Στιγμές σε Guest post #1: Συναισθηματική χλαπάτσα


   Και εσύ μου λες πρέπει να κάνουμε έρωτα. Τι πρέπει μου λες; Εγώ έχω ανάγκη να πεθάνω και να ξαναγεννηθώ μέσα στα χέρια σου, να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να δω μέσα στα μπράτσα σου τον ήλιο να ξημερώνει, να καψουρευτώ εκ νέου τα αγουροξυπνημένα σου μάτια πρωινιάτκα... και εσύ μου μιλάς για μερικές ώρες. Δεν μου φτάνει αυτό, μάτια μου, θέλω να ζήσω ολοκληρωμένο τον έρωτα μου για σένα... κι ας διαλυθώ μετά, ας πιάσω πάτο. Να σε κοιτάξω στα μάτια και να σου πω πόσο σε πιθύμησα, πόσο απαραίτητος μου έχεις γίνει, πόσο σε αγαπάω, πόσο με πονάει που δεν σε έχω... κι ας κλάψω μπροστά σου, ξέρω ότι θα σκουπίσεις κάθε δάκρυ που θα κυλήσει...

  Ναι, λοιπόν, είναι γεγονός... υπάρχουν αγκαλιές που κουμπώνουν τέλεια... κορμιά που βεντουζάρουν απόλυτα το ένα στο άλλο ακόμη και με την ύπαρξη ρουχισμού... υπάρχουν ψυχές που δένονται με το άγγιγμα των χεριών... καρδιές που εφάπτονται και βλέμματα που βυθίζονται το ένα στο άλλο και κάπως έτσι οι στιγμές κλειδώνουν και μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο... νιώθεις ότι ο χρόνος σταματάει να κυλάει και η γη παραμένει ακίνητη... δε γίνεται σκέφτεσαι ο άνθρωπος αυτός που καλά-καλά δεν γνωρίζεις, να σε σφίγγει στα μπράτσα του και να βάζει στη θέση τους όλα τα κομμάτια του πάζλ της ψυχής σου... κλείνεις διστακτικά τα μάτια και τα ξανανοίγεις και είναι ακόμα εκεί... και εσύ βρίσκεσαι στην φυλακή των χεριών και των ματιών του... και σε κατακλύζει ένα ζεστό, περίεργο, σχεδόν ξένο συναίσθημα και εύχεσαι να μην ξημερώσει απόψε... να μην χρειαστεί να βγεις από αυτήν την γλυκιά μέγγενη... είθε ο ύπνος να σε βρει σε τούτα τα μπράτσα...




  Η πρώτη Guest ανάρτηση για το 2017 μόλις έφτασε! Είναι μια στήλη που ήθελα να εντάξω -κι Εγώ- στο χώρο μου εδώ από πέρσι, για να μην σας πω από πρόπερσι. Βέβαια, προσωπικά ήθελα να κάνει κάτι με τη δική μου συγγραφή και ένωση με τη δική σας αλλά γι' αυτή την σκέψη που έχω εδώ και δυο χρόνια στο μυαλό μου, θα το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή. Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που φιλοξενώ μια Φίλη, την Σοφία, που με εμπιστεύτηκε και με εμπιστεύεται τα γραφόμενα της να δημοσιευτούν στο blog μου. Μου το ζήτησε κι έτσι έκανα κι Εγώ την αρχή να ξεκινήσει επιτέλους αυτή η στήλη.

  Όποιος/όποια επιθυμεί λοιπόν να εκφραστεί για οποιοδήποτε θέμα, ανώνυμα ή επώνυμα, είτε είναι blogger είτε απλώς αναγνώστης, η στήλη αυτή μέσα από το blog μου ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, είναι διαθέσιμη και μπορεί ελεύθερα να μου στείλετε το κείμενο/σκέψεις/ζωγραφική/φωτογραφία ή ότι εκφράζει τον καθένα με ένα μήνυμα στο e-mail syllegw.stigmes@gmail.com με θέμα "Στιγμές σε Guest post". Τα κείμενα θα παρουσιάζονται σχεδόν αυτούσια. Οι μόνες διορθώσεις που θα γίνονται από μένα είναι τα άτονα κείμενα και τα ορθογραφικά λάθη. 


                                                                                                

 

*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. Καλορίζικη η στήλη σου Μαράκι και καλοτάξιδη.
    Ωραία πένα έχει η φίλη σου. Μπράβο να της πεις.
    Σε φιλώ γλυκό κορίτσι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρινάκι μου! Έπρεπε και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να την ξεκινήσω!
      Εγώ της το λέω ότι έχει ωραία πένα... θα της το πω... αν και θα το δει!
      Σε φιλώ! 😘

      Διαγραφή
  2. Ομορφη και ευτυχισμενη χρονια φιλη μου!!! Υπεροχο, ρομαντικο κειμενο!!!!
    Φιλια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes