11 Σεπτεμβρίου 2001: 10 χρόνια από το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους! (part1)

11 Σεπτεμβρίου 2001: 10 χρόνια από το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους! (part1)


11 Σεπτεμβρίου 2001… 10 χρόνια πριν!
Τρομοκρατικά χτυπήματα…
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής…
Live στην TV…
Καταγράφεται ως η πιο μαύρη ημέρα στη σύγχρονη ιστορία της Αμερικής…
Έμεινε στην Ιστορία ως την ημέρα που άλλαξε ο κόσμος…
Διαφωνώ! Με το γεγονός αυτό δεν άλλαξε ο κόσμος….
Πάντα ίδιος ήταν… Πάντα αυτός ήταν!
Απλά μας ξύπνησε δείχνοντας μας το πραγματικό του πρόσωπο. Δείχνοντας μας ποιος και τι είναι ο κόσμος που ζούμε… για το τι είμαστε ικανοί εμείς οι άνθρωποι! Ήταν ένας καθρέφτης… ο καθρέφτης που όλοι μας φοβόμαστε να σταθούμε μπροστά του και για λίγα δευτερόλεπτα του χρόνου να τον κοιτάξουμε κατάματα και να δούμε την πραγματικότητα… του ίδιου μας του εαυτού!
Όχι δεν άλλαξε ο κόσμος! Παραμένει ίδιος και χειρότερος! Και εμείς οι άνθρωποι είμαστε ένα κομμάτι του που μαζί μ’ αυτόν κοιμόμαστε, ξυπνάμε, ζούμε… και συναναστρεφόμαστε! Όχι ο κόσμος δεν άλλαξε (τουλάχιστον όχι προς το καλύτερο) αλλά μπορούμε εμείς οι άνθρωποι να τον αλλάξουμε! Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του, ας παραδεχτεί τα λάθη του…….. και ίσως τότε να έρθει και ο “παράδεισος”!!!



📌Διάβασε το part2:




__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

2 σχόλια :

  1. Καλησπέρα! Όπως μάλλον θα ξέρεις το γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο. Έχουνε ειπωθεί πολλά και έχουν εμφανιστεί και ντοκιμαντέρ κατά καιρούς που το αποδεικνύουν περίτρανα αυτό. Όπως αποδεικνύουν και τις σχέσεις του Μπους με τον Μπιν Λάντεν όπου μέχρι και συνέταιροι υπήρξαν. Απλά έπρεπε να δικαιολογήσει η Αμερικανική Κυβέρνηση τον πακτωλό χρημάτων που θα τους πρόσφερε η Ομοσπονδιακή Αμερικανική Τράπεζα (με το αζημείωτο βέβαια) και έτσι έστησαν ένα γεγονός ώστε αργότερα να πουν στον Αμερικανικό λαό ότι υπάρχει τρομοκρατία και θα πρέπει να δανειστούμε χρήματα ώστε να την καταπολεμήσουμε. Συμφωνώ με αυτό που λες ότι ο κόσμος μετά από την 11η Σεπτεμβρίου δεν άλλαξε. Ο κόσμος πάντα ίδιος ήτανε και πάντα ίδιος θα μείνει. Όσο το χρήμα θα κόβεται από ιδιώτες και οι τόκοι θα πηγαίνουν πάλι πίσω σε αυτούς τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα@ αυτά που λες τα γνωρίζουμε ΟΛΟΙ!Όλα στημένα είναι και εμείς απλά είμαστε τα θύματα αυτού του σχεδίου! Όσο οι άνθρωποι πιστεύουν ότι στη Ζωή το χρήμα μετράει και κυρίως έχουν την αυταπάτη ότι για πάντα θα ζουν και θα το παίζουν Θεός τόσο θα αυτοκαταστραφόμαστε...σιγά-σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes