🌊Καλώς όρισες Αύγουστε!🌊 & ✎All posts of the month #45 ➙ 11 αναρτήσεις για τον Ιούλιο 2018

Desktop Wallpaper Calendar Αύγουστος 2018
Μπορείς να το κατεβάσεις ΕΔΩ
  

  Νομίζω πως όλοι χαιρόμαστε που έφυγε ο Ιούλιος. Σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστος και δεν νομίζω λόγω των όποιον καλών του στιγμών. Και σίγουρα θα έχουμε ήδη ευχηθεί να μην ξανά ζήσουμε έναν τέτοιον μήνα, σαν και αυτόν.
 
   Δύσκολος σε σημείο ανυπόφορος μήνας γιατί τα γεγονότα όταν γράφονται ξαφνικά, αναπάντεχα και τσακίζουν την ανθρώπινη ζωή, την πίστη, το ίδιο το νόημα στο γιατί ζεις και βιώνεις τραγικά πράγματα σε σημείο να μην ξέρεις τι παραπάνω  να κάνεις για να βοηθήσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου και τους συνανθρώπους σου γύρω.

  Η δολοφονική Πυρκαγιά στο Μάτι και οι τόσοι νεκροί με μικρά παιδάκια και μεγάλους ανθρώπους, νομίζω πως φτάνει και περισσεύει για να κάνει αυτό τον Ιούλιο του 2018 έναν κακό αξέχαστο μήνα ενός περίεργου Καλοκαιριού. Ένα συμβάν που μας ταρακούνησε νομίζω όλους. Δεν θέλω στην παρούσα φάση να πω κάτι περισσότερο και τις σκέψεις που έκανα αυτές τις μέρες. Απλώς ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του πρώτα απ' όλα ως άνθρωπος, ως Πολίτης, ως μονάδα κι ύστερα ας ρίξουμε τις όποιες ευθύνες στην πολιτεία, στο κράτος, στους πολιτικούς που εξουσιάζουν αυτή την χώρα και με ό,τι μυαλό διαθέτει ο καθένας αν νομίζει πως στέκει ας ρίξει μερικές ευθύνες στον Θεό, στο Καλοκαίρι, στους ανέμους, στην θερμοκρασία, στην όποια αόρατη δύναμη εξουσιάζει την ζωή μας...
 
   Ναι, ασυζητητί ο Ιούλιος ήταν ένας απαίσιος μήνας. Ζέστη αλλά και βροχές που εμένα προσωπικά μου θύμισε τους μήνες που ζούσα στην Αυστραλία. Βέβαια η διαφορά εκεί ήταν ότι βίωνες επί καθημερινή βάση την ζέστη και τον ήλιο, το κρύο και τις βροχές συνεχής εναλλαγή μέσα σε 10 λεπτά το πολύ. Και καταλαβαίνετε ήταν σαν σπάσιμο νεύρων όλη αυτή η κλιματική φάση. Ένα κλίμα που ποτέ στην πραγματικότητα δεν το συνήθισα. Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω άλλο να πάρω.😏
 
   Επίσης, προσωπικά και επαγγελματικά για μένα ο μήνας Ιούλιος ήταν επίσης απαίσιος, στενάχωρος, άτυχος...
Μου έμεινε ότι:
Αυτό που με φοβίζει πιο πολύ είναι ότι η ζωή μας είναι στα χέρια κάποιου άγνωστου εχθρού;
Η ζωή συνεχίζεται και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
Συνηθίζεις την όποια απουσία γιατί δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.
Με το ζόρι, με το στανιό δεν γίνεται τίποτα όσο κι αν προσπαθείς.
Δεν κρατάς κάποιον αν δεν υπάρχει αμοιβαία προσπάθεια.
Το "Να αραιώσουμε" (είναι το ίδιο ή αντίστοιχο του "Θέλω χρόνο να σκεφτώ") είναι σοβαρός λόγος για να καταλάβεις απόλυτα κάποια πράγματα και να πάρεις τις όποιες αποφάσεις.
Τίποτα και κανένας δεν τελειώνει με τελεία, αν πρώτα μέσα σου δεν το(ν) έχεις σκοτώσεις. 
Δεν επιτρέπω σε κανένα, ούτε στους ίδιους τους Φίλους μου, να μου πουλάνε ψεύτικες ελπίδες για δουλειά ή για ότι προσπαθώ, με το να μου λένε κάθε τρεις και λίγο π.χ. "Αν έχω νέα..." Δεν κοιμάμαι και δεν ξυπνάω με το να περιμένω πότε θα έρθει το πολυπόθητο τηλέφωνο ή η πολυπόθητη ευκαιρία, ειδικά όταν ξέρω από πρώτο χέρι ότι δεν θα συμβεί. Ναι, ζω με θετική σκέψη και με ελπίδα για το κάτι καλύτερο αλλά όχι με το να κοροϊδεύω τον εαυτό μου.
Και επίσης, η φιλοσοφία μου, το σκεπτικό μου και ο τρόπος ζωής μου είναι να είμαι πρώτα σίγουρη για κάτι κι ύστερα να μιλάω και να χαίρομαι κι όχι να χαίρομαι πρώτα κι ύστερα να απογοητεύομαι. Τέτοιες κινήσεις και συμπεριφορές τις θεωρώ βλακώδες και λίγο άμυαλες. Όταν και αν είναι να συμβεί το οτιδήποτε, τότε και θα ενημερώσω και θα το χαρώ και θα συνεχίσω τον χορό της ζωής από άλλην σκοπιά. 
Αλήθεια, πολλοί τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε;😤
 
   Τέλος πάντων, την πιο θετική από ψυχής ευχή μου ο Αύγουστος να είναι πραγματικά ένας πανέμορφος μήνας, ήρεμος, γαλήνιος (γιατί ειδικά το Καλοκαίρι Εγώ προσωπικά ψάχνω στα πάντα την ηρεμία και την γαλήνη), να είναι πραγματικά καλοσυνάτος και να σκορπίσει μόνο καλές στιγμές που θα έχουμε να θυμόμαστε από αυτόν. Μακάρι και εμένα να μου φέρει 2-3 πραγματάκια που εύχομαι και θέλω πολύ να αποκτήσω και να κάνω πράξεις 1-2 στόχους που έχω βάλει στο μυαλό. Τι; ζητάω πολλά; No, no, no, no τα αξίζω όλα και με το παραπάνω.😉 
     
 
☀️Κ_Α_Λ_Ο  Μ_Η_Ν_Α ☀️ λοιπόν να έχουμε!😎
 
 
  
 
Παρακάτω ακολουθούν όλες οι αναρτήσεις που έχουν δημοσιευτεί τον προηγούμενο μήνα Ιούλιο.
Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε αυτόματα σε νέο παράθυρο. 
 

Οι 11 αναρτήσεις του Ιουλίου 2018:
 

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

 
Διαβάστε επίσης:
► Όλες οι αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month
📂Η αρχειοθήκη του blog: Archive Page List! All my Blog Posts! (2010 - 2018)
►✍Όλες οι αναρτήσεις του Ιουλίου 2011 (2), 2012 (2), 2013 (13), 2014 (7), 2015 (10), 2016 (8), 2017 (7), 2018 (11)
✎All posts of the month! #6 - 7 posts (Ιούλιος 2014) + Καλό Μήνα (Παρασκευή 1/08/2014)
❀Καλώς όρισες Αύγουστε μου❀ & ✎All posts of the month #16 - 12 + 10 αναρτήσεις (Ιούνιος & Ιούλιος 2015) (Σάββατο 1/08/2015)
 
 
 
 
*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

4 σχόλια :

  1. Καλό μήνα, Μαρία μου! Χρειαζόμαστε μια μεγάλη ανάσα για να συνεχίσουμε...😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα και καλό μήνα!
    εύχομαι ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού.
    μέσα Αυγουστου, θα απεχω απο το μπλοκινγκ, ισως κανω προγραμματισμενες αναρτησεις, ηθελα να ενημερωσω σε περιπτωση που "χαθω"
    καλη συνεχεια και να περνας ομορφα
    την αγαπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, καλά να περάσεις, να γεμίσεις μπαταρίες, να ξεκουραστείς... εδώ εμείς θα συνεχίσουμε να σε διαβάζουμε.
      Θα τα πούμε... Καλό σου μήνα!
      Την 💛 μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes