Tag: The Fairy Tail Tag!

Ξέρω πως σας “χρωστάω” κάποιες αναρτήσεις… τις γράφω αλλά δεν τις έχω ολοκληρώσει! Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα τελευταία, είναι που με έχει πιάσει και μια βαρεμάρα, είναι που πρέπει να ξεκινήσω το διάβασμα για τις Πανελλήνιες αλλά και γενικά για τις εξετάσεις. Βλέπετε, τελειώνω φέτος (ναιαιαιαια!!!!!) και ανυπομονώ να φύγει και αυτό το βάρος από πάνω μου και να …ελευθερωθώ! Αλλά αυτά θα τα πούμε τον επόμενο μήνα, πρώτα ο Θεός!
Προς το παρόν, έτσι λίγο χαλαρά, λέω να κάνω αυτό το “Παραμυθένιο Tag(ένα διαφορετικό Tag από όσα κυκλοφορούν) που το είδα στο beauty blog της ΚωνσταντίναςAnother Makeup World”. Όπως θα δείτε οι 17 ερωτήσεις παραπέμπουν στα γνωστά αγαπημένα μας Παραμύθια και αυτό το κάνει να είναι ένα ενδιαφέρον Tag! Για να δούμε!
    
1) Η Χιονάτη: Θεωρείς τον εαυτό σου όμορφο;
Ειλικρινά; Εξωτερικά θεωρώ πως είμαι απλά καλούλα! Και ατέλειες έχω και ανασφάλειες έχω και τις περισσότερες φορές δεν μου αρέσω. Αλλά όπως λέω συχνά: “Αν εσωτερικά νιώθεις όμορφα, είσαι χαρούμενη και χαμογελάς πολύ τότε όλη αυτή η εσωτερική ομορφιά βγαίνει προς τα έξω.” Εξάλλου, αν έχεις λεφτά και βρεις κι έναν καλό Πλαστικό Χειρούργο, από Βατράχι γίνεσαι Θεά. Αλλά την Προσωπικότητα και την ψυχή, ποιός γιατρός και ποια λεφτά μπορούν να τα κάνουν όμορφα;  
   
 
2) Η Ωραία Κοιμωμένη: Πόσες ώρες κοιμάσαι το βράδυ;
Δεν τα πάω καλά με τον ύπνο, η αλήθεια είναι αυτή! Συνήθως κοιμάμαι εκεί στις 3, μην σας πω και 4 τα ξημερώματα… (ακόμα κι αν πρέπει να σηκωθώ 5 η ώρα) και ξυπνάω κατά τις 7 με 7:30 το πρωί. Το ξέρω πως είναι κακό αυτό, επειδή έτσι δεν ξεκουράζεται ο οργανισμός.
 
3) Η Σταχτοπούτα: Έχεις κάποιο περιορισμό στην ώρα που πρέπει να γυρίζεις σπίτι;
Όχι καλέ! Δεν έχω κι ούτε είχα ποτέ! Εντάξει, δεν ήμουν -και δεν είμαι- κορίτσι που έβγαινα και ξενυχτούσα μέχρι αργά. 
 
4) Η Ραπουνζέλ: Σου αρέσει να βρίσκεσαι έξω;
Είμαι σπιτόγατα! Μου αρέσει το σπίτι, η καλή παρέα για φαγητό, παιχνίδι, μουσική μαζεμένοι στο σπίτι. Έξω μου αρέσει να είμαι με κόσμο που γνωρίζω, με πολύ μα πολύ καλή παρέα, κάπου ήσυχα, ζεστά, άνετα και όχι με full κόσμο που νιώθω να με πνίγει.
 
5) Η Κοκκινοσκουφίτσα: Εμπιστεύεσαι εύκολα αγνώστους;
ΟΧΙ φυσικά! Καχύποπτα θα έλεγα! Εδώ δεν εμπιστεύομαι τους “γνωστούς”, θα εμπιστευτώ τους “άγνωστους” και δε σε μια τέτοια “παράλογη” εποχή που ζούμε;   
 
6) Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια: Μπορούν να σε ξεγελάσουν εύκολα;
Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω πως όχι! Νομίζω πως όχι! Κάποτε, ίσως! Τώρα πια και μετά από τόσα “χαστούκια” που έχω φάει, όχι! Αν και έχω διαπιστώσει πως οι άλλοι, νομίζουν πως με έχουν ξεγελάσει με το ψέμα και το παραμύθι τους, αλλά εγώ απλά παραμένω ευγενική και …ότι δεν τους έχω πάρει χαμπάρι.
 
7) Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Τι κάνει κάποιον όμορφο στα μάτια σου;
Χωρίς δεύτερη σκέψη η ειλικρίνειά και η διακριτικότητα. Μετά έρχεται το χιούμορ και το βλέμμα που λέει πολλά… 
 
8) Η Μικρή Γοργόνα: Τι θα θυσίαζες για την αγάπη;
Δυστυχώς, εμένα την ίδια! Κάθε φορά θυσιάζω την Καρδιά μου, την ηρεμία μου, τον χρόνο μου, τα “θέλω” μου… ό,τι έχω και δεν έχω! Δυστυχώς, μέχρι στιγμής έχει αποδεχτεί ότι μόνο εγώ “θυσιάζω”!  
9) Ο Πρίγκιπας Βάτραχος: Τι θεωρείς αηδιαστικό;
Την υποκρισία, την διπροσωπία, το ψέμα, τη λαμογιά, το συμφέρον… τις κατσαρίδες, τα φίδια… την μαύρη σοκολάτα, τη σαντιγί, οι άσχημες μυρωδιές κάποιων φαγητών…  
 
10) Ο Τζακ και η Φασολιά: Έχεις κανένα φυτό;
Φυτό; Κάποτε, στις καλές εποχές, οι βεράντες μου ήταν “στολισμένες” με ό,τι φυτό/λουλούδι ήθελες. Τώρα η μάνα μου έχει μια γλάστρα με μαϊντανό και μία με πιπεριά.
 
11) Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Έχεις κάποιο κατοικίδιο, κι αν όχι θα ήθελες;
Φυσικά κι έχω! Έχω τον σκύλο μου τον Rex, ένα Αυστραλέζικο Πομεράνιαν που είναι 12 χρονών αλλά είναι και φέρεται σαν μικρό μωρό. Είναι “ο άντρας της ζωής μου”! Αδυναμία και λατρεία μεγάλη!
12) Πινόκιο: Τι εύχεσαι περισσότερο να συμβεί;
Να αποχτήσω λεφτά; Κι αν αποχτήσω λεφτά, θα αποχτήσω το δικό μου σπίτι… θα ταξιδέψω στο Παρίσι… Να βρω ή μάλλον να με βρει ο έρωτας της ζωής μου; Ό,τι είναι να συμβεί, ας είναι τουλάχιστον (για) καλό!   
 
13) Πίτερ Παν: Πόσων χρονών αισθάνεσαι;
Πάντα μα πάντα, από μικρή αισθανόμουν και συνεχίζω να αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία μου. Ίσως να φταίει το ότι αναγκάστηκα να ωριμάσω πριν την ώρα μου. Βέβαια, άλλη ηλικία αισθάνομαι, άλλη έχω κι άλλη δείχνω!
 
14) Η Βασίλισσα του Χιονιού: Τι θα έκανες για τον καλύτερό σου φίλο;
Ό,τι θα έκανα για έναν άνθρωπο που αγαπώ και λατρεύω, δηλαδή ό,τι καλύτερο! Αν και δεν πιστεύω στην Φιλία και δε στη γυναικεία, αν πραγματικά άξιζε ο/η, φυσικά και θα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, οποιαδήποτε ώρα.  
15) Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι: Είσαι ευαίσθητη;
Εσείς τι λέτε; Από τα γραφόμενά μου, τι έχετε καταλάβει, έ; Χαχα! Δυστυχώς είμαι πολύ περισσότερο ευαίσθητη από όσο πρέπει. Κλαίω εύκολα ακούγοντας κάποιο τραγούδι, βλέποντας κάποια κοινωνική ταινία, διαβάζοντας ένα βιβλίο… ακόμα και όταν κάποιος με έχει πληγώσει άδικα με τα λόγια του, την συμπεριφορά του...
 
16) Τα Καινούρια Ρούχα του Αυτοκράτορα: Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ντύσιμό σου;
Μου αρέσει να φοράω ρούχα απλά, άνετα και να μου ταιριάζουν. Δεν πολύ ψάχνομαι με τα ρούχα και το ντύσιμο. Ξέρω τι ρούχα μου αρέσουν και ποια μου πάνε και σε κάθε περίσταση θα ντυθώ με ρούχα που αρέσουν πρώτα απ’ όλα σε μένα. Αγαπώ τις Maxi φούστες, τα αμάνικα μπλουζάκια, τα σακάκια και επίσης το Total Black look.   
 
17) Ο Γενναίος Ραφτάκος: Θεωρείς τον εαυτό σου γενναίο;
Όλη μου η Ζωή είναι σαν μια “φουρτουνιασμένη θάλασσα”… εγώ κατά περίεργο πράγμα να ξεπερνάω κάθε τρικυμία, κάθε μπόρα και να βγαίνω όλο και πιο δυνατή… και παραμένω ακόμα όρθια… ε! δεν θα με έλεγα εγώ ή κάποιος ότι είμαι γενναία; Νομίζω πως τα τελευταία 7 χρόνια(;) έχω γίνει γενναία, πριν ήμουν καθαρά δειλή. Φυσικά και φοβάμαι πολλά, αλλά πλέον προσπαθώ την “δειλία” μου, να την κάνω “γενναιότητα”. Ξεκινώντας, κάνοντας την αρχή λέγοντας στον εαυτό μου: “Μαρία, αφού μπήκες στο χορό, χόρεψε!”.  
 
Αυτά από εμένα!
Όσες/οι θέλετε, μπορείτε να κάνετε το συγκεκριμένο Παραμυθένιο Tag”.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!
 





Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα Tag post που έχουν ανέβει στο blog!
________________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2014 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserved

18 σχόλια :

  1. Μου άρεσαν όλες οι απαντήσεις σου αλλά θα σε μαλώσω για το ωραία κοιμωμένη. Ξαπλώνεις τουλάχιστον λίγο το μεσημέρι; ( σπαστική μαμά ομολογώ)
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι στις εξετάσεις! Να πάνε όλα όπως τα θέλεις! Καλό Σαββατοκύριακο! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, ποιο μεσημέρι ,,,βρε 'μαμά'; Σ' ευχαριστώ για τις ευχές! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
      Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα Βιβή μου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Τι ωραιο τι ωραιο τι ωραιο παιχνιδακι !!!
    Καλα δεν θα σχολιασω τις απαντησεις σου.
    Αφου ξερεις τι θα πω. Χεχε
    Καλημερα Μαρακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, Μαράκι μου.... να είσαι καλά!
      Ξέρω τι θα πεις βρε Σκορπίνα μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

      Διαγραφή
  3. Μαρία πολύ ωραία όλα τα άλλα, όμως η μαύρη σοκολάτα αηδιαστική;!; Τι είδους ΥΒΡΗΣ ήταν αυτή; :p

    Καλό υπόλοιπο Σ/Κ να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως Φίλε μου Γιώργο! Η μαύρη σοκολάτα δεν μου αρέσει κα-θό-λου! Ούτε θέλω να την τρώω, ούτε να την μυρίζω! Δεν μπορώ! Δεν την αντέχω! Συγνώμη για την ΥΒΡΗΣ μου αλλά εγώ ...δεν... Μόνο σοκολάτα γάλακτος! Χαχα!!!
      Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!

      Διαγραφή
    2. Εντάξει, αφού τρως γάλακτος, συγχωρεμένη! :)

      Εντωμεταξύ ξέχασα να σου πω, στις λίγες ώρες ύπνου μου θύμησες ένα φιλαράκι που τον ζηλεύω λίγο, αφού εγώ τις 7-8 τις θέλω..

      Καληνύχτα!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώώώ!
      Κι εγώ τις θέλω αυτές τις ώρες αλλά δυστυχώς......
      Καλή Κυριακή να έχεις!

      Διαγραφή
  4. A, συγνώμη Κωνσταντίνα μου! Δεν το ήξερα ότι ΔΕΝ έπρεπε να την πάρω! Νόμιζα ότι είναι η φωτο του Tag. Και από ό,τι ξέρω, κάθε Tag που κυκλοφορεί έχει και μια -συγκεκριμένη- φωτο (εκτός κι αν δεν έχει, τότε βάζει ο καθένας μια "δικιά του") όπου την βάζουν όσοι Tagάρονται/προσκαλούνται! Την βγάζω αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφη ανάρτηση.
    Μπορώ να πάιξω και εγώ;
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Έλενα, φυσικά να πάιξεις κι εσύ! Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τη δική σου ανάρτηση!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ιδιαίτερο tag!! Πολύ μου άρεσε! :) Kαλέ με τόσο λίγες ωρες ύπνου, πως τα καταφέρνεις;;; Σου ευχομαι καλή επιτυχία και στις πανελλήνιες!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε! Πώς τα καταφέρνω; Χαχα! Άστα να πάνε Βασιλική μου!
      Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!
      :)

      Διαγραφή
  7. Kαλημερα Μαρία μου!
    Περασα να ευχηθω καλη εβδομαδα!

    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes