♫Music Obsessions #36 - Πάλι καλά (Κάτι τέτοια βράδια)...


  Οι μέρες παλεύονται πιο εύκολα. Η καθημερινότητα, το τρέξιμο, οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια να νιώσεις και τόση μοναξιά.
  Οι νύχτες όμως είναι άλλο πράγμα. Είναι σαν να κουβαλάς ένα ασήκωτο φορτίο. Ένα φορτίο όλης της ημέρας αλλά και της νύχτας μαζί.
  Τα βράδια ή έστω μερικά βραδιά που η καρδιά, το κορμί, τα καυτά μάτια σου, όλα σου τα συναισθήματα χτυπάνε κόκκινο, πονάνε, φωνάζουν, κλαίνε... σε πιάνει και το παράπονο για την μοναξιά που νιώθεις, για αυτά που θα ήθελες να βιώσεις, αυτόν ή αυτήν που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου παρών/παρούσα έστω και από μακριά να γελάτε παρέα για την κακή ψυχολογία... να κάτι τέτοια βράδια.
  Ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο, ένα "θα το περάσουμε μαζί", ένα "Μίλα μου", καλύτερα μια επίσκεψη, μια αγκαλιά... τόσοι χίλιοι τρόποι για να αντέξεις όλα αυτά που δεν μπορείς.
 Κάτι τέτοια βράδια που όλα μοιάζουν ίδια, μονότονα, κενά, που το μυαλό κάνει ταξίδια, σκέψεις θλιμμένες παραπονιάρικες που δεν πρέπει, που τα ερωτήματα και τα "γιατί" ψάχνουν απαντήσεις και ένα δίκαιο στο άδικο. 
  Να κάτι τέτοια βράδια που δεν μπορείς να ελέγξεις συμπεριφορές και συναισθήματα πέφτεις όλο και πιο βαθιά στο κενό. Να κάτι τέτοια βράδια σαν κι αυτό όλα μοιάζουν τρωτά.
  Κάτι τέτοια βράδια πες μου ποιος και ποια δεν έχει νιώσει;
  Κι αν είσαι από τους τυχερούς που είσαι εκεί και με αυτούς που επιθυμείς, τότε πάλι καλά, εσένα δεν σε αγγίζουν κάτι τέτοια βράδια ούτε τέτοια συναισθήματα.
  Αν όμως είσαι από εκείνους τους άτυχους που είναι μακριά, μόνοι ίσως και ξεχασμένοι σε μια αναμονή που πονάει περισσότερο κι από την ίδια την απουσία και την σιωπή, τότε κάτι τέτοια βράδια γίνονται ασήκωτα σαν ένα φορτίο που κουβαλάς εις διπλούν γιατί πληρώνεις άδικα όλα αυτά που δεν μπορείς ή που δεν αντέχεις ή ακόμα που δεν είναι τελείως επιλογή σου, ίσως να είναι και η ίδια σου η μοίρα.
  Όποιος παλεύει κάτι τέτοια βράδια σαν κι αυτό που το μυαλό κάνει ταξίδια μοναχικά, με παρηγοριά στο repeat το τραγούδι που αγγίζει τις χορδές της καρδιάς του, ένα ποτάκι και ένα ταβάνι που κοιτάς σαν να σου μιλά και σκέφτεσαι δυνατά "πάλι καλά που έχω και τον εαυτό μου παρών εκεί που η απουσία του άλλου είναι πιο βαριά κι από το βάρος της μοναξιάς μου..." τότε μην φοβάσαι μπορείς να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να λες "αντέχω και μπορώ ακόμα".

🎼"Κάτι τέτοια βράδια σαν κι αυτό
Πάλι καλά που είσαι κοντά μου
Για να ξυπνάς στα όνειρά μου
Και να ξεχνάω στο λεπτό
Όλα αυτά που δεν μπορώ"🎼

 Πάλι καλά να λες που έχω τον εαυτό μου.
 Πάλι καλά που κάτι τέτοια βράδια σαν κι αυτό με βλέπω και αντέχω... που μέσα στην ασπρόμαυρη καθημερινότητα, τα έγχρωμα μου αισθήματα υπάρχουν και ξυπνούν τα όνειρά μου.
 Πάλι καλά να λες που έχω εμένα... Πάλι καλά να λες που έχω -εσένα- και μπορώ να αντέχω.




Φανή Δρακοπούλου - Πάλι καλά
Στίχοι: Κωνσταντίνος Αργυρός, Λευτέρης Κιντάτος
Μουσική: Λευτέρης Κιντάτος, Κωνσταντίνος Αργυρός
Κυκλοφορία: Απρίλιος 2018
 






 


*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Καλησπέρα σου Μαρία μου...
    ακολούθησα την συναισθηματική σου κάθοδο στα άδυτα της Νύχτας. Στα ερωτήματά της, στις αναζητήσεις της.
    Είναι εκείνες όντως οι ώρες που νιώθεις δύσκολα και οι βυθίσεις παραμονεύουν επικίνδυνα.
    Καλό το τραγούδι το άκουσα.
    Καλή Κυριακή Μαρία μου με όμορφες σκέψεις σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, σ' ευχαριστώ πολύ που με ακολούθησες...
      Μέσα από όλες αυτές τις συναισθηματικές σκέψεις μου ελπίζω να πέρασα το μήνυμα ότι σε δύσκολες ώρες, μέρες και βραδιές για αρχή φτάνει που έχουμε τον εαυτό μας για να αντέξουμε κι ύστερα όποιος μας ακολουθεί ή επιθυμεί να μας ακολουθήσει
      Το τραγούδι απλά το έχω λατρέψει.
      Καλή εβδομάδα να ευχηθώ με όμορφες σκέψεις.

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes