Ενημερωτικό post! I'm back my Friends!

I'm back!

    Ξέρω ότι το blog μου το τελευταίο διάστημα το έχω παραμελήσει πάρα πολύ. Οι λόγοι είναι καθαρά λόγω του ταξιδιού μου στην Αυστραλία. Τα προβλήματα που είχα με την μέτρια έως καθόλου πρόσβαση και σύνδεση στο διαδίκτυο νομίζω το ξέρατε διότι είχα ενημερώσει με σχετική ανάρτηση στο προφίλ μου στο fb. Αν προσθέσετε και τα χίλια δυο προβλήματα και τις παράξενες -κακές δυστυχώς- καταστάσεις που έζησα στην Αυστραλία αυτούς τους 3 ολόκληρους μήνες… με μια σούμα ήταν όλα εναντίον μου στο να ασχοληθώ με το blog μου. Πιστέψτε με, ακόμα και να γράψω μερικές σελίδες για το βιβλίο μου ήταν όχι απλά εναντίον μου αλλά ανεπίτρεπτο. 

   Δεν θα πω σε τούτη την ανάρτηση περισσότερα σχετικά με το πώς πέρασα στην Αυστραλία και τα σχετικά. Εννοείται, θα γραφτούν και θα ανέβουν μερικές αναρτήσεις για το ταξίδι μου, την 3μηνη παραμονή μου, τι είδα, τι γεύτηκα, πως πέρασα και τελικά το τελικό συμπέρασμα αν μου άρεσε ή όχι η Αυστραλία. Όμως, λόγω ότι προσπαθώ να προσαρμοστώ και να ορθοποδήσω ξανά στα πόδια μου, λόγω ότι σε πολλά πράγματα κάνω μια καινούργια αρχή, λόγω ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθώ μόνο με πράγματα που αμοιβαία με θέλουν, με γεμίζουν και με συντροφεύουν στην ζωή μου και γενικά κλείνω κεφάλαια, αφήνω πίσω μου ό,τι με άφησε ή δεν μου φέρθηκε εντάξει και φυσικά λόγω εορταστικής περιόδου, θα ασχοληθώ με το να ανεβάσω και να μοιραστώ μαζί σας άλλα πιο ευχάριστα και χαρούμενα πράγματα και οι αναρτήσεις για την Αυστραλία θα τις αρχίσω από το Ιανουάριο του 2018.

  Δεν θα σας γράψω πολλά, μόνο να σας ευχαριστήσω έχω ανάγκη να σας πω. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους/όλες εσάς τους αναγνώστες του blog μου που παρόλο την αισθητή απουσία μου, εσείς διαβάσατε τις 2-3 πρόσφατες καινούργιες αναρτήσεις που ανέβασα αλλά και που διαβάζατε αρκετές παλιές των προηγούμενων χρόνων. Φυσικά για τα σχόλια, μηνύματα και e-mail που μου στείλατε και δεν κατάφερα να σας απαντήσω. Απαντώ εδώ με ένα γενικό αλλά και ειδικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον καθένα ξεχωριστά. Γενικά ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά του blog μου, είδα ενδιαφέρουσα κίνηση και αυτό εμένα με ευχαριστεί. 

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που η σελίδα μου στο fb, αν και επίσης παραμελημένη και ακόμα υπό κατασκευήν, βρίσκει όλο και περισσότερο ανταπόκριση. Υπόσχομαι πως θα είμαι πιο ενεργή και κρατήστε πως σας ετοιμάζω μια μικρή έκπληξη.

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους εσάς τους blog/fb Φίλοι μου (ξέρετε ποιοι είσαστε εσείς!) που όλο αυτό το διάστημα που ξενιτεύτηκα, δεν με αφήσατε να αισθανθώ και τόσο μόνη και χωρίς κάποιον δικό μου άνθρωπο. Μου στέλνατε προσωπικά μηνύματα, ευχές, κουβέντες γεμάτο κουράγιο και γενικά άκουγα και διάβαζα «Να προσέχεις εκεί στα ξένα Μαράκι. Να γυρίσεις σύντομα στην πατρίδα…» κ.α. κουβέντες παρήγορες που πραγματικά κατά βάθος είχα ανάγκη να ακούσω και να διαβάσω για να αντέχω την κάθε μέρα και νύχτα.

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ιδιαίτερα κάποιους ανθρώπους που για μένα είναι «Άνθρωποι σχέση ζωής» που παρόλο τα μικρά παράπονα μου που έσταζε η ψυχή μου για την όποια απουσία τους (που αντικειμενικά η παρουσία τους ήταν πιο μεγάλη από την μικρή απουσία τους) 3 μήνες στάθηκαν δίπλα μου και δεν με εγκατέλειψαν, όπως κατά βάθος νόμιζα πως μάλλον βάση χρόνου και απόστασης θα κάνουν. Έπεσα έξω και οφείλω να πω ένα «Ευχαριστώ». Επιβεβαίωσα καρατσεκαρισμένα ποιος έμεινε και ποιος την έκανε όσο Εγώ ήμουν μακριά. Και εννοείται κάποιοι πήραν από μένα delete με συνοπτικές διαδικασίες και άλλοι έδωσαν από μόνοι τους το delete, πρώτα στον εαυτό τους κι ύστερα σε μένα. Αποδεκτά και φυσιολογικά όλα από την μεριά μου! 

  Τέλος, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον εαυτό μου εννοείται που μπορεί να έχασα για αρκετό καιρό τον –τρελό-υπέροχο- εαυτό μου αλλά δεν έχασα στιγμή την προσωπικότητα μου και τον χαρακτήρα μου και όσα πιστεύω για μένα, για τη ζωή μου, για τα πιστεύω μου και γενικά στάθηκα αξιοπρεπώς στο ύψος μου και παρέμεινα δυνατή και σήμερα, τώρα, αυτή την στιγμή είμαι πιο σίγουρη, πιο περήφανη και πιο δυνατή από ποτέ. Φυσικά και είμαι ο ίδιος άνθρωπος αλλά πιο αναβαθμισμένη σε πολλά πράγματα. Από τις εκπτώσεις που έκανα και έριχνα τον εαυτό μου μέχρι και ότι δεν φοβάμαι να χάσω, να κλείσω ή να τραβήξω πιο εύκολα μια «κόκκινη γραμμή». Δεν ήταν ότι αυτό το 3μηνο ήταν αρκετός χρόνος για να επανεξετάσω τα πράγματα. Όχι, διότι Εγώ προσωπικά ως τέτοιος χαρακτήρας που είμαι, αυτή που είμαι τέλος πάντων, δεν χρειάζομαι σχεδόν ποτέ χρόνο (αν δεν το αποφασίσω Εγώ η ίδια) για να σκεφτώ ή να ξανά βρω τις δυνάμεις μου. Ακόμα και σε αυτό το θέμα είμαι ανάποδος άνθρωπος. Εκεί που πολύς κόσμος χρειάζεται χρόνο για να σταθεί και πάλι στα πόδια του, Εγώ λυπάμαι αλλά δεν χρειάζομαι διότι πολύ απλά και λογικά για μια Σκορπίνα, ο ίδιος ο χρόνος μου είναι μέσα στον ίδιο τον χρόνο που συμβαίνουν τα πράγματα. Γιατί δυστυχώς ένα από τα αμέτρητα ελαττώματά μου είναι ότι όσο με αφήνεις, τόσο χάνομαι και απομακρύνομαι. Και αυτό ήταν ένα από τα πολλά μαθήματα που πήρα όσο ζούσα στην Αυστραλία. Για τα υπόλοιπα παθήματα-μαθήματα θα σας μιλήσω όταν με το καλό θα είναι η ώρα τον σχετικών αναρτήσεων περί Αυστραλίας.

   Αυτά τα λίγα προς το παρόν από μένα έτσι ως ενημέρωση ότι εκτός ότι από την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη βρίσκομαι επιτέλους στην πατρίδα και απολαμβάνω κάθε πτυχή της και κάθε τρελό που συμβαίνει σε αυτή την χώρα, επέστρεψα και στο blog μου και θα είμαι πιο ενεργή από ποτέ με ωραίες συλλεκτικές-ξεχωριστές στιγμές από εμένα. Έχω τόσα πολλά ωραία πράγματα, σκέψεις, φωτογραφίες, εικόνες, χόμπι κ.α. πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας. Όπως θα καταλάβατε, θα πρέπει να με "ανεχτείτε" και πάλι κι έτσι κι αλλιώς!🤣🤣 Κι αν ξεστομίσει κάποιος "δεν έμενες καλύτερα στην Αυστραλία" θα γελάσω μέχρι ειρωνείας, σας ενημερώνω από τώρα! 🤣🤣




   Καλώς όρισα πίσω και καλώς σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι πολλές ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ και στη ζωή μου αλλά και στην blogοσφαιρα/blogογειτονιά.  



Διαβάστε επίσης:
___________________

►Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στην κατηγορία "Ενημερωτικό post"



  
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (εννοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου. 
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα! 
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

15 σχόλια :

  1. Καλώς όρισες! Καλή προσαρμογή στην πατρίδα ξανά. Εύχομαι να βρεις τους ρυθμούς σου και ό,τι κάνεις να το ευχαριστηθείς.
    Χαίρομαι που άνοιξε το μπλογκόσπιτό σου μόνιμα ξανά
    Καλή γλυκιά σου εβδομάδα και όμορφη προσαρμογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γύρισα στην πατρίδα Άννα μου και ξανά βρήκα την Υγειά μου και τον εαυτό μου αυτό τα λέει όλα. Όσο για το blogοσπιτο μου το παραμέλησ λιγάκι αλλά από δω και πέρα θα ξανά βρει την προσοχή που του πρέπει.
      Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  2. Welcome back κορίτσι. Σιγά σιγά θα ξαναμπεις σε ρυθμούς και θα μας τα πεις όλα για την Αυστραλία.
    Είναι ωραίο που θα 'σαι και πάλι κοντά μας :)
    Καλές γιορτές να έχουμε Μαράκι και καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, καλώς σας βρήκα και πάλι. Είναι ωραίο που είμαι και πάλι κοντά σας και στην Ελλάδα, όσο κι αν πολλοί διαφωνούν μαζί μου. Αλλά επειδή έζησα έξω έχω κι έναν λόγο παραπάνω... νομίζω; Αχαχα!
      Καλή μας Χρονιά αφού ήδη μπήκε το 2018!

      Διαγραφή
  3. Μαρία μου καλώς ήρθες!
    Σίγουρα θα περιμένουμε να διαβάσουμε τις εντυπώσεις σου από την Αυστραλία πιο αναλυτικά!

    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, καλώς σαςς βρήκα και πάλι.
      Θα ανεβάσω σιγά σιγα αναρτήσεις με θέμα την Αυστραλία.
      Τα φιλιά μου και Καλή σου Χρονιά.

      Διαγραφή
  4. Welcome back Μαρία μου!
    Καλές γιορτές να έχεις !
    (ε δεν έλεγε να κάνεις Χριστούγεννα με καύσωνα ε; ☺)
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου, σήμερα που πέρασα στην Ελλάδα τις γιορτές των Χριστουγέννων ξέρεις πόσες φορές είπα "Πώ πω πόσο τυχερή είμαι που ήρθα στην πατρίδα και κάνω εδώ Χριτσούγεννα; Εκεί θα ήταν τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μου!" Εδώ ήταν αλλιώς... και ξέρω τι λέω! Ε, και ναι δεν έλεγε με καύσωνα... ούτε θάλασσα... κι ας την αγαπώ!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  5. Welcome back, κορίτσι. Και θα ευχηθώ τις καλύτερες αναπροσαρμογές για σένα - όπως κι όσες σου είναι απαραίτητες. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη καλώς σας βρήκα και είμαι τόσο χαρούμενη. Όλα καλά πια! Καλή αμς Χρονιά!

      Διαγραφή
  6. Καλώς ήρθες, Μαράκι! Μια νέα αρχή, λοιπόν, που θα είναι μαγική και παραμυθένια, αφού γίνεται μες στις γιορτές!
    Χρόνια πολλά! Με υγεία και δύναμη, αγάπη και δημιουργία!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου, μια νέα αρχή όπως το λες και όλα καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα. Χρόνια Πολλά και Καλή μας Χρονιά να έχουμε με τα καλύτερα μόνο!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes