω μια σχετική ανάρτηση με τα τραγούδια που με συγκινούν;😜) 


 Ένα από αυτά είναι το "Μη φύγεις τώρα" του Νίκου Οικονομόπουλου. Το λες άνετα ένα από τα ελληνικά τραγούδια της ζωής μου. Από την εισαγωγή, πάντα ανατριχιάζω... πάντα θυμάμαι... πάντα νιώθω πολλά συναισθήματα... πάντα πονάω (γλυκά πια) πάντα συγκινούμαι μέχρι από το 2ο κουπλέ που πάντα τρέχει ένα δάκρυ ή βουρκωμένα μάτια κανονικά. Αν λοιπόν, θέλετε πολύ να με δείτε και κλαμένη (αποφεύγω να κλαίω μπροστά σε άλλους, ΜΟΝΟ μόνη) βάλτε μου αυτό το τραγούδι, αφήστε με να το ακούσω, να το σιγοτραγουδήσω, να είμαι Εγώ & η μουσική και θα πάρετε την χαρά να με δείτε και αλλιώς, πέρα από χαμογελαστή. Αχαχαχα!!! #ποτέ_κανείς
   

Τρίτη 20/06/2017: Μία νέα γνωριμία. 
 Από νέες γνωριμίες άλλο τίποτα, ειλικρινά. Και να έλεγα ότι Εγώ πλησιάζω; Πολύ δύσκολο να πλησιάσω για πολλά περισσότερα, εκτός από μία "Καλημέρα σας!", που βέβαια, έτσι ξεκινούν οι γνωριμίες. Συνήθως προκύπτουν είτε γιατί με πλησιάζουν είτε με συστήνουν Φίλοι. Μια από τις νέες γνωριμίες, θα έλεγα πως είναι άνθρωποι που συναντάω καθημερινά, είτε πίνουμε το καφεδάκι μας, είτε στην παρέα συζητάμε διάφορα σοβαρά αλλά και πολλά σε στυλ χιουμοροκατάσταση. Γενικά που συζητάμε, μοιραζόμαστε απόψεις, διάφορα τρελά και μη περιστατικά, που υπάρχει μια όμορφη, ειλικρινής σχέση συμπάθειας και κυρίως γελάμε, πολύ γελάμε, που αυτό για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία.


Τετάρτη 21/06/2017: Μια ξεχωριστή εμπειρία.
  Μμμμ, να μοιραστώ -τρελές- στιγμές μου με ανθρώπους που δεν περίμενα. Αυτό είναι και η ζωή! Στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, με τον εαυτό σου, με ό,τι κάνει τη ζωή μας να είναι όμορφη, χαρούμενη, με αξία και νόημα.  


Πέμπτη 22/06/2017: Μου δίνει ελπίδα… 
  Ειλικρινά, τα μόνα πράγματα που μου δίνουν ελπίδα είναι η δύναμη μου, οι αντοχές μου, ο τσαμπουκάς μου, η -ωραία- τρέλα μου, οι στιγμές που συλλέγω με μένα ή και με ανθρώπους σαν κι εμένα και φυσικά το ίδιο το χαμόγελο. Όταν υπάρχουν αυτά, πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο. Δεν είναι όλα κατεστραμμένα... όχι δεν είναι!


Παρασκευή 23/06/2017: Κάτι που με ηρεμεί.
  Η κινηματογράφος είναι ένα από τα πράγματα που με ηρεμούν. Πραγματικά αν μπω στην σκοτεινή αίθουσα το μυαλό σταματάει να σκέφτεται... βγαίνω απόλυτα ήρεμη. Η μουσική και ειδικά αν είναι "πεσιτικά" τραγούδια, εμένα με ανεβάζουν. Επίσης, μια βόλτα/περίπατο έξω είτε κοντά στο βουνό, είτε στην θάλασσα, είτε στο Άλσος/πάρκο με πάντοτε συνοδεία μουσική στα αυτιά... Αυτή κι αν είναι ηρεμία!


Σάββατο 24/06/2017: Μια παιδική ανάμνηση.
  Χμ! Θυμάμαι πάρα μα πάρα πολύ καλά και έντονα, Εγώ και τον μικρότερο αδελφό μου τον Βασίλη στην αυλή του πρώτου σπιτιού που μεγαλώσαμε, παίζαμε με τα σπίρτα και δεν ξέρω πως, τι, γιατί και με τι νιονιό (ήμασταν πολύ μικρά, δεν θυμάμαι τι ηλικίας), βάλαμε φωτιά στο σεντόνι που ήταν κρεμασμένο στο σχοινί. Είχε πάρει τόσο φωτιά που είχαμε τρομοκρατηθεί μεν αλλά δεν βγάλαμε τσιμουδιά από τον φόβο μας. Ευτυχώς εκείνη την ώρα βγήκε από το σπίτι η μάνα μου και με το λάστιχο την έσβησε. Θυμάμαι μάλιστα την γειτόνισσα, την κυρία Ασημούλα να λέει στην μάνα μας, "Μικρά είναι δεν κατάλαβαν τι έκαναν". Περιττό να σας πω ότι φάγαμε το ξύλο της ζωή μας για να μην το ξανά κάνουμε... όπως και δεν το ξανά κάναμε φυσικά, τουλάχιστον όχι πάλι έτσι. Βλέπετε το ξύλο απέδωσε... σε καλό μάθημα! Αχαχα! Καλά να πάθουμε!


Κυριακή 25/06/2017: Ένα κείμενο που έγραψα πρόσφατα.
  Πρόσφατα, εκεί στα καλά καθούμενα, ενώ ήμουν με την παρέα και πίναμε το καφεδάκι μας, μου ήρθε έμπνευση και για λίγο κάθισα στην γωνίτσα μου και στην σιωπή μου, πήρα το μπλοκάκι μου και το στυλό και έγραψα τραγούδι/στίχους, με τον τίτλο "Ξένη καρδιά". Το βράδυ κάθισα και το ρετουσάρισα και μπήκε και αυτό στην συλλογή μου. Πόσο χάρηκα, πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ!





 

   Αυτές ήταν οι 7 ερωτοαπαντήσεις μου για την προ τελευταία εβδομάδα του Ιούνη για το Δρώμενο "Keep a 5 year journal". *Την λίστα του Ιουνίου τη δημιούργησε η Κατερίνα από το blog "just-k-world.blogspot.gr"




Διαβάστε επίσης:
___________________

►Διαβάστε τις περσινές αναρτήσεις της στήλης "Ημερολόγιο Σκέψεων 2016"
►Διαβάστε επίσης τις αναρτήσεις της σχετικής στήλης "⌛ Keep a 5 Year Journal 2015 & 2016"





*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫  Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Μαράκι μου τελικά, μόνο εγώ εκνευρίζομαι στον κινηματογράφο και προσπαθώ να βλέπω σπίτι ότι μου αρέσει, στους υπόλοιπους ανθρώπους αρέσει κοίτα να δεις! χαχα
    Εύχομαι πάντα οι καινούριες γνωριμίες σου, να είναι ενδιαφέροντες άνθρωποι και να έχουν κάτι θετικό, να σου δώσουν (από άποψη εμπειριών).
    Σε γλυκοφιλώ και σου εύχομαι να έχεις, μια όμορφη εβδομάδα !:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, ξέρω πολύ κόσμο που δεν τους αρέσει ο Κινηματογράφος και γενικά η σκοτεινή αίθυσα. Ας πούμε κάποιοι από τους Φίλους μου δεν τους αρέσει κι έτσι πολλές φορές καταλήγω να πηγαίνω μόνη μου. Αλλά να μην πάω καθόλου, δεν παίζει!
      Εννοείται παιδί μου ότι μόνο αν έχει κάτι θετικό να μου δώσει η κάθε γωριμία, τότε την κρατάω. Αφού πάνω κάτω με έχεις καταλάβει,, με το στανιό δεν κάνω παρέες που δεν γουστάρω και είναι τοξικοί.
      Καλή μας και όμορφη εβδομάδα κορίτσι μου αν έχουμε, η τελευταία του Ιούνη!
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes