Project #1: 🎬Η λίστα με τις επερχόμενες Κινηματογραφικές Ταινίες που θέλω πολύ να δω το 2013-2015! (+update)

Project #1: 🎬Η λίστα με τις επερχόμενες Κινηματογραφικές Ταινίες που θέλω πολύ να δω το 2013-2015! (+update)



Όπως θα έχετε προσέξει από τις διάφορες αναρτήσεις που ανεβάζω περί Κινηματογράφου/Cinema και την αγάπη μου για τις ταινίες, σκέφτηκα να γράψω αυτή την ανάρτηση/λίστα παρουσιάζοντας κάποιες από τις επερχόμενες ταινίες που επρόκειτο να βγουν στις αίθουσες, το πολύ μέσα στο 2013 αλλά και την νέα χρονιά, το 2014. Κι αν φυσικά μάθω και τις ταινίες (που θα μου κάνουν κλικ για να τις δω) που θα κυκλοφορήσουν και πιο αργότερα, θα τις προσθέσω ως update.

Δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο θα είναι να τις δω όλες, αλλά σίγουρα κάποιες θα τις δω σε κάποια “σκοτεινή” αίθουσα του cinema και κάποιες άλλες όταν με το καλό κυκλοφορήσουν σε dvd. Όπως και να έχει, είτε στην μία περίπτωση είτε στην άλλη, εγώ τις βάζω στη λίστα μου.


Σημ.: Η σειρά των ταινιών είναι εντελώς τυχαία!
Για οποιαδήποτε λάθος πληροφορία, ενημερώστε με για να το διορθώσω!
 

 
Film Cinema





ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Guillermo Del Toro
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Robert Kazinsky, Ron Perlman


Είδος Ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 12 Σεπτεμβρίου 2013
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!


*Ως φανατική των “ταινιών καταστροφής”, δεν θα μπορούσε το “Pacific Rim να μην μπει στη λίστα. Δυστυχώς όμως, μία από τις πολλές ταινίες που ήδη προβάλλονται στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο αλλά στην χώρα μας με καθυστέρηση… 2 μηνών! 
 
 📍Εντυπώσεις μου: Έχω δει και τις δυο ταινίες και αν και δεν ξετρελάθηκα, είναι καλές περιπέτειες για το είδος της.
 

Film Cinema

THE CONJURING (TO ΚΑΛΕΣΜΑ) 

  

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: James Wan
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor, Ron Livingston, John Brotherton
 
Είδος Ταινίας: Ταινία Τρόμου/Θρίλερ
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 26 Σεπτεμβρίου 2013
 
📌Διαβάστε τις Κριτικές μου για τις αντίστοιχες ταινίες:
📍🍿Movie in Cinema Κριτική: The Conjuring (Το Κάλεσμα) - (2013)
📍🍿Movie in Cinema Κριτική:  The Conjuring 2 (Το Κάλεσμα 2) - (2016)
 
Film Cinema

📍🍿Movie in Cinema Κριτική: World War Z (Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ)

*Όταν είχα πάει να δω την ταινία “World War Z (Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ)” ξέρετε, πριν ξεκινήσει η ταινία παίζονται ένα σωρό τρέιλερ και διαφημίσεις, ένα από τα τρέιλερ ήταν κι αυτής της ταινίας. Περιττό να σας πω, πως αμέσως είπα: “Ώπα! επιτέλους ένα θρίλερ της προκοπής!” Ε, μετά έψαξα και είδα ότι είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία… κι εκεί είπα αυτή θα την δω 100%! Και περιμένω πως και πως να έρθει η 26η Σεπτεμβρίου… Γιατί, ναι! Ψήνομαι τρελά γι' αυτή την ταινία! 


   Δυστυχώς, όμως, και αυτή είναι μία από τις πολλές πλέον ταινίες που στην χώρα μας θα προβληθεί με καθυστέρηση περίπου 2 μηνών. Στην Αμερική (και σε άλλες χώρες αν δεν κάνω λάθος) από την πρώτη μέρα προβολής της έχει σπάσει και συνεχίζει να σπάει ταμεία/εισιτήρια. Φανταστείτε, λένε ότι είναι τόσο τρομακτική (από ότι βλέπουμε και στο τρέιλερ) που καλύτερα να μην πας να της δεις μόνη/ος σου! Αν κι εγώ, -μεταξύ μας- τέτοιου είδους ταινίες τις βλέπω πάντα αργά το βράδυ, μόνη και με σβηστό το φως!

Film Cinema

WE’ RE THE MILLERS (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΕΡ)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Rawson Marshall Thurber
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Ed Helms, Emma Roberts


Είδος Ταινίας: Κωμωδία δράσης
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 22 Αυγούστου 2013
 
Διαβάστε την Κριτική μου:

📍🍿Movie in Cinema Κριτική: Οικογένεια Μίλερ (We΄re the Millers) (2013)



*Από το τρέιλερ φαίνεται πως είναι μια τρελή κωμωδία με έντονο το στοιχείο του “πέφτω στα πατώματα από τα γέλια”. Μία από τις αγαπημένες μου γυναίκες ηθοποιούς Jennifer Aniston απολαυστική σε έναν ρόλο που της πάει… Όσο για την σκηνή που κάνει “στριπτίζ” (έχει συζητηθεί πολύ) απλά… θα αφήσει πολλά αντρικά στόματα ανοιχτά …για αρκετή ώρα!



Film Cinema

ELYSIUM



ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Neill Blomkamp
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Matt Damon, Jodie Foster, William Fichtner, Alice Braga, Sharlto Copley

Είδος Ταινίας: Action/Sci-Fi
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 22 Αυγούστου 2013

*Μια ακόμη “ταινία καταστροφής” με θέμα τον κατεστραμμένο, υπέρ-κατοικημένο πλανήτη Γη που έχει χωριστεί σε δυο κόσμους και φυσικά την επιβίωση των ανθρώπων… το έτος 2159. Πολύ ενδιαφέρουσα μου φαίνεται από το τρέιλερ… αλλά και το σενάριο που είναι αρκετά “πιασάρικο”.
 
 📍Εντυπώσεις μου: Μου θύμησε αρκετά το "ELYSIUM" από κάτω. Καλό αλλά δεν ξετρελάθηκα και πολύ. Το ίδιο ισχύει και για την αναφερώμενη παρακάτω ταινία.
 
 
Film Cinema




ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Joseph Kosinski
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough 

Είδος Ταινίας: Δράση/Περιπέτεια
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 8 Αυγούστου 2013
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

*Μια επίσης ενδιαφέρουσα ταινία με τους εξαιρετικούς Tom Cruise & Morgan Freeman. Πολύ ωραίο δίδυμο! Ειδικά ο Morgan Freeman είναι από τους τεράστιους ηθοποιούς με μεγάλη γκάμα ρόλων, που πάντοτε απολαμβάνω τους ρόλους που ερμηνεύει στις ταινίες που πρωταγωνιστεί.
 
Film Cinema
 

THIS IS THE END (ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Evan Goldberg, Seth Rogen
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera, Emma Watson, Mindy Kaling, Channing Tatum, Rihanna

Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 1 Αυγούστου 2013
Διαβάστε περισσότερα  ΕΔΩ
 
📍Εντυπώσεις μου: Καλή κωμωδία, μαύρη θα έλεγα, για να περάσεις απλά ευχάριστα.
 
 *Την συγκεκριμένη ταινία όταν είδα το τρέιλερ είπα πως θέλω να πάω να τη δω! Κύριος λόγος; Ο James Franco που απλά λατρεύω! Αλλά επίσης επειδή μου φαινόταν μια “ξεκαρδιστική” κωμωδία! Είναι καθαρά από εκείνες τις θεότρελες χαζό-κωμωδίες (όπως τις αποκαλώ εγώ) με τα σόκιν-έξυπνα αστεία, τις βωμολοχίες, τα λογοπαίγνια… και γενικά με τις υπερβολές και τα πολλά και διαφορετικά στοιχεία. Το ατού αυτής της ταινίας; Το ότι οι ηθοποιοί υποδύονται τον εαυτό τους! Από τις κριτικές που διάβασα, όλοι έγραψαν το ίδιο: Μια ταινία …καφρίλα! Λέω λοιπόν, να περιμένω να τη δω στο dvd, στο κρεβάτι μου, με pop-corn. Βέβαια, αν πέσει σαν ‘πρόταση στο τραπέζι’ ίσως πάω αν τη δω, αν πάλι όχι, στο dvd.
 
 
Film Cinema

 


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Raja Gosnell
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Hank Azaria,  Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Brendan Gleeson

Είδος Ταινίας: Animation/Comedy/Family 
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 5 Σεπτεμβρίου 2013
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!
 
*Αχ, τα αγαπημένα Στρουμφάκια, η Στρουμφίτα και ο Παπαστρούμφ!!! Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία το 2011, αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω να τη δω, μιας και το ότι ήταν η πρώτη φορά(;) που κυκλοφορούσε στην μεγάλη οθόνη, μου ήταν αρκετό για να την επιλέξω.  Αν και είχα έτσι μια μικρή αμφιβολία, αν θα είναι καλή, τελικά εν τέλει την απόλαυσα. Έτσι περιμένω να δω και το Νο.2… Είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά και επίσης, μια πολύ καλή ευκαιρία οι γονείς να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε όλοι οικογενειακώς να την απολαύσουν.
 
📍Εντυπώσεις μου: Το ότι είναι τα Στρουφάκια που λατρεύω για πάντα και έχω δει και την πρώτη ταινία, αρκεί για να μου άρεσε τρελά. Μου άρεσαν και οι δυο εξίσου το ίδιο. 

 


Film Cinema

47 Ronin


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Carl Rinsch
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Keanu Reeves,  Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada, Rick Genest, Yorick van Wageningen


Είδος Ταινίας: Action/Drama 
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 25 Δεκεμβρίου 2013
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

*Την συγκεκριμένη ταινία -ευτυχώς- μου την θύμισε ένας πολύ καλός φίλος. Απορώ πώς την ξέχασα! Αφού το τρέιλερ το είχα και στα αγαπημένα μου στο κανάλι μου στο YouTube. Στην εν λόγω ταινία λοιπόν πρωταγωνιστεί ένας ακόμη αγαπημένος μου ηθοποιός ο Keanu Reeves, που έχω πει πολλές φορές, πως είναι πολύ αγαπημένος... για πολλούς λόγους!!! Χαίρομαι που μετά από αρκετά μεγάλη απουσία ο Keanu Reeves επιστρέφει με μια δυνατή ταινία… σύμφωνα με αυτά που γράφονται, αναμένει να πάει καλά στο Box Office. Το τρέιλερ σαν πρώτη γεύση το βρίσκω απλά καλό, τα υπόλοιπα όταν θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.
 
 📍Εντυπώσεις μου: Πολύ καλή από όλες τις απόψεις. Μου άρεσε πολύ!
 

Film Cinema

300: Rise of an Empire

(300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας)


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Noam Murro
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Sullivan Stapleton,  Rodrigo Santoro, Jack O'Connell,  Eva Green, Lena Headey,
David Wenham

Είδος Ταινίας: Action/Drama 
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 6 Μαρτίου 2014
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!


*Όλοι γνωρίζουμε την ταινία του Zack Snyder300(βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στην μάχη των Θερμοπυλών) με πρωταγωνιστή τον –εντάξει τι να λέμε τώρα, γοητευτικότατο- Gerard Butler ως βασιλιάς Λεωνίδας που είχε κυκλοφορήσει το 2007. Πόσος ντόρος είχε γίνει με τους “υπερβολικούς” κοιλιακούς όχι μόνο του πρωταγωνιστή αλλά όλου του αντρικού cast αλλά και για τις ιστορικές ανά-ακρίβειες…; Πάντως, η ταινία έσπασε ταμεία, άρεσε σε πολλούς… συν ότι στο όνομα του Gerard Butler ο ρόλος που μας έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι αυτό του Βασιλιά Λεωνίδα και στην ατάκα που έμεινε και λέγεται μέχρι και σήμερα, μεταξύ σοβαρού κι αστείου “Madness; This is not madness! This is Sparta!”. Ακόμα και σήμερα, 6 χρόνια μετά, σε παρείστικες συζητήσεις όσον αφορά την ταινία, αυτό που εγώ προσωπικά λαμβάνω, είναι ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι η ταινία στηρίζεται στο ομώνυμο κόμικ και οποιεσδήποτε διαφωνίες περί ιστορικών γεγονότων… απλά δεν μπορείς να συγκρίνεις απόλυτα την πραγματικότητα με τα στοιχεία καλλιτεχνικής φαντασίας.
 
Η συνέχεια των “300” είναι οι  300: Rise of an Empire (300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας) που θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2014. Ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρέιλερ όπου πραγματικά είναι εντυπωσιακές οι σκηνές, όπου καταλαβαίνετε, μας έχουν βάλει σε “τρελή αγωνία” για το τι θα δούμε. Μάλιστα, μια φίλη που είδε το τρέιλερ, σε κάποια φάση μου είπε το εξής: “Δεν θα είναι το ίδιο καλή, αφού δεν παίζει ο Θεός Gerard Butler! Γιατί;”“Γιατί, έχει πεθάνει στην πρώτη ταινία, γι’ αυτό…!” της λέω εγώ! Ε, μα!
 
 
 📍Εντυπώσεις μου: Φυσικά και έχω δει την πρώτη και μου άρεσε και η δεύτερη πολύ αλλά η πρώτη παραμένει για μένα καλύτερη.
 
 
Film Cinema


UPDATE:
Παρασκευή 16/8/2013

ESCAPE PLAN

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Mikael Håfström
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Vincent D'Onofrio, Sam Neill, 50 Cent

Είδος Ταινίας: Action/Mystery
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 24 Οκτωβρίου 2013
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ & ΕΔΩ!

Μόλις σήμερα είδα αυτό το τρέιλερ και πραγματικά η πρώτη σκέψη μου ήταν η εξής: “Γιγαντιαία συνάντηση Stallone, Schwarzenegger!” Θα μου πείτε αυτούς τους δυο τους έχουμε δει και στους The Expendables 2 Ναι! αλλά εδώ έχουμε μια ταινία με αρχή, μέση και τέλος όπου αυτά τα δυο “Χολιγουντιανά θηρία” παίζουν, δέρνουν… “κόβουν και ράβουν” μαζί! Έχει τεράστια διαφορά! Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ‘μεγάλωσα’ με τις ταινίες του Stallone & Schwarzenegger και όχι μόνο με αυτούς! Ό,τι και να λέμε, είναι Γίγαντες, θρύλοι και έχουν κάνει ταινιάρες! Θες από Stallone:  Rocky, Rambo, Judge Dredd… – Θες από Schwarzenegger: Conan, Terminator, Ο Κυνηγός…; Το τρέιλερ το βρίσκω αρκετά καλό και θέλω να πιστεύω πως η ταινία θα είναι εξίσου και ακόμη καλύτερη από όσο φανταζόμαστε. Μακάρι όλοι όσοι/ες είμαστε Fan αυτών των δυο action-ηθοποιών, η ταινία να μας αποζημιώσει και με το παραπάνω! Βέβαια εκτός αυτών των δύων, στο cast συμμετέχουν και οι Jim Caviezel &  Sam Neill, που ειδικά τον δεύτερο τον θεωρώ τόσο σπουδαίο ηθοποιό που πάντοτε σε κάθε ρόλο του “δίνει το κάτι παραπάνω στην εκάστοτε ταινία που εμφανίζεται”

 
📌Οι εντυπώσεις μου: Φυσικά έχω δει και τις 3 ταινίες. Και μου άρεσαν όλες! Γενικά όπου πρωταγωνιστούν για εμένα οι Θρυλικοί που μεγάλωσα μαζί τους με τις ταινίες Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger και όλοι αυτοί, δεν μπορώ να πω πως είμαι εντελώς αντικειμενική.  

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ 2: ΑΔΗΣ (ESCAPE PLAN 2: HADES) (2018)

Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση (2019)

Film Cinema


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Patrick Hughes
ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ: Σταθεροί οι: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren και Mickey Rourke. Στην παρέα προστίθονται οι: Harrison Ford (στη θέση του Bruce Willis), Wesley Snipes, Jackie Chan, Steven Seagal, η Milla Jovovich και μάλλον οι Mel Gibson και Antonio Banderas 

 
Είδος Ταινίας: Δράση/Περιπέτεια
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 15 Αυγούστου του 2014
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

*Δεν χρειάζεται να γράψω πως φυσικά και έχω δει τις δυο προηγούμενες ταινίες! Ο αγαπημένος  Sylvester Stallone εκτός από αρκετά καλός ηθοποιός έχει αποδείξει πόσο εξίσου καλός είναι στο να είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός. Απλά, σκέφτομαι πως για μια ακόμη φορά “συγκέντρωσε” ένα περίεργο καστ με μεγάλα ονόματα από ηθοποιούς που αγαπάμε να βλέπουμε. Και αυτό είναι ένα από τα κυρίως –καλά- χαρτιά αλλά και λόγους για να συνεχίζουμε να μας αρέσουν Οι αναλώσιμοι! Τώρα απλά αναμένουμε, τέτοιον καιρό, σε έναν χρόνο να βγει στις αίθουσες και να απολαύσουμε το Νο. 3.

 
 📌Οι εντυπώσεις μου: Για όσους μας αρέσουν τέτοιου είδους περιπέτειες μαζεμένους με όλους αυτούς τους αγαπημένους μας Πρωταγωνιστές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις έχει δει όλες. Δεν είναι και μία, είναι αρκετές. Ασφαλώς και τις έχω δει όλες και μου άρεσαν όλες!

 
 Film Cinema
 
Ταινίες Προγραμματισμένες για το 2015………
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Joss Whedon
ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ:
Chris Hemsworth (Thor)
Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man)
Jeremy Renner (Clint Barton / Hawkeye)
Chris Evans (Captain America)
Mark Ruffalo (The Hulk)
Scarlett Johansson (Black Widow)

Είδος Ταινίας: Δράση/Περιπέτεια
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: 1 Μαΐου 2015
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
 
📍Διάβασε παρακάτω την Κριτική μου για την ταινία:
🍿Movie in Cinema Κριτική:
Avengers: Age of Ultron (Εκδικητές: Η εποχή του Ultron) (2015)


Film Cinema


MAN OF STEEL & BATMAN
(δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ο επίσημος τίτλος)
Update: 


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Zach Snyder
ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ:
Henry Cavill (Man of Steel –Superman)
Batman ()


Είδος Ταινίας: Δράση/Περιπέτεια
Ημέρα Κυκλοφορίας Ελλάδα: Μάρτιος 2016
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!


*Το ότι ο Superman είναι ο αγαπημένος μου comic-hero σας το έχω πει ΕΔΩ ►Συλλέγω Στιγμές#6 & Αφιέρωμα#1: Εγώ και ο Superman! και με λεπτομέρειες παρακαλώ! Όπως σας μίλησα και για την ταινία Man of Steel (Άνθρωπος από Ατσάλι) που είδα και έγραψα την κριτική μου: 🍿Movie in Cinema Κριτική: Man of Steel (Άνθρωπος από Ατσάλι)
 
   Το ότι ο Batman, έρχεται δεύτερος (αλλά όχι και τόσο καταϊδρωμένος) δεν σας το έχω πει! Δυο αγαπημένοι comic-hero σε μια ταινία! Εντάξει, 50-50 με ενθουσιάζει η όλη ιδέα αλλά με σκηνοθέτη τον Zach Snyder και σταθερά στον ρόλο του Superman o αγαπημένος μου Henry Cavill, θα την δεχτώ ως επερχόμενη ταινία. Αν βρουν και τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ηθοποιό –έχω κάποιους στο μυαλό μου- που θα ενσαρκώσει τον Batman (αφού δυστυχώς ο τελευταίος “Batman” και αγαπητός Christian Bale έχει δηλώσει πως δεν θα συνεχίσει να υποδύεται τον “άνθρωπο Νυχτερίδα”) τότε όχι απλά θα είναι μια τεράστια ταινία που θα σπάσει ταμία αλλά θα αλλάξει πολλά στον Κινηματογραφικό Τοπίο, στο είδος των comic-hero. Ίδωμεν! 
 
  📍Εντυπώσεις μου: Καλή για το είδος ταινιών της DC. Δεν περίμενα ότι θα ταιριάξουν στην οθόνη μαζί οι δυο αυτοί ήρωες και πόσο μάλλον οι δυο Πρωταγωνιστές. Εξαιρετικό το υπόλοιπο καστ. Απλώς προσωπικά, δεν ξέρω αλλά, τελικά δεν ξετρελάθηκα και τόσο. Ίσως προτιμώ τον αγαπημένο μου Superman μόνο του στην αρένα.

🎬🎬🎬

  Αυτές λοιπόν, είναι μερικές από τις ταινίες που θα ήθελα να δω μέσα στο 2013-2015 είτε στο cinema είτε στο dvd αλλά και κάποιες που περιμένω με ανυπομονησία αλλά είναι προγραμματισμένες για το έτος 2015. Καλά να είμαστε για να απολαύσουμε όλες αυτές κι ακόμα περισσότερες Κινηματογραφικές …απολαύσεις! 
 
   📍Ενημέρωση: Όπως θα δείτε κάτω από κάθε πρόταση ταινίας, γράφω απλά χωρίς πολλά τις εντυπώσεις μου από την εκάστοτε ταινία που τελικά είδα αργότερα είτε σε dvd είτε στην tv. Και σε άλλες θα δείτε την πλήρη Κριτική μου κάνοντας κλικ στο σχετικό λίνκ, μιας και την ταινία την είδα στο Cinema.
 


Film Cinema


***
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!

*Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, ούτε Μουσικής, ούτε Βιβλίων… ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να μου αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που γράφει ο καθένας.
**Δεν βλέπω ταινίες για να  γράφω Κριτικές (δεν είναι αυτή η δουλειά μου) αλλά γράφω Κριτικές επειδή βλέπω ταινίες/διαβάζω βιβλία/ακούω μουσική!!!
***Το post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικό!
 



______________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserve

4 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση Μαράκι! Πολλές ταινίες προσεχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Katerina Verigka, Χαίρομαι που σου άρεσε Κατερίνα μου!
    Όντως πολλές! Ελ΄πιζω να καταφέρω αν δω έστω ...τις μισές!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε πολύ η ανάρτηση σου για τις νέες ταινίες, παίρνουμε ιδέες για το τι θα δούμε μελλοντικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Eleftheria S. εμένα να δεις πόσο μου αρέσει... σαν λάτρης του Κινηματογράφου! Χαίρομαι που σου άρεσε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes