⏳Συλλέγω Στιγμές #40:🎉 Κάθε ευχή καλοδεχούμενη... (Γιορτή 15Αυγουστος)

⏳Συλλέγω Στιγμές #40:🎉 Κάθε ευχή καλοδεχούμενη... (Γιορτή 15Αυγουστος) 

   Έφτασε και η γιορτή της Παναγίας, ο 15Αύγουστος!
  Φέτος, για να πω την αλήθεια μου, δεν την περίμενα τόόόσο πολύ όπως πέρσι.
 Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν χαίρομαι που έφτασε και την χάρηκα όπως την χάρηκα.
  
   Φέτος καμία σχέση με πέρσι. -Όπως σχεδόν όλα (Καλοκαίρι, στιγμές, απολαύσεις, ανθρώπους) φέτος καμία σχέση με πέρσι.- Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι Συλλεκτική εορταστική στιγμή για μένα φέτος.
  
   Πέρσι τέτοια μέρα όόόόλη μέρα την πέρασα σε διαφορετικές ώρες με διαφορετικούς ανθρώπους, καρατσεκαρισμένους Φίλους, καφεδάκι, γλυκά, μπίρες, κεράσματα, βόλτες, μπάνιο στην θάλασσα, φωτογραφίες, γέλια, ευχές και αγάπη.
  
   Φέτος δεν είχε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά, είχε όμως πολύ αγάπη από ανθρώπους Φίλους, αναγνώστες και ειδικά, ιδιαίτερα την ειλικρινή αγάπη ανθρώπων που για μένα σημαίνουν πολλά στη ζωή μου. Από απόσταση αλλά ήταν σαν να ήταν κοντά μου. Και αυτό είναι που θα κρατήσω από τον φετινό 15Αύγουστο.
   
   Δεν πήγα πουθενά! Έμεινα σπίτι και άραξα! Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο! Δεν γλέντησα! Αλλά διασκέδασα, όπως πάντα με τον τρόπο μου. Δεν έμεινα πολύ μόνη μου. Δεν έπεσα σε μια ανόητη δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη θλίψη.Έμεινα σπίτι και άραξα λοιπόν κάνοντας λίγο ή πολύ δημιουργικά πράγματα. Βλέπετε από χθες με συντροφεύει πάλι ένας ηλίθιος πόνος στην μέση που δεν με άφηνε για πολλά. Εγώ όμως έκανα πως δεν υπάρχει!😂 
 

Happy Name Maria 
 

   Πρωί πρωί με ξύπνησε η μάνα μου με τηλεφωνικές ευχές. Ουπς, δεν το περίμενα, γιατί συνήθως ξεχνιέται. Μετά ήρθε σπίτι και μου ξανά ευχήθηκε, λέγοντας: "Αν και κανονικά γιορτάζει τον Νοέμβριο η Μαρία!"
Εγώ: -Ναι μαμά αλλά όταν με ενημέρωσες κάποτε είχα ήδη γίνει μια γαϊδούρα. Είναι πια αργά να αλλάξω μυαλά και συνήθειες. Και επειδή Τιμώ την Παναγίτσα που είμαστε καλά τόσα χρόνια, γιορτάζω και τις δυο."
Μαμά: "Και πολύ καλά κάνεις!"
(Το ξέρω μαμά, μανούλα!)😂
 
 
   Θα τολμήσω να πω πως περίμενα ΠΟΙΟΣ -θα με ξεχάσει ή δεν θα τον νοιάξει- ΔΕΝ θα μου πει "Χρόνια Πολλά". Ευτυχώς μέχρι το τέλος της ημέρας, κάποιοι με διαψεύσαν και δεν με επιβεβαίωσαν. (Ναι ρε παιδιά, επιτέλους θέλω "οι άνθρωποι μου" να με διαψεύδουν από το να έχω πάντα δίκιο.) Στην λίστα των "ξεχασμένων" ελάχιστοι μετρημένοι στα μισά δάχτυλα της μιας παλάμης. Και δεν με ένοιαξε! Λέω Εγώ συνήθως:
💬 Το καλό όταν μεγαλώνεις, μέσα στον χρόνο μαθαίνεις να μην σε νοιάζει. Και Εγώ υποστηρίζω με σθένος ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι νομίζει και να υποστηρίζει τις όποιες επιλογές του.


Σήμερα Γιορτάζεις ή Νοέμβρη;
  Φέτος, έχω να πω πως είναι η πρώτη φορά που δεν έλαβα την γνωστή ατάκα "Μαρία, σήμερα γιορτάζεις; Είχα την εντύπωση πως γιορτάζεις στις 21 Νοέμβρη." Μάλλον το έχετε εμπεδώσει πια από τις τόσες φορές που το έχω πει και το έχω γράψει και σε παλιότερες σχετικές αναρτήσεις. Ναι παιδιά Εγώ προσωπικά γιορτάζω είπαμε και τις δυο, γιατί έτσι το θεωρώ σωστό. Τα έχω ξαναπεί, να μη  επαναλαμβάνομαι. 
 
 
Χρόνια Πολλά!
   Σας ευχαριστώ πολύ όλους μα και τον καθένα ξεχωριστά για τις υπέροχες, μοναδικές, ξεχωριστές, κάποιες πολύ "to the point" και με πολύ αγάπη ευχές που μου στείλατε με όλα τα μέσα επικοινωνίας. Με κάνατε να ξεχάσω και τον πόνο μου αλλά και να είμαι με καλή διάθεση και με ένα χαμόγελο.😆
 
 
  Ένα ιδιαίτερο και τεράστιο Ευχαριστώ στους Φίλους μου και σε Αυτόν Ν(Χ που έκανε την φετινή γιορτή, πριν ακόμα φτάσει, να μην είναι αδιάφορη με λίγο από τίποτα.😍    

 
   Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν και να απάντησα σε όλους. Από την πλευρά μου, εύχομαι σε όσους και όσες γιορτάζατε "Χρόνια Πολλά και καλά. Υγεία και χαμόγελα πολλά. Και ό,τι επιθυμεί ο καθένας! Όσες ευχές μου στείλατε να επιστραφούν σε σας και να γίνουν πραγματικότητα μαζί και τα δικά μου."
 
   Του χρόνου, καλά να είμαστε, να γιορτάσουμε ξανά την  γιορτή της Παναγίας και πάντα να μας φωτίζει και να μας δίνει δύναμη να αντιμετωπίζουμε κάθε καλή ή κακή στιγμή.
 
Μαρία / Maria
 
     
Διαβάστε επίσης:
___________________

►Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη "♫Συλλέγω Στιγμές♫"
Χρόνια μου πολλά και του χρόνου, πρώτα ο Θεός! (Η ΜΙΑ –εκείνη η- ΕΥΧΗ!) (2012)
 
   


*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. Μαρία μου,
    Χρόνια πολλά και από εδώ καλή μου κοπέλα.
    Οι ευχές μου κοντά σου για ότι καλό επιθυμείς και ονειρεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά ξανά, με υγεία και όοοο,τι άλλο επιθυμεί η καρδιά σου, Μαρία μου!
    Είναι γενικό το θέμα, φαίνεται, γιατί κανένας δεν περνάει το φετινό καλοκαίρι όπως πέρυσι, αλλά τι να γίνει... Ελπίζω να είσαι καλύτερα με τη μέση σου τώρα!
    Πολλά φιλιάάάαααα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, έτσι είναι όσον αφορά το φετινό Καλοκαίρι.
      Ναι αλλά... (Σχεδόν πάντα υπάρχει ένα "αλλά"😤
      Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.
      Μόλις σήμερα μετά από μέρες πέρασε η μέση μου.
      Τα φιλια μου κούκλα μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes