😂Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία #4 - 20 προτάσεις δώρων με -τρελή- φαντασία


  Χθες την Κυριακή το πρωί έρχεται στο σπίτι η μαμά και μαζί της έφερε και μια κούτα λέγοντας μου "Έλα Μαρία να δεις, σου έφερα τα προικιά σου!". "Γιατί τι να τα κάνω;" της λέω! Ανοίγω λοιπόν την κούτα και μέσα είχε τηλυγμένα με χαρτί από περιοδικά "αρχαία" μικρά-μεγάλα- μικροσκοπικά "ποτήρια της γιαγιάς". Αυτή η κούτα βρισκόταν στο πατάρι του καινούργιου σπιτιού του παντρεμένου αδελφού μου. Έτσι βρέθηκε στα χέρια της μάνας μου! Μάλιστα της είπα "Αμάν ρε μαμά, τίποτα λίρες δεν μπορούσες να βρεις; Τι να τα κάνω τα ποτήρια; ποτήρια θα φάω;"😛 (κάτι αντίστοιχο με την ατάκα της "Ε, φάε συναισθήματα εσύ!" που μου είχε πει πριν πάρα πολύ καιρό σε συζήτηση που είχαμε και της είχα πει κάτι τύπου "δεν έχουν σημασία μόνο τα λεφτά...!" Σήμερα, μπορώ να πω πως κατανοώ καλύτερα την ατάκα της και πόσο εν μέρη έχει δίκιο. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, δεν είναι της παρούσης!)

  Όπως λοιπόν, ξετύλιγα ένα-ένα ποτήρι για δω τι είναι το καθένα, κοιτούσα και το κάθε χαρτί να δω τι λέει, να το διαβάσω τέλος πάντων. Τα χαρτιά ήταν σελίδες από το -γνωστό- γυναικείο περιοδικό "VOTRE BEAUTE" κατά πάσα πιθανότητα της χρονιάς 1994 (εντάξει ήμουν γύρω στα 10-11, έκτη τάξη Δημοτικού!), όπως έγραφε σε μια σελίδα. Οι σελίδες καταλαβαίνετε λόγω του χρόνου ήταν κιτρινισμένες, σκληρές, τσαλακωμένες. Από όλες λοιπόν, ξεχώρισα δυο σελίδες γιατί αυτά που έγραφε τα βρήκα πολύ αστεία, οπότε τις έβαλα στην άκρη και ξανά τύλιξα τα ποτήρια για να τα ξανά βάλω στην κούτα.

  Κάθισα λοιπόν, όπως ήμασταν σχεδόν όλοι η οικογένεια μαζεμένη στην κουζίνα και διάβασα δυνατά αυτά που έγραφε και είχαμε ξεκαρδιστεί στα γέλια από τα γραφόμενα αλλά και τα σχόλια που κάναμε. 

  Το θέμα ήταν το εξής: "30 δώρα με φαντασία". Μου άρεσε τόσο πολύ που αμέσως σκέφτηκα "Αυτή είναι φάση #χιουμοροκατάσταση!!!", οπότε σκέφτηκα την στήλη μου και πως θα πρέπει να γίνει ανάρτηση. Οι δυο σελίδες που βρήκα περιείχαν μόνο τις 20 από τις 30 προτάσεις δώρων. Αν και έψαξα δεύτερη φορά ξετυλίγοντας και τυλίγοντας  πάλι τα ποτήρια, μπας και βρω και την συνέχεια της σελίδας, δυστυχώς δεν την βρήκα. Αλλά δεν πειράζει! Θα αρκεστούμε στις 20 προτάσεις δώρων, έτσι για να πάρουμε καμία ιδέα ("Δώστε ιδέες στον λαό μπας και ξυπνήσει και την δει αλλιώς!", άσχετο αλλά μου ήρθε σαν ατάκα στο μυαλό!😜😂) και να κανονίσουμε την πορεία μας μελλοντικά σε περίπτωση που θελήσουμε να κάνουμε ένα άκρως γενναιόδωρο δώρο και πόσο μάλλον σχεδόν ανέξοδα.


  Παρακάτω θα σας αναφέρω τι γράφουν οι σελίδες και θα σας δείξω και φωτογραφίες για να έχετε μια καλύτερη εικόνα. Εννοείται... μακάρι... το εύχομαι να γελάσετε, να ξεκαρδιστείτε στα γέλια από τις ευρηματικές προτάσεις δώρων που μας προτείνει η αρθρογράφος. (Σημ.: αναγράφει: Σενάριο: ΟΛΙΒΙΑ, Σχέδια: ROZES)  


    20 δώρα με φαντασία
Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να φανείται γενναιόδωροι και ευρηματικοί. Αν τα οικονομικά σας δεν είναι τόσο ανθηρά, αλλά οι υποχρεώσεις μπόλικες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σαν τον καλύτερο σύμμαχο. Με ποιόν τρόπο;
Μερικές ιδέες θα πάρετε στη συνέχεια...     

"... στον εραστή που θέλετε να ξεφορτωθείτε, ένα εισιτήριο ΑΛΕ (χωρίς ρετούρ) για τη Γη του πυρός. Κοστίζει αλλά αξίζει."
Στον αγύριστο Καλέ μου και να ΜΗΝ μας γράφεις!  


"...στον γείτονα ένα ζευγάρι ωτοασπίδες, για να συνεχίσετε να ζείτε ανενόχλητοι."
  Και από γείτονες που τους ενοχλεί το παραμικρό, από το να φτερνιστείς μέχρι να κλαίει το μωρό, έχουμε δυστυχώς πολλούς από δαύτους!




"...στην εκκεντρική, μια ετήσια συνδρομή στο Αγγλικό περιοδικό "TATLER". Θα σας ευγνωμονεί μια ζωή."

"...στο Φίλο εργένη, μια αγγελία για ένα μήνα σε όλες τις στήλες γνωριμιώ." Η αγγελία στη φωτο λέει: "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ εμφανίσημος 36χρονος, ζητεί γνωριμία με νέα μέχρι 30 ετών εμφανίσημη, λογική, έξυπνη, με προσωπικότητα και ενδιαφέρεται για μια ποιοτική σχέση, τηλεφώνησε στο8315710, παρακαλώ μην επικοινωνείτε άσκοπα, Σάκης."
  

"...στο δημοσιοσχεσίτη, μια οδοντόκρεμα "REMBRANDT"(μόνο Αμερική...) για πιο αστραφτερό χαμόγελο."


"...στον κοσμικό νεόπλουτο, μια φωτογραφία στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό "HELLO". Να δει τον εαυτό του και να κλείσει τα μάτια του ευτυχισμένος."


"...στην άσχημη που θέλετε να εκδικηθείτε, έναν φορητό καθρέφτη για να μην ξεχνιέται."


"...στην μαμά σας, την υπόσχεση πως θα παντρευτείτε και θα νοικοκυρευτείτε μέσα στο '94."
  Αχαχα! Πρώτον, προ των πυλών 2017. Δεύτερον, τέτοιες -σοβαρές- υποσχέσεις και μάλιστα που ξέρω πως δεν μπορώ να κρατήσω, δεν δίνω ούτε για αστείο ούτε καν για να ξεφορτωθώ τον άλλον από τον να μου πρήζει το ...συκώτι και τρίτον, νομίζω πως τα έχω συζητήσει, τα έχω συμφωνήσει και τα έχω ξεκαθαρίσει με την μανούλα τι να περιμένει και τι να μην περιμένει από μένα. Και όπως διάβασα χθες σε μια photo post Φίλης "Καλύτερα στο ράφι, παρά η ζωή μου στράφι."😝 😂  

"...στον ευτραφή, ένα ζευγάρι τσοπστικ, για να τρώει με μικρότερη ταχύτητα."

"...στην προληπτική Φίλη, μια μαύρη γάτα για να ξεπεράσει μια για πάντα τις ανόητες φοβίες της."



"...στο σοβαρό εργοδότη, "Μπουγελόφατσες" για να θυμηθεί το παιδί που κρύβει μέσα του."
  Έχω να θυμάμαι ότι ακριβώς τέτοιες μπουγελόφατσες της φωτο Εγώ και ο μικρότερος μου αδελφό είχαμε ολόκληρη συλλογή. Μάλιστα δε, αυτή η πράσινη στα δεξιά της φωτο ήταν μια από τις πιο αγαπημένες μου και πάντα τσακωνόμουν με τον αδελφό μου γιατί ήθελε να μου την πάρει. Αν ψάξω στο πατάρι με τα παιχνίδια κ.α. που έχουμε κρατήσει, μπορεί και να τη βρω. Θυμάμαι, τις γεμίζαμε νερό και παίζαμε μπουγέλο μεταξύ μας αλλά επίσης κρυβόμασταν πίσω από το παράθυρο και μπιτσιλάγαμε τους περαστικούς που περνούσαν απ' έξω. Μα τις χαζομάρες κάναμε Θεέ μου!!! Αχαχα!!!😂😂 


"...στο σύζυγο σας την ανεκτίμητη αγάπη σας."
  Ναι, ναι αρκεί να είναι αμοιβαία, ειδάλλως, ξέρετε...
 
"...στην ευκολαπτόμενη ηθοποιό, ένα T-shirt με στάμπα την καλύτερη φωτογραφία της για να αισθανθεί σταρ του εαυτού της."
  Ελάτε βρε παιδιά! Αφού όλοι μας, λίγο-πολύ,  κρύβουμε ένα ψώνιο μέσα μας, και πόσο μάλλον του εαυτού μας, ένα μπλουζάκι αν όχι με τη φάτσα μας τουλάχιστον να λέει "Είμαι υπέροχη, το ξέρω πως μου ταιριάζω!" Ναι, ναι είναι η ατάκα μου όταν αυτοσαρκάζομαι για την πάρτη μου! Χιχιχι!!!😂😂

"...στον εραστή σας, ένα αισθησιακό στριπτίζ κατ' οίκον."
  Προσέξατε ότι στην λίστα έχουμε έναν σύζυγο και δυο εραστές, έ; Τύπου κατάσταση δίπορτο/τρίπορτο λες και ο ένας δεν σου φτάνει για να σου βγάλει την παναγία. Χαχα!!!
 

"...στον οικολόγο: Ανακυκλώστε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες του και όλα τα πακέτα και τα χαρτιά περιτυλίγματος των δώρων του."



"...σε εκείνον που σας πολιορκεί επίμονα, τον αριθμό του λογαριασμού σας στην τράπεζα."
   Αχαχα! δεν το βρίσκω και τόση κακή ιδέα. Πριν φάμε παραμύθα, ψεύτικα αισθήματα, αγάπες, έρωτες και λουλούδια... και ειδικά τον πολύτιμο χρόνο μας, ας τσεκάρουμε πρώτα αν είναι πιο τσιγκούνης πεθαίνεις. 


   "...στην "δήθεν" προχωρημένη, αυτοκόλλητα τατουάζ μιας χρήσης."
  Α, Εγώ δεν είμαι δήθεν προχωρημένη, είμαι όντως προχώ, είμαι ορίτζιναλ και έχω μόνο αληθινά τατουάζ. Ok; Αχαχα!!! 
 

"...στο σύζυγο που θέλετε να τον εγκαταλείψετε, χρεώστε το Χριστουγεννιάτικο δώρο του (πανάκριβο ασφαλώς!) στο δικό του λογαριασμό."
   Είδατε που σας τα έλεγα πιο πάνω; Ένας σύζυγος, δυο εραστές και όπως είναι φυσικό επακόλουθο έχουμε και εγκατάλειψη. Τώρα "αυτή" ή βρήκε τρίτο εραστή και που να τους προλάβει όλους ή ένας από τους δυο (δε φαντάζομαι και οι δυο) κέρδισε την καρδιά της και εγκαταλείπει τον 'φουκαρά-ζει στην κοσμάρα του' σύζυγο για να ζήσει την τρέλα, το πάθος και τον έρωτα της. Και όχι μόνο Κυρά μου του τα φοράς αλλά ζητάς και τα ρέστα σου από πάνω, και τον εγκαταλείπεις και τον αφήνεις ρέστο. Εντάξει, από την άλλη, σκεφτείτε το και αντίστροφα. Χιχι!!!   


"...σε εχθρούς γενικότερα. Την αδιαφορία σας."
  Και όχι μόνο! Κορμοστασιά, Ψηλά το κεφάλι, ευθεία το βλέμμα, απαξίωση, περιφρόνηση και μια χαμογελάρα να! με το συμπάθιο. Υπογραφή ΜΑΡΙΑ Π. 😉😉


"...σε αυτόν που τα έχει όλα, τίποτα! Ας πρόσεχε!"
   Ααααα, μην σκάσετε να σκεφτείτε τι δώρο να του πάρετε, ούτως ή άλλος δεν θα το εκτιμήσει! Ας πρόσεχε! 

 

 Και τέλος...
"...είπαμε φαντασία, αλλά τι θέλει αυτός ο ελέφαντας τώρα;"
Αχαχαχα!!! Μα γιατί το λέτε αυτό; Κάπου μπορεί μωρέ να χρειαστεί! Ένα πελώριο ζωάκι, με μεγάλες πατούσες.... εμ! κάπου σε κάποιον, για κάποιον θα χρειαστεί ...ίσως να καθαρίσει για πάρτη μας;;; Δεν ξέρω, λέω Εγώ τώρα, κάνω μια σκέψη. Αχαχαχα!!!😭😂😂


   Όχι πείτε μου ότι τα βρήκατε ωραία, φανταστικά -τρελά- δωράκια και ότι γελάσατε! Πήρατε μερικές ιδέες, οπότε σημειώστε τα και ξέρετε την επόμενη φορά που δεν θα υπάρχει δεκάρα ούτε για τσίχλα, αλλά πρέπει να κάνετε δωράκια, τι πρέπει να κάνετε. Για δώστε κι εσείς μερικές ιδέες να δω τι κατεβάζει η δική σας φαντασία. Άντε, άντε!😉😉 
 

  Πάντως, κλείνοντας έχω να πω πως, διαβάζοντας πάλι τις προηγούμενες αναρτήσεις της στήλης "Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία" (γιατί μπορώ και αυτοσαρκάζομαι!), γέλασα μέχρι δακρύων. (ειδικά με την Νο.2 και τις ερωτήσεις στον Πρώην!) Και τελικά πιστεύω πως μου πάει, μου ταιριάζει πολύ αυτή η στήλη. #Γελάστε_βρε_γιατί_χανόμαστε 












*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Γέλασα πολύ με το δώρο του οικολόγου...
    Δεν μπορώ να πω όμως, όλα κατάλληλα για τους αποδέκτες τους...

    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου,χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις.
      Όλα τα δώρα είναι ένα κι ένα για τους ιδιαίτερους παραλήπτες τους.
      Αχαχα! Τα φιλιά μου!😘

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes