⏳Συλλέγω Στιγμές #24: 🇬🇷Ελλάδα - 🇦🇺Αυστραλία σημειώσατε: ?

🇬🇷Ελλάδα - 🇦🇺Αυστραλία σημειώσατε: ?

   Εδώ και κάποια χρόνια η Θεία μου (αδελφή της μάνας μου) από την Μελβούρνη (Αυστραλία) μου έχει κάνει ουκ ολίγες φορές την πρόταση να πάω στην Αυστραλία, για διακοπές, για δουλειά... Πάντα την… “απέρριπτα”! Της έλεγα, έχω το σχολείο που είναι κρίμα τόσα χρόνια προσπάθειας να πάνε περίπατο… Βέβαια εκτός από το σχολείο, που σαφώς και είναι σοβαρός λόγος, τους φόβους για ένα τέτοιο μεγάλο και μακρινό ταξίδι, υπάρχει κι ένας άλλος (κρυφός) λόγος που δεν “έφυγα”! Είχα έναν νθρωπο που ήταν πάντα κάπου γύρω, εκεί για μένα. Είχαμε “Κοινή Ζωή”, είχαμε “Κοινά όνειρα και στόχους”, είχα λόγο για να συνεχίσω να παλεύω εδώ στην Ελλάδα. (Σαφώς και την αγαπώ την Ελλάδα, άσχετα αν έχει “καταντήσει” έτσι όπως την έχουνε/έχουμε καταντήσει!)

Τώρα τι έχω; Τι περιμένω από τη Ζωή μου; Τα πάντα και Τίποτα!

Έχω -νομίζω- την Υγεία μου και αυτό από μόνο του είναι “Έχω τα πάντα!” Έχω τη δύναμη και την Πίστη να παλέψω για κάτι καλύτερο ή έστω όχι για το “Τίποτα”.

Έχω κι εμένα! Τώρα πια έχω μόνο τον Εαυτό μου! Και πιστεύω πως το να έχεις τον Εαυτό σου, να τα έχεις βρει μαζί του, να συμβιώνεις τις περισσότερες φορές αρμονικά μαζί του και επομένως όταν αγαπάς ή νοιάζεσαι τον “εαυτό σου”, τότε μπορείς να νοιαστείς και για κάποιον άλλον.   

Χθες το απόγευμα, όπως μιλούσα στο τηλέφωνο με τον μοναδικό νθρωπο που μπορεί πλέον να είμαστε μακριά,  ξέρω όμως ότι πάντα θα είναι “εκεί” για εμένα! Όχι μόνο στα εύκολα! Σ’ αυτά είναι ΌΛΟΙ! Είναι στα δύσκολα και χωρίς να ζητήσω τη “βοήθειά” του, πάντα με ένα τηλεφώνημα, έρχεται …η “επιφοίτηση”! Έτσι λοιπόν, έτσι αυθόρμητα του είπα αυτό που ήθελα εδώ και πάρα πολύ καιρό να συζητήσω μαζί του, να ακούσω την άποψή του, του είπα για την Αυστραλία.

Η άποψή του; Κατευθείαν: “Φύγε! Μην το σκεφτείς καθόλου και κάντο!” 
 
 
📍UPDATE: Και τελικά ΕΦΥΓΑ part 1 & part 2! (το 2017)


Επίσης, μου είπε: Πρώτα θα τελειώσεις τις σπουδές σου! Θα τελειώσεις το Λύκειο, θα δώσεις τις εξετάσεις σου, αν περάσεις, έχει καλώς αν πάλι όχι, εσύ θα έχεις προσπαθήσει. Αν βρεις μια “κανονική” δουλειά, που θα πληρώνεσαι και θα μπορείς να βρεις μια μικρή γκαρσονιέρα να ζήσεις μόνη σου και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, εγώ θα είμαι ευτυχισμένος για σένα. Αν τελικά δεν πάνε τα πράγματα έτσι, γιατί δεν είναι και στο χέρι σου μόνο και δεν καταφέρεις να φύγεις από το σπίτι σου, γιατί δεν αξίζεις την μεταχείριση που έχεις, τότε μάζεψέ τα και φύγε για την Αυστραλία. Θα συναντήσεις σαφώς δυσκολίες προσαρμογής και όχι μόνο αλλά δε σε φοβάμαι, γιατί πάντα τα καταφέρνεις! Εκεί σίγουρα κάτι θα κάνεις! θα είσαι μακριά από όλους και όλα, θα κάνεις πράγματα… Αν πάλι δεν πάνε καλά τα πράγματα, κανείς δεν σε εμποδίζει να επιστρέψεις πίσω στην Ελλάδα! Αλλά εσύ θα έχεις αρπάξει μια ευκαιρία που λίγοι την έχουν! Θα πας σε ένα μέρος, ξένο μεν, αλλά θα έχεις κάποιον “δικό σου άνθρωπο” και τα εφόδια για μια καινούργια αρχή. 
 
 
📍Και τελικά το 2022 πραγματοποιήθηκε το Μαρία πάμε πάλι απ' την αρχή...


  Μου έκανε μια ερώτηση κρίσεως και μου είπε να του απαντήσω με το χέρι στην καρδιά: “Αν μπορούσες αυτή την στιγμή να φύγεις από το σπίτι σου και να ζήσεις μόνη σου, θα το έκανες;” Του απάντησα: “ΝΑΙ! χωρίς δεύτερη σκέψη, θα το έκανα με κλειστά τα μάτια!”

  Μου είπε πολλά! Η αλήθεια είναι ότι καθόλα τη διάρκεια της τηλεφωνικής μας συνομιλίας, ένα “βάρος” ένιωθα ότι σήκωνα. Δεν ήταν ότι όλα αυτά που μου είπε δεν τα έχω σκεφτεί κι εγώ! Όλα τα έχω σκεφτεί! Ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες! Είναι απλά ότι  εκείνου η γνώμη πάντα μετράει για εμένα. Γιατί, πάντα έχει δίκιο! Γιατί, ξέρει εμένα! Γιατί απλά ξέρει τη Ζωή μου και τι έχω περάσει και τι περνάω, τι θέλω, τι ονειρεύομαι και κυρίως ξέρει τι δε θέλει να περάσω… άλλο!

Ναι! Αν είχα τη δυνατότητα να κάνω μια καινούργια αρχή, να ξανά γεννηθώ από τις στάχτες μου, όπως λένε, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη! Αν είχα μπροστά μου μια πόρτα που θα ήταν “η πόρτα της δικής μου ζωής”, θα την άνοιγα και όπου με έβγαζε!

Ναι! Η μεγαλύτερη επιθυμία μου, όνειρό μου είναι να ζήσω όπως θέλω εγώ, τη δική μου Ζωή και όχι αυτή που άλλοι θα ορίσουν ή ορίζουν. Αν μπορούσα να αρχίσω από το μηδέν, μακριά από όλους κι από όλα, να μην με ξέρει κανείς, να μην απολογούμαι για τη Ζωή μου που άλλοι για πολλά χρόνια την όριζαν (όχι πια), να μην ζω για ένα τίποτα και κυρίως να μην έρθει “εκείνη η μέρα” του προσωπικού απολογισμού ρωτώντας τον εαυτό μου: “Μαρία, ποια ήταν η Ζωή σου; Έζησες ή απλά υπήρχες;” Αν μπορώ το “Τίποτα” να το κάνω “κάτι”, τότε θα είμαι ..ευτυχισμένη! (Ευτυχία-Ευτυχισμένη: Ποτέ δεν ταιριάξαμε!)   
 
           
Ναι! κατά βάθος, έχω αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό ότι θα φύγω για την Αυστραλία. Αυτό είναι δεδομένο(;) ότι θα συμβεί! Για  τρεις μήνες; έχει καλώς! Μου δίνεται η ευκαιρία… εγώ την αρπάζω… κάνω την προσπάθειά μου και μετά ότι ακολουθήσει. Τι με κρατάει εδώ; Σχεδόν τίποτα! Και κουράστηκα πια να ζω για τους άλλους και να μην λαμβάνω -τουλάχιστον- την εκτίμηση του πράγματος.

Μπορεί να ακούγομαι σκληρή! (Εγώ λέω πως η ίδια η Ζωή είναι σκληρή! Εγώ απλά ως κομμάτι της, συμβαδίζω μαζί της!) Είμαι πρώτα από όλα με τον ίδιο μου τον εαυτό, για τον “χαμένο χρόνο”. Πόσο ακόμα; Μπορεί να ακούγομαι ότι δεν εκτιμάω αυτά που ήδη έχω! Λάθος! Εκτιμάω τα όσα ήδη έχω! Ακόμα και όσους δεν μου έχουν φερθεί εντάξει! Αλλά άλλο το ένα κι άλλο το άλλο! Γιατί πρώτα από όλα και απ’ όλους εκτιμάω την ίδια τη Ζωή κι ακόμα περισσότερο τη δική μου Ζωή, που μου δόθηκε από το θεό, ως δώρο! Και δε θέλω να σκέφτομαι ότι “Είμαι  ή ήμουν χαμένη από χέρι!” Απλά τα πράγματα! Και γι’ αυτή τη Ζωή θέλω το καλύτερο που μπορώ!

Ναι! Τα υπέρ είναι πολλά περισσότερα από τα κατά για το ταξίδι στην Αυστραλία. Το πιο “υπέρ” είναι η καινούργια αρχή! Και αυτό είναι που με “ιντριγκάρει” με την πρόταση. Ό,τι είναι να συμβεί, όποια απόφαση και να παρθεί, θα παρθεί χωρίς επιστροφή, χωρίς να το μετανιώσω (εξάλλου, πλέον δεν μετανιώνω για τίποτα! Οι επιλογές μου σχεδόν πάντα ήταν οι πιο σωστές!) και ό,τι βήμα και να κάνω θα το κάνω μετά το φετινό Καλοκαίρι! Έχω αρκετές εκκρεμότητες κι άλλες τόσες στιγμές εδώ που θέλω να ζήσω! Μετά, απλά πέταξε το πουλί! Εξάλλου, ποτέ δεν ήθελα να είμαι βάρος σε κανέναν, ούτε να ενοχλώ με την παρουσία μου! Να λοιπόν, μια ευκαιρία να τους απαλλάξω αλλά και να απαλλαχτώ κι εγώ……………..
 
📍Και τελικά τα κατάφερα!💪🙏


  Αλήθεια, αν σας δινόταν η ευκαιρία, να πάτε σε μία άλλη χώρα (που σαν καλούν συγγενείς, άρα 1+) για κάτι καλύτερο, έστω να κάνετε την προσπάθειά σας, θα την αξιοποιούσατε αυτή την ευκαιρία;


Αυτά προς το παρόν! Την Υγεία μας να έχουμε και όλα γίνονται! Δύσκολα και με πολύ -βασανιστική-  προσπάθεια μεν, αλλά όλα γίνονται!

 

ΥΓ. Τον συγκεκριμένο χάρτη της Αυστραλίας τον ζωγράφισα εγώ το 2000, όπως γράφω πάνω. Ήταν η εποχή που είχε βγει ο “Ζωγράφος” από μέσα μου, +η Ποίηση, +η στιχουργική κ.α Καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ε, μα! Είμαι πολυτάλαντο κορίτσι, πως να το κάνουμε! Χαχα! Κάντε κλικ στην 📂Αρχειοθήκη: 🎨Οι Καλλιτεχνικές Ανησυχίες Μου (All Posts)



  📌Διαβάστε επίσης: My Australia Trip

     

📌Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην 📂Αρχειοθήκη:⏳Συλλέγω Στιγμές (All Posts)





________________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) -  
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserved

20 σχόλια :

  1. Καλημέρα Μαρία μου!
    Εγώ δεν έχω παρα να σου ευχηθώ ότι καλύτερο για ότι κι αν επιλέξεις.
    Η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Ρώτα την καρδούλα σου και τότε θα ξέρεις τι να κάνεις! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Κική μου, μωρέ η καρδούλα μου ξέρει τι να κάνει! Θα την ακούσω... κάτι ξέρει περισσότερο!
      Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. *Αυτό θα κάνω! Ό,τι θα με κάνει "ευτυχισμένη"...
      Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία Έλενα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Μαράκι, κάτι τέτοιες αποφάσεις, είναι αποφάσεις ζωής... Με τα αρνητικά και τα θετικά τους... Όποιος και να με ρωτούσε την άποψή μου, δεν υπάρχει περίπτωση να την έλεγα... (Έστω και ενδόμυχα, είναι πολύ σκληρό ακόμα και το να σκεφτεί κάποιος: "Να, και η Γιάννα μου το είπε... Εγώ δεν...") Καταλαβαίνεις με ποια λογική στο λέω, ε?
    Μακάρι (και σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!) ό,τι κι αν αποφασίσεις να είναι για καλό!
    ==Α, και πριν πάρεις την τελειωτική σου απόφαση, να μας δείξεις τις εικαστικές σου δημιουργίες!!!==
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Γιάννα μου, το ξέρω πως είναι απόφαση ζωής! (πωπω έχω γράψει και αντίστοιχο τραγούδι!) Ξέρω πως είναι και σκληρό να το σκεφτείς και μόνο και πόσο μάλλον να αφήσεις μια υπάρχουσα Ζωή. Μην νομίζεις πως δεν τα έχω σκεφτεί όλα αυτά! Κια ναι καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς ότι δεν θα έλεγες την άποψή σου!

      Μακάρι ό,τι και να αποφασίσω, να μου τα φέρει έτσι ο χρόνος, η μοίρα, η τύχη, ο Θεός ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος ...να είναι για καλό!

      Μωρέ, σύντομα θα σας δείξω τις "ερασιτεχνικέ δημιουργίες" μου! Θα τα βρω όλα και θα σας τα δείξω! όχι τίποτα άλλο αλλά για να γελάσουεμ όλοι μαζί!

      Φιλιά πολλά Φίλη μου!
      Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Θα έφευγα χτες είναι η απάντηση μου στην ερώτηση σου Μαράκι!
    Ξέρεις πόσοι Έλληνες είναι στην Αυστραλία; Η αδελφή μου είχε πάει πρόσφατα για να επισκεφτεί την κολλητή της που μένει πλέον μόνιμα εκεί και μου είπε τα καλύτερα...Υπάρχουν βέβαια πολλές διαφορές από την Ελλάδα που μας δυσκολεύουν όμως ζεις με αξιοπρέπεια, αισθάνεσαι τον σεβασμό και την ανθρωπιά αν μη τι άλλο...
    Σκέψου το σοβαρά όμως γιατί πρόκειται για το μέλλον σου, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και πάρε την απόφαση ήρεμη.
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Κατερίνα μου, χαίρομαι που διαβάζω την άποψή σου!
      Αυτα΄που περιγράφεις που σου είπε η αδελφή σου, εμένα μου λέει η Θεία μου αλλά και κάποιοι συγγενείς από την Αυστραλία που είχαν έρθει τα Χριστούγεννα για διακοπές στην Ελλάδα. Εννοέιται και θα το σκεφτώ σοβαρά γιατί όχι απλά πρόκειται για το μέλλον (ποιο μέλλον δηλαδή, λέμε τώρα!) αλλά για τη Ζωή μου ολόκληρη!
      Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!

      Διαγραφή
  5. Όνειρο μου ειναι να μπορουσα να γυρισω τον κοσμο όλο . Ναι..το θέλω τόσο πολυ..αλλα αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ δύσκολο.. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ομως να μείνω σε ενα συγκεκριμένο τόπο. Μερικοι ανυπομονουν να το κανουν αυτο.Για μια καλυτερη ζωή.. Αλλα και πάλι..Ποιος το υπόσχεται ??
    Είναι μεγάλη απόφαση. Ευχομαι να σκεφτεις οτι ειναι καλύτερο κατα την δικη σου γνώμη και να το πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μαράκι μου, κι εγώ ονειρεύομαι να πάω σε κάποιες χώρες, νόχι να γυρίσω όλο τον κόσμο αλλά να κάνω τέλος πάντων κάποια ταξίδια
      Είναι δύσκολο ναι αλλά όχι ακατόρθωτο! Δεν ξέρω αν είναι όντως "καλύτερη Ζωή" αλλά σίγουρα αν δεν πάρεις το ρίσκο, δε θα μάθεις και ποτέ! Κανείς δεν το υπόσχεται!
      Είναι απόφαση ζωής! Εννοείται και ό,τι κι αν αποφασίσω, θα είναι κατά δικιά μου επιλογή και απόφαση, καθαρά!
      Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  6. Μαρία καταρχήν θαυμάζω το θάρρος σου να ξεδιπλώνεις εδώ όλες αυτές τις σκέψεις σου!

    Θα συμφωνήσω με τις φίλες από πάνω ότι όλα καλά θα πάνε αρκεί να επιλέξεις αυτό που λέει η καρδιά σου.

    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Φίλε μου Γιώργο, θάρρος; Δεν ξέρω!
      Σ' ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να επιλέξω το σωστό και να πάνε όλα καλά!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  7. Το πιστεύεις ότι κι εγώ στο ίδιο δίλημμα βρίσκομαι; όχι για Αυστραλία αλλά για Άγγλια. Όταν πήγα πρώτη φορά 2-3 χρόνια πριν να επισκεφτώ καποιους φίλους θυμάμαι που είπα στους γονείς μου :εδώ θα μπορούσα να μείνω. Ειδικά το Λονδίνο με μάγεψε. Το μόνο που με φοβίζει είναι η απόσταση από την οικογένεια και τους φίλους μου. Η Ελλάδα με έχει κάνει να σταματήσω να την νιώθω σπίτι μου πια. Δεν είναι εύκολη απόφαση αλλά ούτε και και ακατόρθωτη.επίσης δεν είναι όπως παλιά που τετοιες αποφάσεις ήταν οριστικές. Πας και αν δεν σου αρέσει επιστρέφεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Μαρία μου, κι εσύ σε τέτοιο δίλλημα;
      Άρα με νιώθεις λίγο περισσότερο... Καταλαβαίνω όλα όσ αμου γράφεις!
      Κι εγώ αισθάνομαι σαν να μην ανήκώ πουθενά...
      Αυτό λέω κι εγώ! Δεν είναι τίποτα οριστικό, απλά μια προσπάθεια, μαι δοκιμή αν θες... Μακάρι να επιλέξω το σωστό και να βρω τη δύναμη....
      Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  8. Όλα όσα σκέφτηκα διαβάζοντας αυτό το κείμενο τα έχεις ήδη γράψει! Τελείωσε το σχολείο σου πρώτα και μετά τόλμησέ το! Δοκίμασέ το! Μόνο καλό έχει να βγει από αυτό και όπως λες αν δε πάει καλά (για οποιοδήποτε λόγο) τα μαζεύεις και γυρνάς πίσω!
    Επίσης δε καταλαβαίνω για πιο λόγο πρέπει να απολογείσαι που θέλεις περισσότερα στη ζωή σου! Δική σου είναι και ό,τι θέλεις κάνεις! Αξίζεις το καλύτερο!
    Εύχομαι ολόψυχα να πάρεις τη σωστή απόφαση και να εσύ με την ευτυχία να πηγαίνετε πακέτο από 'δω και πέρα!
    Σε φιλώ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Rylie μου, Κι όμως απολογούμαι! Δενε ίναι ότι ζητάω περισσότερα! Απλά ζητάω το "τίποτα" να το κάνω "κάτι". Το ότι κάποιοι έχουν παγιδευτεί σε μια Ζωή και δεν περιμένουν τίποτα, δεν σημαίνει πως θα πρέπει κι εγώ να γίνω σαν κι αυτούς!
      Μακάρι να μου πάει επειτέλοςυ κάτι καλά και όχι τόσο μα τόσο δυσκολίες! Πόσο ακόμα;
      Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!
      Τα φιλιά μου κούκλα μου!

      Διαγραφή
  9. Εγώ Μαρία μου δεν θα πήγαινα! έχω γεννηθεί Αμερική, έχω την υπηκοότητα, όλο το σόι του μπαμπά είναι εκει αλλά δεν θα πήγαινα. Οι ρίζες μου είναι οι φίλοι μου, το σπίτι μου , το χώμα μου . Εσένα όμως σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Φιλάκια από καρδιάς! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Αριστέ μου, μου άρεσε ότι είσαι κάθετα αρνητική και μου το γράφεις! Μου αρέσει που λες την άποψή σου! Έχεις δίκιο! Μην νομίζεις πως είναι ή θα είναι εύκολο για μένα! Αλλά ...όταν έρθει η μέρα, θα χορέψω τον χορό!
      Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  10. Μακάρι να είχα κι εγώ συγγενείς στο εξωτερικό. Θα είχα φύγει από την πρώτη στιγμή που η Ελλάδα άρχισε να μας διώχνει. Η Ελλάδα έτσι όπως την καταντήσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Πέγκυ μου, δυστυχώς όντως η Ελλάδα μας διώχνει!
      Σ' ευχαριστώ που διάβασα και τη δική σου άποψη! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes