🍿Movie in Cinema Κριτική: Η Καλόγρια (The Nun) - (2018)

Η Καλόγρια (The Nun)

  Επιτέλους Cinema Review post που τόσο αγαπώ!
  Αν και το Καλοκαίρι που μας πέρασε πήγα Cinema και είδα τις ταινίες "Jurassic World: Το Βασίλειο έπεσε (Jurassic World: Fallen Kingdom)" & "Ουρανοξύστης (Skyscraper)" (πατήστε πάνω στους κίτρινους τίτλους για να δείτε τα trailer με ελληνικούς υπότιτλους) και που κακώς δεν σας μίλησα για αυτές και πως μου φάνηκαν, όμως από 'δω και πέρα θα είμαι εντάξει και θα μοιράζομαι μαζί σας τις εντυπώσεις μου για όσες ταινίες/σειρές και τα συναφή έχω παρακολουθήσει. Οπότε το προσεχές Σαββατοκύριακο να περιμένετε post για τις εν λόγω παραπάνω ταινίες που έχω δει.

    Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για μια ταινία θρίλερ που Εγώ προσωπικά περίμενα πως και πως να πάω να τη δω, και φαντάζομαι και όλοι εσείς που σας αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες. Φυσικά αναφέρομαι στην ταινία "Η Καλόγρια (The Nun)" η οποία παίζεται τώρα στους Κινηματογράφους.

The Nun (H Kalogria)


*Η υπόθεση της ταινίας:
  Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ΄ένα μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν και μία ασκούμενη μοναχή, στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν το θάνατό της, όμως στην πορεία έρχονται αντιμέτωποι με μία σειρά από ένοχα μυστικά. Διακινδυνεύοντας όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, παλεύουν τις δαιμονικές δυνάμεις που εμφανίζονται στο διάβα τους παίρνοντας τη μορφή της δαιμονικής μοναχής που τρομοκράτησε το κοινό στο «The Conjuring 2». Την ίδια στιγμή, η μονή γίνεται ένα τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και των καταραμένους.



*Το trailer της ταινίας: [Με ελληνικούς υπότιτλους]


Σκηνοθεσία: Corin Hardy
Σενάριο: Gary Dauberman,James Wan
Πρωταγωνιστούν: Taissa Farmiga,Demián Bichir, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons  
Είδος Ταινίας: Ταινία τρόμου/θρίλερ
Ημ/νία κυκλοφορίας (Ελλάδα): Πέμπτη 6/09/2018
Διάρκεια: 96'
 

   Παρακάτω ακολουθούν όλες οι ταινίες που στο κεφάλι μου Εγώ προσωπικά τις έχω σαν να είναι όλες μαζί αλλά και ξεχωριστά η καθεμιά. Και φυσικά αγαπημένες και λατρεμένες! Και φυσικά τις έχω δει όλες!✌️



*Πατώντας πάνω στους τίτλους των ταινιών μπορείτε να δείτε τα trailer.


*Η άποψή μου:
   Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα review post σχετικά με παρόμοιες ταινίες τρόμου/θρίλερ/παραφυσικές που έχω δει, όπως το "Το κάλεσμα (The Conjuring) 1 & 2", "Παγιδευμένη Ψυχή (Insidious)", είναι μέσα στις αγαπημένες/λατρεμένες/10άδα μου. Οπότε καταλαβαίνετε πως πάντα περιμένω/αναμένω με ανυπομονησία να δω και τις ενδιάμεσες ξεχωριστές (με σειρά συνέχεια) ταινίες που είναι μέρος των εν λόγων -αγαπημένων μου- ταινιών.


Διαβάστε επίσης τα σχετικά cinema review μου:
🎬 Movie in Cinemaτική! – The Conjuring (Το Κάλεσμα) - (2013)
🎬 Movie in Cinema Κριτική: The Conjuring 2 (Το Κάλεσμα 2) - (2016)
🎬 Movie of Sunday: Insidious: Chapter 2

 

    Στο "Κάλεσμα 2" αν θυμάστε στο story (και ειδικά προς το φινάλε) εμφανίζονταν σαν 'έκπληξη' Η Καλόγρια. Αυτό και να το είχαμε -που λέει ο λόγος- ξεχάσει μας το υπενθυμίζουν κάνα δυο σκηνές από την ταινία.  Εμένα προσωπικά από το no2 μου κέντρισε τόσο πολύ το ενδιαφέρον για το ποια και τι στο διάολο είναι αυτή η φιγούρα της γυναίκας δαίμονας. Οπότε καταλαβαίνετε ότι στην δική της ταινία περίμενα επιτέλους να μάθω.

  Και έμαθα από που προέρχεται, ποια είναι, τι (μόνο) κακό κουβαλάει και τι ζητάει. Τελικά, μάλλον δεν ήταν ακριβώς 'Αυτή' που είχα στο μυαλό μου. Περίμενα πως η προϊστορία της θα ήταν κάποια που πραγματικά δεν έχω ξαναδεί και θα με εντυπωσιάσει. Εμ, ήταν μια δαιμονική μορφή με δαιμονικές δυνάμεις που είχε τον γνωστό σκοπό που έχουν συνήθως τέτοιοι χαρακτήρες, δηλαδή να κυριεύσουν ένα ανθρώπινο σώμα και να μπουν στον ανθρώπινο κόσμο για να σκορπίσουν φόβο και κακό και... κουλουπού κουλουπού. 


 Μπορεί το στόρι πάνω κάτω να το έχω ξαναδεί αλλά σίγουρα χωρίς αμφισβήτηση, η μορφή της δαιμονικής μοναχής δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Και ναι την θεωρώ τρομακτική ειδικά όταν επιτίθεται. Μάλιστα σε 3-4 σκηνές που επιτίθεται και βλέπεις από κοντινή λήψη όλη την τρομακτική, διαβολική έτοιμη να σε κατασπαράξει μέσα από την οθόνη, είναι super φάση και πραγματικά απολαμβάνεις την ταινία στο είδος της, δηλαδή ταινία τρόμου/θρίλερ.

   
   Νομίζω πως η ταινία σε κάποια γεγονότα μπάζει ή τέλος πάντων υπάρχουν αστοχίες και ανακρίβειες, να το πω; Ας πούμε, σχετικά με την σχέση της καθολική και ορθόδοξης εκκλησίας για την εποχή εκείνη... Ή το Βατικανό στέλνει στο μοναστήρι Κέρτσα της Ρουμανίας, όπου διαδραματίζεται η ταινία, ok έναν Ιερέα μαζί με μια ασκούμενη μοναχή (που ακόμα δεν έχει ορκιστεί; Αλήθεια τώρα; Από πού κι ως πού;) να διερευνήσουν την 'αυτοκτονία' μιας νεαρής καλόγριας.
    
    Εν τω μεταξύ να πω κάτι χαζό αλλά μου είχε κάτσει στο μυαλό όση ώρα έβλεπα την ταινία. Η ασκούμενη καλόγρια Irene (Taissa Farmiga) πίστευα μέχρι πριν το φινάλε της ταινίας ότι μπορεί να είναι σε νεότερη ηλικία ο χαρακτήρας Lorraine Warren (Vera Farmiga) από τις ταινίες "Το Κάλεσμα", που πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα παραφυσικά και κάνει οικογένεια με τον χαρακτήρα Ed Warren (Patrick Wilson), πήγαινε για μοναχή. Και μου έκατσε έτσι στο μυαλό γιατί η Πρωταγωνίστρια μοιάζει καταπληκτικά στην Lorraine Warren, που φυσικά μετά αντιλήφθηκα όταν διάβασα τους τίτλους τέλους ότι είναι η πραγματική αδελφή της ηθοποιού Vera Farmiga. Χαχαχα! Οπότε υπάρχει λογική εξήγηση. 

   Στην ταινία βλέπουμε και μερικές (ευτυχώς ελάχιστες) κατά την γνώμη μου άστοχες και περιττές χιουμοριστικές πινελιές, όπως ας πούμε από τον νεαρό
Frenchie (ο οποίος τελικά ήταν χρήσιμος και με λόγο και αιτία ο χαρακτήρας του στο στόρι και το επιβεβαιώνουμε στις τελευταίες σκηνές που μας θυμίζουν σκηνές από την πρώτη ταινία "Το Κάλεσμα") που το τονίζω Εμένα προσωπικά αυτές οι αστείες πινελιές στις συγκεκριμένες ταινίες, με το συγκεκριμένο σκηνικό και την τρομακτική -δεν ξέρω τι να περιμένω τώρα;- φάση δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτα από εμένα. Ναι μεν θα γελάσω αλλά κάπου, κάπως μου χαλάει την τρέχουσα φάση.

    Πέρα από όλα αυτά, η ταινία είναι πολύ ωραία. Μου άρεσε πολύ, όσο μου άρεσαν και οι ταινίες "Annabelle", που ναι μεν περίμενα να είναι απογειωτικές χωρίς να μου αφήσουν μια μισή αμφιβολία. Σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τις τριλογίες "Παγιδευμένη Ψυχή & Το Κάλεσμα", που αυτές απλώς δύσκολα θα με πειράξει η όποια αστοχία ή περιττή λεπτομέρεια ή σκηνή.

   Φυσικά, μα φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσω τις 4-5 πραγματικά τρομακτικές σκηνές και εδικά λίγο πριν το τέλος και το τέλος που Ε ναι! ήταν πολύ καλό. Και φυσικά το μουσικό background που έκανε την τεράστια διαφορά και έδινε το απόλυτο παραπάνω στις σκηνές τρόμου, για να μην σας πω σε ολόκληρη την ταινία. Λάτρεψα την μουσική και τους ήχους και μαζί με την μορφή της δαιμονικής Καλόγριας, είναι αυτά που θα μου μείνουν αξέχαστα από την εν λόγω ταινία.      


 
*Αν αξίζει κάποιος να την δει;
   Εννοείται! Πρώτον, γιατί την έχω πει την άποψή μου για τις συνέχειες (ή και μέρη, τριλογίες) των ταινιών. Όταν βλέπεις το no1 οφείλεις να δεις και την ή τις συνέχειες, πόσο μάλλον όταν πραγματικά σου άρεσε η προηγούμενη. Και δεύτερον, "Η Καλόγρια" είναι πολύ καλή σαν ταινία. 
 
   Τέλος, έτσι ενημερωτικά να αναφέρω ότι κάπου διάβασα σε ένα ξένο site ότι αρχές με μέσα του 2019 αναμένουμε "Το Κάλεσμα 3" που στο post με την κριτική μου για το no2 σας είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει 3 και επίσης σας ανέφερα γιατί θα ήθελα πολύ να δω την συνέχεια. Όπως επίσης, διάβασα πως τον Ιούλιο του 2019 θα βγει στους κινηματογράφους η επόμενη 3η ταινία "Annabelle". Καταλαβαίνετε πως θα ήθελα να δω και τις συνέχειες.🙃

 🔶🔶🔶

   Για πείτε, εσείς τελικά την είδατε την ταινία "Η Καλόγρια"; Εντυπώσεις; 
 




📽 Κινηματογράφος: Cine Προτάσεις/Παρουσιάσεις/Κριτικές & Σχετικές στήλες του ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ (Αρχειοθήκη/Λίστα)





__________________________
ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
*Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, ούτε Μουσικής, ούτε Βιβλίων, ούτε Φωτογραφίας… ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να μου αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που γράφει ο καθένας.
**Δεν γράφω Κριτικές για να γράφω Κριτικές (δεν είναι αυτή η δουλειά μου) αλλά γράφω Κριτικές επειδή βλέπω ταινίες/διαβάζω βιβλία/ακούω μουσική/παρακολουθώ εκθέσεις, ασχολούμαι με την Φωτογραφία!!!
***Το post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικό!







☞Διαβάστε επίσης:
Διαβάστε περισσότερες Κινηματογραφικές κριτικές στην στήληMovie in Cinema Κριτική
► Διαβάστε περισσότερες προτάσεις ταινιών στην στήληFilm reviews
►Περισσότερα άρθρα σχετικά με τον "Κινηματογράφο/Cinema/tv"
Η λίστα με τις επερχόμενες Κινηματογραφικές Ταινίες που θέλω πολύ να δω το 2013-2014!
► Top 5 Favorites #5η εβδομάδα – Αγαπημένες ξένες ταινίες (7/10/2013)
► Top 5 Favorites #7η εβδομάδα – Αγαπημένοι ξένοι άντρες ηθοποιοί (3/11/2013)
► Top 5 Favorites #8η εβδομάδα – Αγαπημένες ξένες γυναίκες ηθοποιοί (22/06/2014)
► Αφιέρωμα #7: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο “Ελληνικός Κινηματογράφος”… (part1) (20/12/2014)
►Αφιέρωμα #8: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο “Ελληνικός Κινηματογράφος”… (part2) (22/12/2014)
Αγαπημένες ξένες σειρές που παρακολουθώ αυτό τον καιρό! (14/05/2015)










*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*
Το δικό της είναι βασισμένο στην προαιώνια μάχη του Καλού με το Κακό, γεμάτο σύμβολα και τις δύο δυνάμεις να μάχονται πλάι στους εκπροσώπους τους, με μια ευπρόσδεκτη προσθήκη χιούμορ σε λίγα σημεία, όμως, παρά το αρχικό εύλογο ενδιαφέρον που έχει, πολύ γρήγορα μετατρέπεται σε θρίλερ της σειράς. Πηγή: www.lifo.gr
Το δικό της είναι βασισμένο στην προαιώνια μάχη του Καλού με το Κακό, γεμάτο σύμβολα και τις δύο δυνάμεις να μάχονται πλάι στους εκπροσώπους τους, με μια ευπρόσδεκτη προσθήκη χιούμορ σε λίγα σημεία, όμως, παρά το αρχικό εύλογο ενδιαφέρον που έχει, πολύ γρήγορα μετατρέπεται σε θρίλερ της σειράς. Οι ελευθερίες στην αφήγηση που συγχωρεί κανείς στο είδος του μεταφυσικού τρόμου εδώ μεταβάλλονται σε μια στοίβα από αφελείς ιδέες που συνθέτουν μια ασύνδετη και χωρίς ρυθμό ταινία. Πηγή: www.lifo.gr
Το δικό της είναι βασισμένο στην προαιώνια μάχη του Καλού με το Κακό, γεμάτο σύμβολα και τις δύο δυνάμεις να μάχονται πλάι στους εκπροσώπους τους, με μια ευπρόσδεκτη προσθήκη χιούμορ σε λίγα σημεία, όμως, παρά το αρχικό εύλογο ενδιαφέρον που έχει, πολύ γρήγορα μετατρέπεται σε θρίλερ της σειράς. Οι ελευθερίες στην αφήγηση που συγχωρεί κανείς στο είδος του μεταφυσικού τρόμου εδώ μεταβάλλονται σε μια στοίβα από αφελείς ιδέες που συνθέτουν μια ασύνδετη και χωρίς ρυθμό ταινία. Πηγή: www.lifo.gr
στο δεύτερο Conjuring, η Καλόγρια προσπαθεί να μας διηγηθεί απευθείας το origin story της, σε αντίθεση με την Άναμπελ που χρειάστηκε δύο ταινίες γι' αυτό. Πηγή: www.lifo.gr

17 σχόλια :

  1. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω τέτοιου είδους, με φοβίζουν.
    Όμως μου αρέσει και μένα ο κινηματόγραφος, δυστυχώς δεν μου είναι εύκολο να πάω.
    Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου για πιο "χαρούμενες" ταινίες!
    Καλά να περνάς!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου,
      λατρεύω τον cinema! Λόγω οικονομικών δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε μήνα τουλάχιστον!
      Ξεχνιέμαι μέσα στην σκοτεινή αίθουσα.
      Δηλαδή, πες πως είμαι μέσα στην θλίψη, ε! αν πάω κινηματογράφο, θα βγω χαρούμενη.
      Χαρούμενες ταινίες, κωμωδίες, αισθηματικές, δράσης έχω δει και σας τις έχω παρουσιάσει σε προηγούμενα post μου!
      Καλά να περνάς κι εσύ κορίτσι μου!

      Διαγραφή
  2. Χαίρομαι Μαρία μου για τις Κινηματογραφικές σου προσεγγίσεις. Και σε καμαρώνω για αυτό. Γιατί το κάνεις με σεβασμό και πολύ δουλειά πίστεψέ με που δεν κάνουν οι επαγγελματίες κριτικοί που έχουν εύκολο τον αφορισμό στα χείλη.
    Μπορεί κάποιος εύλογα να μην του αρέσει το είδος το συγκεκριμένο αλλά δεν παύει να βλέπει μια δουλειά που κάνεις που αξίζει και τιμά το Σινεμά.
    Στο λέω εγώ ένας ...εραστής Σινεφιλ.
    Ευχαριστούμε για την πρόταση σε ένα είδος που εδώ λατρεύουν οι κόρες μου. Θα τους δώσω τις προτάσεις σου.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, με ό,τι καταπιάνομαι θα έχεις καταλάβεις πως το κάνω πάντα με αγάπη, σεβασμό και την απαραίτητη δουλειά που οφείλω για να παρουσιάσω κάτι σύμφωνα με τα δικά μου προσωπικά φούστα και απόψεις.
      Εσύ βρε Γιάννη μου είσαι ο απόλυτος "εραστής Σινεφίλ".
      Πάντα διαβάζω με μεγάλη προσοχή τις παρουσιάσεις σου και λέω πως πάντα πόσα πράγματα και ταινίες μου έχουν ξεφύγει.
      Οι κόρες αφού λατρεύουν τέτοιου είδους ταινίες, τότε θα τους αρέσει και η συγκεκριμένη.
      Να είσαι καλά Φίλε μου!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία μου
    Κι εμένα όλες αυτές οι ταινίες μου φαίνονται ένα στο μυαλό μου αν και κάπως μπερδεμένες θα έλεγα. Αυτό που μου προξενεί εντύπωση είναι πως δεν τις θυμάμαι καλά, ενώ τις έχω δει, δεν τις θυμάμαι, θεωρώ πως αυτό δείχνει πως δεν μου άρεσαν και πάρα πολύ.
    Τώρα, σχετικά με την καλόγρια, ομολογώ πως μου άρεσε.
    Περίμενα κι εγώ κάτι περισσότερο αλλά επειδή είχα πληροφορηθεί για αστείες σκηνές, ήξερα πως θα ξενερώσω και όντως, τα αστεία δεν μου άρεσαν, δεν ταίριαζαν θαρρώ
    Πράγματι, σε ορισμένες σκηνές πεταγόμουνα και σε μία πάρα πολύ τόσο που μα έπιασε νευρικό γέλιο από τις φωνές μας. Αξίζει θεωρώ το θριλερ σε σινεμα.
    Περιμένω το καλεσμα τρια τωρα!

    ευχαριστουμε για την παρουσιαση
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, κοίτα να δεις που Εγώ μπορεί να τις έχω όλες αυτές τις ταινίες στο μυαλό μου σαν το ίδιο όλες, αλλά τις θυμάμαι όλες ξεχωριστά και καλά θα έλεγα.
      Δεν είχα πληροφορηθεί τίποτα το ιδιαίτερο για την ταινία γιατί γενικά αποφεύγω να διαβάζω κριτικές μιας ταινίας που θέλω να δω στο cinema.
      Ε, όχι οι αστείες σκηνές ήταν περιττές, δεν ταίριαζαν όπως σωστά τονίζεις κι εσύ.
      Ε, ναι αξίζει η ταινία για cinema γιατί άλλη αίσθηση πως να το κανουμε; Πάντως, χαίρομαι που άρεσε και σε σας τελικά και που τα ίδια πάνω κάτω καταλάβαμε.
      Το "Κάλεσμα 3" άσε Εγώ να δεις πόσο το περιμένω. Λατρεύω εξάλλου, τόσο και τους Πρωταγωνιστές.
      Να είσαι καλά Φίλη μου!

      Διαγραφή
  4. Μαράκι θέλω να τη δω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές και μου άρεσε αρκετά το τρέιλερ.
    Χαίρομαι που σου άρεσε και μας δίνεις κι εσύ το πράσινο φως και πάω να δω το τρέιλερ του Annabelle, γιατί δε θυμάμαι αν το έχω δει κι έχει κολλήσει το μυαλό μου χαχαχα
    Καλήμέρα κορίτσι γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου,
      αξίζει να την δεις στο Cinema, άλλη αίσθηση βρε παιδί μου!
      Αν την δεις, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!
      Και τα δυο Annabelle να τα δεις αν δεν τα έχεις δει.
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  5. Και μονο απο την περιγραφή με έπιασε κρύος ίδρωτας, απαπαππαπαπα δεν υπάρχει περίπτωση να το δω , συγνώμη ξέρεις πόσο μου αρέσουν οι ταινίες αλλα η αλήθεια ειναι οτι, ταινίες με θεμα την πίστη, εξορκισμούς και τέτοια δεν μπορώ να τα δω (σε θριλερ) συγνωμη!!
    Φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κρίμα, δεν θα πάμε ποτέ μαζί Cinema, το βλέπω!
      Αλλιώς μόνο σε blockbuster ταινίες, κωμωδίες και δράσης.
      Για αισθηματικές ούτε συζήτηση στο cinema! Αχαχαχα!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  6. Και αυτές τις μέρες την έχει και το σινεμά εδώ αλλά δεν με βλέπω να τη ... βλέπω σε κινηματογραφική αίθουσα!
    Δεν προθυμοποιείται κανείς να μου κάνει παρέα και εμένα δεν μου αρέσει να πηγαίνω μόνη σινεμά!
    Οπότε, στο σπίτι θα τη δω! Ουδέν πρόβλημα!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κοριτσάρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω κι Εγώ βρε Γιάννα μου, που για να ψήσω κανέναν Φίλο/Φίλη να πάμε παρέα, με τίποτα δεν το έχουν με το cinema. Οπότε μέχρι να τους ψήσω, παίρνω τον εαυτό μου και πηγαίνουμε παρέα. Αχαχαχαχα!!!🤣🤣🤣🤣🤣
      Ουδέν πρόβλημα, και στο σπίτι μια χαρά θα είναι... με σβηστά φώτα,ναι;;;🤣🤣
      Φιλιάάάάάάάά!!!!

      Διαγραφή
    2. χαχα! Αυτό που έγραψες για τα σβηστά φώτα μου θύμισε κάτι:
      Πριν καμιά 10ρια+ χρόνια, με είχε ρωτήσει μια φίλη μου ποια ταινία της προτείνω (τρόμου/θρίλερ κτλ) για να δει μόνη της στο νέο της φοιτητικό σπίτι κάπου στη Βόρεια Ελλάδα γιατί εκείνη δεν έβλεπε τέτοια αλλά όλοι οι υπόλοιποι συμφοιτητές της ήταν φαν του είδους.
      *Και εγώ μπορώ να δω όοοο,τι μπούρδα έργο να 'ναι και ακόμα και τη στιγμή που όλοι λιποθυμάνε από φόβο, εγώ να κλαίω από τα γέλια!
      Της πρότεινα λοιπόν το "Hostel" που ήταν πολύ της μόδας τότε, απλά και μόνο επειδή υπήρχε μία και μοναδική σκηνή που ακόμα και εμένα με έκανε να ανατριχιάσω!
      Την ρωτάω μετά από 1-2 μέρες πώς της φάνηκε και μου λέει "Μια χαρά ταινία ήταν! Ούτε τρόμαξα ούτε τίποτα!" Κάγκελο εγώ! Εκείνη αίμα πάει να δώσει για γενικές αιματολογικές εξετάσεις και θέλει να της κρατάμε το χεράκι!
      Βέβαια, στην πορεία παραδέχτηκε πως την είδε μέρα μεσημέρι στο μπαλκόνι της, με φωνή στο mute και την ταχύτητα στο χ2 για να τελειώσει πιο γρήγορα!!!
      Αυτάααααααα! χαχα!
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου! Καλό μεσημεράκι!

      Διαγραφή
  7. Περίμενα κι εγώ πώς και πώς να τη δω... περνάνε οι μέρες και εμείς ακόμα να πάμε!
    Ελπίζω να την προλάβουμε στον κινηματογράφο... γιατί όπως και να το κάνεις, άλλο το συναίσθημα :)
    Με προβληματίζει ωστόσο που λες πως είναι τρομακτική σε κάποια σημεία γιατί προσωπικά δεν είμαι για πολλά πολλά... αλλά αφού λες πως αξίζει τον κόπο, θέλω όντως να τη δω. Ερώτηση κρίσεως μόνο: δεν έχω δει το Κάλεσμα κλπ, θα μπορώ να δω την Καλόγρια ή θα έχω κενά και δε θα καταλαβαίνω;;
    Φιλάκια πολλάαααα, Μαράκι μου! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι Αναστασία μου, άλλη αίσθηση και άλλο συναίσθημα στον Κινηματογράφο.
      Εντάξει, σε 3-4 σημεία είναι τρομακτική. Αν και θρίλερ θα έπρεπε να ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος τρομακτική. Αχαχα! Εντάξει, δεν έχει πολλά πολλά, αν και θα μπορουσε!
      Δεν πειράζει αν δεν τις έχεις δει τις άλλες. Αν τις δεις όμως θα με θυμηθείς που θα γυρίσεις να θυμηθείς που κολλάει αυτή η ταινία, γιατί όλες λίγο ή πολύ συνδέονται μεταξύ τους. Θα το καταλάβεις όταν θα δεις ειδικά το Κάλεσμα 1 & 2.
      Να είσαι καλά Αναστασία μου! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  8. Τι συμβαίνει σήμερα; Όπου πάω να και ένα θριλεράκι! 😄 Μόνο εγώ δεν βλέπω θρίλερ;;;
    (Τρομαγμένα) φιλιά! 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει Αλεξάνδρα μου, ας υπάρχει και κάποιος που δεν βλέπει θρίλερ.🤣
      Λες και εκεί έξω στην πραγματική ζωή δεν βλέπουμε ήδη αρκετά θρίλερ.
      Τουλάχιστον στην μεγάλη οθόνη, ξεχνιόμαστε λιγάκι. 🤣
      (Αγαπησιάρικα) φιλιά!😘

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes