😉Καλώς όρισες Σεπτέμβριε!😉 & ✎All posts of the month #46 ➙ 6 αναρτήσεις για τον Αύγουστο 2018

Desktop Wallpaper Calendar Σεπτέμβριος 2018
Μπορείς να το κατεβάσεις ΕΔΩ


 
Αχ, πάει και ο Αύγουστος!
Αχ, πάει και το Καλοκαίρι!
Αχ, καλώς όρισες βρε Σεπτέμβρη μου!

  Όμως, δεν πειράζει, δεν στεναχωριέμαι καθόλου, διότι είμαι έτοιμη να συλλέξω τις Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες Στιγμές για τους επόμενους τελευταίους τέσσερις(4) μήνες που απομένουν μέχρι να φύγει και τούτη η χρονιά.

  Και μπορεί το φετινό Καλοκαίρι να μην είχε καμία σχέση με το περσινό, με τον τρόπο μου όμως απόλαυσα τις 3-4 δυνατές στιγμές που είχε την καλοσύνη να μου προσφέρει. Και φυσικά έβαλα κι Εγώ το χεράκι μου, να τις προσφέρω στον εαυτό μου.🙃 Από την άλλην, για όλους μας νομίζω πως τούτο το Καλοκαίρι ήταν δυστυχώς ήταν βαρύς... ήταν "κάπως"...

   Δεν θα πω περισσότερα σε τούτη την ανάρτηση, διότι ήδη γράφω τον απολογισμό μου για το Καλοκαίρι του 2018. Θα σας πω τι πέρασα, τι έζησα, τι ένιωσα, τι έμαθα, τι συνειδητοποίησα... Θα σας δείξω τις καλύτερες καλοκαιρινές φετινές φωτογραφίες μου... θα μοιραστώ μαζί σας τραγούδια, λόγια, κουβέντες, σκέψεις, εικόνες. Πάντως, θα σας πω απλά, πως ήταν αρκετά παραγωγικός, δημιουργικός και ταξίδεψα μέσα από τις σελίδες βιβλίων, που ναι διάβασα πολύ περισσότερο από όσο διάβασα τις δυο προηγούμενες εποχές και από όσο περίμενα κι Εγώ η ίδια. Και αυτό είναι super super υπέροχο!

   Απλά θα πω με λίγα λόγια, ότι ο περασμένος μήνας Αύγουστος δεν ήταν και πολύ σπουδαίος. Είχε μερικές μικρές αλλά όμορφες στιγμές! Δεν μπορώ να πω πως δεν με έπιανε που και που μια down φάση γιατί ήθελα να είμαι κάπου αλλού, να κάνω περισσότερα μπάνια στην θάλασσα, να χαλαρώσω, να μην νιώθω ένα  βάρος από την κλεισούρα και γενικά να είναι ένα Καλοκαίρι όπως θέλω να είναι και να τον χαρώ όπως πρέπει.
   
    Όμως επειδή είμαι Ά-νθρωπος καθόλου αχάριστος και ό,τι ζω το ευχαριστιέμαι και λέω και "Ευχαριστώ" και δόξα τω Θεό έχω την Υγειά μου και ελπίζω τις επόμενες μέρες να καταφέρω να κάνω αυτό που θέλω από τον Αύγουστο κι ας είναι αρχές Σεπτέμβρη. Ούτως ή άλλος, μια ζωή καθυστερημένα όλα τα κάνω, όχι επειδή είναι πάντα στο χέρι μου αλλά επειδή έτσι έρχονται τα πράγματα. Επειδή λοιπόν δεν μου αρέσει η μίρλα και η αχαριστία, δεν πολύ παραπονιέμαι. Με πιάνει το γνωστό παράπονο, τόσο όσο που λένε.

  Τέλος πάντως, τα υπόλοιπα στην επόμενη Καλοκαιρινή ανάρτηση. Μέχρι τότε, εύχομαι ο Σεπτέμβριος να είναι ένας όμορφος, τυχερός και πολυσυλλεκτικός μήνας, σε βαθμό να ξεπεράσει όχι μόνο τον Αύγουστο αλλά και τους τρεις(3) μήνες του περασμένου πια φετινού Καλοκαιριού. Και εύχομαι με το χέρι στην καρδιά και με όλη μου την ψυχή να σταθώ τυχερή και να βιώσω/ζήσω μερικές στιγμές που έχω βάλει στο μυαλό μου ως προ-σχέδιο που θέλω να το κάνω πραγματικότητα.

   Κατ' άλλα, εύχομαι η αναμονή που υπάρχει μήνες τώρα (για να μην πω χρόνια τώρα!) σε κάποια επαγγελματικά σχέδια και ανάγκες να σταματήσει. Σιχαίνομαι την όποια αναμονή, σας το έχω πει; Ναι, το έχω πει ουκ ολίγες φορές! Ίδωμεν λοιπόν! Εγώ από την πλευρά μου, τόσο όσο πρέπει και θετική είμαι και αισιόδοξη και πιστεύω στα καλύτερα, ακόμα κι αν καθυστερούν.

 
  Το πω ή δεν το πω αυτό το μισητό για πολλούς "Καλό Φθινόπωρο", μας αρέσει δεν μας αρέσει η εποχή αυτή φτάνει. Εξάλλου, το Καλοκαίρι παιδιά είναι μια εποχή, που μέσα μας δεν τελειώνει όσο θα έχουμε έναν ολόκληρο Χειμώνα να γυρίζουμε πίσω στις θύμησες του Καλοκαιριού με όσα κρατήσαμε στο μυαλό μας, στην καρδιά μας, στις φωτογραφίες μας, στις αναμνήσεις μας βρε Άνθρωπε! Εξάλλου, βρε παιδιά, κάποιοι από εμάς δεν κάναμε -ακόμα- τις διακοπές μας, έστω και λίγες μερούλες. Και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη!🤣 Και κάπως έτσι σκέφτηκα πως πρέπει να είναι και το Desktop Wallpaper Calendar του Σεπτεμβρίου (που μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας)... Σαν μια ανάμνηση του Καλοκαιριού που πέρασε αλλά με μια νοσταλγία πως η θάλασσα και κάτι από το Καλοκαίρι θα μας συντροφεύει και τον Χειμώνα. Ε; τι λέτε; δεν είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε κάτι από το Καλοκαίρι;😉



☀️Κ_Α_Λ_Ο Μ_Η_Ν_Α ☀️ λοιπόν να έχουμε!😎



  
 

Παρακάτω ακολουθούν όλες οι αναρτήσεις που έχουν δημοσιευτεί τον προηγούμενο μήνα Αύγουστο.
Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε αυτόματα σε νέο παράθυρο.
 


Οι 6 αναρτήσεις του Αυγούστου 2018:


























Υ.Γ.: Σύντομα έρχεται και το (καθυστερημένο) part2!


https://www.syllegw-stigmes.gr




Διαβάστε επίσης:
Όλες οι αναρτήσεις της στήλης ✎Allposts of the month
►📂Η αρχειοθήκη του blog: ArchivePage List! All my Blog Posts! (2010 - 2018)
Όλες οι αναρτήσεις του Αυγούστου 2011 (6), 2012 (8), 2013 (15), 2014 (8), 2015 (9), 2016 (9), 2017 (8), 2018 (6)
1η Σεπτεμβρίου 2012! Καλό μήνα! (Σάββατο 1/09/2012)
✎All posts of the month! #6 - 8 posts (Αύγουστος 2014), Τα νέα μου & Καλό Μήνα! (Δευτέρα 1/09/2014)
❀Καλώς όρισες Σεπτέμβρη μου❀ & ✎All posts of the month #17 - 9 αναρτήσεις (Αύγουστος 2015) (Τρίτη 1/09/2015)
☁Καλώς όρισες Σεπτέμβρη μου!☁ & ✎All posts of the month #28 ➙ 9 αναρτήσεις (Αύγουστος 2016) (Πέμπτη 1/09/2016)
Παλιότερα FreeWallpaper Calendar 2017
Προηγούμενα FreeWallpaper Calendar 2018
Περισσότερα Εκτυπώσιμα free download





*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. Καλησπέρα Μαρία μου. Καλό μήνα.
    Εγώ θα σου ευχηθώ καλό ύστερο καλοκαίρι γιατί είναι νωρίς για Φθινοπωρινό mood.
    Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό έχει σημασία, να έχουμε την υγεία μας και να εκτιμάμε όσα έχουμε... θα περιμένουμε πάντως τον απολογισμό του καλοκαιριού, και εύχομαι η όποια αναμονή έχεις να παύσει! :)))
    Καλό μήνα Μαράκιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, ο απολογισμός του Καλοκαιριού, τώρα που μπήκαμε στο Φθινόπωρο μου φαίνεται τόσο μακριά.
      Η αναμονή έπαψε γιατί κάποτε τα πράγματα πρέπει να βάλεις ένα τέλος.
      Καλό υπόλοιπο Σεπτέμβρη!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes