Αναζήτηση στο blog

🔑Σας καλωσορίζω στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη Μου (My Library)

 

    Καλωσορίζω τον μήνα Ιούνιο με πολύ θετικότητα ότι μωρέ θα έρθουν καλύτερες μέρες από 'δω και μπρος. Δεν μιλάω βέβαια μόνο από πλευράς καιρού, που εντάξει από τις πολλές δυνατές και συχνές βροχές δεν θυμίζει σε τίποτα Καλοκαίρι αλλά που θα πάει θα δούμε ηλιόλουστες για την εποχή μέρες. Φυσικά μιλάω και για τη ζωή μας και για την καθημερινότητα μας να πάει λίγο καλύτερα και λιγότερα ζόρια με όσα συμβαίνουν γύρω μας.

   Οπότε, ας ευχηθούμε με αληθινό, φωτεινό Χαμόγελο 😃Κ_Α_Λ_Ο Μ_Η_Ν_Α😃 να έχουμε μπας και εισακουστεί από Τους Πάντες βρε παιδιά.😂

   Μπορεί από την μία να είμαι σε μια πολύ ζόρικη φάση της ζωής μου, που ψάχνομαι για το καλύτερο και από πλευράς δουλειάς και ζωής και γενικά (σας μιλάω μεταξύ σοβαρού κι αστείου) να σωθώ και να κρατηθώ δυνατή, από την άλλην όμως, είμαι και σε μια δημιουργική φάση που επιτέλους ξανά έβαλα μπρος να δουλέψω πάνω σε όλες τις καλλιτεχνικές, επαγγελματικές και όχι μόνο δραστηριότητές μου. Φυσικά μέσα σε αυτές όπως ξέρετε είναι η Συγγραφή και η Φωτογραφία.

   Γι' αυτό αποφάσισα να πάω ένα βήμα παραπέρα -και η αρχή γίνεται μέσα από το blog μου- να δημιουργήσω την Συλλεκτική Βιβλιοθήκη μου. Θα την βρείτε κάπου ψηλά ή και δεξιά στο μενού!

   Τι είναι αυτή η Βιβλιοθήκη; Λοιπόν, καταρχάς για να έχετε πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη, θα πρέπει να έχετε κάνει πρώτα εγγραφή στο newsletter του blog (θα βρείτε την σχετική φόρμα στην αρχική σελίδα στην δεξιά πλευρά) για να γίνετε Συλλεκτικοί Συνδρομητές, να ενημερώνεστε πρώτοι απ' όλους για τα νέα μου και φυσικά να έχετε κάποια προνόμια. Μέσα από αυτό θα ενημερώνεστε με e-mail μια φορά την εβδομάδα ή μια φορά τον μήνα ή όποτε υπάρχει κάτι σημαντικό να μοιραστώ μαζί σας τα νέα του blog μου αλλά και για την καλλιτεχνική μου δραστηριότητα.
 
  Μην ανησυχείτε, τα ενημερωτικά e-mail θα είναι λίγα και χρήσιμα. Φυσικά αν θελήσετε να διακόψετε την εγγραφή σας εννοείται και μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και ασφαλώς χωρίς καμία παρεξήγηση.
 
   Με την εγγραφή σας στο "Ενημερωτικό Δελτίο" θα αποκτήσετε και έναν μοναδικό μυστικό κωδικό της Βιβλιοθήκης για να έχετε ελεύθερη πρόσβαση και να κατεβάζετε δωρεάν τα ψηφιακά αρχεία. Εκεί θα βρίσκετε διάφορα όμορφα δημιουργικά πραγματάκια freebies, wallpapers, εκτυπώσιμα, challenges, λίστες, αφίσες, κάρτες, e-books, τα Συγγραφικά μου έργα, επαγγελματικές φωτογραφίες κ.α. που θα δημιουργώ με τον καιρό και θα τα μοιράζομαι μαζί σας.

   Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολύ όμορφα πράγματα που θα σας φανούν και χρήσιμα. Εκεί θα βρείτε επιτέλους (νομίζω πως το άργησα κι όλας!) και μερικά από τα Συγγραφικά μου κείμενα αλλά και Συλλεκτικές Φωτογραφίες για τους Συλλεκτικούς μου Αναγνώστες.

  Οπότε θα χαρώ πολύ να με ακολουθήσετε και στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη μου! Όπως και να έχει πάντως Εγώ πάντα θα σας ευχαριστώ που τόσα χρόνια με ακολουθείτε και με στηρίζετε, ακόμα και σε καιρούς απουσίας μου.💙


 Διαβάστε επίσης:

_________________ 

► Δείτε όλες τις αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month 

► Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στην κατηγορία Καλό μήνα

►Δείτε όλες τις Αρχειοθήκες & Λίστες (Lists) του blog

►Δείτε το Site Map του blog για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο του blog

►Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στις κατηγορίες Ενημερωτικό post & Ανασκόπηση

►📂Η αρχειοθήκη του blog: Archive Page List! All my Blog Posts! (2010 - 2020) 


*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography

Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!


MY INSTAGRAM PORTFOLIO

Copyright© ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ | Created by and Irene Gkitsali