Παρουσιάσεις #6: 🔎Η fb σελίδα του ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

Η fb σελίδα του ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Ενημερωτικό post σας έχω παιδιά!😉
Αποφάσισα να φτιάξω για αυτό το blog μου σελίδα στο facebook. Έτσι φλασιά μου ήρθε όπως συνήθως! Αν και ποτέ δεν το είχα ιδαίτερα στο μυαλό μου ούτε ασχολήθηκα από τις αρχές ή στην πορεία των 6 χρόνων του "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" διότι πολύ απλά είχα το blog μου έγραφα, παρουσίαζα και μοιραζόμουν ακριβώς αυτά που επιθυμούσα με μια μικρή -καλή ευτυχώς θα έλεγα- μερίδα κόσμου, έκανα την αγάπη μου, την τρέλα μου, την ψυχοθεραπεία μου, το χόμπι μου και αισθανόμουν καλά. Φυσικά συνεχίζω και θα συνεχίσω όσο θα είμαι παρούσα να κάνω με το ίδιο πάθος τα ίδια πράγματα εδώ στην blogoσφαιρα, ακόμα κι αν είμαστε λίγοι και καλοί. 
 
  Θυμάμαι τον φετινό Ιανουάριο ήμουν με την παλιοπαρέα μου και όπως συζητάγαμε για τα όσα γράφω στο blog μου, έπεσε στο τραπέζι το ερώτημα "γιατί δεν έχω φτιάξει σελίδα στο fb για να με μάθει περισσότερος κόσμος κλπ." Εγώ το πήρα στην πλάκα αρνούμενη τώρα να έχω και δημόσια σελίδα στο fb αφού έχω προφίλ και είμαι ok και μπλα μπλα. Μάλιστα είχα αναρτήσει στο fb σχετικό ποστ ρωτώντας τους 'fb φίλους' μου την άποψη τους και δε περισσότερο αυτούς που διαθέτουν και σελίδα για το blog τους.



  Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι μου είπαν ένα βαρύ "ΟΧΙ" γι' αυτόν και αυτόν τον λόγο. Η Αναστασία μάλιστα που είχε σελίδα, μου είπε την άποψή της ότι δεν ωφελεί αν έχει followers 100-200 και βέβαια αναλόγως πόσο θέλω να προωθήσω τη σελίδα και το blog μου. Της είπα ότι το βρίσκω καλή ιδέα κυρίως για τα Συγγραφικά μου και το βιβλίο μου αργότερα. Και συμφώνησε ότι αν είναι για το βιβλίο (ή τα βιβλία που θα ακολουθήσουν μετά) ναι τότε αλλάζει το πράγμα.
 
  Ο Γιώργος πάλι μου είπε ΟΧΙ να μην ασχοληθώ και γιατί να μπλέξω με κάτι που δεν γνωρίζω που δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να το κάνω και που θα πρέπει να αφιερώσω χρόνο που μπορεί να με κρατήσουν μακριά από άλλα δημιουργικά πράγματα που κάνω.
 
  Η δική μου πάλι άποψη έχει ως εξής: Ναι μπορεί να είμαι παρούσα σχεδόν σε όλα τα social (κυρίως facebook, instagram) τα οποία διαχειρίζομαι και θα διαχειρίζομαι πάντα προσωπικά μόνο Εγώ, να γράφω δημόσια με όνοματεπώνυμο αλλά μοιράζομαι μόνο όσα θέλω να μοιραστώ δίνοντας πάντα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είτε από τα κείμενά μου, είτε με τις δημόσιες σκέψεις μου είτε με τις διάφορες φωτογραφίες μου ένα μήνυμα ζωής μέσα από τα δικά μου βιώματα, χιουμοροκατάσταση ή έτσι για την πλάκα μας απλά που λέμε. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή παρουσίας μου που "έμπλεξα και χώθηκα" κι Εγώ μέσα στην blogοσαφιρα, στα social και γενικά στο διαδίκτυο δεν με ένοιαξε ποτέ πόσους followers θα έχω, πόσα likes θα πάρω, να κλέψω τις εντυπώσεις για το θεαθήναι ή να το παίξω κάποια. Εμένα εξ αρχής άλλος ήταν ο σκοπός μου και χαίρομαι που τον έχω πετύχει σε λίγους και καλούς, με ποιότητα και όχι με ποσότητα.

 Εδώ σε αυτές τις αναρτήσεις έχω ξηγηθεί για την δική μου e-παρουσία στα social και γύρω από αυτά.


  Η τελική απόφαση λοιπόν για τη δημιουργία της fb σελίδας προέκυψε από κάποια e-mail που λαμβάνω κατά καιρούς από ανθρώπους που βρήκαν τυχαία το blog μου ψάχνοντας για σοφά λόγια ή για κάποια θέματα και κόλλησαν. Αλλά με ρωτούσαν αν έχω σελίδα για να έχουν μια πιο γρήγορη ενημέρωση και ειδοποίηση στο τι ανεβάζω για να ενημερώνονται έγκαιρα. Επίσης, προσωπικά πιστεύω πλέον πως τελικά κάπως οφελεί διότι πια δεν αποδέχομαι αιτήματα φιλίας από ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά. Οπότε αν κάποιος αναγνώστης θέλει να ενημερώνεται για τα άρθρα μου επιτόπου, πέρα από το e-mail newsletter (που πρέπει να το κοιτάξω πιο σοβαρά!) η σελίδα βοηθάει αρκετά. Επίσης και κυρίως έχει να κάνει με τα της Συγγραφής μου/βιβλίο μου (που αυτό με ενδιαφέρει ένα τσικ παραπάνω) θεωρώ πως η δημόσια σελίδα θα είναι εργαλείο για την όποια προώθηση. Το προφίλ μου πάλι είναι καθαρά προσωπικό και επιλέγω πια και ποιοι θα με ακολουθούν που επιθυμώ να είναι λίγοι και καλοί.
 
   Οπότε η σελίδα που έφτιαξα με τον τίτλο "Συλλέγω Στιγμές blog by Μαρία Παρασκευοπούλου" (κλικ πάνω στον τίτλο για να μεταφερθείτε στην σελίδα μου) είναι καθαρά για το blog "♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫".

https://www.facebook.com/syllegwstigmes
 
  Στην σελίδα λοιπόν θα ανεβάζω όλα τα τρέχων ποστ, τα ποστ από προηγούμενες χρονιές σαν "flashback_post" (που αναρτώ που και που στο προφίλ μου), τις δημόσιες σκέψεις μου, δικά μου quotes, φωτογραφίες που έχουν να κάνουν όχι τόσο με μένα την ίδια (βλέπε selfies) αλλά με άλλες πιο "κοινές" φωτογραφίες, ταξιδιωτικές διαδρομές, με διάφορα συγγραφικά project, δρώμενα, στίχους/ποιήματα μου, τις ποιητικές μου σκέψεις και φυσικά εν καιρό για το βιβλίο μου και ό,τι έχει να κάνει με την ερασιτεχνική συγγραφική μου ας την πούμε ιδιότητα. Εξάλλου, όπως έχω ήδη ανακοινώσει έρχονται πολύ ωραία πράγματα από μένα αλλά μέχρι το τελικό αποτέλεσμα θέλω το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι να βγουν ...όλα στον αέρα.  
 
  Θα είναι μεγάλη μου χαρά όσοι με ακολουθείτε χρόνια τώρα κυρίως εδώ στο blog μου και στα άλλα social, να ακολουθήσετε και την σελίδα μου και να πατήσετε "Μου αρέσει" ή απλά να με ακολουθήσετε. Ό,τι γουστάρετε κάνετε... Εγώ πάλι θα σας αγαπώ! Εμένα πάλι κάπου γύρω θα με βρίσκεται! Αχαχα!!!😂
 
 
   Αυτά τα λίγα από μένα. Δεν έχω κάτι παραπάνω να σας πω προς το παρόν.  Μόνο...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ μας/σας/του(ς) όμορφε Κόσμε!😉
 



Διαβάστε επίσης:
___________________

► Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις περί "Blog news"
Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στην κατηγορία "Ενημερωτικό post"




 
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

5 σχόλια :

  1. Καιρός ήταν Μαράκι μου!!! Καλή αρχή λοιπόν! Φιλιά πολλά ♥️♥️♥️♥️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή και καλή συνέχεια. Χρόνια πολλά για σήμερα
    Να σαι καλά και ευτυχισμένη
    Φιλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes