Αν δεν το πρόσεξες, μπήκε ο Δεκέμβρης!

Hello December!

Πραγματικά, σχεδόν, απορώ με κάποιους & με κάποιες (σε μια τέτοια δύσκολη εποχή που ζούμε) που αντί να συμπεριφέρονται με περισσότερη κατανόηση και με λιγότερη κακία... δείχνουν έναν απίστευτο εγωισμό που εγώ ειλικρινά ΠΛΕΟΝ δεν έχω την όρεξη και τις αντοχές να μπω στην διαδικασία ούτε καν να τους πω: "Ας μιλήσουμε...!"
 
Ρε σεις! χαλαρώστε! Όλα μπορούν να διορθωθούν... να λυθούν... να φτιάξουν... να βρουν το δρόμο τους... αρκεί να έχουμε υπομονή και καλή θέληση! Τώρα αν εσύ θες να μείνεις με τον εγωισμό σου, μείνε! Εγώ πάλι επιλέγω να μείνω με την την αξιοπρέπειά μου και την ψυχή μου! Άντε, γιατί έρχονται μέρες γιορτινές και είναι ευκαιρία (έστω για μια φορά μέσα στο χρόνο) να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο... αν έχουμε βέβαια!  

Δεν κρίνω κανέναν… δεν συμβουλεύω κανέναν (μισώ και απεχθάνομαι τις συμβουλές) και σε καμία περίπτωση δεν λέω σε κανέναν τι πρέπει να κάνει… πώς πρέπει να συμπεριφέρεται… και τι χαρακτήρα ΠΡΕΠΕΙ να έχει! Μόνο αυτό που βλέπω, νιώθω, ακούω… λέω! Δεν ντρέπομαι και σε καμία περίπτωση δε φοβάμαι να εκφράσω την άποψή μου!
Γιατί… απλά θέλω να τα έχω καλά με την συνείδησή μου!

Άντε και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Γιατί, αν δεν το πρόσεξες, μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου, στον Δεκέμβρη και είναι ευκαιρία να κλείσουμε τους όποιους ανοιχτούς λογαριασμούς!

@Αυτές ήταν οι σκέψεις μου… και μόνο!!!


 

__________________________________________

*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.

Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *

*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣFollow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes