🏵Tag - Award: THE VERSATILE BLOGGER AWARD + 7 Πράγματα για μένα

The Versatile Blogger Award

   Και ναι μετά από πάρα μα πάρα πολύ καιρό στην blogοσφαιρα επέστρεψαν και πάλι τα βραβεία που κλασικά συνοδεύονται φυσικά με κάποια πράγματα που πρέπει να πούμε για μας. Και αυτός είναι ένα όμορφος τρόπος για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμηθούν οι παλιοί ή και για να μας γνωρίσουν λίίίγο περισσότερο όσοι Φίλοι μας ακολουθούν και μας διαβάζουν. Εεεεε, και επειδή έχουμε και ένα  fan club... αχαχα καταλαβαίνετε!🤣  Και αυτό είναι πολύ ευχάριστο και επίσης είναι μέρος από την ασχολία μας με το blogging.
   
  Είναι τιμή μου, λοιπόν, που το βραβείο "The Versatile Blogger Award" μου το χάρησε απλόχερα η Άννα από το "ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ". ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τη δική της ανάρτηση. Και την ευχαριστώ όχι μόνο γιατί με συμπεριέλαβε στη λίστα της αλλά και για την πάντοτε καλή/ενθαρρυντική της κουβέντα/βοηθητικό σχόλιο κάθε φορά που με διαβάζει.
  
   Τώρα θα πρέπει να σας πω 7 πράγματα για μένα που δεν γνωρίζετε. Λοιπόν, στα 7 προς 8 χρόνια του "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" είτε με αφορμή κάποιο βραβείο, είτε με αφορμή κάποιου tagπαιχνιδιού, είτε ακόμα και με αφορμή κάποιας ανάρτησης πιο προσωπικής, κατά καιρούς έχω μοιραστεί αρκετά πράγματα για μένα.

   Ας θυμηθούμε όμως πρώτα μερικές αναρτήσεις με κάποια πράγματα που μοιράστηκα μαζί σας στο παρελθόν.

Και στην συνέχεια να σας πω ακόμα 7 πράγματα για μένα

Από τον Δεκέμβριο του 2009 που είχα χαθεί για αρκετές ώρες στην Ρώμη έπαθα ας το πούμε άγνοια κινδύνου. Από εκείνη την περιπετειώδης μέρα ως δια μαγείας έπαψα επιτέλους να είμαι ένα τρομαγμένο παιδί. Σήμερα δεν φοβάμαι εύκολα ούτε φοβάμαι να βγω από την ασφάλεια μου για να ανακαλύψω καινούργια μονοπάτια που είμαι σίγουρη πως θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Κάποια στιγμή πρέπει να σας πω για αυτή την περιπέτεια και τι κέρδισα από αυτό μου το ταξίδι.

Θεωρώ πως είμαι η καλύτερη Ψυχολόγος αλλά και η καλύτερη Μάνατζερ του εαυτού μου. Αν και στο παρελθόν πήγαινα σε Ψυχολόγο και μου έκανε καλό, τελικά η ίδια η Ψυχολόγος μου είπε πως δεν την έχω ανάγκη διότι από μόνη μου ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και που πατάω.  Όσο για την μάνατζερ, σε καμία περίπτωση δεν μου αρέσει και δεν αφήνω κανέναν να διαχειρίζεται και να ανακατεύεται στις δουλειές μου και στα σχέδια μου. Είτε αυτό έχει να κάνει με επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις, είτε με υποχρεώσεις και λογαριασμούς είτε ακόμα και με τα προφίλ μου στα Social. Ίσως επειδή ότι είναι στην επιβλεψή μου κυλάει και βγαίνει σωστά και έτσι ακριβώς όπως είμαι Εγώ η ίδια ως χαρακτήρας χωρίς κάτι το "φαίνεσθαι".
  
Όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ γίνομαι πιο ελεύθερο πνεύμα, πιο χαμο-γελαστή, πιο αμετανόητα ισχυρή προσωπικότητα στο "Τι εστί Μαρία ή αλλιώς Μαράκι", πιο φευγάτη καλλιτεχνική ψυχή, πιο παθιασμένη με όσα με γεμίζουν χαρά και χαμόγελο, πιο αποφασισμένη για τον σκοπό της ζωής μου, πιο δυνατή στα αμέτρητα εμπόδια της μοίρας, πιο απόλυτη στα προσωπικά πιστεύω μου, πιο αληθινή απέναντι στην ψεύτικη μάζα, στο δήθεν και στη βιτρίνα... αλλά πια και λιγότερο Drama Queen στους χωρισμούς μου, λιγότερο απαισιόδοξη, λιγότερο περιμένω και μένω στην αναμονή, λιγότερο έως και καθόλου δεν καίγομαι και πολύ για όποιον δεν με γουστάρει, δεν φοβάμαι πια και επίσης αυτοσαρκάζομαι και κάνω (black) χιούμορ όταν ο άλλος προσπαθεί να τα βάλει μαζί μου άδικα.
 
Αν και από πάντα μέχρι και σήμερα έχω τάσεις φυγής και ασυγκράτητη ανυπομονησία, τελικά οι περισσότερες τάσεις φυγής μου και το "τώρα μου τη βάρεσε και τώρα πρέπει να το κάνω πράξη" με έχουν σπρώξει στις καλύτερες περιπέτειες και στιγμές της ζωής μου ...για το καλό μου.
 
Δεν είμαι καθόλου αυτό που λένε Φιλόδοξη ούτε επαγγελματικά ούτε προσωπικά (αντιθέτως μισώ την λέξη "Φιλοδοξία" γιατί από μικρή την έχω στο μυαλό μου μόνο ως κακή έννοια) αλλά με αυτά που ασχολούμε, ονειρεύομαι, σχεδιάζω, επιθυμώ, θέλω να τα φτάσω στο σημείο που θα είναι άκρως πετυχημένα  κυρίως σε μένα πρώτα απ' όλα.  Εξάλου, από πάντα με τον εαυτό μου κοντραριζόμουν και ήθελα να δώσω το καλύτερο που μπορώ.   

Είμαι εθισμένη με το smartphone κινητό μου και είναι προέκταση του χεριού μου. Όχι τόσο για να μιλάω στο τηλέφωνο, ούτε για να σκοτώνω τις ώρες μου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όσο ότι το έχω σαν Φωτογραφική μηχανή (μέχρι να πάρω την φωτογραφική που έχω βάλει στο μάτι) και έτσι κάνω αυτό που αγαπώ χρόνια τώρα και που ξέρω πολύ καλά και συλλεκτικά να κάνω, δηλαδή, να Παρατηρώ, να Φωτογραφίζω (ενιότε να συγΓράφω) και να Συλλέγω Στιγμές. Και σύντομα θα σας πω περισσότερα γι' αυτό που κάνω.
 
Τώρα τελευταία δηλώνω με σιγουριά "Είμαι Γραφιάς" και αυτό γιατί πολλοί δεν καταλαβαίνουν Γιατί Γράφω, Φιλοσοφώ ή γιατί είμαι τόσο σκεπτόμενο άτομο. Και εννοείται υποστηρίζω απόλυτα αυτό που είμαι και αυτό που κάνω με θάρρος (ίσως και με λίγο θράσος;😏) με ονοματεπώνυμο και υπογραφή.
 ________________
  Δεν θυμάμαι να τα έχω ξαναπεί αυτά αλλά να μια ευκαιρία να μάθετε για μένα και κάτι ακόμα. Και πάλι ευχαριστώ για την ευκαιρία. Αν και οι κανόνες του βραβείου λένε με την σειρά μου να δώσω το βραβείο σε 15 αξιόλογα ιστολόγια, να με συγχωρήσετε που δεν θα το κάνω και ο λόγος είναι ότι μάλλον από ότι λίγο πολύ έχω δει το βραβείο το έχετε λάβει οι περισσότεροι. Αν όμως κάποιος που με διαβάζει δεν το έχει λάβει, του το προσφέρω με όλη μου την χαρά.
Καλή Εβδομάδα να έχουμε! 


Update: Κυριακή 29/04/2018
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την αγαπημένη Φίλη, blogger και Συγγραφέα μας Κική από το blog της "ΕΚΦΡΑΣΟΥ" που επίσης μου πρόσφερε με όλη της την αγάπη και εκτίμηση αυτό το βραβείο. Κική μου, να είσαι καλά! ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τη δική της σχετική ανάρτηση και να την γνωρίσετε λίγο καλύτερα.




Διαβάστε επίσης:
___________________

Όλα τα Tag του blog!
Όλα τα δικά μουTag!
Όλα τα Βραβεία του blog!



*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
& syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993, απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

16 σχόλια :

  1. Μαρία μου καλησπέρα και καλή σου βδομάδα.
    Επτά χρόνια έ ; τέλεια....! εύχομαι να γίνουν πολλά και πάντα εδώ να έχεις να δημιουργείς και να δίνεις.
    Χαίρομαι που έμαθα πράγματα για σένα καθώς εγώ δεν είχα την τύχη να γνωρίσω το σπιτικό σου νωρίτερα. Να όμως τώρα που συμβαίνει και το απολαμβάνω.
    Γράφεις, φωτογραφίζεις....! εξαίρετες συνήθειες και καταφυγές. Και τα δύο έχουν να δώσουν πάρα πολλά.
    Αυτοσαρκάζεσαι....! αυτό σημαίνει ωριμότητα και γαλήνη ψυχής.
    Να είσαι πάντα καλά, να χαμογελάς, να σε απολαμβάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, κι Εγώ εύχομαι να ειμαι παντα καλά και να blogάρω για οσο αντεχω και φυσικά να ειμαι πάντα παθιασμένη και δημιουργική σε οτι κάνωκάνω. Αυτα εξάλλου δινουν ενεργεια και ζωή στην καθημερινότητα μας , ετσι δεν είναι;
      Να με απολαμβάνω και να με απολαμβανεται σε όσα καλα θελω να πιστεύω πράγματα.
      Να είσαι καλα και χαίρομαι που συναντηθήκαμε στην blogοσοσφαιρα οπως την αποκαλώ.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα ελεύθερο πνεύμα!! Τι καλά που διαβάζω κι άλλα για σένα. Πρωτίστως μη σε νοιάζει τι λένε και αν λένε εσύ γράφε!! Με θάρρος με θράσος με έμπνευση γράφε όμως.
    Ώστε χάθηκες στη Ρώμη; Πρέπει να μας πεις πώς έγινες άφοβη από αυτό και μόνο.
    Και τι άλλο έμαθα που δεν ήξερα; Ότι είσαι του εδώ και τώρα ναι το χω και εγώ αυτό Η ανυπομονησία στο μεγαλείο της. Καλό που σου βγαίνει σε όμορφα πράγματα.
    Να σαι καλά Μαράκι μου να φωτογραφίζεις τις στιγμές που συλλέγεις και να είναι πάντα όμορφες
    Σ'ευχαριστώ που συμμετέχεις και εσύ Σου αξίζει το βραβείο πρώτα από όλα γιατί γράφεις από την ψυχή σου με ωμή ειλικρινεια πολλές φορές Μπραβο σου Εύχομαι η ζωή να σου φέρει αληθινά βραβεία για ό,τι κάνεις
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου, πίστεψε με οχι δεν με νοιάζει αλλα δε δινω και καθολου δεκάρα. Αφου αρεσει σε μενα και μονο καλο μου κανει σε οποιον αρέσω και αρεσει αυτο που κάνω.. .Ακολουθει ετσι δεν είναι;
      Σ' ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου, μακάρι να συμβεί....
      Να εισαι καλα!
      Την ♡ αγάπη μου!

      Διαγραφή
  3. Μαράκι, σε παρακολουθώ πολλά χρόνια, αλλά χάρηκα που έμαθα πολλά καινούρια πράγματα για εσένα.
    Δεν είχε τύχει ας πούμε να διαβάσω ότι είχες χαθεί στη Ρώμη. Τι εμπειρία κι αυτή. Όντως πρέπει να τη κάνεις ανάρτηση.
    Να 'σαι καλά Μαράκι να συλλέγεις στιγμές, να τις κάνεις αναρτήσεις να σε διαβάζουμε.
    Σε φιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, χρόνια πολλά Οντως.... Καλα να ειμαστε με ορεξη και πάθος για περισσότερα ακομα χρόνια.
      Ναι κι Εγώ πιστευω πως πρέπει να κανω ανάρτηση γι' αυτο το ταξιδι, οπως βέβαια χρωσταω για την Αυστραλία.
      Θα τις κανω ολες....
      Να εισαι καλα κορίτσι μου! ♡

      Διαγραφή
  4. Ω ναι, να μας γράψεις για τη Ρώμη!
    Και σου εύχομαι να αποκτήσεις γρήγορα τη φωτογραφική μηχανή που επιθυμείς! Το αυτό εύχομαι και για μένα...χαχα!
    Συγχαρητήρια για το βραβείο και χαίρομαι πολύ που έμαθα περισσότερα πράγματα για σένα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, θα σας γράψω οπωσδήποτε!
      Οσο για την Φωτογραφική μηχανή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διακαώς την θελω και την χρειάζομαι. Μας το εύχομαι...συντομααααα!!!!😉
      Τα φιλιά μου! 😘

      Διαγραφή
  5. Βρε, ποια Ρώμη;; Εγώ μπορώ να χαθώ άνετα στον Πειραιά (τις λίγες φορές που τον έχω επισκεφτεί) και να βγει "silver alert" για την πάρτη μου! Όπως καταλαβαίνεις, περιμένω πως και πως να μας πεις για τη Ρώμη! (την οποία απροπό, έχω επισκεφτεί τρεις φορές κι ευτυχώς, δεν χάθηκα καμία!) Πολλά φιλιά και καλημέρες Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ Εγώ Χάνομαι κάθε τρεις και λίγο παντού αλλά επειδή κάθε τετοια περιπέτεια καταφέρνω να τα καταφέρνω αχαχα το διασκεδάζω κιόλας.
      Θα σας πω για την περιπέτεια μου στην Ρώμη θα σας πω!
      Τα φιλιά μου Πέτρα μου! ♡♡😘

      Διαγραφή
  6. Αχ βρε Μαράκι μου, πάντα τόσο αυθεντική!
    Φιλια πολλα και να περνας ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Κική μου τα ελαττώματα δεν φεύγουν εύκολαεύκολα! Αχαχαχα!!!
      Κι εσύ επίσης να περνας όμορφαόμορφα!
      ♡😘

      Διαγραφή
  7. τι κι αν το πηρες, παλι: ένα βραβειάκι εδώ: https://ekfrastite.blogspot.gr/2018/04/the-versatile-blogger-award.html, σε περιμένει.

    με αγάπη!
    καλημέρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ααα περιμένω την ανάρτηση με την Ρώμη παρακαλώ!
    (ζήλεψα λίγο μέσα μου που δεν έχω πάει αλλά σιγά μη στο πω :D )

    Τα φιλιά μου Μαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μην μου το πεις! Αχαχα!
      Άντε θα σας πω για την Ρώμη...
      Τα φιλιά μου επίσης αγαπημένη!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes