🎬Movie of Sunday! 4 movie films in 1 post!

    Πάει καιρός που έχω να ανεβάσω μια τέτοια ανάρτηση. Η τελευταία ήταν αυτή ΕΔΩ! Και η αλήθεια είναι ότι έχω δει τόσες πολλές ταινίες σε dvd που δεν ξέρω ποια να σας πρωτο-παρουσιάσω. Λέω όμως, να σας παρουσιάσω τις τέσσερις τελευταίες ταινίες που έχω δει και που κάποιες μου άρεσαν και κάποιες ή μάλλον κάποια δεν μου άρεσε. 
 
Movie of Sunday! 4 movie films in 1 post!
 
Θα σας μιλήσω με λίγα λόγια για την καθεμία και τι εντυπώσεις μου άφησαν! Και όπως ξανά γράψει, από ‘κει και πέρα, είναι στο προσωπικό σας γούστο για το αν αξίζουν να μπούνε στο πρόγραμμα της κινηματογραφικής/dvd ελεύθερης ώρας σας/διασκέδασης.


 1) Jack Reacher (2012)
2) The Last Stand / Μη μου Χαλάς τη Μέρα (2013)
3) A good day to die hard / Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα (2013)
4) I'm So Excited (Los amantes pasajeros) / Δεν κρατιέμαι (2013)


♦ ♦ ♦ ♦

1) Jack Reacher

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Christopher McQuarrie
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, Robert Duvall, Jai Courtney 
Είδος Ταινίας: Δράσης/περιπέτεια
Διάρκεια: 130 Λεπτά


*Η υπόθεση της ταινίας:
Ο κεντρικός ήρωας, ο αντισυμβατικός στρατονόμος Jack Reacher (Tom Cruise), καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση ενός ελεύθερου σκοπευτή ο οποίος δολοφόνησε πέντε τυχαία άτομα και τώρα βρίσκεται σε κώμα. Ο μοναχικός πρώην αστυνομικός του στρατού, που δε ριζώνει πουθενά, γνωρίζει από παλιά αυτό τον άντρα κι έχει πολλούς λόγους να θέλει να τον δει να καταδικάζεται. Παρά τις αντίθετες ενδείξεις, ο Ρίτσερ υποπτεύεται πως η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη απ’ όσο δείχνει, αλλά μόνο μια όμορφη δικηγόρος μοιάζει να τον πιστεύει.


*Το trailer της ταινίας:

*Η κριτική μου:


Καταρχάς, η ταινία αυτή είναι στα μέτρα του Tom Cruise. Άρα, ξέρω εξαρχής περί τίνος πρόκειται όσον αφορά από την πλευρά του ίδιου, πάντα σύμφωνα με τις ταινίες δράσης που έχει πρωταγωνιστήσει. Όταν επέλεξα την συγκεκριμένη ταινία, η πρώτη εντύπωση μου έκανε ο τίτλος. Jack Reacher” σαν να λέμε Jack Bauer”; (από την υπερ-λατρεμένη μου σειρά “24”) Αυτή την σύγκριση έκανα εκείνη την ώρα! Όταν κάθισα να δω την ταινία, επιβεβαιώθηκε η “σύγκριση”. Δηλαδή, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας του Jack Reacher είναι τολμηρός, σκληροτράχηλος, ευφυής, ετοιμοπόλεμος… όπως και ο χαρακτήρας του Jack Bauer. Μπορεί βέβαια μόνο εμένα να μου φαίνεται αυτή η σύγκριση! Πάντως, η ταινία είναι χορταστική και καθόλου βαρετή περιπέτεια, με πολύ καλή σκηνοθεσία και καλό σενάριο και πλοκή, που σε κάποια σημεία κάνει την ανατροπή, έχει καλές και έξυπνες ατάκες και διαλόγους που φτάνει στο σημείο του “αυτοσαρκασμoύ”, του “ξερού χιούμορ” και άλλοτε του “black humor”. Έχει έντονη και αρκετή δράση, πολλή κυνηγητό, πιστολίδι και πολύ ξύλο. Μάλιστα οι σκηνές του “ξύλο” είναι έτσι γυρισμένες  που λες: “νέα τεχνική λήψης είναι αυτή;” και έχει και πολύ καλή εξέλιξη που σε αποζημιώνει. Ναι, προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, την  ευχαριστήθηκα, την απόλαυσα, διασκέδασα και πέρασε  ευχάριστα η ώρα μου.


♦ ♦ ♦ ♦

2) The Last Stand / Μη μου Χαλάς τη Μέρα


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Kim Jee-Woon
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Luis Guzmán, Christiana Leucas 
Είδος Ταινίας: Δράσης/περιπέτεια
Διάρκεια: 107 Λεπτά


*Η υπόθεση της ταινίας:

Ο σερίφης Ρέι Όουενς (Arnold Schwarzenegger), ο οποίος έχει εγκαταλείψει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες για να «πατάξει το κακό» στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των Η.Π.Α. Απέναντί του ένας διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών, ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Eduardo Noriega) ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων, οδηγώντας εκείνος και ο στρατός του μια υπερ-σύγχρονη Camaro ZL1 και Corvette ZR1 για να περάσουν τα σύνορα του Μεξικού.



*Το trailer της ταινίας:



*Η κριτική μου:

Να σας εκμυστηρευτώ ή  μάλλον να σας ομολογήσω ότι επιλέγοντας την συγκεκριμένη ταινία ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι μπορεί να είναι και “πατάτα”. Αλλά την πήρα, επειδή μου αρέσει πολύ ο Arnold Schwarzenegger και έχω δει όλες του τις ταινίες. Δεν θα μπορούσα λοιπόν, να μην δω και αυτήν την καινούργια, ακόμα κι αν απογοητευόμουνα. Κάθισα λοιπόν, ένα ωραίο απόγευμα και ενώ ξεκίνησα να τη δω με “καχυποψία”, στο τέλος κατέληξα να έχω ένα ωραίο αίσθημα ικανοποίησης και ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, κάτι σαν τον κλόουν. Γιατί; Γιατί φίλοι μου, η ταινία απλά “τα σπάει”! Όχι μόνο δεν με απογοήτευσε αλλά μου άφησε ΜΟΝΟ τις καλύτερες εντυπώσεις. Από την αρχή μέχρι και το τέλος έχει δράση, έχει ένταση, έχει κυνηγητό (κάποιες φορές μεγαλύτερη διάρκεια απ’ όσο θα έπρεπε), έχει πιστολίδι, έχει εντυπωσιακές σκηνές περισσότερο επειδή είναι έξυπνα γυρισμένες, έχει ωραίους και συμπαθείς χαρακτήρες, κακούς απίστευτα θρασύς, έχει φοβερές ατάκες και συνεπώς έχει και αρκετή δόση χιούμορ, σε σημείο –ίσως- να πέφτεις από τα γέλια στα πατώματα. Εγώ ναι, το παραδέχομαι, έπεσα από τα γέλια στο πάτωμα… για την ακρίβεια από το κρεβάτι μου έπεσα στο πάτωμα. Ειδικά στην διάρκεια της 1+ώρας (δεν θα σας αποκαλύψω σε ποιο ακριβώς σημείο) παίζει να γελούσα επί 20 λεπτά ασταμάτητα, σε σημείο να με άκουσε και όλη η γειτονιά!!! Ήταν τόσο διασκεδαστικές οι σκηνές και οι ατάκες που τις έβαλα να παίξουν 2 φορές replay ακριβώς εκείνη την ώρα. Μέχρι που έφτασε και το φινάλε και ήρθε η απόλυτη διασκέδαση! 




Ο Arnold Schwarzenegger πάλι, απλά εξαιρετικός, απολαυστικός, ακούραστος, δυναμικός, αξιοπρεπής και έτσι όπως ακριβώς τον ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια όταν έφτιαχνε ταινίες δράσης. Χαίρομαι που επέστρεψε στον cinema και στον ρόλο του ηθοποιού με μια ταινία που του ταιριάζει και που δεν απογοητεύει τους θαυμαστές του, μέσα σ’ αυτούς κι εγώ η ίδια. Όταν την πρότεινα στον αδελφό μου που αγαπάει εξίσου Schwarzenegger, αμέσως μου είπε: “Τι έκανε καινούργια ταινία; Μα αφού είναι πολιτικός, μπορεί να κάνει και ταινίες;” του απάντησα: “Δεν είναι πλέον Κυβερνήτης και επέστρεψε στην ηθοποιία και πρέπει να τη δεις αυτή την ταινία, θα ξετρελαθείς!” Δεν κατάφερε να τη δει ακόμη αλλά εγώ την είδα δεύτερη φορά και ήταν σαν να την είδα πρώτη φορά. Την ευχαριστήθηκα όπως την πρώτη φορά.  Απλά, την λάτρεψα! Πέρασε η ώρα μου παραπάνω από ευχάριστα! 


♦ ♦ ♦ ♦

3) A good day to die hard / Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα



ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: John Moore
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Yuliya Snigir, Mary Elizabeth Winstead 
Είδος Ταινίας: Δράσης/περιπέτεια
Διάρκεια: 98 Λεπτά


*Η υπόθεση της ταινίας:

Στην 5η συνέχεια της θρυλικής πλέον περιπέτειας “Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει”(Die Hard) βρίσκει αυτή τη φορά τον Τζον ΜακΛέιν (Bruce Willis) στην Μόσχα για να μάθει για τον γιό του Τζακ ΜακΛέιν (Jai Courtney), όπου θα ανακαλύψει ότι είναι πράκτορας της CIA σε μια μυστική αποστολή όπου πρέπει να προστατέψει έναν σημαντικό για τις ΗΠΑ πληροφοριοδότη, τον Κομάροφ. Όμως το σχέδιο επιχείρηση εξόδου του από τη Ρωσία θα στραβώνει, με τους πατέρα και γιο Μακλέιν να βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν μικρό στρατό Ρώσων μαφιόζων, αντιμέτωποι με τη διαφθορά και το πολιτικό σύστημα της Ρωσίας και την αποφυγή ενός καταστροφικού εγκλήματος στην περιοχή του Τσέρνομπιλ.


*Το trailer της ταινίας:



*Η κριτική μου:


“Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει” Νο.5! Εντάξει, τι να πω; Θρυλικές ταινίες με τον θρυλικό πια χαρακτήρα Τζον ΜακΛέιν που τον ερμηνεύει από την πρώτη ταινία (1988) ο αγαπητός  Bruce Willis. Αφού έχω δει τις προηγούμενες τέσσερις και μάλιστα πάμπολλες φορές, σιγά που δεν θα έβλεπα και την 5η ταινία.  Λέτε να υπάρχει και συνέχεια;;; Who knows? Το Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα (A good day to die hard) είναι κλασικό και αναμενόμενο Die Hard. Ό,τι έχουμε δει στις προηγούμενες, κάτι τέτοιο (περιμένεις να) θα δεις και σ’ αυτήν. Έντονη δράση, καλή πλοκή, κάργα πιστολίδι, γρήγορη καταδίωξη και αμέτρητα αυτοκίνητα στους αυτοκινητόδρομους να αναποδογυρίζουν, να καταστρέφονται και να διαλύονται, έχει το γνωστό “σιγουριά” υφάκι των κακών, έχει (με δυσκολία αλλά έχει) και λίγο από το γνωστό χιούμορ του Τζον ΜακΛέιν… έχει γενικά πολλά στοιχεία από τα προηγούμενα Die Hard, αλλά λίγο στην πιο σοβαρή εκδοχή. Τι εννοώ;! Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι ο Bruce Willis ως Τζον ΜακΛέιν είναι πιο σοβαρός από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει. Έχει μια σοβαρότητα, μια αυτοσυγκράτηση… μια πιο “μεγαλωμένη” εκδοχή σε όλη την ταινία. Δεν έχει αυτή την ανεμελιά και την ξεροκεφαλιά που έχει στις προηγούμενες ταινίες. Ακόμα και τις ατάκες “αυτοσαρκασμού” με δυσκολία βγαίνουν από το στόμα του. Το καλό είναι ό,τι βγαίνουν και τις απολαμβάνεις! Θα μου πείτε: “μα έχουν περάσει και τα χρόνια…” Ναι! απλά λέω αυτό που βλέπω για να μην λέμε πως οι ταινία είναι ακριβώς όπως οι πρώτες και άλλα περιμένεις και άλλα βλέπεις. Το θετικό σε όλα αυτά είναι ότι την ταινία στην τελική την απολαμβάνεις ευχάριστα, παρά τις κάποιες “άκυρες” (υπερβολικές δεν θα πω, επειδή στα “Die Hard” πάντα υπήρχε μια και δυο μην σου πω δόσεις υπερβολής) σκηνές και ατάκες. Ένας Bruce Willis που όσο κι αν πέφτει και χτυπάει, που όσο κι αν βρίσκεται μέσα σε ένα αμάξι που στην καταδίωξη αναποδογυρίζει, όσο κι αν πέφτει από τον 3-4 όροφο, όσο ξύλο κι αν τρώει, όσο κι αν οι σφαίρες περνάνε από δίπλα του… δεν παθαίνει τίποτα! Βγαίνει αλώβητος και έτοιμος για να συνεχίσει τη δράση. Τι να πούμε; Αγέραστος! Αλλά μας αρέσει! Ακόμα κι αν μας βγάζει ελάχιστη “βαρεμάρα” εμάς μας αρέσει και τον αγαπάμε!



Κάτι που εμένα προσωπικά δεν πολύ μου άρεσε είναι ο Jai Courtney στον ρόλο του Τζακ ΜακΛέιν που θα προτιμούσα κάποιον άλλον! Όση ώρα έβλεπα την ταινία, έλεγα: “μα κάπου έχει παίξει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποια ταινία!” και γράφοντας αυτό το post, θυμήθηκα πως έπαιζε τον κακό στην παραπάνω ταινία με τον Tom CruiseJack Reacher”. Θα προτιμούσα λοιπόν κάποιον άλλον, με μια πιο “οικεία” φάτσα στον ρόλο του γιου του Τζον ΜακΛέιν. Δεν πολύ με πείθει και γενικά βρίσκω πως η χημεία του Jai Courtney & του Bruce Willis με δυσκολία υπάρχει. Είναι λίγο αταίριαστοι να το πω; Δεν ξέρω αν θα υπάρχει και συνέχεια κι αν ο Τζακ Μακλέιν θα συνεχίσει την “κληρονομιά” του Τζον ΜακΛέιν αλλά ελπίζω να υπάρχει το ίδιο feeling για να συνεχίσουμε να αγαπάμε τις “Die Hard” ταινίες. Ναι, μου άρεσε αρκετά! Βέβαια, όχι όσο η προηγούμενη ή οι προηγούμενες αλλά πέρασα ευχάριστα και την απόλαυσα.


♦ ♦ ♦ ♦


4) I'm So Excited (Los amantes pasajeros) / Δεν κρατιέμαι


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Pedro Almodóvar
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Javier Cámara, Hugo Silva, Antonio de la Torre, Lola Dueñas, Penélope Cruz, Antonio Banderas
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Διάρκεια: 9ο Λεπτά


*Η υπόθεση της ταινίας:

Ένα τεχνικό πρόβλημα θα κάνει άνω κάτω μια υπερατλαντική πτήση. Την ίδια στιγμή που οι πάντες κοιμούνται στην οικονομική θέση ναρκωμένοι από το προσωπικό, τα πράγματα στην business class βρίσκονται εκτός ελέγχου. Δυο πιλότοι και οι λιγοστοί επιβάτες που μένουν ξύπνιοι προσπαθούν πανικοβλημένοι να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι φροντιστές αποφορτίζουν το τεταμένο κλίμα με μια χορευτική διασκευή του «I’m so excited» των Pointer Sisters.



*Το trailer της ταινίας




*Η κριτική μου:


Και επιτέλους, φτάσαμε και στην τελευταία ταινία που δυστυχώς είναι αυτή που δεν μου άρεσε κα-θό-λου! Να πω, πως περίμενα μια “Κωμωδία” και μόνο κωμωδία δεν ήτανε. Δεν γέλασα καθόλου! Δεν μπόρεσα να γελάσω ούτε με τις σκηνές, ούτε με τα υποτιθέμενα αστεία/ατάκες, ούτε με τις γκριμάτσες, ούτε με το σενάριο, ούτε ακόμα και με τους χαρακτήρες. Το μόνο που με έκανε να σκάσω ένα χαμόγελο ήταν στην σκηνή που οι τρεις “άντρες” τραγουδάνε-χορεύουνε το «I’m so excited» των Pointer Sisters. Μου άρεσε πάρα πολύ η χορογραφία αλλά ως εκεί! Εκτός αυτού…ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!! Κι αν δεν ήταν το ό,τι δεν μου αρέσει να παρατάω στην μέση μια ταινία, θα την έκοβα από την πρώτη ώρα! Εντάξει, δεν είναι και τόσο του γούστου μου ο Almodóvar… τον προτιμώ στις Μελοδραματικές του ταινίες. Αυτές είναι κάπως του γούστου μου! Στις Κωμωδίες του, δεν πολύ  προσωπικά μου αρέσει! Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τις σεξουαλικές ατάκες, σκηνές, γκέι, λεσβίες  κλπ. που υπάρχουν σε μεγάλες δόσεις κυρίως σε Αμερικάνικες ταινίες, αλλά στην συγκριμένη δεν βρήκα πως το θέμα αυτό είχε κάτι να μου προσφέρει και γενικά στην ταινία δεν βρήκα …κανένα νόημα. Και το ό,τι υποτίθεται είναι “Κωμωδία” αλλά δεν γέλασα καθόλου, της δίνω ένα αστεράκι και αυτό επειδή είναι δημιουργία του μεγάλου κατ’ άλλα σκηνοθέτη Pedro Almodóvar. Και όσο σκέφτομαι, πως όταν είχε κυκλοφορήσει στους Κινηματογράφους, μου έκανε εντύπωση το trailer, που ήθελα να πάω να τη δω, αλλά τελικά δεν έκατσε. Και τώρα λέω “ΕΥΤΥΧΩΣ!!!”, γιατί για πρώτη φορά θα έκλαιγα τα λεφτά του εισιτηρίου. Όχι, συγνώμη αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε (άρεσε σε πολλούς άλλους!) και έφαγα τσάμπα το χρόνο μου! Και νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που γράφω κακή κριτική για ταινία που έχω δει, έ;   
♦ ♦ ♦ ♦

Αυτές λοιπόν ήταν μερικές από τις ταινίες που είδα σε dvd τώρα τελευταία.
Αν μου λέγατε από όλες τις παραπάνω ποια απόλαυσα απόλυτα, θα σας έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη την “The Last Stand / Μη μου Χαλάς τη Μέρα”. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Εσείς έχετε δει κάποια από αυτές τις τέσσερις; Σας άρεσαν; Δεν σας άρεσαν; 
Ελεύθερα περιμένω προτάσεις για ταινίες που έχετε δει και έχετε αγαπήσει για να μπούνε στην λίστα των ταινιών που δεν έχω δει.








Διαβάστε επίσης:
-----------------
►Ενότητα Κινηματογράφος: 📂Αρχειοθήκη: 📽Κινηματογράφος: Προτάσεις/Παρουσιάσεις/Κριτικές & Σχετικά άρθρα 
►Διαβάστε τις προτάσεις ταινιών της στήλης Movie Reviews
►Διαβάστε τις προτάσεις ταινιών της στήλης Movie in Cinema Κριτική
►Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Κινηματογράφος/Cinema



* * * *
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!

*Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, ούτε Μουσικής, ούτε Βιβλίων… ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να μου αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που γράφει ο καθένας.
*Το post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικό!





Μαρία / Maria

*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς τη συγκατάθεσή και έγκρισή μου. Αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! Copyright ©2010-2022
by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

7 σχόλια :

  1. Πολύ μου αρέσουν αυτά τα post..
    Δεν έχω δει καμία..οπότε σίγουρα θα πάρουν σειρά :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Alexandra M. εμένα να δεις πόσο μου αρέσουν! :p
    (θα μου πεις τώρα, "αν δεν σου άρεσαν θα τα ανέβαζες;" χαχα)
    Βάλε σειρά αυτή που θες να δεις πιο πολυ!
    Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμ εγώ θα επέλεγα την πρώτη γιατί παίζει ο αγαπημένος μου Τομ και την τρίτη γιατί είμαι φαν και αυτού του είδους ταινιών!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αα κρίμα για Αλμοδοβάρ. Και είναι του γούστου μου! Δεν την έχω δει αλλά γενικότερα επιφυλάσσομαι με τις κωμωδίες.. Προτιμώ τις δραματικές! Μα βρε παιδί μου πως σου αρέσει ο Σβατζενέγκερ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Claire D. T, σωστή σε βρίσκω! Αγαπημένος Tom, έ; :)

    *Katerina Verigka, όπως γράφω ο Almodóvar μου αρέσει στις δραματικές του παρά στις κωμωδίες του!
    Α, όσο για τον Schwarzenegger, συγνώμη, αλλά μεγάλωσα με τις ταινίες του! Δεν είμαι πάντα του σοβαρού... θέλω πάντα και κάτι ...του "μη σοβαρού"! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, οι 3 πρώτες είναι στο στυλ του Γιάννη... Εγώ σπάνια ασχολούμαι με αυτό το είδος!!!
    Που θα πάει, δεν θα βρω λίγο χρόνο να δω τί κυκλοφορεί σε ταινίες τρόμου? όλη τη γειτονιά θα κάνω να ουρλιάζει από φόβο!!! (Λέμε τώρα!!!)
    Άσχετο: Κάθε φορά που μπαίνω εδώ, έχεις και πιο πολλά εικονίδια στο μενού με τις εικόνες!!!! Σε λίγο καιρό, δεν θα χωράνε οι στήλες σου, βρε!!!
    ;-) (Αστειεύομαι!)
    Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα, κορίτσι μου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *syros2js, Α! ο Γιάννης είανι δικός μου, στο στυλ ταινιών εννοώ!
    Κι εγώ όσα dvd έχω κοιτάξει για ταινίες τρόμου, δεν με έχουν ενθουσιάσει!
    Ψάχνω... αλλά τίποτα!
    Δεν ξέρω, αν είδες το post μου με τις επερχόμενες ταινίες που θα βγουν στο cinema, εχει και μια ταινία τρόμου! Αυτή περιμένω πως και πως τον άλλον μήνα για να την δω, οπωσδήποτε!
    Αυτό εμ τις στήλες, πες το ψέματα! Ας με σταματήσει κάποιος!! Χαχα!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!
    :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes