💭Ημερολόγιο Σκέψεων 2017 #4: Ημέρες 20-31 (Μάρτιος 2017) Part2

💭Ημερολόγιο Σκέψεων 2017 #3: Ημέρες 20-31 (Μάρτιος 2017) Part2

Δευτέρα 20/03/2017: Μια συνηθισμένη μέρα μου.
  Ξυπνάω πάντα σταθερά γύρω στις 7 το πρωί, είτε έχω κοιμηθεί το βράδυ νωρίς είτε αργά, είτε έχω δουλειά το πρωί είτε δεν έχω. Κάνω τις δουλειές του σπιτιού, όλα να είναι καθαρά και στην θέση τους. Αν ξέρω πως δεν θα μπορέσει να μαγειρέψει η μάνα μου, θα μαγειρέψω Εγώ. Αν δεν μείνω μέσα, θα βγω έξω να βρεθώ στο γνωστό στέκι των Φίλων με το laptop μου να γράψω και να πιω εκεί τον καφέ μου. Αν έχω δουλειές, θα είμαι έξω στο τρέξιμο μέχρι το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι. Το υπόλοιπο της ημέρας, θα με βρει στο σπίτι, γράφωντας, ζωγραφίζοντας και βλέποντας tv. Εκτός κι αν προκύψει καμιά "έκπληξη" και ζήσω το κάτι παραπάνω και το κάτι το διαφορετικό. Ζωάρα λέμε, όχι αστεία! Χεχεχε!!!😂

Τρίτη 21/03/2017: Κάτι που με ενέπνευσε σήμερα.
  Οι κουβέντες "Αααα χαίρομαι για σένα! Όσο κι αν δεν το πιστεύεις." - "Γιατί να μην το πιστεύω... Σ' ευχαριστώ!!!"

Τετάρτη 22/03/2017: Ένα νόμο που θα έφτιαχνα. (να τιμωρούνται παραδειγματικά…)
  Όσοι πειράζουν, κακοποιούν, βασανίζουν και κάνουν κακό στα ζώα και στα παιδιά. Σε αυτά τα δυο θέματα είμαι πολύ ευαίσθητη, άρα και πολύ σκληρή. Δεν δικαιολογώ τίποτα και κανέναν, όποιος και να είναι ο λόγος και η αιτία.


Πέμπτη 23/03/2017: Μια ευκαιρία που περιμένω.
  Να μου κάτσει επιτέλους το τζακπότ του Τζόκερ... Να βρω μια δουλειά που να είναι ακριβώς στα μέτρα μου και να πληρώνομαι καλά και έτσι όπως δίκαια πρέπει... Να εξαφανιστώ τουλάχιστον μια ολόκληρη εβδομάδα ή και μήνα/μήνες ίσως; κάνοντας διακοπές κάπου να μην με ξέρει κανένας και ζώντας την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη... Να ολοκληρώσω το βιβλίο μου και να το κυκλοφορήσω επιτέλους(!)... Να βρω τον άντρα της ζωής μου που να είναι το ίδιο -ωραίος- τρελός, παθιασμένος και άλλα πολλά σαν κι εμένα... Πολλά είπα; Εντάξει μωρέ, είπα τα βασικά με ας πούμε σειρά προτεραιότητας. Αχαχα!!!

 
Παρασκευή 24/03/2017: Μια ευκαιρία που έχασα.   
   Ίσως, λέω ίσως, να ζήσω μόνη μου, έστω και για κάποιο χρονικό διάστημα παλιά στις καλές εποχές που δουλεύαμε και παίρναμε καλά χρήματα. Ίσως όμως δεν έγινε γιατί τότε η προτεραιότητα μου και η σκέψη μου ήταν να ορθοποδήσω στα πόδια μου, να γνωρίσω τον εαυτό μου και να ανοιχτώ κοινωνικά. Ίσως, τελικά η μόνη ευκαιρία που έχασα στη ζωή μου ήταν να ζήσω κάποια χρόνια όταν έπρεπε κι έτσι όπως έπρεπε. Από την άλλην, δεν ήταν και εξ ολοκλήρου στο δικό μου χέρι...


Σάββατο 25/03/2017: Αισθάνομαι μόνη/ος όταν...
  Το έχω δηλώσει πως είμαι από τους ανθρώπους που όχι μόνο δεν φοβάμαι την μοναξιά αλλά την αγαπώ και είναι καλή μου Φίλη, επειδή πολύ απλά την έχω ζήσει στο πετσί μου του θανατά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Φυσικά και εννοείται πως αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν αισθάνομαι τόσο μόνη που εύχομαι να υπήρχε κάποιος να μου την διώξει. Συνήθως αυτό οφείλεται στην απουσία μιας αντρικής παρουσίας, διότι από Φίλους θεωρώ πως είμαι κομπλέ. Αλλά ευτυχώς, δεν κρατάει πολύ, παρά μονάχα μερικές ημέρες και κυρίως νύχτες. Ακόμα και σε γιορτινές μέρες να είμαι μόνη, ολομόναχη, ξέρω πολύ καλά πως να ανεβάζω την ψυχολογία μου και να περνάω καλά, αντίθετα από κάποιους άλλους που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έπεφταν σε θλίψη και θα τα βάφανε μαύρα.

Κυριακή 26/03/2017: Μια δουλειά που βαριέμαι αφόρητα.
  Σιδέρωμα ασυζητητί και δεν έχω χειρότερη δουλειά, ειδικά δουλειά σπιτιού. Αλλά, μ' αρέσει δε μ' αρέσει, την κάνω αλλά μην φανταστείτε! κάθε εβδομάδα, μόνο όταν κάποια ρούχα είναι τόσο πολύ τσαλακωμένα που πρέπει να σιδερωστούν ειδάλλως δεν μπορούν να φορεθούν. Όχι που θα κάτσω να σκάσω!


Δευτέρα 27/03/2017: Όταν βγαίνω για φαγητό μου αρέσει να…
...τρώω σουβλάκια. Είναι το αγαπημένο μου junk food και τολμώ να πω πως και κάθε μέρα να έτρωγα, δεν θα τα βαριόμουν ποτέ. Αν με την παρέα μου, με τους Φίλους μου αποφασίσουμε να πάμε έξω για φαγητό, η πρώτη πάντα σκέψη και επιλογή είναι για σουβλακερί κατάσταση.


Τρίτη 28/03/2017: Μια φράση που με κάνει να γελάω.
  "Ό,τι δεν με σκοτώνει, δεν με πέτυχε." Μου την είχε πει μια μέρα, έτσι όπως συζητούσαμε μια Φίλη μου που την είδε σε ένα βιβλίο ημερολόγιο κι ύστερα τυχαία το είχα δει το συγκεκριμένο βιβλίο και όπως το ξεφύλισσα, ανάμεσα στις αστείες ατάκες, είδα και αυτήν. Νομίζω πως όσο νόημα κρύβει η πασίγνωστη φράση "Ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό" άλλο τόσο μεγαλύτερο νόημα (κι ας ακούγεται σαν αστεία) κρύβει η "Ο,τι δεν με σκοτώνει, δεν με πέτυχε".

Τετάρτη 29/03/2017: Μια εικόνα ανοιξιάτικη.
Ανθοπωλείο Περιστέρι
Η εξωτερική διακόσμηση ενός ανθοπωλείου στο Περιστέρι

Πέμπτη 30/03/2017: Αγαπημένο αξιοθέατο.
 
Παρθενώνας / Parthenonas
  Εντάξει ξέρω πως δεν σας κάνει έκπληξη... αλλά βρε παιδιά είναι το ομορφότερο αξιοθέατο όχι της χώρας μας αλλά όλου του κόσμου. Εντάξει, μπορεί και να υπερβάλλω αλλά το λατρεύω.


Παρασκευή 31/03/2017: Κλείνοντας τον μήνα με μουσική.
  Το υπέροχο και αρκετά θλιμμένο τραγούδι από τις MELISSES και "Το κύμα". 

Αγάπη μου σου γράφω ένα ποίημα
θα θελα να ζήσω σ’ένα κύμα
να με πάει και να με φέρνει
και στις σκέψεις σου να μπαίνει
να γλιστράω στα μαλλιά σου
στον λαιμό σου να κρυφτώ
να μεθάω με το άρωμα σου
να χορεύω στο κενό

Πάρε με μαζί σου
στο πιο όμορφο όνειρο
πάνω στο κορμί σου
στου φιλιού σου τον βυθό
θα 'σαι εσύ το κύμα
θα 'μαι αέρας που φυσά
σου υπόσχομαι ταξίδια
ασημένια και χρυσά


Αγάπη μου στα δυο σου μάτια
ανοίγονται θλιμμένα μονοπάτια
μες στην θλίψη θα βαδίσω
τις πληγές σου για να κλείσω
και όταν φτάσω ως την άκρη
και το μαύρο έχει χαθεί
θα χαράξω ένα δάκρυ
μια υπόσχεση ακριβή



Ημερολόγιο Σκέψεων 2017
  Αυτές ήταν και οι τελευταίες -ομολογουμένως καθυστερημένες- ερωτοαπαντήσεις μου για το μήνα Μάρτιο για το "Ημερολόγιο Σκέψεων 2017".



 Παρακάτω οι 30 ερωτήσεις του Απριλίου 2017
Ημερολόγιο Σκέψεων: Οι 30 ερωτήσεις του Απριλίου 2017



 
Διαβάστε επίσης: 



*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫  Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

8 σχόλια :

  1. Σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες σου επιθυμίες.
    Καλησπέρα Μαρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως κι εγώ θα μπορούσα να έτρωγα καθημερινά σουβλάκια, αλλά ένα φιλότιμο με κρατάει και τρώω σπάνια :( Κλαψ... Λοιπόν μου αρέσει πολύ το κύμα και γενικώς οι Μέλισσες. Πολλά φιλιά Μαράκι ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, στο θέμα "Σουβλάκια" το ομολογώ πως δεν έχω φιλότιμο. Έχω όμως σε πάρα πολλά άλλα!Μικρό το κακό λοιπόν! Αχαχαχα!!! Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι Μέλισσες και δε η φωνή του Χρήστου Μάστορα.
      Τα φιλιά μου αγαπημένη μου Πέτρα!😘😘

      Διαγραφή
  3. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικό να λέμε τα σουβλάκια junk food, γιατί τα σουβλάκια είναι μέρος του πολιτισμού μας χαχαχαχα
    Το σιδέρωμα ποιος το αγαπά; Όποιος το αγαπά να μας το πει, να του δώσουμε και τα δικά μας χαχαχα
    Σε φιλώ κορίτσι γλυκό. Όμορφη Κυριακή να έχεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έέέέτσιιιι βρε Μαρινάκι μου! Τ ασουβλάκια είναι μέρος του πολιτισμού μας!'Όχι, όχι δεν αγαπάω το σιδέρωμα αλλά από την άλλην δύσκολα δίνω τις δουλειές μου να τις κάνει κάποιος άλλος, οπότε αν και εμ βαριά καρδιά σιδερώνω. Αχαχαχα!!!
      Τα φιλιά μου κοριτσάρα μου!😘😘

      Διαγραφή
  4. Αχ, αγαπημένα σουβλάκια!!!! Ούτε κι εγώ τα βαριέμαι!!! (Δυστυχώς...)
    Καλό μήνα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου, εντάξει κάθε μέρα δεν γίνεται και δεν πρέπει να τρώμε σουβλάκια (γιατί εντ΄'αξει σαν το σπιτικό φαγητό δεν έχει) αλλά μια στο τόσο ή μια φορά την εβδομάδα πόσο κακό να κάνει,έ;;;
      Καλό μας μήνα!
      😘💛

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes