Σκέψεις... και ό,τι άλλο κατεβαίνει αυθόρμητα απ' το ανήσυχο μυαλό μου!!! Όλες οι Συλλεκτικές Στιγμές μου!

Translate this page!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Όροι Χρήσης (Copyright) Λίγα λόγια για το blog μου!

Στο Βlog μου "♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫" θα βρείτε θέματα που έχουν να κάνουν με:
*Αληθινές/Φανταστικές, προσωπικές και μη, ιστορίες.
*Απόψεις, σκέψεις καθαρά προσωπικές αλλά και άλλων αναγνωστών/φίλων.
*Χιουμοριστικές ιστοριούλες, με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, άλλοτε με αρκετή ειρωνεία, άλλοτε πάλι με έντονο θυμό και ευαισθησία.
*Καθημερινά γεγονότα, είτε από προσωπικές εμπειρίες, είτε ιστορίες... της διπλανής πόρτας.
*Δικά μου άρθρα/κείμενα/στίχους/ποιήματα/προσωπικές εκθέσεις, project & video.
*Kυρίως θα βρείτε... ΕΜΕΝΑ! Έτσι όπως ακριβώς είμαι! Χωρίς ψευτιές, σάλτσες, ροζ συννεφάκια και δήθεν λόγια. Άλλωστε ποτέ δεν μου πήγαινε η "Βιτρίνα"!

Το banner του ΣΥΛΛΕΓΩ-ΣΤΙΓΜΕΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες,
*Οι απόψεις, τα κείμενα και οτιδήποτε άλλο δημοσιεύονται σ' αυτό το Blog εκφράζουν  καθαρά εμένα την ίδια. 
*Οι φωτογραφίες, τα άρθρα, τα κείμενα, όπως και τα video προέρχονται είτε από προσωπικές φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις είτε από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search και ανήκουν αποκλειστικά στην αρθρογράφο, δηλαδή εμένα!
Ειδάλλως, όσα προέρχονται από άλλη πηγή, θα αναφέρεται η πηγή προέλευσης. 
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί (έστω κι αν αναφέρεται η πηγή) ότι θίγεται από υλικό/ανάρτηση του Blog ή θέλει να μην χρησιμοποιείται στο εφεξής κάποια φωτογραφία που αποτελεί πνευματική του ιδιοκτησία, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μου και να αποσύρω το εν λόγω υλικό! 
 
*Τα προσωπικά κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες και γενικά οτιδήποτε δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του blog ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ... αλλά και του Ιδιωτικού μου blog syggrafw-by-maria.blogspot.gr που διέπεται από την άδεια Creative Commons και από άλλες άδειες Πνευματικών Δικαιωμάτων. Όλα μα όλα είναι επίσημα και νομικά κατοχυρωμένα!


*ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ (και είμαι αυστηρή και απόλυτη σ' αυτό! Αλιώς θα υπάρχουν ...συνέπειες!)  να χρησιμοποιήσετε άρθρα μου, φωτογραφίες και γενικά δικό μου υλικό για εμπορικούς σκοπούς, να τα αλλοιώσετε, να τα τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στα έργα μου. Γι' αυτό θα παρακαλούσα πολύ, αν σκεφτείτε έστω να μπείτε σ' αυτή την διαδικασία να αναδημοσιεύσετε περιεχόμενο του blog, να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μου με e-mail για να πάρετε την άδειά μου! 

 

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BLOG 

*Για την καλύτερη λειτουργία του blog και για να κρατήσουμε και το επίπεδο του blog αλλά και των σκέψεών μου και των δικών σας, έβγαλα τους παρακάτω κανόνες και σας παρακαλώ να τους τηρείτε.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ... 
 
 
- Πρώτος και κύριος κανόνας!!! Σας παρακαλώ μην γράφετε σε greeklish -μόνο με ελληνικά και ας υπάρχουν (τι να κάνουμε!;) ορθογραφικά λάθη.
 
-Συνδέσμους, σχόλια από σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο δεν γίνονται δεκτοί. Είμαι κάθετη και εκ διαμέτρου αντίθετη με την ιδέα της πορνογραφίας ως θέμα για blogging. Αν θέλετε επισκέψεις, βρείτε άλλο τρόπο να τις μαζέψετε. Θεωρώ γελοίο να προσπαθεί κάποιος να μαζέψει εύκολα και γρήγορα κόσμο με βίντεο-τσόντες και γυμνές εικόνες. Επίσης δεν γίνονται δεκτοί Followers που είναι κάτοχοι παρόμοιων σελίδων, με πορνογραφικό περιεχόμενο. Θα μπλοκάρονται δια παντός & χωρίς δεύτερη σκέψη, οπότε ας μην κάνουν τον κόπο να εγγραφούν.
 
-Απαγορεύω ρητά την ανάρτηση σχολίων/συνδέσμων με πορνογραφικό, σεξουαλικό, πολιτικό, κομματικό ή προπαγανδιστικό περιεχόμενο. Γενικώς η θεματολογία να είναι στο θέμα του blog  και αυτά που αντιπροσωπεύει.
- Παρακαλώ όχι spamming, δηλαδή ανεπιθύμητα-ενοχλητικά-διαφημιστικά μηνύματα. Αν κάποιο μέλος σκοπίμως και εν γνώση του παραπλανά εμένα ή άλλα μέλη με σκοπό την διαφήμιση και/ή την αποκόμιση οικονομικού οφέλους θα διαγράφεται πάραυτα.
-Σχόλια άσχετα σε ανάρτηση εκτός θέματος, θα διαγράφονται επιτόπου γιατί θεωρούνται ύποπτα και ενοχλητικά.
- Τα μηνύματα - σχόλια εκφράζουν την άποψη των συντακτών (δηλ. εμού) - μελών -αναγνωστών και όχι την επίσημη θέση του blog.
- Ο σεβασμός για την άποψη άλλων μελών επιβάλλεται. Η κριτική στις ιδέες είναι θεμιτή, όχι όμως και στους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυστηρά η αναγραφή υβριστικών, προσβλητικών, ειρωνικών και γενικότερα κακόβουλων εκφράσεων.  
                                
Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα προσωπικές κόντρες και υβριστικά μηνύματα και σχόλια στο blog μου.
-Κάθε κάτοχος ιστολογίου, κάνει αυτό που πιστεύει πως είναι το καλύτερο και το πιο σωστό για τον δικό του χώρο. Ακριβώς αυτό κάνω λοιπόν κι εγώ. Έχω τον χώρο μου, και θέλω να τον διαχειρίζομαι όπως εγώ θέλω. Θέτω λοιπόν τους όρους μου, και δεν τους διαπραγματεύομαι.
Αυτοί είναι!!! Ή τους δέχεστε ή τους απορρίπτεται!!! 
 
-Αν και θα επιθυμούσα τα σχόλια & τα μηνύματά σας να μην είναι ανώνυμα (ας υπάρχει ένα όνομα) δέχομαι την επιθυμία του καθενός να σχολιάζει και να λέει τη γνώμη του ανώνυμα και ελεύθερα, αρκεί βεβαίως να είναι -γραμμένη- κόσμια!
- Εάν γράψετε κάτι σημαίνει αυτομάτως ότι αποδέχεστε τους παραπάνω κανονισμούς.
Εάν δεν συμφωνείτε έστω και με έναν κανονισμό, παρακαλώ πολύ μην γράψετε ή μην γίνετε αναγνώστες καθόλου στο blog.

Δεν υπάρχει λόγος, αν δεν συμφωνούμε ή δεν μας αρέσει κάτι ή κάποιος να ακολουθούμε ή να αφήνουμε υβριστικά σχόλια. Όταν λέμε "Δεν ασχολούμε!", σημαίνει πως και με το υβριστικό σου σχόλιο, ασχολείσαι και με το παραπάνω! 
- Οι παρόντες κανόνες μπορούν να τροποποιηθούν ή να ανανεωθούν ανά πάσα στιγμή.


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας! 


☆☆☆


ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
*Επειδή εγώ γράφω ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι, ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει και επιβάλλετε ο άλλος που με διαβάζει να συμφωνεί με όσα γράφω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, όπως το έχω κι εγώ!

**Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, Θεάτρου, Μουσικής, ούτε Βιβλίων… ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να μου αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που γράφει ο καθένας.

***Δεν γράφω κριτικές, απλά για να γράφω Κριτικές (δεν είναι αυτή η δουλειά μου) αλλά γράφω Κριτικές επειδή βλέπω ταινίες/παραστάσεις, διαβάζω βιβλία/ακούω μουσική!!!

****Τα post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικά!


 
 all4blogs
myfreecopyright.com registered & protected
Protected by Copyscape Online Plagiarism Test
Support This Diary Blog!

Άδεια Creative Commons


Το έργο με τίτλο ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ ανήκει αποκλειστικά στην δημιουργό Μαρία Παρασκευοπούλου (ΜΑΡΙΑ Π.) και διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα .

Βασισμένο σε έργο στο www.syllegw-stigmes.gr αλλά και σου syggrafw-by-maria.blogspot.gr.
Με εκτίμηση
Μαρία Παρασκευοπούλου
(ΜΑΡΙΑ Π.)

0 συλλεκτικές σκέψεις/σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! Αν γίνεται ΜΗΝ γράφετε με greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!
❤☺Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Save page as PDF

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ!

Follow by Email - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μου

* indicates required

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com