📪Τα γράμματα…

Letters
…Και έρχεται η μέρα που θέλεις να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να πετάξεις καθετί περιττό και άχρηστο βρίσκεται στο χώρο σου. Τα μαζεύεις – τα μαζεύεις ώσπου κάποια στιγμή γίνονται στοίβα και γίνεσαι ένα μ’ αυτά!

…Και ξεκινάς να σχίζεις όσα δεν θέλεις… να βάζεις στην άκρη όσα χρειάζεσαι… όμως να που πέφτεις και πάνω σε κάτι φακέλους κλειστούς, κιτρινισμένους αλλά παρά το πέρασμα των χρόνων ακόμα σε καλή κατάσταση. Εκείνη τη στιγμή ξυπνούν οι αναμνήσεις από το παρελθόν και νιώθεις περίεργα… Όλα έχουν παραλήπτη! Κάποια απ’ αυτά έχουν και αποστολέα! Κάποια δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους και άλλα έφτασαν αλλά επιστράφηκαν πίσω… κλειστά! Δεν είχαν καν ανοικτοί! Και σκέφτεσαι να τ’ ανοίξεις… να διαβάσεις τι είχες γράψει ΤΟΤΕ.. τι αισθανόσουν ΤΟΤΕ… αλλά διστάζεις! Διστάζεις, γιατί ήδη άρχισες να αναρωτιέσαι γιατί αυτό… γιατί εκείνο… γενικά να αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΙ;;; και αρχίζεις να χαλιέσαι!

…Και αποφασίζεις να μην μπεις στο πειρασμό να τ’ ανοίξεις και να τα διαβάσεις… όχι ακόμη! Ίσως κάποια στιγμή! Ίσως μια… επόμενη φορά! Τα πετάς λοιπόν σε ένα κουτί μαζί με κάτι φωτογραφίες, χαρτάκια με ‘μικρές’ σκέψεις… και απλά σκέφτεσαι: “Εγώ έκανα όχι μία, όχι δυο αλλά αρκετές προσπάθειες για να έρθω (ξανά) κοντά τους… δοκίμασα ό,τι μέσο είχα… ακόμα και να συναντηθώ πρόσωπο με πρόσωπο αλλά έκαναν ότι δεν είναι ‘εδώ’… δεν είχαν το θάρρος και την μπέσα να αντιμετωπίσουν το παρελθόν, να σταθούν μπροστά μου και να πουν τη δική τους αλήθεια. Ας είναι! Οι πράξεις τους έδειξαν ποιοι ήταν πραγματικά! Έδειξαν ότι μπροστά σε μένα, δεν είχαν και δεν έχουν χαρακτήρα μα κυρίως δεν είχαν και δεν έχουν προσωπικότητα! Ίσως να με φοβούνται! Ίσως να φοβούνται τη ‘τιμωρία’ στο πέρασμα του χρόνου… ίσως να ξέχασαν τι έκανες γι’ αυτούς και να έχουν βυθιστεί στην αχαριστία… ίσως απλά να μην άξιζαν! Γιατί απ’ την στιγμή που δεν τους έκανες ΤΙΠΟΤΑ… και ναι! είμαι σίγουρη/ος γι’ αυτό που λέω… γιατί τέτοια συμπεριφορά; Αλλά όλα εδώ… και εκεί… πληρώνονται! Αυτοί δεν άξιζαν… εγώ όμως αξίζω” […]





__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes