🔑Σας καλωσορίζω στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη Μου (My Library)

🔑Σας καλωσορίζω στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη Μου (My Library) 

      Ήρθε η ώρα για λίγη παραπάνω δημιουργικότητα. 
   Γι' αυτό αποφάσισα να πάω ένα βήμα παραπέρα -και η αρχή γίνεται μέσα από το blog μου- να δημιουργήσω την Συλλεκτική Βιβλιοθήκη μου. Θα την βρείτε κάπου ψηλά στο Κεντρικό Μενού ή/και δεξιά στο Menu!

   Τι είναι αυτή η Βιβλιοθήκη; Λοιπόν, καταρχάς για να έχετε πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη, θα πρέπει να έχετε κάνει πρώτα εγγραφή στο newsletter του blog (θα βρείτε την σχετική φόρμα στην αρχική σελίδα στην δεξιά πλευρά) για να γίνετε Συλλεκτικοί Συνδρομητές, να ενημερώνεστε πρώτοι απ' όλους για τα νέα μου και φυσικά να έχετε κάποια προνόμια. Μέσα από αυτό θα ενημερώνεστε με e-mail μια φορά τον μήνα ή όποτε υπάρχει κάτι σημαντικό να μοιραστώ μαζί σας τα νέα του blog μου αλλά και για την καλλιτεχνική μου δραστηριότητα.
 
  Μην ανησυχείτε, τα ενημερωτικά e-mail θα είναι λίγα και χρήσιμα. Φυσικά αν θελήσετε να διακόψετε την εγγραφή σας εννοείται και μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και ασφαλώς χωρίς καμία παρεξήγηση.
 
   Με την εγγραφή σας στο "Ενημερωτικό Δελτίο" θα αποκτήσετε και έναν μοναδικό μυστικό κωδικό της Βιβλιοθήκης για να έχετε ελεύθερη πρόσβαση και να κατεβάζετε δωρεάν τα ψηφιακά αρχεία. Εκεί θα βρίσκετε διάφορα όμορφα δημιουργικά πραγματάκια freebies, wallpapers, εκτυπώσιμα, challenges, λίστες, αφίσες, κάρτες, e-books, τα Συγγραφικά μου έργα, επαγγελματικές φωτογραφίες κ.α. που θα δημιουργώ με τον καιρό και θα τα μοιράζομαι μαζί σας.

Σημ.: Σε περίπτωση που δεν λάβω κάποια ενημέρωση εγγραφή σας, για να σας σταλεί ο Κωδικός Πρόσβασης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να το κοιτάξω άμεσα.

   Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολύ όμορφα πράγματα που θα σας φανούν και χρήσιμα. Εκεί θα βρείτε επιτέλους (νομίζω πως το άργησα κι όλας!) και μερικά από τα Συγγραφικά μου κείμενα αλλά και Συλλεκτικές Φωτογραφίες για τους Συλλεκτικούς μου Αναγνώστες.

  Οπότε θα χαρώ πολύ να με ακολουθήσετε και στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη/Enter My Library μου! Όπως και να έχει πάντως Εγώ πάντα θα σας ευχαριστώ που τόσα χρόνια με ακολουθείτε και με στηρίζετε, ακόμα και σε καιρούς απουσίας μου.💙


 ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫



Μαρία / Maria (Υπογραφή)




Διαβάστε επίσης:
_________________
► Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στην κατηγορία Καλό μήνα

🆙Αρχείο Αναρτήσεων του blog! Blog Post Archive!🆙 

📂Αρχειοθήκη: Όλες οι θεματικές ενότητες του blog

Δείτε όλες τις Αρχειοθήκες & Λίστες (Lists) του blog

Δείτε το Site Map του blog για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο του blog

►Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στις κατηγορίες Ενημερωτικό post & Ανασκόπηση





✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά...


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2024*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes