©️Όροι Χρήσης, Πνευματικά Δικαιώματα (Copyright) & Κανόνες του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

Αρχική δημοσίευση: 28/11/2010
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2023


  
  Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά, καλά και μέχρι τέλος τους παρακάτω Όρους Χρήσης, Πνευματικά Δικαιώματα & Κανόνες του blog

©️Όροι Χρήσης, Πνευματικά Δικαιώματα (Copyright) & Κανόνες του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫


 Λίγα λόγια για το blog μου!

  Το Βlog μου ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ είναι κομμάτι αλλά και συνέχεια του Photo blog μου Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography αλλά  και του Συγγραφικού μου blog ✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ όπως επίσης και της fb page Συλλέγω Στιγμές blog by Μαρία Παρασκευοπούλου και θα βρείτε θέματα που έχουν να κάνουν με:
▪️Κείμενα, άρθρα, στίχους, ποίηση, σκέψεις, συγγραφή, μουσική, φωτογραφία, Κινηματογράφο, ζωγραφική, Μαγειρική, ραπτική, διάφορα project και άλλα πολλά θεματικά χόμπι.

▪️Δικά μου αποκλειστικά άρθρα, κείμενα, συγγραφικά και μη, στίχους, ποιήματα, ζωγραφιές, φωτογραφήσεις, προσωπικές εκθέσεις, project & video.
▪️Απόψεις, σκέψεις καθαρά προσωπικές αλλά και άλλων αναγνωστών/φίλων.
▪️Αληθινές/Φανταστικές, προσωπικές και μη, ιστορίες.
▪️Χιουμοριστικές ιστοριούλες, με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, άλλοτε με αρκετή αλλά λογική υπερβολή, άλλοτε πάλι με έντονο θυμό και ευαισθησία και άλλοτε με σκληρές αλήθειες.
▪️Καθημερινά γεγονότα, είτε από προσωπικές εμπειρίες, είτε ιστορίες... της διπλανής πόρτας.

 

▪️Κυρίως όμως θα βρείτε... ΕΜΕΝΑ! Έτσι όπως ακριβώς είμαι! Χωρίς ψευτιές, σάλτσες, ροζ συννεφάκια και δήθεν λόγια μεγάλα, έτσι για να έχουμε να λέμε. Άλλωστε ποτέ δεν μου πήγαινε η "Βιτρίνα"! Γι' αυτό και γράφω φανερά και δημόσια με υπογραφή και με ονοματεπώνυμο. Σε όλα αυτά και άλλα τόσα, έτσι απλά, τόσο απλά, σταράτα και τόσο ξεκάθαρα. Πάντα αυθόρμητα, πάντα με αλήθεια, Πάντα με ατελείωτο Πάθος, Πάντα με Ψυχή και Συναίσθημα.

 
▪️Η δημιουργός, η συγγραφέας, η αρθρογράφος, η φωτογράφος, η διαχειρίστρια, η μάνατζερ και η ιδιοκτήτρια του blog είμαι Εγώ η ίδια εξ ολοκλήρου, κανένας άλλος δεν ανακατεύετε και δεν συν-εργάζεται μαζί μου. Σε περίπτωση κάποιας συνεργασίας ασφαλώς και θα αναφέρετε το όνομα.


▪️Δεν κερδίζω χρήματα ούτε έχω κάποιος χρηματικό όφελος μέσω του blog μου και τις υπηρεσίες του. Το μόνο χαμηλό κέρδος που έχω μέσω του blog μου είναι οι Διαφημίσεις από την Google που εμφανίζονται, και μόνο αν οι επισκέπτες κάνουν κλικ πάνω σε αυτές. Σε περίπτωση που έχω κάποιο χρηματικό ή διαφημιστικό κέρδος, θα το αναφέρω και θα το αναγράφω εξ αρχής.  


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
 

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες και επισκέπτες,

 ▪️Οι απόψεις, τα κείμενα και οτιδήποτε άλλο δημοσιεύεται σ' αυτό το Blog με τη δική μου υπογραφή και ονοματεπώνυμο εκφράζουν ξε-καθαρα και απόλυτα πρώτα απ' όλα εμένα την ίδια. Οπότε και έχω την μέγιστη ευθύνη για όσα επιλέγω να μοιραστώ δημόσια.

 
▪️Σε αντίθετη περίπτωση ότι δημοσιεύετε με άλλο όνομα (π.χ. σχόλια, Guest posts) εκφράζουν τον ίδιο τον χρήστη με δική του ευθύνη. Εννοείται πως απο-δέχομαι μόνο ότι είναι αληθινό, δίκιο, σωστό, κόσμιο και χωρίς να προσβάλλει κάποιον.
 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!

*Επειδή εγώ γράφω ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι, ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει και επιβάλλετε ο άλλος που με διαβάζει να συμφωνεί με όσα γράφω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, όπως το έχω κι εγώ!

**Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, Θεάτρου, Μουσικής, ζωγραφικής, ραπτικής,  Φωτογραφίας, ούτε Βιβλίων… ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να μου αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που γράφει ο καθένας.

***Δεν γράφω κριτικές, απλά για να γράφω Κριτικές (δεν είναι αυτή η δουλειά μου) αλλά γράφω Κριτικές επειδή βλέπω ταινίες/παραστάσεις, διαβάζω βιβλία, ακούω μουσική, ασχολούμαι με την Φωτογραφία!!!

****Τα posts σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικά και ούτε έχω κάποιο χρηματικό όφελος!
Σε περίπτωση που έχω κάποιο χρηματικό ή διαφημιστικό κέρδος, θα το αναφέρω και θα το αναγράφω εξ αρχής.
 
▪️Οι φωτογραφίες, τα άρθρα, τα κείμενα όπως και τα video και οτιδήποτε ανεβαίνει προέρχονται είτε από προσωπικές φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις είτε από τα site που μνημονεύονται, είτε από τα site που προσφέρουν δωρεάν εικόνες όπως Pixabay & picjumbo ή από google search πάντα προσεχτικά με ελεύθερα δικαιώματα από τον εκάστοτε χρήστη. Ειδάλλως, όσα προέρχονται από άλλη πηγή, θα αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
▪️Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί (έστω κι αν αναφέρεται η πηγή) ότι θίγεται από υλικό/ανάρτηση του Blog ή θέλει να μην χρησιμοποιείται στο εφεξής κάποια φωτογραφία που αποτελεί πνευματική του ιδιοκτησία, πριν προβεί σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία καλείται να επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου και να αποσύρω το εν λόγω υλικό!
 
    ▪️Τα προσωπικά κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες και γενικά οτιδήποτε δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα που φέρουν πάντα την υπογραφή μου, αποτελούν Πνευματική Ιδιοκτησία των 3 μου blogs ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ~ ✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ αλλά και του Photo blog μου ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography που διέπεται από την άδεια Creative Commons και από άλλες Άδειες Πνευματικών Δικαιωμάτων.
 
📌Διαβάστε οπωσδήποτε το GDPR της σελίδας (Πολιτική Απορρήτου & Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων περί Προστασίας των Δεδομένων)  προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
 
▪️ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ (και είμαι αυστηρή και απόλυτη σ' αυτό! Αλλιώς θα υπάρχουν ...συνέπειες!)  να χρησιμοποιήσετε άρθρα μου, φωτογραφίες και γενικά δικό μου υλικό για εμπορικούς σκοπούς, να τα αλλοιώσετε, να τα τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στα έργα μου. Γι' αυτό θα παρακαλούσα πολύ, αν σκεφτείτε έστω να μπείτε σ' αυτή την διαδικασία να αναδημοσιεύσετε περιεχόμενο του blog, να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μου με e-mail για να πάρετε την άδειά μου! 

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BLOG 
  ▪️Για την καλύτερη λειτουργία του blog και για να κρατήσουμε και το επίπεδο του blog αλλά και των σκέψεών μου και των δικών σας, έβγαλα τους παρακάτω κανόνες και σας παρακαλώ να τους τηρήσετε.
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ... 
 

▪️Πρώτος και κύριος κανόνας!!! Σας παρακαλώ μην γράφετε σε greeklish -μόνο με ελληνικά κι ας υπάρχουν ορθογραφικά λάθη.
 
▪️Συνδέσμους, σχόλια από σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο δεν γίνονται δεκτοί. Είμαι κάθετη και εκ διαμέτρου αντίθετη με την ιδέα της πορνογραφίας ως θέμα για blogging. Αν θέλετε επισκέψεις, βρείτε άλλο τρόπο να τις μαζέψετε. Θεωρώ γελοίο να προσπαθεί κάποιος να μαζέψει εύκολα και γρήγορα κόσμο με βίντεο-τσόντες και γυμνές εικόνες. Επίσης δεν γίνονται δεκτοί Followers που είναι κάτοχοι παρόμοιων σελίδων, με πορνογραφικό περιεχόμενο. Θα διαγράφονται και θα μπλοκάρονται δια παντός & χωρίς δεύτερη σκέψη, οπότε ας μην κάνουν τον κόπο να εγγραφούν.
 
▪️Απαγορεύω ρητά την ανάρτηση σχολίων/συνδέσμων με πορνογραφικό, σεξουαλικό, πολιτικό, κομματικό ή προπαγανδιστικό περιεχόμενο. Γενικώς η θεματολογία να είναι στο θέμα του blog  και αυτά που αντιπροσωπεύει.
 
▪️Παρακαλώ όχι spamming, δηλαδή ανεπιθύμητα-ενοχλητικά-διαφημιστικά μηνύματα. Αν κάποιο μέλος σκοπίμως και εν γνώση του παραπλανά εμένα ή άλλα μέλη με σκοπό την διαφήμιση και/ή την αποκόμιση οικονομικού οφέλους θα διαγράφεται πάραυτα και ασφαλώς θα πάρω και τα μέτρα μου εναντίον σας.
▪️Σχόλια άσχετα σε ανάρτηση εκτός θέματος, θα διαγράφονται επιτόπου γιατί θεωρούνται ύποπτα και ενοχλητικά.
▪️Τα μηνύματα - σχόλια εκφράζουν την άποψη των συντακτών (δηλ. εμού) - των μελών/αναγνωστών και όχι την επίσημη θέση του blog.
▪️Ο σεβασμός για την άποψη άλλων μελών επιβάλλεται. Η κριτική στις ιδέες είναι θεμιτή, όχι όμως και στους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυστηρά η αναγραφή υβριστικών, προσβλητικών, ειρωνικών και γενικότερα κακόβουλων εκφράσεων.  
    ▪️Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα προσωπικές κόντρες και υβριστικά μηνύματα και σχόλια στη σελίδα μου.
▪️Κάθε κάτοχος blog/site, κάνει αυτό που πιστεύει πως είναι το καλύτερο και το πιο σωστό για τον δικό του προσωπικό e-χώρο. Ακριβώς αυτό κάνω λοιπόν κι εγώ. Έχω τον χώρο μου, και θέλω να τον διαχειρίζομαι όπως εγώ επιθυμώ και ταιριάζει στην προσωπικότητά μου. Θέτω λοιπόν -ξεκάθαρα- τους όρους μου, και δεν τους διαπραγματεύομαι.
 ▪️Αν και θα επιθυμούσα τα σχόλια & τα μηνύματά σας να μην είναι ανώνυμα (ας υπάρχει έστω ένα όνομα) δέχομαι την επιθυμία του καθενός να σχολιάζει και να λέει τη γνώμη του ανώνυμα και ελεύθερα, αρκεί βεβαίως να είναι -γραμμένη- κόσμια!
▪️Εάν γράψετε το οτιδήποτε (σχόλιο, μήνυμα, e-mail)  σημαίνει αυτομάτως ότι αποδέχεστε τους παραπάνω κανονισμούς.
▪️Εάν δεν συμφωνείτε έστω και με έναν κανονισμό, παρακαλώ το ορθό είναι να μην γίνετε αναγνώστες και να αποχωρήσετε από τη σελίδα.
▪️Δεν υπάρχει λόγος, αν δεν συμφωνούμε ή δεν μας αρέσει κάτι ή κάποιος ή όσα αντιπροσωπεύει να ακολουθούμε ή να αφήνουμε υβριστικά σχόλια. Όταν λέμε "Δεν ασχολούμαι!", σημαίνει πως και με το υβριστικό σου σχόλιο, ασχολείσαι και με το παραπάνω! 
▪️Οι παρόντες κανόνες μπορούν να τροποποιηθούν ή να ανανεωθούν ανά πάσα στιγμή, με update ημερομηνία.
  
 📌Αυτοί είναι λοιπόν οι κανόνες!
Ή τους δέχεστε ή τους απορρίπτεται!

   Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και τον σεβασμό στα Πνευματικά Δικαιώματα της σελίδας μου.
☆☆☆
 

Το έργο του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ ανήκει αποκλειστικά στην δημιουργό Μαρία Παρασκευοπούλου (ΜΑΡΙΑ Π.) και στα 3 blogs της www.mariaparask29-photography.gr & ✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ και διατίθεται με την Άδεια Creative Commons. Τα δικαιώματα του blog χορηγούνται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Ελλάδα - Διεθνές.


Support This Blog!
ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ! ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ! (Donate)
ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ! ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ! (Donate)
 
Με εκτίμηση
Υπογραφή: Μαρία Παρασκευοπούλου (Μαρία Π.)

2 σχόλια :

  1. Αποδεχόμαστε, αγαπάμε τούτο το σπιτικό και πορευόμαστε συντροφιά του ανεπιφύλακτα Μαρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, σ' ευχαριστώ πολύ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη, εκτίμηση και αγάπη του σπιτικού μου.

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes