Παρουσιάσεις #1: My Beauty Blog: The World of Beauty (+update)

 
  Φίλοι μου, εκτός από το παρόν χώρο που γράφω, σας παρουσιάζω και το beauty blog μου. Θα χαρώ να με ακολουθήσετε και να με στηρίξετε! 
 
*Η παρούσα ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από το beauty blog μου.

♀The World of Beauty♀
http://mariabeautygirl.blogspot.gr

 ΚΛΕΙΣΤΟ!
 

  Ομορφιά σημαίνει:
“Να χαμογελάς & να είσαι ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σου!!!″






  Το 'The World of Beauty' (πρώην The World of Beauty by Avon) δημιουργήθηκε πέρσι τον Ιούλιο (2011) με σκοπό την προώθηση & ενημέρωση των προϊόντων της εταιρίας καλλυντικών Avon Cosmetics μιας και μόλις είχα γίνει Αντιπρόσωπος της εταιρίας, ενώ για πολλά χρόνια ήμουν (και είμαι) μια ευχαριστημένη Πελάτισσα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα το "To World of Beauty by Avon"  αυξήθηκε σε επισκεψιμότητα μα το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι πολλές γυναίκες εμπιστεύτηκαν τη σελίδα αυτή και κάνανε τις αγορές τους! 

~~~~~~~~~~~~~~~~
 
  Σήμερα, Ιούνιος του 2012 (περίπου 1 χρόνο μετά) το blog αυτό πήρε μια άλλη μορφή! Πλέον, το blog αυτό ΔΕΝ θα ασχολείται ΜΟΝΟ με την Avon αλλά και με άλλες εταιρίες, και με άλλα προϊόντα  και με άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τις γυναικείες ασχολίες, την μόδα, την ομορφιά, τα καλλυντικά... και με οτιδήποτε έχει να κάνει με την καλή αισθητική! Επίσης, κατά καιρούς θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, όπου θα τις ανακαλύπτουμε μαζί... και φυσικά θα συνεχίζω να διοργανώνω διάφορους μικρούς ή μεγάλους διαγωνισμούς, μιας και πιστεύω απόλυτα πως τα δώρα πρέπει να τα μοιράζεσαι! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
 Εγώ αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι θα είναι μεγάλη μου τιμή και μεγάλη μου χαρά να διαβάζεις τις αναρτήσεις μου, να ενημερώνεσαι για διάφορα θέματα, να ανταλλάσσουμε απόψεις, να μοιραζόμαστε γυναικεία μυστικά ομορφιάς ή οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό που λέγεται "Beauty Blogger". Μιας κι εγώ, παρακολουθώντας & διαβάζοντας εδώ και χρόνια, πολλά "Greek Beauty Bloggers" όχι μόνο βρήκα ενδιαφέροντα πράγματα αλλά έμαθα και πολλά που δεν γνώριζα, όπως μυστικά ομορφιάς και κριτικές προϊόντων που ήταν χρήσιμες πριν προβώ σε κάποια αγορά!    

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Τέλος, να θυμάσαι (τουλάχιστον αυτή είναι η προσωπική μου άποψη): "Η αληθινή ομορφιά πηγάζει ΜΟΝΟ από μέσα μας, εσωτερικά. Ό,τι καλλυντικό και να φορέσεις, αν δεν νιώθεις καλά και δεν μπορείς να σκάσεις ούτε ένα χαμόγελο, η ασχήμια σου θα φανεί."


~~~~~~~~~~~~~~~
Finally, remember (at least that is my personal opinion): "True beauty comes only from within our house. Whatever cosmetic wear, if you do not feel well and you can not shut up even a smile, you ugliness would seem. "

📍Beauty means:
"Smile and be everywhere and always be yourself!"

~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Σημ.: Οι αναρτήσεις (post) που δημοσιεύονται στο The World of Beauty είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη, δεν είναι διαφημιστικά αλλά ενημερωτικά. Αν κάποια εταιρεία μου προσφέρει δωρεάν τα προϊόντα της για κριτική, θα το αναφέρω πάντα στο τέλος κάθε ανάρτησης.


 Σε ευχαριστώ που με επισκέφτηκες & ελπίζω η βόλτα σου από το blog μου να είναι μια ευχάριστη... διαδρομή!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~
 
📌Update (21/06/2013): 




 Τελικά μετά από περίπου 2 χρόνια (από τον Ιούλιο του 2011) αποφάσισα σήμερα 21/06/2013 να κλείσει ο κύκλος μου με το beauty blogging. 
 
 Όπως ανάρτησα σε σχετικό post σε εκείνο το blog μου, αναδημοσιεύω και εδώ και... πάω για τα καλύτερα που μου ταιριάζουν και είναι αληθινά.


  Δεν θα γράψω ένα κατεβατό όπως συνηθίζω (περίεργο για εμένα) επειδή δεν νομίζω ότι θα τα λάβει και κανείς υπόψη,
ίσα-ίσα θα λογοκριθούν και αυτά τα λίγα…
Βλέπετε μια μερίδα ανθρώπων (για να μην τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι) κρίνουν τους πάντες και τα πάντα χωρίς να κοιτάξουν την πορεία σου κάνοντας αυτό το beauty hobby με αγάπη και χωρίς κανέναν –κακό- σκοπό τα τελευταία 2 περίπου χρόνια.
 
  Λένε ότι έχει “βρομίσει” τόσο πολύ το beauty blogging (ούτε δημοσιογραφία να ήταν ή ίδια η Βουλή) που μάλλον θέλει επειγόντως εκκαθάριση και εγώ απλά αποχωρώ (χωρίς “βρισιές”, χωρίς “κατάρες”, χωρίς να τραβήξω το σκοινί κι ας έχουν οι άλλοι την διάθεση να το κάνουν), επειδή –ίσως- ποτέ δεν ανήκα.

Εξάλλου, “θεωρώ τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα  blogger writer (να σημειώσω ότι ασχολούμαι με το blogging συγγραφικά από το 2008, να ‘ναι καλά η αγαπημένη μου καθηγήτρια, εκεί που άλλοι δεν ‘ξεραν τι σόι πράγμα είναι αυτό αλλά ξαφνικά έγιναν όλοι και όλες ειδήμων και αποφασίζουν ποιος είναι “βρόμικος” και ποιος όχι) κι ύστερα beauty blogger, (αλλά μην το πάρει κάποιος στραβά!) κάποιες ώρες παραπάνω τις αφιερώνω στο να γράφω στο προσωπικό μου blog, μιας και το να γράφω είναι για εμένα Ζωή, ανάγκη… αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στη Ζωή μου!”

Επομένως, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (επειδή το “Ευχαριστώ”, το “Συγνώμη” και το “Είμαι “δυνατή”, έμαθα στη  Ζωή μου να τα λέω εύκολα και μέσα απ’ την καρδιά μου. Ναι, το ξέρω! Πολύ μελό αλλά αληθινό! ) πολύ που μου θυμίσατε που ακριβώς ανήκω και που πρέπει να δώσω όλο μου τον χρόνο και όλη μου την ενέργεια…σε αυτό που όσοι με γνωρίζουν -και από την καλή κι απ’ την ανάποδη-, ξέρουν ότι έστω και σαν  hobby μου ανήκει και μου ταιριάζει ως αυτή που είμαι. Ένας άνθρωπος (όπως τόσοι εκατομμύρια άνθρωποι) που ασχολούμαι με το blogging.

Καλά μου είπε ένας Φίλος μου, το να κάνεις ένα "Delete" σε ό,τι δεν σου ταιριάζει, μόνο ελευθερία και γαλήνη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις! 

Ένα ακόμη σπουδαίο μάθημα που πήρα στα 29 μου χρόνια!
Τα “κομμένα φτερά” ενός νέου ανθρώπου δεν είναι τίποτα μπροστά στην αξιοπρέπεια.
Γιατί, πάνω από την αξιοπρέπεια μου –εγώ-  δεν βάζω ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ!

  Για να μην το τελειώσω στη σιωπή και δεν θα ήταν σωστό για αυτές που με διάβαζαν…
Σας ευχαριστώ πολύ Φίλες μου, γι’ αυτά τα 2 υπέροχα χρόνια!
Αντίο ή ίσως –ποιος ξέρει;- Εις το επανιδείν!


Και να μην ξεχνάτε!
Ομορφιά σημαίνει:
“Να χαμογελάς & να είσαι ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ ο εαυτός σου!″


Maria[12]

________________________________________________________
To άρθρο αυτό είναι Πνευματική Ιδιοκτησία του blog mariabeautygirl.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου.
Copyright ©2011-2013 * ΜΑΡΙΑ Π. (BeautyGirl)  - The World of Beauty *
All rights reserved

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes