Πίστη... για καλό Πάσχα!


Είναι εκείνες οι στιγμές που βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Ποιο αισιόδοξα; Πιο χαρούμενα; Ποιο ανέμελα; Πιο χαλαρά; Σίγουρα όμως πιο θετικά!
Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος ευθύνεται γι’ αυτό! Ίσως το χρωστάει ο καθένας μας στον εαυτό του… να πάρεις την κατάσταση (και τη Ζωή) στα χέρια σου, χωρίς να περιμένεις τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει ΕΣΥ να κάνεις για σένα. Ίσως πάλι να ευθύνεται κάποιος! Ίσως κάποιος να έδωσε χείρα βοηθείας, να σου έδωσε μια αιτία, έναν λόγο ύπαρξης… ίσως να έβαλε ένα μικρό λιθαράκι και βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά.

Νομίζω πως ΠΑΝΤΑ υπάρχει κάποιος! Σχετικός ή άσχετος, γνωστός ή άγνωστος,ΠΑΝΤΑ υπάρχει κάποιος να σε σκουντάει. Δεν βγαίνει πάντοτε σε καλό, αλλά πάντα κάτι μένει. Μια εμπειρία, ένα λάθος που αυτομάτως μετατρέπεται σε… μάθημα ζωής!

Είναι τελικά εκείνες οι στιγμές που ευχαριστείς διπλά το Θεό, επειδή νιώθεις, αισθάνεσαι, ζεις! Κι οι άγιες τούτες μέρες σε κάνουν να πιστέψεις ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Πιο όμορφες, πιο αισιόδοξες, πιο χαρούμενες, πιο δυνατές! Χρειάζεται ΠΙΣΤΗ! Όσο κι αν η ΠΙΣΤΗ του καθενός έχει κλονιστεί, όσο κι αν πλέον κανείς δεν πιστεύει στα θαύματα, τούτες οι μέρες -τρεις μέρες πριν έρθει η Ανάσταση- σου υπενθυμίζουν ότι υπάρχει Ζωή και είναι όμορφη! Όμορφη μες την ασχήμια της, όμορφη σαν ένα μπουκέτο λουλούδια.

Μόνο ΠΙΣΤΗ τελικά χρειάζεται! ΠΙΣΤΗ στον εαυτό σου, ΠΙΣΤΗ στο Θεό που νιώθεις πως στα δύσκολα θα σου δώσει (για μια ακόμη φορά) δύναμη για να τα ξεπεράσεις! ΠΙΣΤΗ ότι όλα θα πάνε καλά!  

Εύχομαι ολόψυχα Καλό Πάσχα! Αυτές τις άγιες μέρες οι καρδιές όλων μας ας πλημμυρίσουν από αγάπη και φως! Από αλήθεια, ειλικρίνεια & μεγαλοπρέπεια!!!!!!!
Καλή μας Ανάσταση!






 
___________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes