🐣Happy Easter 2017: Καλό Πάσχα με μια σούμα ευχές!


  Και φτάσαμε και στις εορταστικές άγιες ημέρες του Πάσχα!
  Είδατε πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός;!
  Πότε πέρασαν τα Χριστούγεννα; Εμένα προσωπικά σαν χθες μου φαίνεται ότι τελείωσαν!
  Μεγάλη Παρασκευή σήμερα... αν και έχω την εντύπωση πως λίγοι ένιωσαν πως είναι Μεγαλοεβδομάδα και όχι σαν μια κανονική εβδομάδα.
  Αλλά τέλος πάντων, βιώνουμε και φέτος αυτές τις άγιες ημέρες και να ευχαριστούμε που τις ζούμε ξανά.
  Δεν θα πω πολλά, γιατί περιέργως δεν έχω να πω κάτι το 'συγκλονηστικό', το 'σημαντικό', το 'καινούργιο' να πω.
  Βέβαια, μεταξύ μας, Εγώ να μην έχω να πω κάτι ή πολλά, μόνο ανησυχητικό το βρίσκω προσωπικά, που σημαίνει ή κάτι με τρώει μέσα μου και το αφήνω να πάρει το χρόνο του πριν ξεσπάσω γραπτώς, προφορικός ή με φωτιά και κάρβουνο που λένε. Ή πραγματικά με έχει πιάσει το "δεν θα σκάσω για κανέναν, Εγώ να είμαι καλά" που αυτό φέρνει κάργα αδιαφορία, έχω χάσει την υπομονή μου, διαγράφω, delete, πάπαλα που λένε και Καλή Καρδιά. Είτε το ένα είτε το άλλο (για τρίτη επιλογή συγγνώμη τώρα δεν έχω κάποια εύκαιρη) και τα δυο φέρνουν πολλά αρνητικά κι άλλα τόσα θετικά, αναλόγως από ποια πλευρά είναι και πως το βλέπει ο καθένας.  Θα δω σε λίγο καιρό τι θα γίνει! 
  Και για να θυμηθώ και μια περασμένη ανάρτηση που εία γράψει με τίτλο Όλα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους!(5/08/2013) πρώτα από εμάς τους ίδιους κι ύστερα από τους υπόλοιπους, το τονίζω, ακόμα κι αν μας ρίχνουν όλο το βάρος ή το γάντι των δικών τους λαθών, συμπεριφορών ή απλώς παρεξηγήσεων. Δεν είναι μπιχτή, είναι γεγονός.
  Τέλος πάντων, σαν πολλά είπα νομίζω! Αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι έδωσα ένα απλό θετικό μηνυματάκι, έ; Να τα λέμε κι αυτά βρε παιδιά!😉 
 

  Κάνοντας έτσι μια αναδρομή στις πασχαλινές αναρτήσεις του blog μου, παρατήρησα ότι τα τελευταία 5-6 χρόνια, από το 2011 μέχρι και το 2015 (εκτός του 2016, γιατί Μαράκι;) είχα ανεβάσει σχετική πασχαλινή ανάρτηση με τις ευχές μου για "Καλό Πάσχα". Οπότε, φέτος λέω να κάνω μια σούμα, έτσι για να θυμηθούν οι παλιοί και να διαβάσουν οι καινούργιοι τις περασμένες μου σκέψεις για αυτές τις γιορτές του Πάσχα. Και εννοείται, να διαβάσω και να τα θυμηθώ κι Εγώ η ίδια. 
  Και έχω να δηλώσω πως εκτός ότι μια χαρά ήταν οι σκέψεις μου, ακόμα κι αν ήταν κάπως δυσάρεστες, διαπιστώνω πως κάθε χρόνο όλο και καλύτερα και σίγουρα πιο δυνατή και με την Υγειά μου. Και τελεία και τέρμα, τελεία και τέλος, όπως λέω τώρα τελευταία!😎


  Αυτά τα λίγα, απλά και σταράτα από μένα. Εύχομαι να έχουμε μια ήσυχη, ήρεμη, φωτεινή και ευλογημένη Ανάσταση, Χριστός Ανέστη και ένα όμορφο Πάσχα, όπως και με όποιους το περάσει ο καθένας. Και φυσικά καλή επιστροφή όσοι ταξιδέψουν. Προσοχή στους δρόμους και το μυαλό στη θέση του ...όσο γίνεται!

 
 
 
 


Διαβάστε περασμένες πασχαλινές αναρτήσεις:
_______________________________
 
 

 
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes