Απλά… ζήσε!


  Είσαι τόσο ευτυχισμένη/ος! Έτσι ξαφνικά, απρόσμενα ... ο ήχος της απόλυτης ευτυχίας σου δίνει απίστευτη χαρά! Ουρλιάζεις... και δεν σε νοιάζει που βρίσκεσαι... ποιος είναι δίπλα σου ... αν  παρεξηγήσουν την στάση σου... αν σε αποκαλέσουν «τρελή»... Απλά δεν σε νοιάζει! Και γιατί θα πρέπει να σε νοιάζει; Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά και ευτυχισμένη! 

Δεν κάνεις κάτι κακό! Τα συναισθήματα σου απλά αφήνεις ελεύθερα... να πουν όσα θέλουν να πουν! Την ψυχή σου και την καρδιά σου πλέον δεν φυλακίζεις στα πρέπει και στα μη... τα αφήνεις ελεύθερα να κάνουν και να πουν αυτά που πραγματικά θέλουν!  

Η Ζωή είναι δική σου... μία και μοναδική... όμορφη και σημαντική! Δεν θα υπάρξει άλλη! Άρα, γιατί θα πρέπει να δίνεις αναφορά; Δεν οφείλεις σε κανέναν καμία εξήγηση! Άντε λοιπόν, χαμογέλασε! …ακόμα και χωρίς να υπάρχει λόγος! Τραγούδησε δυνατά! …όποιο τραγούδι σου ξυπνά τα κρυμμένα συναισθήματα! Κοίταξε! Μίλησε! Άκου! Μύρισε! Γεύσου! Απλά, ΖΗΣΕ! ΖΗΣΕ χωρίς τύψεις κι ενοχές! Όλα είναι εδώ για μια στιγμή… μετά θα γίνουν αέρας!


@Αυτές ήταν οι σκέψεις μου… χωρίς παρεξήγηση!    









__________________________________________

*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.

Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *

*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes