Top 5 Favorites #8η εβδομΑδα – Αγαπημένες ξένες γυναίκες ηθοποιοΙ!


Top 5 Favorites# logo by ΜΑΡΙΑ Π.(mariaparask29)


Ε, όχι! Ε, ναι! Επιτέλους, μετά από πάρα μα πάρα πολύ καιρό (μήνες ντε! απαράδεχτη, το ξέρω!Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι) ανεβάζω ανάρτηση της αγαπημένης μου στήλης Top 5 Favorites#

Έτσι για να “δικαιολογηθώ”, χαχα!, να πω ότι η απουσία των εβδομαδιαίων αναρτήσεων αυτής της στήλης/παιχνιδιού δεν ήταν ότι το ξέχασα (σε μένα το “ξέχασα” δεν παίζει εύκολα!) απλώς επειδή γράφω για πολλά και διάφορα και τα γεγονότα, οι καταστάσεις, οι στιγμές –μου- τρέχουν (καλό είναι αυτό! σημαίνει ότι δεν υπάρχει στασιμότητα να το πω; τέλος πάντων, συμβαίνουν πράγματα, άσχετα αν δεν είναι πάντα ευχάριστα) και επειδή η συγκεκριμένη στήλη (αλλά γενικώς ό,τι post ανεβάζω) θέλει δουλίτσα (κείμενο, φωτο, πληροφορίες, κλπ.), άρα κάποιες ώρες από τον –ελεύθερο- χρόνο μου, δεν κατάφερνα να ανεβάζω και τις σχετικές αναρτήσεις. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Εξάλλου, ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου αγαπημένα στις διάφορες κατηγορίες. Όπως κι εσείς να μοιραστείτε (όσοι/ες συμμετέχετε) τα δικά σας αγαπημένα. Και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που συνεχίζετε να “παίζεται”. Διαβάζω τις αναρτήσεις σας και πραγματικά χαίρομαι που έχετε αγαπήσει αυτή την στήλη!

Πιστεύω, από ‘δω και στο εξής, κάθε εβδομάδα να ανεβάζω κι ένα post, παρουσιάζοντας την κάθε κατηγορία. Απλά, λίγο να μπω σε μια σειρά, τώρα τελειώνοντας και το σχολείο…………


Λοιπόν, αρκετά πολυλόγησα. Ας μπω κατευθείαν στην παρουσίαση της κατηγορίας Αγαπημένες Ξένες Γυναίκες Ηθοποιοί. Οι παρακάτω Κυρίες, εγώ προσωπικά τις θεωρώ “ιδιαίτερα” όμορφες! Η κάθε μία, έχει ένα περίεργο είδος ομορφιάς, που κάποιοι/ες μπορεί να τις θεωρείται –αντικειμενικά- όμορφες και κάποιοι άλλοι, “ε, όχι και όμορφες!”. Εγώ όμως που λατρεύω στους ανθρώπους με μια “ιδιαίτερη-περίεργη” ομορφιά και γοητεία, ένας παραπάνω λόγος που οι εν λόγω Κυρίες είναι στις 5 αγαπημένες μου, εκτός από το εξαιρετικό υποκριτικό τους ταλέντο.  


♦ ♦ ♦


No.5  Jennifer Aniston
Jennifer Aniston: Εκτός το ότι έχει ελληνική καταγωγή, μου αρέσει το κωμικό της ταλέντο, οι γκριμάτσες της όταν “παίζει” την “θιγμένη”… ήταν η αγαπημένη μου στην σειρά “Τα Φιλαράκια” και επίσης την θεωρώ πολύ όμορφη και γλυκιά. Α, επίσης, την βρήκα τόσο υπέροχη στην περσινή ταινία “Οικογένεια Μίλερ” (για την οποία σας έχω μιλήσει ΕΔΩ!) και δε στην σκηνή με το περιβόητο στριπτίζ, που ήταν Θεά και τόσο απολαυστική! Με έκανε και γέλασα τόσο!




No.4 Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker: Εντάξει, της έχω μια μικρή αδυναμία. Στην αγαπημένη σειρά “Sex and the City” από τις τέσσερις Κυρίες, ήταν η αγαπημένη μου και μου “ταίριαζε” περισσότερο, ως Carrie Bradshaw. Μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά της, το στυλ της, το οικογενειακό χαμηλό προφίλ της και τη θεωρώ όμορφη και όχι ασχημόπαπο, όπως την θεωρούν οι περισσότεροι. Ως ηθοποιός, ειδικά μετά το τέλος του “Sex and the City”, οι ταινίες που έκανε και τις οποίες έχω δει, είτε κωμικές είτε ακόμα και σε πιο δραματικές, απέδειξε ότι υποκριτικά “λέει” και με το παραπάνω.   




No.3 Sandra Bullock
Sandra Bullock: Αν και δεν συμφωνώ πάντα με τις ταινίες που επιλέγει και παίζει… ομολογώ πως είτε κωμική, είτε se δραματική ταινία η Sandra Bullock με αυτό το εκφραστικό πρόσωπο θα με κάνει είτε να γελάσω πολύ είτε θα “λυπηθώ” με τον εκάστοτε ρόλο/χαρακτήρα που υποδύεται. Πρέπει όμως να ομολογήσω πως στην κατ’ άλλα εξαιρετική ταινία δράσης “Speed” (1994) που πρωταγωνιστούσε δίπλα στον  –για πολλούς λόγους- αγαπημένο Keanu Reeves, την ίδια δεν την αντέχω κα-θό-λου. Την θεωρώ από όλες τις πλευρές (υποκριτικά, εμφανισιακά), κάκιστη και τόσο άκυρη στην ταινία. Δεν ξέρω αν φταίει ο ρόλος ή ίδια όπως τον ενσαρκώνει, πάντως, με εκνευρίζει τα μάλα. Sorry Sandra! 




No.2 Julia Roberts
Julia Roberts: Μια από τις πιο δυνατές ηθοποιούς της γενιάς της. Όπως είπα και για την Sandra Bullock, αν και διαφωνώ με κάποιες –μέτριες- ταινίες που έχει κάνει, όμως αυτό δεν αμφισβητεί το αυθεντικό υποκριτικό ταλέντο που διαθέτει. Το εκφραστικό της πρόσωπο, η γοητευτική της παρουσία, το μαγευτικό χαμόγελο και το ότι είναι αρκετά συμπαθής, + ότι είναι η μούσα του αγαπημένου μου –θεϊκού- αρώματος “La Vie est Belle(Η ζωή είναι ωραία) της Lancome (αν δεν το έχετε μυρίσει, να το κάνετε!) η Julia Roberts μπαίνει άνετα στην δική μου 5άδα με τις αγαπημένες ξένες γυναίκες ηθοποιοί.




No.1 Meryl Streep
Meryl Streep: Εντάξει, εδώ τα λόγια είναι περιττά. Τι να πούμε για την πολυβραβευμένη Meryl Streep με την τεράστια Φιλμογραφία; Από τις μεγαλύτερες, άξιες και ταλαντούχες ηθοποιούς. Ό,τι ρόλο/χαρακτήρα και να πάρει στα χέρια της, θα τον κάνει αυτομάτως δικό της, θα το “κολλήσει” στο μυαλό των σινεφίλ. Παίρνει ρίσκα με τις ταινίες και τους ρόλους που επιλέγει, τσαλακώνει την εικόνα της… και πάντα θα δώσει και το κάτι διαφορετικό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Και τώρα που θα υποδυθεί και την Μαρία Κάλλας… ένα στοίχημα δύσκολο θα έλεγα, που όμως σίγουρα θα κερδίσει. 



♦ ♦ ♦



Αυτό ήταν λοιπόν, το όγδοο Top 5 με τις δικές μου 5 Αγαπημένες  Ξένες Γυναίκες ηθοποιοί!
Ποιες είναι οι δικές σας 5 Αγαπημένες;
  
Θα επιστρέψω την επόμενη  φορά με το ένατο θέμα, που είναι  το Top 5 Favorites#9η εβδομάδα – Αγαπημένοι Έλληνες Τραγουδιστές!  
 
 
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την αρχική ανάρτηση & ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε τα προηγούμενα post/κατηγορίες του Top 5 Favorites#.



Ιστολόγια που συμμετέχουν: 
*ΜΑΡΙΑ Π. (http://www.syllegw-stigmes.gr)





__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserved

12 σχόλια :

  1. Τέλειες επιλογές.. Νομίζω ότι και εγώ αυτές θα είχα στο τοπ μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και δικες μου αγαπημενες ολες!
    καλη εβδομαδα να εχεις Μαρακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Κική μου, που είναι και δικές σου αγαπημένες!
      Καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Διαγραφή
  3. Αν έκανα ανάρτηση Στριπ και Μπούλοκ θα ήταν και στη δική μπυ 5αδα!
    Φιλιά πολλά Μαρία μου!
    Καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, Streep & Bullock, αγαπημένες σου Αριστέα μου;
      Χαίρομαι!
      Καλή εβδομάδα να έχουμε!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  4. Οκ συμφωνουμε στην Σαρα Τζεσικα. :p
    Οι αλλες δεν με τρελλαινουν αν και μ αρεσουν μερικες απο τις ταινιες τους.
    Φιλια Μαρακι μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίες οι επιλογές σου!

    Καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes