🔝Ανασκόπηση: The best Posts (blog, fb & Instagram) of 2017



  Αποχαιρέτησα το 2017, έκανα και την προσωπική ανασκόπηση της χρονιάς και τώρα έχει σειρά να κάνω και την ανασκόπηση με τις καλύτερες αναρτήσεις όχι μόνο του blog μου αλλά και τα προφίλ μου στο fb και instagram, έτσι για να έχω σούμα γραπτώς τα "the best" της χρονιάς για να θυμάμαι και να γελάω κάποτε διαβάζοντας τα. Βέβαια, δυσκολεύτηκα για το ποια θα επιλέξω γιατί όλα είναι ωραία αλλά επέλεξα αυτά που μου έκαναν αμέσως κλικ και επίσης άρεσαν λίγο περισσότερο και σε σας.

   Το 2017 ήταν η 'χειρότερη χρονιά' για το blog μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια όσον αφορά από παρουσία και ανέβασμα αναρτήσεων. Μόνο 72 αναρτήσεις ανέβηκαν. Σε καμιά περίπτωση δεν είχε να κάνει με έλλειψη έμπνευσης ή ότι βαρέθηκα το blogging. Δεν έπαιξε, δεν θα παίξει ποτέ κάτι τέτοιο. Αγαπώ το blog μου και να γράφω και γενικά να ασχολούμε με αυτό το δημιουργικό χόμπι. Απλώς, το 2017 ήταν μια χρονιά (ειδικά από το Καλοκαίρι και μετά) που είχε τόσες ωραίες και χαλαρές στιγμές και ευκαιρίες που έπρεπε να αρπάξω για να ασχοληθώ με άλλα ωραία και απαραίτητα για τη ζωή μου πράγματα εκτός από το γράψιμο, καλώς ή και κακώς έδωσα προτεραιότητα και χρόνο σε πρόσωπα, προσθέστε και το 3μηνο ταξίδι μου στην Αυστραλία με την έλλειψη internet... ε! όλα αυτά με έκαναν να μείνω πίσω με το blogging.

   Όμως, τώρα επέστρεψα και έχω πολύ όρεξη να γράφω πιο συχνά και να μοιραστώ μαζί σας πολλά από αυτά που έχει μέσα το ανήσυχο μυαλό μου. Να σας δείξω ωραία πράγματα και να διαβάσουμε ωραίες σκέψεις βεβαίως βεβαίως. Όλα θα ακολουθήσουν σιγά σιγά. Βέβαια, θα ανέβουν αναρτήσεις καθυστερημένες, οπότε όταν θα τις δείτε μην απορήσετε και μην εκπλαγείτε.😜

   Παρακάτω, ακολουθούν οι καλύτερες blogαναρτήσεις για το 2017 από τον κάθε μήνα.





Μάρτιος: 


 Απρίλιος:


Μάιος:

Νοέμβριος:
  Το ότι τον αγαπημένο μου μήνα Νοέμβριο δεν κατάφερα να ανεβάσω καμία ανάρτηση ούτε καν κάτι για τα γενέθλιά μου, με θεωρώ απαράδεχτη και τόσο φάουλ. Να μην το ξανά κάνω!
 
Δεκέμβριος:



  
  Παρακάτω, ακολουθούν οι καλύτερες fbαναρτήσεις για το 2017 από τον κάθε μήνα. Επέλεξα 1 μέχρι 2 το πολύ για να μην σας κουράσω. Εξάλλου, όσοι με ακολουθείτε στο προφίλ μου στο fb αλλά και στην σελίδα μου, θα έχετε δει περισσότερα.
____________________

















_________________________________

  Παρακάτω, ακολουθούν και οι καλύτερες instagram αναρτήσεις για το 2017 από τον κάθε μήνα. Επέλεξα από 1 και όσοι με ακολουθείτε στο προφίλ μου εκεί, σίγουρα θα βλέπετε περισσότερες φωτογραφικές αναρτήσεις.













 


 

  Πάντως, βλέποντας όλες τις αναρτήσεις του 2017 γέλασα πολύ με τον εαυτό μου, όχι γιατί τα λέω και τα γράφω πολύ καλά αλλά χαίρομαι που όσα περνάω, ακόμα κι αν κλαίω πίσω από μια οθόνη, το χιούμορ μου δεν το χάνω και όσα βγαίνουν αυθόρμητα στα γραφτά μου και στα post μου, είναι ακριβώς ότι συναίσθημα ή πολλά μαζί συναισθήματα έχω εκείνη την στιγμή.

   Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση, την υποστήριξη, την αγάπη και που με ακολουθείτε παντού και κάτι καλό παίρνετε από όλες τις Συλλεκτικές μου Στιγμές

  Εύχομαι αυτή την νέα χρονιά να είμαι ακόμα καλύτερα και να Συλλέξω τα ακόμα πιο "The best of the best" του 2018. Και το θέλω πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Δεν θα σας πω τώρα γιατί το επιθυμώ τόσο πολύ, θα τα δείτε και θα σας τα ανακοινώσω εν καιρό μέσα από τις σοβαρές, χιουμοριστικές ή 50-50 αναρτήσεις μου.

  Και πάλι ΚΑΛΗ μας/σας/του(ς) Χρονιά να έχουμε!😉 




Παρακάτω θα βρείτε και το φετινό Free Desktop Wallpaper Calendar για τον πρώτο μήνα του 2018.

Κλικ στην εικόνα για να κάνετε λήψη.




Διαβάστε επίσης:
_____________________

Blog ανασκόπηση 2015
✔️The Best Blogging - Posts of 2016




*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (εννοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. Kαλημέρα Μαρία
    πολύ καλή η ιδέα σου για τα καλύτερα του μπλογκ σου κλπ...
    η ζωή δεν ειναι μόνο το μπλόγκ
    υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα
    δεν είναι κακό που έκανες διακοπή
    και γω το αγαπούσα πολύ το δελφινάκι μου δυστυχως το διαγραψα γιατι μπηκαν αλλα πιο ομορφα πραγματα στη ζωη μου ,τωρα το μετανοιωσα γι αυτο εκανα νεο μπλογκ
    τα ομορφα πραγματα στη ζωη μου εδω ειναι
    δεν εχει σχεση με το μπλογκ
    ουαοοοο ταξιδι στην Αυστραλια
    θελω πολυ και γω να παω ,αλλα μακρινο ταξιδι
    θα ηθελα πολύ να ακουσω τις εμπειριες σου να δω και φωτος σου {απο ενδιαφερον,οχι περιεργεια} αν θελεις στειλε μου τα στο εμαιλ μου

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου φυσικά και η ζωή δεν είναι μόνο το blog. Για μένα όμως είναι και το blog και μάλιστα είναι σημαντικό κομμάτι και ασχολία που με κάνει δημιουργική. Δεν θα το διέγραφα από μόνη μου ποτέ και για κανέναν λόγο. Εξάλλου το blog μου είναι ΕΓΩ και δεν θα το εγκατέλειπα ποτέ. Απλώς πρέπει κάποιες φορές να δίνουμε και αλλού λίγο περισσότερο χρόνο...
      Η Αυστραλία είναι όντως πολύ μακρινό ταξίδι και αρκετά δύσκολο για πολλούς πρέπει γενικά να αντέχεις πολύ ως α΄νθρωπος για να αντέξεις κι ένα τέτοιο ταξίδι και δεν έχει να κάνει μόνο με την μακρινή απόσταση αλλά και ό,τι άλλο συνεπάγεται σε ένα τέτοιο ταξίδι.
      Θα ανεβάσω σιγά σιγά αναρτήσεις και θα δείτε και θα διαβάσετε πάρα πολλά.
      Υπομονή και θα ταξιδέψετε κι εσείς μέσα από τα post μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes