Παρουσιάσεις #8: Πρόσκληση για την Έκθεση φωτογραφίας «Τα παιδιά της Ριτσώνας» του Βασίλη Νίκα



   Ο φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφίας Βασίλης Νίκας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ατομικής του έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Τα παιδιά της Ριτσώνας» την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 20:30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐδα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας 11:00 – 22:00.

  Στο χώρο της έκθεσης, το photologio.gr διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 19.00 ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα φωτογράφου». Προσκεκλημένοι οι φωτογράφοι: Γιώργος Δεπόλλας, Μάρω Κουρή, Πέτρος Γιαννακούρης, Βασίλης Μαθιουδάκης, Στέλιος Παπαρδέλας, Μιχάλης Παππάς και Ορέστης Σεφέρογλου οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους σε μια ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

  Η Ανθρωπιστική Πρωτοβουλία Γέφυρες την ημέρα των εγκαινίων στις 19.00, δίνει φωνή στους πρόσφυγες, σε μια ανοικτή συζήτηση με θέμα «Ο Παράδεισος της Ευρώπης, Αλήθειες και Ψέματα μέσα από τα μάτια ενός πρόσφυγα».

  Διοργάνωση: Photoenatos, Εκδόσεις Ευρυγώνιος, Photologio.gr, Ανθρωπιστική Πρωτοβουλία Γέφυρες, Greek Instagramers Events.

  Χορηγοί επικοινωνίας: Artistbook.gr, Αρμονία 96,6

  Είσοδος ελεύθερη. Οι φωτογραφίες δεν διατίθενται προς πώληση.



Info:
web site:
http://www.photoenatos.gr
instagram: https://www.instagram.com/vassilis_nikas
FB: https://www.facebook.com/VasilisNikas9os?fref=ts

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=fY93kjdvkTw


____________________________ 
 
  Γνωρίζετε πια ήδη καλά πως όταν κάτι με αγγίζει, μου κάνει κλικ και θεωρώ πως πραγματικά αξίζει, το μοιράζομαι μαζί σας είτε σαν ενημέρωση είτε σαν πρόσκληση είτε σαν ένα αφιέρωμα είτε με πλήρες και κατατοπιστικότατο ρεπορτάζ, πάντα με τη δική μου προσέγγιση. Έτσι λοιπόν, μοιράζομαι μαζί σας μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση για την ατομική Έκθεση Φωτογραφίας του Φωτογράφου και Δασκάλου Φωτογραφίας (και δικού μου δασκάλου στα σεμινάρια Φωτογραφίας στα οποία πηγαίνω... όπου θα σας πω περισσότερα σε σχετική ανάρτηση σύντομα) Βασίλη Νίκα με τον τίτλο "Τα παιδιά της Ριτσώνας" η οποία θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐδα.

  Τώρα για να μάθετε περισσότερα για το τι μιλάει αυτή η έκθεση αλλά και για να γνωρίσετε τον γνωστό Χαλκιδέο Φωτογράφο Βασίλη Νίκα, μπορείτε να διαβάσετε μια συνέντευξη του στο Photologio.gr Bασίλης Νίκας: “Η δυσκολία της φωτογραφίας είναι η ίδια η ευκολία της”.

 
Επίσης: Σας προτείνω να παρακολουθείσετε ένα μικρό βίντεο κάνοντας κλικ ΕΔΩ με το κάλεσμα για την έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Νίκα με τίτλο ''Τα Παιδιά της Ριτσώνας''.

  Περισσότερα, πιστεύω, θα σας πω και θα σας δείξω όταν θα παρευρεθώ κι Εγώ στην έκθεση. Μέχρι τότε κανονίστε τη δική σας επίσκεψη από σήμερα 16 Μαρτίου που είναι τα εγκαίνια μέχρι τις 22 Μαρτίου! Και αν πάτε πρώτοι, ξέρετε! περάστε να μου πείτε εντυπώσεις!   


Διαβάστε επίσης:
_________________

Η Βιβλιοθήκη του ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
Η Βιβλιοθήκη του ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫... (Λίστα)
ΒιβιλιοΚριτικές: Παρουσιάσεις/Κριτικές Βιβλίων

Αφιέρωμα #12: Επίσκεψη στην έκθεση "Van Gogh Alive" στο Μέγαρο μουσικής






 
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs)
 ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes