🎅Γράμμα στον Άγιο Βασίλη #5: Καλέ μου Άγιε Βασίλη… (2017)

Γράμμα ΜΟΥ στον Αγιο Βασίλη 2017
Το γράμμα ΜΟΥ στον Αγιο Βασίλη 2017



🎅Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη...
  Φέτος άργησα να σου γράψω γράμμα αλλά δεν έχει καμία σημασία αφού σε λίγες μέρες θα έρθει η Πρωτοχρονιά οπότε σε πρόλαβα.


  Διάβασα το περσινό μου γράμμα που σου έγραψα και πάνω-κάτω, λίγο-πολύ, τουλάχιστον στα "καλά πράγματα που έκανα" είναι τα ίδια. Στα δώρα όμως που θα ήθελα να μου φέρεις αλλάζουν φέτος λίγο οι επιθυμίες μου, γιατί ομολογώ πως τα τρία περσινά που σου ζήτησα τα πήρα και με το παραπάνω, από το Καλοκαίρι και μετά και ευχαριστώ πολύ. Όμως αλήθεια σου λέω αυτή η καθυστέρηση δεν με ένοιαξε καθόλου, διότι πολύ απλά είναι καρατσεκαρισμένο ότι όλα στη ζωή μου ή θα έρθουν ή θα τα κάνω καθυστερημένα και αυτό τελικά μόνο σε καλό μου βγαίνει. 

🎅Γράμμα στον Άγιο Βασίλη #5: Καλέ μου Άγιε Βασίλη… (2017)
Το γράμμα ΜΟΥ στον Αγιο Βασίλη 2016

  Τα περσινά δώρα που σου ζήτησα αν θυμάσαι ήταν:
1) Την πιο δυνατή, ζεστή, αληθινή αγάπης αγκαλιά.
2) Λίγη περισσότερη τύχη.
3) 5 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο από αυτόν που δεν πήρα.

  Ναι, μου τα έφερες αυτά τα "δώρα" και δεν ήταν και υλικά δώρα για να είναι λίγο πιο εύκολα. Τα συγκεκριμένα που σου ζήτησα ήταν δύσκολα αλλά όταν τελικά "θέλεις εσύ ή και ο άλλος" μπορείς και να τα έχεις.
 
Για το 2017 είχα ζητήσει:
  • Υγεία, Υγεία, Υγεία...✅ (Δόξα τω Θεό όλοι μας καλά!)
  • Τύχη μπόλικη...✅ (μπόλικη όχι αλλά εντάξει λίγη είχα σε κάποιες στιγμές)
  • Μερικά €€€€€€... ✅ (Δούλεψα αρκετά ειδικά στην Αυστραλία και έβγαλα κάτι λίγα ψιλά βέβαια αλλά με αυτά τα λίγα δεν ζορίστηκα σε κάποια έξοδα)
  • Μια καλή δουλειά... ❎ (Δουλε-ί-α, όχι δουλει-ά αλλά εύχομαι το 2018 να βρεθεί μια καλή δουλειά που θα πληρώνομαι σχετικά καλά κι όχι τελείως εκμετάλλευση)
  • Ένα μικρό διάστημα "εξαφάνισης"... ✅ (το έκανα (όχι όπως ακριβώς το ονειρεύομαι χρόνια αλλά ok) για μερικές ημέρες στην Ελλάδα και άλλους 3 ολόκληρους μήνες στην Αυστραλία)
  • Μια καλή, αληθινή συντροφιά/σύντροφος... ❎ (Από "λάθος" μια χαρά τα πήγα, από "σωστό/άξιο/έντιμο" άντε να δούμε τι με περιμένει το 2018. Πάντως από τώρα είμαι προετοιμασμένη έχοντας στο τσεπάκι μου τη γνωστή ατάκα/ευχή "Καλή Καρδιά"😂) 

  Φέτος, για το 2018, τα ίδια παραπάνω θα ζητήσω. Στα δώρα, το μόνο ίδιο πράγμα -και σταθερό πάντα- που θα σου ζητήσω είναι και πάλι ΤΥΧΗ, γιατί αυτή η ρημάδα η "Τύχη" δεν πολύ με πάει η αλήθεια είναι ή ίσως απλά να με κοντράρει και να με δοκιμάζει, δεν ξέρω. Τα άλλα δυο που σου ζητάω είναι οπωσδήποτε, απαραιτήτως χρειάζομαι και θέλω διακαώς μια φωτογραφική μηχανή και συγκεκριμένα την Nikon D5300 (✅) γιατί έχοντας αυτό το δώρο θα κάνω το επόμενο σοβαρό μου βήμα που έχω στο μυαλό μου +συν ακόμα άλλα. Και είμαι απολύτως σίγουρη ότι θα μου την φέρεις και μάλιστα δεν θα αργήσει και πολύ!😉 Και επίσης σου έγραψα λεφτά €€€, γιατί Καλέ μου Άγιε Βασίλη, κακά τα ψέματα χωρίς αυτά δεν είσαι και δεν κάνεις σχεδόν τίποτα σε αυτή τη ζωή.

   Όσον αφορά, για αγκαλιές, αγάπη, υγεία κλπ. τέτοια,  εννοείται και εύχομαι ΥΓΕΙΑ σε μένα και στους ανθρώπους που νοιάζομαι να είμαστε όλοι καλά γιατί σαφώς κι αν έχουμε την Υγειά μας, κουτσά στραβά θα τα καταφέρουμε και χωρίς να έχουμε όλα τα υλικά πράγματα που επιθυμούμε. Αλλά γιατί να μην τα έχουμε και αυτά; Και ειδικά πια πιστεύω πως τα αξίζω όλα γιατί αρκετά στερήθηκα άδικα, κι από την στιγμή που προσπαθώ πολύ και πόσο μάλλον εντελώς μονάχη μου.

  Θα σου εξομολογηθώ όμως και κάτι. Επειδή αλήθεια σου λέω με το χέρι στην καρδιά μου, κουράστηκα μα πιο πολύ αγανάκτησα να παλεύω μόνη μου, να είμαι συνεχώς δυνατή από ατσάλι, να μην υπάρχει κάποιος δίπλα μου που όταν λυγίζω να με αγκαλιάσει και να μου πει "Είμαι εδώ για σένα, δεν θα το περάσεις μόνη σου..." αντί να ακούω το απαράδεκτο και κάτι που δεν θα το έλεγα ποτέ Εγώ "Πάρε τον χρόνο σου να συνέλθεις... κι αν είναι όλα ok συνεχίζουμε..." και γενικά νιώθω έτοιμη να γνωρίσω επιτέλους έναν σωστό έντιμο άνθρωπο (βέβαια στην εποχή μας σώθηκες αλλά τέλος πάντων!) και να ξανά ερωτευτώ δυνατά και αληθινά γιατί έχω ξεχάσει πως είναι και να είναι σύντροφος "μαζί". Και για να μην γίνει καμία παρεξήγηση δεν μιλάω και δεν σκέφτομαι καν ούτε για γάμο, οικογένεια, παιδιά και κάτι τέτοια που με τα πράγματα έτσι όπως είναι, με την λογική που έχω στο κεφάλι μου και με την υπευθυνότητα που με δέρνει, ναι μεν δεν τα αποκλείω (γιατί η ζωή ξέρει καλύτερα!) αλλά δεν είναι στο κεφάλι μου, ούτε στην σκέψη μου, ούτε στα σχέδια μου ούτε στα όνειρά μου και γενικά δεν πιστεύω πως είναι γραμμένα για μένα... οπότε κάνε μια ευχή μπας και εισακουστεί στο σύμπαν και γενικά στην τύχη (διότι τυχερά είναι και αυτά!) και στους "Πάντες" για ένα σύντροφο που θα είναι ισάξιος με μένα στον χαρακτήρα, στις αξίες και στην ειλικρινή συμπεριφορά. 

   Βέβαια, επειδή ξέρω τι μου γίνεται που πατάω και πάνω απ' όλα ποια είμαι, ό,τι είναι να έρθει θα έρθει, ειδάλλως θα προσπεράσει και δεν χαλιέμαι και δεν κλαίγομαι πια ούτε για ότι έρχεται και δεν κάθεται ούτε για ότι δεν είναι εντάξει με μένα κι ακόμα περισσότερο για ό,τι τελειώνει.

Christmas Me 2017


  Καλέ μου Άγιε Βασίλη, άλλωστε η ζωή είναι μικρή και ακόμα περισσότερος ο χρόνος τόσος λίγος για να χαλάω τη ζαχαρένια μου για πράγματα που είναι ή δεν είναι γραφτό. Εγώ να είμαι καλά και να ζω όλα όσα επιθυμώ και με γεμίζουν και δόξα τω Θεό από πολλούς "ψευτοευτυχισμένους" εκεί έξω, γύρω μου ή και δίπλα μου, Εγώ νιώθω χαρούμενη και κάπως ευτυχισμένη, γεμάτη, τυχερή και τόσο μα τόσο δυνατή και αρκετά αισιόδοξη για να συνεχίζω να παλεύω και πάντα μα πάντα χαμογελαστή, μέσα στην δυστυχία μου, την ατυχία μου, τα λίγα και καλά μέχρι και την μοναξιά μου. Και τολμώ με θάρρος και θράσσος μαζί να δηλώσω πως πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος/κάποια να αναμετρηθεί μαζί μου σε όλα αυτά, ειδικά όταν δεν μπορεί να νιώσει ή να περνάει τέτοιους καιρούς πως είναι να "παλεύεις μόνος/μόνη".

  Δεν έχω κάτι άλλο να σου ζητήσω πέρα από αυτά τα λίγα και εύκολα πραγματοποίησα θα έλεγα. Δεν ζητάω και πολλά όπως βλέπεις... Ειδικά τα υλικά δώρα που θα καταφέρω (και όχι ΑΝ καταφέρω) κουτσά στραβά, εύκολα ή δύσκολα, σύντομα ή λίγο αργότερα, να αποκτήσω θα είμαι πολύ χαρούμενη και ό,τι άλλο καλό μου έρθει, ξέρεις! πάντα καλοδεχούμενο να το ζήσω, γιατί είμαι παιδί που θέλω να ζήσω όσα περισσότερα μπορώ ή και δεν μπορώ, αυτά που με γεμίζουν και μου ταιριάζουν και πόσο μάλλον όλα αυτά που ναι ρε γαμώτο (ουπς! συγγνώμη για την λέξη!😏) μου αξίζουν και με το παραπάνω.

   Και όπως σου είχα γράψει και πέρσι, όλα αυτά τα παραπάνω στα ζητάω για μένα. Για τον υπόλοιπο κόσμο, στείλε σε όλους το γνωστό μου "Κουτί των συναισθημάτων" μπας και εκτιμήσουν κάποια αισθήματα, μπας και καταλάβουν την σημασία του "Σ' αγαπώ", "Να προσέχεις"... Εγώ από πέρσι δεν το χρειάζομαι πια αυτό το κουτί διότι όλα αυτά τα συναισθήματα του κουτιού τα έχω και με το παραπάνω και δε φοβάμαι ότι θα τα χάσω, γιατί πολύ απλά και δυστυχώς θα μείνω ένα κορίτσι που γεννήθηκε με καλή και σπάνια ψυχή. Δεν τα λέω Εγώ αλλά μιλούν τα γεγονότα της ζωής μου και η αξιοπρεπής συμπεριφορά μου. 

 
Σου στέλνω ένα γλυκό φιλί!
 

 





☞Διαβάστε επίσης:
___________________

Christmas Award 2013! Χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις-απαντήσεις!
☺Tag: It’s Christmas Time! (2013)☺
☃The Christmas Tag 2015


    

*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ 
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (εννοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου. 
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα! 
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

6 σχόλια :

  1. Εύχομαι να πάρεις τα δώρα σου από τον Αι Βασίλη και φέτος. Εντάξει δεν ήταν κουβαρντάς πολύ το 2017 αλλά αφού έδωσε το πολυτιμότερο, την υγεία όλα καλά.
    Χρόνια πολλά Μαρία μου. Εύχομαι ο νέος χρόνος να έλθει φορτωμένος δώρα όμορφα για σένα
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου, Υγεία Παναγία μου να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα που επιθυμούμε θα έρθουν σιγά σιγά. Κι Εγώ εύχομαι το 2018 πέρα από την Υγεία να φέρει κι άλλα δώρα που χρειάζομαι και που χρειάζεται και ό,τι χρειάζεται ο καθένας μας.
      Καλή μας Χρονιά.

      Διαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, Μαρία μου. Με το τέτοιο συνταρακτικό γράμμα είναι βέβαιο ότι ο Αη Βασίλης θα σου φέρει τα δώρα που ζητάς. Είναι αυτό που λένε ότι "όταν θες κάτι τόσο πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις". Πολλά φιλιά, φίλη μου. Να προσέχεις τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mia μου, θα μου τα φέρει όλα και ακόμα περισσότερα δώρα ο Άγιος Βασίλης, το πιστεύω. Δεν ξέρω αν το σύμπας πάντα συνωμοτεί αλλά σίγουρα και αυτό κάτι κάνει.
      Με προσέχω πια πολύ καλά. Ο καθένας μας πρέπει να προσέχει τον εαυτό του.
      Σε φιλώ γλυκά και σ' ευχαριστώ πολύ για όλα.

      Διαγραφή
  3. Φέτος να σου χαρίσει όλα όσα ζητάς ο Άγιος Βασίλης και ακόμα παραπάνω!
    Καλή χρονιά!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου, κι Εγώ το εύχομαι να μου τα χαρίσει όλα.
      Καλή μας χρονιά με Υγεία, τύχη και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας μας.
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes